#BintangKembaliMenyengat

MOST RECENT

Lalu, seperti apa cara untuk bersenang-senang dengan si Gunung Kembar alias payudara si dia? Begini caranya:

1. Bukan Hanya Nipple
Sebenarnya bagian paling sensitif nggak hanya puting saja, kok. Ada pula titik lain yang bisa memberikan kenikmatan lebih, yaitu di sekitar areola pada arah jam sepuluh dan jam dua. Jadi, kalau sedang ingin quickie sex, arahkan ibu jari Anda untuk bergerak pada kedua titik tersebut. Atau, biarkan lidah Anda yang bermain di sana

2. Nipplegasm
Setiap kali Anda akan ‘menyantap’ si gunung kembar, jangan lupa untuk menyerang area areola. Bisa juga menggulirkan es batu di wilayah tersebut untuk menambah sensasinya, lalu mengembuskan napas di sana. Sensasi dingin es batu dan hawa panas dari napas Anda akan mengaktifkan seluruh saraf-saraf kecil di bawah permukaan areola. Sensasinya dahsyat, deh!

3. Chest to Chest
Naikkan si dia ke atas pangkuan Anda dan mulailah pemanasan dengan memainkan jari buat menyapa si gunung kembar. Kemudian, peluklah dia sambil Anda menggerakkan tubuh naik-turun secara perlahan hingga bagian dada saling bersentuhan. Rambut-rambut halus di dada Anda akan memberikan sensasi yang menggelitik di sekujur tubuh si dia.

4. Fokus 15 Menit
Cobalah untuk fokus sekitar 15-20 menit pada si gunung kembar saat melakukan foreplay. Lalu, saat si dia berada di posisi woman on top, si dia bisa menggoda Anda dengan payudaranya ke wajah, hidung, pipi, dan bibir Anda. Sebelum Anda melumat habis si gunung kembar, berikan ciuman panas kepadanya, baru, deh, Anda boleh mengeksplorasinya menggunakan lidah dan bibir.

5. Beda Perlakuan
Jika si dia termasuk wanita berpayudara besar, minta si dia untuk memberikan rangsangan di sisi luar payudara, tepatnya di sekitar ketiak. Pasalnya, pada payudara besar, saraf penerima sensasi di daerah puting umumnya terlalu tegang. Rangsangan pada puting akan lebih efektif buat pemilik payudara mungil.

Sumber: popular-world com
.
.
#bintang #indonesia #bali #bintangkecilbeddingcollection #bintang141 #bintangkembalimenyengat #indopek #bintangiklan #bintangmotor #beddingset #bedcover #bintangtamu #bintangmutiaraaksesoris #spreicantik #bintangcomid #bintangkecil #bintangradler #bintangcilik #bintangr

Lalu, seperti apa cara untuk bersenang-senang dengan si Gunung Kembar alias payudara si dia? Begini caranya:

1. Bukan Hanya Nipple
Sebenarnya bagian paling sensitif nggak hanya puting saja, kok. Ada pula titik lain yang bisa memberikan kenikmatan lebih, yaitu di sekitar areola pada arah jam sepuluh dan jam dua. Jadi, kalau sedang ingin quickie sex, arahkan ibu jari Anda untuk bergerak pada kedua titik tersebut. Atau, biarkan lidah Anda yang bermain di sana

2. Nipplegasm
Setiap kali Anda akan ‘menyantap’ si gunung kembar, jangan lupa untuk menyerang area areola. Bisa juga menggulirkan es batu di wilayah tersebut untuk menambah sensasinya, lalu mengembuskan napas di sana. Sensasi dingin es batu dan hawa panas dari napas Anda akan mengaktifkan seluruh saraf-saraf kecil di bawah permukaan areola. Sensasinya dahsyat, deh!

3. Chest to Chest
Naikkan si dia ke atas pangkuan Anda dan mulailah pemanasan dengan memainkan jari buat menyapa si gunung kembar. Kemudian, peluklah dia sambil Anda menggerakkan tubuh naik-turun secara perlahan hingga bagian dada saling bersentuhan. Rambut-rambut halus di dada Anda akan memberikan sensasi yang menggelitik di sekujur tubuh si dia.

4. Fokus 15 Menit
Cobalah untuk fokus sekitar 15-20 menit pada si gunung kembar saat melakukan foreplay. Lalu, saat si dia berada di posisi woman on top, si dia bisa menggoda Anda dengan payudaranya ke wajah, hidung, pipi, dan bibir Anda. Sebelum Anda melumat habis si gunung kembar, berikan ciuman panas kepadanya, baru, deh, Anda boleh mengeksplorasinya menggunakan lidah dan bibir.

