#bothofus

27640 posts

TOP POSTS

Mekasih Hakak Lopakk Datang Umah Abamm Pattah.. Hee.. Selesai Dah Majlis Malam Neyh.. ❤❤ Thanx Pada Yang Sudi Datang... Love all Of You.. Muwahh.. #ayardaleng #potd #ootd #majlis #done #tonite #alhamdulilh #thankforcoming #loveAllOfYou #bothOfUs #kami #bandarEnstek #policeOfficer #airports #aviation #klia #klia2 #nite

Hey Beautiful💁💕
We Look Pretty Together😻❤
#beautiful #girls #we #bothofus #pretty #together #love #redlips #pout #pose #selfie #loveit

I'll keep you safe, you keep me wild❤ #myboy #oneweekold #fallingasleeptakingthis #bothofus #sosleepy

When you both accidentally wear the same outfit #nephew #blackandwhite #stripes #sochubby #bothofus 😂

Myslela jsem, že jsem líná. Pak jsem ale poznala našeho psa, co se nechá nosit i na procházce.😂🙌❤
#lazy #bothofus

When you feel like your heart could burst into a million pieces.. It might be a first Homecoming dance.
#hotmess #bothofus #olympushigh #tayg&mac #lovemybeautifultaygin

Halloween Part 2. 🏹⚔️ #robinhood #bothofus

First Starbucks store in da world 🙌
Drpd ngantri, kita selfie aja... 😁


#firststarbucksstore #pikeplace #seattle #bothofus

MOST RECENT

Surpassed;
The Best Day
The Last Time
Change
Fearless
I'm Only Me When I'm With You
Tim Mcgraw
Sparks Fly
Ours
New Romantics
Both Of Us
Picture To Burn
#tayloralisonswift #taylor #swift #taylorswift #swiftie #1989worldtour #1989 #1989era #1989tour #red #newromantics #ours #bothofus #idontwannaliveforever #zayn #zaynmalik #zquad #idwwts6f

"Aku terima kau seadanya , semua kisah silam kau .. aku taknak kau buka dah pasni. Citer harini , habis harini. Aku taknak timbulkan isu dengan kau apa-apa. Aku nak kau jujur ngan aku even bagi kau benda remeh. Sebab aku akan buat benda yang sama , kalau semua ni jadi .. aku nak fokus pada kau sorang je. Aku akan buang smua yang tk sepatutnya. Dan aku harap , kau bleh trima teguran aku dan bleh tegur aku kalau aku silap. Aku nak kau bincang kalau aku ada buat silap. Aku taknak sorg ke hulu , so ke hilir." - 💓 "Aku usaha jadi yang terbaik kalau kau sntiasa berusaha jadi yang terbaik. But satu benda je aku nak kau ingat. Jangan pernah sesekali tuduh aku tanpa bincang. Sbb aku akan on the spot tawar hati. Tu je syarat utama aku. Sbb tu aku tak pernah getback. Sbb aku paling x ske tuduh hembur aku mcm sampah." - me

#syaratsyarat
#bothofus
#jodohdarilangit
#SuspenSuspen
#countingdays
#moodholiday
#jmpemertua?
#langkawi

When you're driving on the mass pike and she projectile vomits all over herself and the backseat, so pregnant momma has to pull over and squeeze into the backseat to clean up with practically no more wipes left and no extra clothes #badmom #motherhood #unplugged #reallife #momlife #shefellasleeplikethis #dontworrythebuckleistight #itsmellssobad #icouldntevenputwindowsdown #ithinkitsfromchuggingmilk #shehadnoshirt #thankgodformimiandgrandpy #targetmom #toddlerlife #julianamarie #poorbaby #mypeeiscomingout #nathanwasworthit #hotmess #bothofus #dadasatwork 💩🙈☀️