#BlackDiamondNetwork

MOST RECENT

Anda boleh kekal berada ditahap yang sama jika anda tak nak berubah.

Dan anda rasa anda boleh pengaruhi orang lain jika anda tak berubah?

Tonton ini pagi jumaat ini,moga memberi manfaat pada kita semua... .
.
Pilihan ANDA Adalah Penentu Hidup ANDA🏋
Saya Doakn org yg like nie Kaya Dan Berjaya💪

Info lanjut di Instagram:
📷 @eikashafikah76
.
.
Tags:
#teambangkitBDN
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom
#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar
#ProgramGandakanSimpanan2018 #bengkelRPMP #titaniumgoldenticket

Bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian 😉
.
Semua orang kejar kejayaan sebab mereka tahu kejayaan tak datang bergolek
.
.
Rezeki untuk kita dah ditetapkan, cuma kita sahaja yang perlu usaha. Allah akan bantu orang yang berusaha untuk dapatkan rahmat-Nya.
.
.
.
Jangan pernah kita berputus asa dari rahmat Allah

#usaha #doa #tawakal #saving #cryptosaving #cryptocurrency #bitcoinmining #Bitcoin #litecoin #blockchaintechnology #blockchain #ethereum #DogeCoin #MSD #MSDollar #blackdiamondnetwork #Monspace #BETABusinessClub #monspacemalaysia

IF YOU HAVE A DREAM,
NEVER GIVE UP!
.
Kalau menjadi seorang jutawan itu mudah semua orang dah jadi jutawan harini. Kerana ia susahlah hanya orang yang tak pernah kenal erti putus asa sahaja dan tak pernah kenal erti kekalahan sahaja akan capai gelaran tersebut. Tanya pada diri apa maksud give up, kalau anda tahu maksudnya sebenarnya anda dah kalah sebelum bertanding💁🏻‍♂️
.
Setiap kali rasa give up nak hidup, ingatlah ada yang lagi susah dan beribu kali rasa nak give up tapi tetap teruskan kehidupan dia.
Sekurangnya, dia perbaiki.
.
‼️DO NOT GIVE UP, BECAUSE THE BEGINNING IS ALWAYS THE HARDEST‼️
.
.
Salam saya untuk usahawan² muda di malaysia☺️Maklumat lanjut sila PM @__risssssss .
0145368660 ( FARIS )
Atau click je link at my bio☺️

Biar orang kata kita berangan lebih, tapi kita tahu apa yang kita nak. Keep moving forward guys. .
.
Ye saya faham saat korang tengah mendaki ni ramai akan mempelekihkan apa yang korang tengah buat. .
.
Just ingat satu je, "DIORANG TAK TAHU APA YANG KITA CUBA LAKUKAN" diorg tak pernah rasa susah kita. Hanya kita je tahu apa kita nak jadi. .
.
Stop trying to explaint to the people what we want to be, let the result berbicara.

Dont ask me how much money i have or how many asset i owned. Dont even bother to ask for my networth, im gladly to say its either zero or negative.
.
But i am proud to say at this age, ive been through so many mistakes & downfall. That is my greatest asset by far that lead me to life greatest lesson. I truly believe, i wanna go far in business & entrepreneurship. The only way to do so, is to have the best teacher, which is EXPERIENCED.
.
That, is how i value my life. Not by numbers or wealth, atleast not at this stage just yet. But also by adding value to community & creating network day to day.
.
Afterall, your NETWORK IS YOUR NETWORTH. Money will come later.

“The strength of the team is each individual members. The strength of each member is the team. Surround yourself with a trusted and loyal team. It makes all the difference.”🔥 #gengterlajakasyuk .
Harini @__risssssss nak share ciri orang berjaya. Ramai yang tahu ciri ni, tapi tak ramai yang praktikkan. Kenapa eh? .
Positif
Pedulikan orang yang selalu tetapkan takdir yang awak akan gagal. You design your life. Amik benda yang negatif dan rotate kan dia jadi positif.
.
Bina networking
orang2 berjaya ni dia bina hubungan sosial yang baik dengan semua orang. Dia tahu pentingnya hubungan sosial ni untuk jangka masa yang panjang. Sebab daripada networking ni sahaja, banyak manfaat akan diperoleh.
.
Menambahkan pengalaman
Perasan tak orang-orang yang berjaya ni suka cari benda baru. Mereka sentiasa mencari peluang untuk mencuba sesuatu yang baru. dia cabar diri dia dengan berani ambil risiko untuk mengatasi halangan dan rasa takut dalam diri. Sebab dia tahu dari pengalaman sahaja, macam-macam ilmu baru dia boleh dapat.
.
Plan strategi
Orang berjaya dia takkan main redah je. Dia akan mengambil kira kebaikan dan manfaat untuk sesuatu keputusan. Dan sudah bersiap sedia untuk menerima kegagalan dan cara mengatasinya. Kerana dia yakin setiap kegagalan pasti ada jalan penyelesainnya dan dia akn amik benda tu sebagai pengajaran.
.
Salam saya untuk usahawan² muda di malaysia☺️Maklumat lanjut sila PM @__risssssss .
0145368660 ( FARIS )
Atau click je link at my bio☺️

Biar orang kata kita berangan lebih, tapi kita tahu apa yang kita nak. Keep moving forward guys. .
.
Ye saya faham saat korang tengah mendaki ni ramai akan memperlekehkan apa yang korang tengah buat. .
.
Just ingat satu je, "DIORANG TAK TAHU APA YANG KITA CUBA LAKUKAN" diorg tak pernah rasa susah kita. Hanya kita je tahu apa kita nak jadi. .
.
Stop trying to explaint to the people what we want to be, let the result berbicara. On tak on?

Salam jumaat😇

Berhenti untuk jadi manusia yang mudah berputus asa." - Banyak benda dalam hidup kita kena paksa buat walaupun kita tak suka. kalau kita tak buat sekarang, kita tak akan buat sampai bila-bila.
#betabusinessclub
#blackdiamondnetwork

Bersusah susah dahulu, bersenang senang kemudian😊
.
Sapa nak buat income RM500-RM5000 sebulan? Tekan link kat bio cepat 👆
.
Nak kena cari orang ke? Tak perlu cari orangg 😁 Kami akan ajar anda macam mana nak buat income
.
Kami ajar anda berkaitan dunia kewangan, revolusi kewangan dan banyak lagi 📈📊
.
Klik link kat bio cepat 👏👏👏
#blackdiamondnetwork #cryptocurrency #digitalmoney #moneyrevolution #invest #msd #programjutawanmuda #makemoneydaily #gengterlajakasyuk #financialfreedom #lifestyle #networking #revolution

~Salam jumaat guys😎
.
.
Life is like a book. If you never turn the page, you will never know what the next chapter holds.
.
Stop doubting yourself, work hard & make it happen bebeh! 💪
.
tags:
#salamjumaat #penghulusegalahari #bisnesantai #bisnesonline #teambangkitBDN
#BETABusinessClub
#titaniumgoldenticket
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#kualaterengganu #ShahAlam #johorbharu #kuantanpahang #selangor #melaka #travel #sahabat #teamganu #friends #family #repost #nature #style

USAHA TANGGA KEJAYAAN! 😎
.
.
Dalam hidup ni mana ada orang terus jadi HEBAT.!!!!🤔
.
Tapi belajarlah untuk jadi "HEBAT"
.
Kalian mampu buktikan...so take ur position from now, masih belum terlambat sebab kita orang pun baru bermula nak menjadi HEBAT..
Cepat2 beratur dibelakang kami supaya kita boleh bergerak bersama.😇
.
Percayalah 1 hari nanti kalian semua pasti akan menjadi orang2 HEBAT didunia dan akhirat..Aamiin!🙏🏻😭
.
.
PM atau tekan LINK di bio abam untuk tahu lebih lanjut 😊😊 :
.
📲017-4886724 (Alep)
.
Info lanjut di Instagram : 📷 @alepvevo
.
Tags:
#teambangkitBDN
#BETABusinessClub
#titaniumgoldenticket
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#kualaterengganu #ShahAlam #johorbharu #kuantanpahang #selangor #melaka #travel #sahabat #teamganu #friends #family #repost #nature #style

Alhamdulillah,masih diberi ruang untuk beraksi hari nie😇💪🏻.Salam Jumaat !!!
.
.
#syukurselalu #blackdiamondnetwork

Beli dan simpan dalam jangka masa setahun keuntungan boleh up 100% - 500% 😁

Contoh anda beli dan simpan 10,000 MSD, hujung tahun harga msd naik 2 dolar sahaja

10,000 MSD x 2 dolar x rm4 = RM80,000 untung . Itu baru naik 2 dolar je ? Kalau naik lagi tinggi ? Beli dan simpan je 😎😊 NIE ADALAH OFFER + Closing
Offer - hnya 5 org terawal saja yg pm saya akn balas
Closing or Call to action - sila pm number di bawah or maklumat lanjut di IG nie

Pilihan ANDA Adalah Penentu Hidup ANDA🏋.Terhad kepada 5 org terawal saja yg PM saya untuk terima PROMOSI ini.Saya Doakn org yg like nie Kaya Dan Berjaya💪.Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊 :

0187933648(azimah)
0187933648(azimah)
0187933648(azimah)
0187933648(azimah)
.
Info lanjut di Instagram:
📷 @nurazimaah_
.
.
Tags:
#teambangkitBDN
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom
#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017 #msu #unikl

Orang berjaya, dia keep on buat apa yang dia sedang buat.
.
.
Bila dia buat satu perkara tu menjadi, dia buat perkara yang sama berulang kali dan create result berulang kali.
.
Masalah sesetengah usahawan bukan dia tak berjaya, dia tak konsisten buat hingga capai result. Separuh jalan jer dah putus asa.
.
Usahawan nak berjaya kena jelas dengan perkara ini; Tidak ada kejayaan yang datang dalam tempoh sekejap. Semuanya ambil masa.
.
Bersabarlah dan teruskan konsisten bertindak dengan formula yang betul. Ingat tau.
.
Kepada di luar sana yang teringin buat bisnes boleh hubungi saya, kita akan train cara berbisnes dgn step yang mudah insyaallah😊.
.
Maklumat lanjut sila tekan Link Di Bio
.
#betabusinessclub #blackdiamondnetwork #cryptocurrency #bitcoin #ethereum #msd #litecoin #photoshoot #breakfast #morning

Anda boleh kekal berada ditahap yang sama jika anda tak nak berubah.

Dan anda rasa anda boleh pengaruhi orang lain jika anda tak berubah?

Tonton ini pagi jumaat ini,moga memberi manfaat pada kita semua... Info lanjut di Instagram:
📷 @nuzul_azhan
.
.
Tags:
#teambangkitBDN
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom
#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar
#ProgramGandakanSimpanan2017 #bengkelRPMP #titaniumgoldenticket

Org bertanya.. bagaimana berjaya.. jawapannya..kau harus jatuh dahulu..baru kau akan belajar utk bangun..gagal itu anak tangga kejayaan..dipuji tak kaya,dikeji tak mati..berjuang sampai jadi 💪🏻
.
#betabisnesclub
#blackdiamondnetwork

KERETA APA YANG KORANG NAK KALAU @lyzess171 NAK BAGI FREE JA
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
alhamdulillah selesai #begkelrpmp3.0 yg berlangsung selama dua hari. Nak cerita padu, mmg padu gile beb ilmu diorg. Mmg banyak abam belajar dalam kelas tu. Online, offline mmg gile2 ilmu diorg.
.
Sabda nabi: jika kau hendakkan dunia, maka carilah ilmu. Jika kau hendakkan akhirat, maka carilah ilmu. Jika kau mahukan keduanya, maka carilah ilmu. .
Awal2 kau akan dapat makian dan cacian. Kawan menganjing tu ofkoz la selalu kena. Yelah, awal2 bisnes, kita mana ada apa2. Duit xde, ilmu xde. Hanya berbekalkan semangat dan percaya pada aturan Allah je.
.
Sama mcm abam, kena caci, kena menganjing dengan kawan, down tu benda biasa. Tp abam xkan pernah berhenti sebab??? Sebab impian aku lebih besar dari caci maki diorg. Aku berjuang untuk sesuatu, aku berjuang untuk seseorang, aku berjuang untuk buktikan pada kawan2, aku berjuang sbb aku nak tolong org, aku berjuang kerana agama. Selagi semua tu masih wujud, aku xkan berhenti!!
.
.
🌠Komen Kereta Idaman Korang
🆔 follow - @lyzess171 .
.
#sportcar #bmw #audi #volswagen #blackdiamondnetwork

Test Drive Dulu,Mana Tau Dpt Free nnt 😆...Ok Tak Kalau @lyzess171 Bagi Kereta ni Secara PERCUMA kat Korang?
.
.
#audi #drive #sportcar #bmw #ferarri #blackdiamondnetwork

KENAPA ORANG MUDA SUKA BUANG MASA EH?
.
Sedangkan PM kita @chedetofficial umur 93 tahun pun masih lagi semangat nak ubah dunia. Tapi kita? Sebok dengan handphone. Twitter. Instagram. Fb. Wc. Kita semua inginkan perubahan? Tapi. Berapa ramai yang ingin berubah?
.
Benda ni choji pun sama. Tapi tu la. Takkan fikir je kan. Tak nak banyak la. Berubah untuk senangkan kehidupan kita sendiri? Berapa ramai?
.
Untuk yang nak sangat simpan duit. Boleh bayar duit daftar sem ni nanti. Yang nak belajar. Choji ada offer untuk 5 orang yang terawal yang ws choji. Cepat!
.
Syahizi Haikal
0167057717
.
Atau click link di bio saya.
.
#blackdiamondnetwork #programgandakansimpanan2018 #cryptocurrency

Most Popular Instagram Hashtags