5. Beda Perlakuan
Jika si dia termasuk wanita berpayudara besar, minta si dia untuk memberikan rangsangan di sisi luar payudara, tepatnya di sekitar ketiak. Pasalnya, pada payudara besar, saraf penerima sensasi di daerah puting umumnya terlalu tegang. Rangsangan pada puting akan lebih efektif buat pemilik payudara mungil.

Sumber: popular-world com
.
.
#bintang #indonesia #bali #bintangkecilbeddingcollection #bintang141 #bintangkembalimenyengat #indopek #bintangiklan #bintangmotor #beddingset #bedcover #bintangtamu #bintangmutiaraaksesoris #spreicantik #bintangcomid #bintangkecil #bintangradler #bintangcilik #bintangr

Sementara menantikan buah tangan terbaru daripada @syurabadron iaitu #EGO. Marilah melayan dulu lagu #Gantung di youtube "FMC MUSIC".
.
Sekarang views 210k. Upkan lagi jom views demi @syurabadron .
.
#syurabadron #syurarangersclub #nanasyurarazlanzoneofficial #gantung #EGO #gegarvaganza #bintangkembalimenyengat

SEAWAL 4 HARI DAH DAPAT RESULT YANG TERBAIKKK👍👍👍!!!
.
.
Pinklady memang boleh kwal selera makan bagi sesiapa yang ada masalah berat badan berlebihan..Terutamanya bila perut buncit mesti tak de kenyakinan diri kan😂😂..Haah tengok sis nie perut buncit dia dah tak de lepas makan PL nie 4 hari je tau..! Kawan2 pun siap tegur lagi nampak kurus.. Apa2 pun klau sis baca je mmg tak jadi apapun😌,beli satu sis try sendiri baru lah terrbaikkk..
www.wasap.my/60168447204/PL

#postwedding #sarawakwedding #bridestory #beautiful #nikah #sgmua #lightlovapictures #bymohdarif #bridetobemakeup #memoryqasehtercipta #muamalaysia #mua #muakl #muajb #manismanis #makeupartist #designer #makeupartistmalaysia #tunang #sanding #makeup #makeups #topmodel #beforeafter #model #makeupclass #bridal #bridalmakeupmalaysia #bintangkembalimenyengat #makeupmalaysia

🔥TESTIMONI PANAS PINKLADY🔥
.
Hang baca lah sendiri.Memang betul2 panas feedback2 dari cust pinklady nie tau.
.
HASHTAGS# SAYA NAK PESAN KAT AKAK2 SEMUA😌

TAK PERLU NAK TANYA LAKI DULU NAK ITU INI,YANG NAK CNTIK UOLSS,BUKAN DIA...NAK CANTIK PUN UNTUK TAMBAT HATI DIA JUGAK KAN..BERTINDAK SEKARANG...NAK DISKAUN??TEKAN JE LINK WSSP SAYA👇🏻 www.wasap.my/60168447204/Pinklady

#postwedding #sarawakwedding #bridestory #beautiful #nikah #sgmua #lightlovapictures #bymohdarif #bridetobemakeup #memoryqasehtercipta #muamalaysia #mua #muakl #muajb #manismanis #makeupartist #designer #makeupartistmalaysia #tunang #sanding #makeup #makeups #topmodel #beforeafter #model #makeupclass #bridal #bridalmakeupmalaysia #bintangkembalimenyengat #makeupmalaysia

Jom, take a peek akak..
.
.
Kami, kasik teaser sikit.. cuci mata
.
.
Bagus, tak bagus quality? Cer jengah
.
.
Nampak pun mata dah bergebu dah, so soft giteww kak..Cotton tuala ni
.
.
Untung sangat la, siapa yang dapat tuala ni dekat majlis customer kami
.
.
Selalu nye, kami survey harga 35 x 35 cm dekat malaysia ni je dah 5-6rm sebijik
.
. Ni, saiz 72cm x 36 cm.. kak, rasa rasa brapa la agak nye? .
.
Kami kasik CLUE sikit yeh, bawah 6rm. Hehe, .
.
SIAP PACKAGING KOTAK TAU!
TAMBAH RIBBON SATIN LA GI TU..
.
.
SERIUS! Tak caya?
.
.
Jom, teka link whatsapp kami di bio
.
.
#postwedding #sarawakwedding #bridestory #beautiful #nikah #sgmua #lightlovapictures #bymohdarif #bridetobemakeup #memoryqasehtercipta #muamalaysia #mua #muakl #muajb #manismanis #makeupartist #designer #makeupartistmalaysia #tunang #sanding #makeup #makeups #topmodel #beforeafter #model #makeupclass #bridal #bridalmakeupmalaysia #bintangkembalimenyengat #makeupmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags