#BengkungModen

MOST RECENT

Nak tahu apa 3 fungsi utama #DemicaBengkung ??
.
👇🏻👇🏻👇🏻
.
1️⃣Memecahkan lemak Berganda
2️⃣Membentuk pinggang Ramping
3️⃣Membetulkan posture badan
yg bengkok
.
Memang badan akan meletop melentik la uolsss..lelaki pun boleh pakai bengkung jgn ingat perempuan je boleh😘.
.
Nak kesan kurus lagi cepat consume #Demica + pakai #DemicaBengkung .🔥
.
Jom Whatsapp 📲0196451565
.
#bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica kurus #dietdemica

Masalah perut buncit??
Perut menggelebeh??
.
Buntu tak tahu macam mana nak kempiskan perut untuk dapatkan bentuk badan yang menawan??
.
Ubat dah sapu tapi tetap perut buncit?? Sapu ubat je mana nak membantu dapat bentuk badan fit.. 🤦🏻‍♀️
.
Kena pakai #DemicaBengkung baru shape letops uolss..laki perempuan boleh pakai tau, selesa sangat 😃.
.
Whatsapp 01121928667 utk order #DemicaBengkung korang ❤️.
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik

Masalah perut buncit??
Perut menggelebeh??
.
Buntu tak tahu macam mana nak kempiskan perut untuk dapatkan bentuk badan yang menawan??
.
Ubat dah sapu tapi tetap perut buncit?? Sapu ubat je mana nak membantu dapat bentuk badan fit.. 🤦🏻‍♀️
.
Kena pakai #DemicaBengkung baru shape letops uolss..laki perempuan boleh pakai tau, selesa sangat 😃.
.
TEKAN link di bio sekarang! utk order #DemicaBengkung korang ❤️.
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik

Masalah perut buncit??
Perut menggelebeh??
.
Buntu tak tahu macam mana nak kempiskan perut untuk dapatkan bentuk badan yang menawan??
.
Ubat dah sapu tapi tetap perut buncit?? Sapu ubat je mana nak membantu dapat bentuk badan fit.. 🤦🏻‍♀️
.
Kena pakai #DemicaBengkung baru shape letops uolss..laki perempuan boleh pakai tau, selesa sangat 😃.
.
Whatsapp 019-9711321 utk order #DemicaBengkung korang ❤️.
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik

Masalah perut buncit??
Perut menggelebeh??
.
Buntu tak tahu macam mana nak kempiskan perut untuk dapatkan bentuk badan yang menawan??
.
Ubat dah sapu tapi tetap perut buncit?? Sapu ubat je mana nak membantu dapat bentuk badan fit.. 🤦🏻‍♀️
.
Kena pakai #DemicaBengkung baru shape letops uolss..laki perempuan boleh pakai tau, selesa sangat 😃.
.
Whatsapp 019-9711321 utk order #DemicaBengkung korang ❤️.
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik

Masalah perut buncit??
Perut menggelebeh??
.
Buntu tak tahu macam mana nak kempiskan perut untuk dapatkan bentuk badan yang menawan??
.
Ubat dah sapu tapi tetap perut buncit?? Sapu ubat je mana nak membantu dapat bentuk badan fit.. 🤦🏻‍♀️
.
Kena pakai #DemicaBengkung baru shape letops uolss..laki perempuan boleh pakai tau, selesa sangat 😃.
.
Whatsapp 019-9711321 utk order #DemicaBengkung korang ❤️.
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik

Masalah perut buncit??
Perut menggelebeh??
.
Buntu tak tahu macam mana nak kempiskan perut untuk dapatkan bentuk badan yang menawan??
.
Ubat dah sapu tapi tetap perut buncit?? Sapu ubat je mana nak membantu dapat bentuk badan fit.. 🤦🏻‍♀️
.
Kena pakai #DemicaBengkung baru shape letops uolss..laki perempuan boleh pakai tau, selesa sangat 😃.
.
Whatsapp 019-9711321 utk order #DemicaBengkung korang ❤️.
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik

SEDIKIT JAWAPAN UNTUK PERSOALAN YG SERING DITANYA;
.
.
⛔️Pakai atleast 5 jam sehari (pemakaian waktu tidur digalakkan).
⛔️Cara basuh; no machine. Guna tangan sahaja. Rendam guna SABUN CECAIR & bilas mcm biasa. Jangan perah & pulas kuat2.
⛔️Bengkung diperbuat dari cotton spandex.
⛔️Bengkung gold ada 16 tulang + extra infrared merah.
⛔️Nak kesan cepat, pakai lotion pembakar lemak.
⛔️Kita tak jual fully corset dari badan hingga kaki🙅🏻 (Bengkung & girdle adalah asing).
⛔️Yes yes yes kita adalah trusted seller mmg original bengkung dari HQ.
⛔️Harga RM110 exclude postage. No nego. No discount even beli banyak. Harga fix from HQ!
⛔️Harga postage ikut berat; semenanjung rm8 - rm10 & sabah sarawak rm12 - rm15.
⛔️Postage isnin - sabtu (usually 2-3 days sampai)
⛔️No return no refund no exchange.
.
.
Apa2 pertanyaan @ keraguan, whatsapp je #01139891651 cepat / KLIK LINK PADA BIO ATAS
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse

BENGKUNG 💃.
.
Bengkung Selim Mereciks dengan 16tulang, 15cangkuk, 3lapis cangkuk dan 💯 spinal bones
➕ Mengurangkan lemak badan
➕ Menjaga bentuk badan
➕ Menyihatkan badan.
.
Sesuai untuk Lelaki 👱‍♂ dan Perempuan 👱‍♀.
.
Saiz S hingga XXXL.
.
Cepat order jangan lambat lambat nanti menyesal mai pakat beli sekarang WhatsApp +6017-3577537.
.
Ko Pakai Ko Selim
#SelimMereciks #KurusCantik #Bengkung #Kurus #Selim #FDjuice #KurusCantik #AnnieAngel #ProdukKurus #BengkungSelimMereciks #BengkungSajat #KurusMudah #BengkungModen #KurusCepat.

🔥PROMOSI PROMOSI🔥
.
Siapa lagi belum dapatkan #DemicaBengkung ? Kalau nak perut selim melim macam Miss World ayuh la cuba #DemicaBengkung .
.
Cepat KLIK LINK PADA BIO kalau sorok perut dengan #DemicaBengkung .
.
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik

🔥DEMICA BENGKUNG TERBAIK🔥
.
Alhamdulillah akak ni selesa sangat pakai #DemicaBengkung . Apa yg menarik dengan #DemicaBengkung adalah dapat mengurangkan pengumpulan lemak pada perut & mempunyai 16 tetulang yg mengekang dari berlipat.
.
Jom la dapatkan body selim & sorok lemak² perut dengan #DemicaBengkung .
.
Whatsapp 📲0196451565
.
#bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #dietdemica #demicadiet #Demica

Hourglass shape uollss.. nak ke tak nak?
.
Yang bes abang2 and kakak2 pun bole pakai..abang2 dah tak perlu bawa perut bulat bak mengandung 5 bulan...😌
.
Uolls yang kaki gym, zumba, jog pun bole pakai. .
Lagi cepat pembakaran lemak di sekitar perut dan pinggang. Lagi cepatlah nak kempiskan perut.
.
Nak diskaun? .
.
Whatsapp jer "BM" ke 018-6664503 @ click link Bio
.

TERBARU!!!! LETS GIRDLE TONGGEK FUH Lers Girdle Tonggek Fuhh Jom dapat body meletik seperti founder @nursajat02 ! Meletop uols ... Kasi PUSH UP punggung yang jatuh 💃
👇👇👇👇👇👇👇
.
LET'S GIRDLE RM120 exc pos RM10sm/ rm15ss
📲Whatsapp 01161708547
🚗COD AREA KL&SELANOR (SELECTED PLACE)
Kebaikkan LET'S GIRDLE TONGGEK FUH
.
LETS GIRDLE TONGGEK FUHH RM120
👖💨💨💨MEMPUNYAI 2 colour 😍😍😍
BLACK dan BROWN COLOUR
.
✅mempunyai 6 magnet pecahan lemak🔥
.
✅mempunyai 2 tertulang untuk supports tulang anda
.
✅material fabrik yang sangat berkualiti
.
✅sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa
.
✅bila memakainya,ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian
.
✅mudah di cuci(pakai tangan jer) sabun dan jemur seperti biasa.
.
✅harga mampu milik
.
✅ia tak kan bergulung!!!
.
✅mudah di pakai atau di buka
.
✅dan dia memang bagus untuk mendapat pinggul yang tonggek,cantik,lentik,menarik,lepas tu is jugak membuat kita lebih CONFIDENCE dengan body kita bila menyarung girdle ini!!!
.
✅mempunyai saiz S,M,L dan XL
Tapi buat masa skarang pihak HQ hanya Keluarkan saiz S..M dan L sahaja.

So tunggu apa lagi syg!!!! .
👖sesuai untuk lelaki dan wanita
.
👖berfungsi untuk menyembunyikan lebihan lemak dan kelihatan kemas tanpa bonjol-bonjol yang tidak sepatutnya.
.
👖Berfungsi untuk mengecilkan bahagian paha anda
.
👖Dengan memakai LET'S GIRDLE anda tidak perlu risau untuk menyarung kebaya ketat di zaman muda
.
👖jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda .
👖mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan mudah dijaga
#letsgirdletonggekfuhh
#letsgirdle
#letsbengkungdiamondgold
#bengkungmodenmurah #bengkung16tulang
#corsetmurah
#corsetpengantin
#slimming
#corsetmurah
#slimming
#bengkungmoden #bengkungbersalin
#kuruscantik #tipskurus #girdle #bodyshaper #bengkung16tulang #bengkungsajat #bengkungsajat

TERBARU!!!! LETS GIRDLE TONGGEK FUH Lers Girdle Tonggek Fuhh Jom dapat body meletik seperti founder @nursajat02 ! Meletop uols ... Kasi PUSH UP punggung yang jatuh 💃
👇👇👇👇👇👇👇
.
LET'S GIRDLE RM120 exc pos RM10sm/ rm15ss
📲Whatsapp 01161708547
🚗COD AREA KL&SELANOR (SELECTED PLACE)
Kebaikkan LET'S GIRDLE TONGGEK FUH
.
LETS GIRDLE TONGGEK FUHH RM120
👖💨💨💨MEMPUNYAI 2 colour 😍😍😍
BLACK dan BROWN COLOUR
.
✅mempunyai 6 magnet pecahan lemak🔥
.
✅mempunyai 2 tertulang untuk supports tulang anda
.
✅material fabrik yang sangat berkualiti
.
✅sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa
.
✅bila memakainya,ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian
.
✅mudah di cuci(pakai tangan jer) sabun dan jemur seperti biasa.
.
✅harga mampu milik
.
✅ia tak kan bergulung!!!
.
✅mudah di pakai atau di buka
.
✅dan dia memang bagus untuk mendapat pinggul yang tonggek,cantik,lentik,menarik,lepas tu is jugak membuat kita lebih CONFIDENCE dengan body kita bila menyarung girdle ini!!!
.
✅mempunyai saiz S,M,L dan XL
Tapi buat masa skarang pihak HQ hanya Keluarkan saiz S..M dan L sahaja.

So tunggu apa lagi syg!!!! .
👖sesuai untuk lelaki dan wanita
.
👖berfungsi untuk menyembunyikan lebihan lemak dan kelihatan kemas tanpa bonjol-bonjol yang tidak sepatutnya.
.
👖Berfungsi untuk mengecilkan bahagian paha anda
.
👖Dengan memakai LET'S GIRDLE anda tidak perlu risau untuk menyarung kebaya ketat di zaman muda
.
👖jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda .
👖mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan mudah dijaga
#letsgirdletonggekfuhh
#letsgirdle
#letsbengkungdiamondgold
#bengkungmodenmurah #bengkung16tulang
#corsetmurah
#corsetpengantin
#slimming
#corsetmurah
#slimming
#bengkungmoden #bengkungbersalin
#kuruscantik #tipskurus #girdle #bodyshaper #bengkung16tulang #bengkungsajat #bengkungsajat

TERBARU!!!! LETS GIRDLE TONGGEK FUH Lers Girdle Tonggek Fuhh Jom dapat body meletik seperti founder @nursajat02 ! Meletop uols ... Kasi PUSH UP punggung yang jatuh 💃
👇👇👇👇👇👇👇
.
LET'S GIRDLE RM120 exc pos RM10sm/ rm15ss
📲Whatsapp 01161708547
🚗COD AREA KL&SELANOR (SELECTED PLACE)
Kebaikkan LET'S GIRDLE TONGGEK FUH
.
LETS GIRDLE TONGGEK FUHH RM120
👖💨💨💨MEMPUNYAI 2 colour 😍😍😍
BLACK dan BROWN COLOUR
.
✅mempunyai 6 magnet pecahan lemak🔥
.
✅mempunyai 2 tertulang untuk supports tulang anda
.
✅material fabrik yang sangat berkualiti
.
✅sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa
.
✅bila memakainya,ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian
.
✅mudah di cuci(pakai tangan jer) sabun dan jemur seperti biasa.
.
✅harga mampu milik
.
✅ia tak kan bergulung!!!
.
✅mudah di pakai atau di buka
.
✅dan dia memang bagus untuk mendapat pinggul yang tonggek,cantik,lentik,menarik,lepas tu is jugak membuat kita lebih CONFIDENCE dengan body kita bila menyarung girdle ini!!!
.
✅mempunyai saiz S,M,L dan XL
Tapi buat masa skarang pihak HQ hanya Keluarkan saiz S..M dan L sahaja.

So tunggu apa lagi syg!!!! .
👖sesuai untuk lelaki dan wanita
.
👖berfungsi untuk menyembunyikan lebihan lemak dan kelihatan kemas tanpa bonjol-bonjol yang tidak sepatutnya.
.
👖Berfungsi untuk mengecilkan bahagian paha anda
.
👖Dengan memakai LET'S GIRDLE anda tidak perlu risau untuk menyarung kebaya ketat di zaman muda
.
👖jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda .
👖mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan mudah dijaga
#letsgirdletonggekfuhh
#letsgirdle
#letsbengkungdiamondgold
#bengkungmodenmurah #bengkung16tulang
#corsetmurah
#corsetpengantin
#slimming
#corsetmurah
#slimming
#bengkungmoden #bengkungbersalin
#kuruscantik #tipskurus #girdle #bodyshaper #bengkung16tulang #bengkungsajat #bengkungsajat

TERBARU!!!! LETS GIRDLE TONGGEK FUH Lers Girdle Tonggek Fuhh Jom dapat body meletik seperti founder @nursajat02 ! Meletop uols ... Kasi PUSH UP punggung yang jatuh 💃
👇👇👇👇👇👇👇
.
LET'S GIRDLE RM120 exc pos RM10sm/ rm15ss
📲Whatsapp 01161708547
🚗COD AREA KL&SELANOR (SELECTED PLACE)
Kebaikkan LET'S GIRDLE TONGGEK FUH
.
LETS GIRDLE TONGGEK FUHH RM120
👖💨💨💨MEMPUNYAI 2 colour 😍😍😍
BLACK dan BROWN COLOUR
.
✅mempunyai 6 magnet pecahan lemak🔥
.
✅mempunyai 2 tertulang untuk supports tulang anda
.
✅material fabrik yang sangat berkualiti
.
✅sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa
.
✅bila memakainya,ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian
.
✅mudah di cuci(pakai tangan jer) sabun dan jemur seperti biasa.
.
✅harga mampu milik
.
✅ia tak kan bergulung!!!
.
✅mudah di pakai atau di buka
.
✅dan dia memang bagus untuk mendapat pinggul yang tonggek,cantik,lentik,menarik,lepas tu is jugak membuat kita lebih CONFIDENCE dengan body kita bila menyarung girdle ini!!!
.
✅mempunyai saiz S,M,L dan XL
Tapi buat masa skarang pihak HQ hanya Keluarkan saiz S..M dan L sahaja.

So tunggu apa lagi syg!!!! .
👖sesuai untuk lelaki dan wanita
.
👖berfungsi untuk menyembunyikan lebihan lemak dan kelihatan kemas tanpa bonjol-bonjol yang tidak sepatutnya.
.
👖Berfungsi untuk mengecilkan bahagian paha anda
.
👖Dengan memakai LET'S GIRDLE anda tidak perlu risau untuk menyarung kebaya ketat di zaman muda
.
👖jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda .
👖mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan mudah dijaga
#letsgirdletonggekfuhh
#letsgirdle
#letsbengkungdiamondgold
#bengkungmodenmurah #bengkung16tulang
#corsetmurah
#corsetpengantin
#slimming
#corsetmurah
#slimming
#bengkungmoden #bengkungbersalin
#kuruscantik #tipskurus #girdle #bodyshaper #bengkung16tulang #bengkungsajat #bengkungsajat

TERBARU!!!! LETS GIRDLE TONGGEK FUH Lers Girdle Tonggek Fuhh Jom dapat body meletik seperti founder @nursajat02 ! Meletop uols ... Kasi PUSH UP punggung yang jatuh 💃
👇👇👇👇👇👇👇
.
LET'S GIRDLE RM120 exc pos RM10sm/ rm15ss
📲Whatsapp 01161708547
🚗COD AREA KL&SELANOR (SELECTED PLACE)
Kebaikkan LET'S GIRDLE TONGGEK FUH
.
LETS GIRDLE TONGGEK FUHH RM120
👖💨💨💨MEMPUNYAI 2 colour 😍😍😍
BLACK dan BROWN COLOUR
.
✅mempunyai 6 magnet pecahan lemak🔥
.
✅mempunyai 2 tertulang untuk supports tulang anda
.
✅material fabrik yang sangat berkualiti
.
✅sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa
.
✅bila memakainya,ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian
.
✅mudah di cuci(pakai tangan jer) sabun dan jemur seperti biasa.
.
✅harga mampu milik
.
✅ia tak kan bergulung!!!
.
✅mudah di pakai atau di buka
.
✅dan dia memang bagus untuk mendapat pinggul yang tonggek,cantik,lentik,menarik,lepas tu is jugak membuat kita lebih CONFIDENCE dengan body kita bila menyarung girdle ini!!!
.
✅mempunyai saiz S,M,L dan XL
Tapi buat masa skarang pihak HQ hanya Keluarkan saiz S..M dan L sahaja.

So tunggu apa lagi syg!!!! .
👖sesuai untuk lelaki dan wanita
.
👖berfungsi untuk menyembunyikan lebihan lemak dan kelihatan kemas tanpa bonjol-bonjol yang tidak sepatutnya.
.
👖Berfungsi untuk mengecilkan bahagian paha anda
.
👖Dengan memakai LET'S GIRDLE anda tidak perlu risau untuk menyarung kebaya ketat di zaman muda
.
👖jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda .
👖mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan mudah dijaga
#letsgirdletonggekfuhh
#letsgirdle
#letsbengkungdiamondgold
#bengkungmodenmurah #bengkung16tulang
#corsetmurah
#corsetpengantin
#slimming
#corsetmurah
#slimming
#bengkungmoden #bengkungbersalin
#kuruscantik #tipskurus #girdle #bodyshaper #bengkung16tulang #bengkungsajat #bengkungsajat

TERBARU!!!! LETS GIRDLE TONGGEK FUH Lers Girdle Tonggek Fuhh Jom dapat body meletik seperti founder @nursajat02 ! Meletop uols ... Kasi PUSH UP punggung yang jatuh 💃
👇👇👇👇👇👇👇
.
LET'S GIRDLE RM120 exc pos RM10sm/ rm15ss
📲Whatsapp 01161708547
🚗COD AREA KL&SELANOR (SELECTED PLACE)
Kebaikkan LET'S GIRDLE TONGGEK FUH
.
LETS GIRDLE TONGGEK FUHH RM120
👖💨💨💨MEMPUNYAI 2 colour 😍😍😍
BLACK dan BROWN COLOUR
.
✅mempunyai 6 magnet pecahan lemak🔥
.
✅mempunyai 2 tertulang untuk supports tulang anda
.
✅material fabrik yang sangat berkualiti
.
✅sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa
.
✅bila memakainya,ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian
.
✅mudah di cuci(pakai tangan jer) sabun dan jemur seperti biasa.
.
✅harga mampu milik
.
✅ia tak kan bergulung!!!
.
✅mudah di pakai atau di buka
.
✅dan dia memang bagus untuk mendapat pinggul yang tonggek,cantik,lentik,menarik,lepas tu is jugak membuat kita lebih CONFIDENCE dengan body kita bila menyarung girdle ini!!!
.
✅mempunyai saiz S,M,L dan XL
Tapi buat masa skarang pihak HQ hanya Keluarkan saiz S..M dan L sahaja.

So tunggu apa lagi syg!!!! .
👖sesuai untuk lelaki dan wanita
.
👖berfungsi untuk menyembunyikan lebihan lemak dan kelihatan kemas tanpa bonjol-bonjol yang tidak sepatutnya.
.
👖Berfungsi untuk mengecilkan bahagian paha anda
.
👖Dengan memakai LET'S GIRDLE anda tidak perlu risau untuk menyarung kebaya ketat di zaman muda
.
👖jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda .
👖mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan mudah dijaga
#letsgirdletonggekfuhh
#letsgirdle
#letsbengkungdiamondgold
#bengkungmodenmurah #bengkung16tulang
#corsetmurah
#corsetpengantin
#slimming
#corsetmurah
#slimming
#bengkungmoden #bengkungbersalin
#kuruscantik #tipskurus #girdle #bodyshaper #bengkung16tulang #bengkungsajat #bengkungsajat

READY STOK 3pcs RM29 FREE postage semenanjung
WHATSAPP 0l6-328 ll57
NO call NO sms
1set 3pcs-tummy band,high waist band,pelvis band

Size M :length 93cm width 23cm(high waist band) Length 80cm width 23cm (tummy band) Length 101cm width 16cm(pelvis band)

Size L:length 98cm width 23cm(high waist band) Length 85cm width 23cm (tummy band) Length 106cm width 16cm(pelvis band)

Size XL
:length 102cm width 23cm(high waist band) Length 90cm width 23cm (tummy band) Length 110cm width 16cm(pelvis band)

Size XXL:length 108cm width 23cm(high waist band) Length 95cm width 23cm (tummy band) Length 115cm width 16cm(pelvis band)

#Bengkung #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #bengkungmoden3in1malaysia #bengkungmoden3in1murah #bengkungmodenmurah #bengkungmodenmalaysia #bengkungmurah #bengkungmurahmalaysia #bengkungmodenmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags