#BenangHijau

MOST RECENT

🌸 Zara Layla
.
❤️ Harga RM36
❤️ Bawal bidang 45
❤️ Empat bucu bulat / ruffle
❤️ Material chiffon yang ringan sejuk, mudah dibentuk dan tak mudah renyuk
.
BERITA BAIK!! 🎉🎉🎉
.
Dapatkan eksklusif brooch Benang Hijau secara PERCUMA bagi setiap pembelian koleksi ZARA / ZALEA (termasuk koleksi lama) bermula 17 - 30 September ini. .🎁🎁🎁
.
Satu brooch untuk setiap tudung tau. Suka tak? 🎈🎈🎈
.
.
.
#bawalruffle #bawalbucubulat
#bawalchiffon #bawalbidang45 #chiffon #bawalmurah #bawalprinted #benanghijau #agentbenanghijau #bawalekslusif #teambawal #bawallover #bawallovers #alamatnyacinta #bridetobe #chiffonprinted #shawlsatin #pencuricintakelassatu #isteriuntukdisewa #tudungmurah
#ootd
#cintakokocoklat
#vilaghazara

Lily in Tiffany Mosaic ni materialnya ringan, tak panas dan tak perlu gosok sangat sebab tak mudah renyuk.
Nak pakai pun mudah sesangat. Tak perlu pin dan dalam 7 saat terus siap. Memang sangat best!! #BenangHijau #LilyBenangHijau #InstantShawlDuaMuka #InstantShawl

Long Shawl LISA dalam tona hijau. 🌿

LISA diperbuat dari material heavy chiffon yang lembut, tidak terlalu tebal, jatuh terletak dan sangat flowy. Harga RM41 sahaja. 😍

Juga available dalam versi instant shawl LILY dengan harga RM46.
Rujuk semua warna yang available di www.benanghijau.com

Pembelian di website , whatsapp ke 0132565493 untuk belian

#BenangHijau #LisaBenangHijau #LongShawl #HalfmoonShawl

Petang petang ni belanja warna warna yang segar dan ceria iaitu ZALEA Macaw Green, Primrose Yellow & Inca Gold.
ZALEA adalah bawal chiffon bidang 45 dari material chiffon ringan yang super selesa, sangat mudah bentuk dan tak mudah renyuk. Harga RM26 sahaja ❤️ Dapatkan 24 warna ZALEA , Whatsapp ke 0133934057
ps : Dapatkan eksklusif brooch Benang Hijau PERCUMA dengan setiap pembelian ZARA / ZARA (termasuk koleksi lama)

#BenangHijau #ZaleaBenangHijau #BawalChiffon #BawalPlain #TudungBawal

Assalamualaikum..
Teaser tudung bawal gienna scarves special release😍😘
Jom cepat2 order sblm sold out. 💕Gienna Scarves
💕Material ➡ Bawal Cotton Voile
💕Size ➡ 107cmx107cm
💕Harga ➡ RM25
Berminat bole dm/whatsapp 018-2447556📱

#tudung #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawal #tudungmurah #tudungcorak #tudungcantik #tudungcotton #bawal #bawalbidang45 #bawalcorak #bawalcotton #bawalprinted #tudungprinted #yushannacreation #yushannalovers #benanghijau #benanghijau #anaqeen #anaqeenlovers #aidijuma #kekaboo #mirabelle #brunei #singapore #hellokitty #hellokittymurah #hellokittymalaysia #hellokittyonline

Assalamualaikum..
Teaser tudung bawal gienna scarves special release😍😘
Jom cepat2 order sblm sold out. 💕Gienna Scarves
💕Material ➡ Bawal Cotton Voile
💕Size ➡ 107cmx107cm
💕Harga ➡ RM25
Berminat bole dm/whatsapp 018-2447556📱

#tudung #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawal #tudungmurah #tudungcorak #tudungcantik #tudungcotton #bawal #bawalbidang45 #bawalcorak #bawalcotton #bawalprinted #tudungprinted #yushannacreation #yushannalovers #benanghijau #benanghijau #anaqeen #anaqeenlovers #aidijuma #kekaboo #mirabelle #brunei #singapore #hellokitty #hellokittymurah #hellokittymalaysia #hellokittyonline

Assalamualaikum..
Teaser tudung bawal gienna scarves special release😍😘
Jom cepat2 order sblm sold out. 💕Gienna Scarves
💕Material ➡ Bawal Cotton Voile
💕Size ➡ 107cmx107cm
💕Harga ➡ RM25
Berminat bole dm/whatsapp 018-2447556📱

#tudung #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawal #tudungmurah #tudungcorak #tudungcantik #tudungcotton #bawal #bawalbidang45 #bawalcorak #bawalcotton #bawalprinted #tudungprinted #yushannacreation #yushannalovers #benanghijau #benanghijau #anaqeen #anaqeenlovers #aidijuma #kekaboo #mirabelle #brunei #singapore #hellokitty #hellokittymurah #hellokittymalaysia #hellokittyonline

Assalamualaikum..
Teaser tudung bawal gienna scarves special release😍😘
Jom cepat2 order sblm sold out. 💕Gienna Scarves
💕Material ➡ Bawal Cotton Voile
💕Size ➡ 107cmx107cm
💕Harga ➡ RM25
Berminat bole dm/whatsapp 018-2447556📱

#tudung #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawal #tudungmurah #tudungcorak #tudungcantik #tudungcotton #bawal #bawalbidang45 #bawalcorak #bawalcotton #bawalprinted #tudungprinted #yushannacreation #yushannalovers #benanghijau #benanghijau #anaqeen #anaqeenlovers #aidijuma #kekaboo #mirabelle #brunei #singapore #hellokitty #hellokittymurah #hellokittymalaysia #hellokittyonline

Assalamualaikum..
Teaser tudung bawal gienna scarves special release😍😘
Jom cepat2 order sblm sold out. 💕Gienna Scarves
💕Material ➡ Bawal Cotton Voile
💕Size ➡ 107cmx107cm
💕Harga ➡ RM25
Berminat bole dm/whatsapp 018-2447556📱

#tudung #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawal #tudungmurah #tudungcorak #tudungcantik #tudungcotton #bawal #bawalbidang45 #bawalcorak #bawalcotton #bawalprinted #tudungprinted #yushannacreation #yushannalovers #benanghijau #benanghijau #anaqeen #anaqeenlovers #aidijuma #kekaboo #mirabelle #brunei #singapore #hellokitty #hellokittymurah #hellokittymalaysia #hellokittyonline

Assalamualaikum..
Teaser tudung bawal gienna scarves special release😍😘
Jom cepat2 order sblm sold out. 💕Gienna Scarves
💕Material ➡ Bawal Cotton Voile
💕Size ➡ 107cmx107cm
💕Harga ➡ RM25
Berminat bole dm/whatsapp 018-2447556📱

#tudung #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawal #tudungmurah #tudungcorak #tudungcantik #tudungcotton #bawal #bawalbidang45 #bawalcorak #bawalcotton #bawalprinted #tudungprinted #yushannacreation #yushannalovers #benanghijau #benanghijau #anaqeen #anaqeenlovers #aidijuma #kekaboo #mirabelle #brunei #singapore #hellokitty #hellokittymurah #hellokittymalaysia #hellokittyonline

Assalamualaikum..
Teaser tudung bawal gienna scarves special release😍😘
Jom cepat2 order sblm sold out. 💕Gienna Scarves
💕Material ➡ Bawal Cotton Voile
💕Size ➡ 107cmx107cm
💕Harga ➡ RM25
Berminat bole dm/whatsapp 018-2447556📱

#tudung #tudungbawalmurahmalaysia #tudungbawal #tudungmurah #tudungcorak #tudungcantik #tudungcotton #bawal #bawalbidang45 #bawalcorak #bawalcotton #bawalprinted #tudungprinted #yushannacreation #yushannalovers #benanghijau #benanghijau #anaqeen #anaqeenlovers #aidijuma #kekaboo #mirabelle #brunei #singapore #hellokitty #hellokittymurah #hellokittymalaysia #hellokittyonline

Long Shawl LISA dalam tona hijau. 🌿

LISA diperbuat dari material heavy chiffon yang lembut, tidak terlalu tebal, jatuh terletak dan sangat flowy. Harga RM41 sahaja. 😍

Juga available dalam versi instant shawl LILY dengan harga RM46. .

#BenangHijau #LisaBenangHijau #LongShawl #HalfmoonShawl

Long Shawl LISA dalam tona hijau. 🌿

LISA diperbuat dari material heavy chiffon yang lembut, tidak terlalu tebal, jatuh terletak dan sangat flowy. Harga RM41 sahaja. 😍

Juga available dalam versi instant shawl LILY dengan harga RM46.
.
Rujuk semua warna yang available melalui whatsapp ke 0195699870 .
.
#BenangHijau #LisaBenangHijau #LongShawl #HalfmoonShawl #byamalinarabi #byamalinarabilovers #dropshipbenanghijaukedah #dropshipbenanghijaubaling #dropshipbenanghijau #shawlplain

Long Shawl LISA dalam tona hijau. 🌿

LISA diperbuat dari material heavy chiffon yang lembut, tidak terlalu tebal, jatuh terletak dan sangat flowy. Harga RM41 sahaja. 😍

Juga available dalam versi instant shawl LILY dengan harga RM46.
.
Rujuk semua warna yang available melalui whatsapp ke 0195699870 .
.
#BenangHijau #LisaBenangHijau #LongShawl #HalfmoonShawl #byamalinarabi #byamalinarabilovers #dropshipbenanghijaukedah #dropshipbenanghijaubaling #dropshipbenanghijau #shawlplain

Long Shawl LISA dalam tona hijau. 🌿

LISA diperbuat dari material heavy chiffon yang lembut, tidak terlalu tebal, jatuh terletak dan sangat flowy. Harga RM41 sahaja. 😍

Juga available dalam versi instant shawl LILY dengan harga RM46.
.
Rujuk semua warna yang available melalui whatsapp ke 0195699870 .
.
#BenangHijau #LisaBenangHijau #LongShawl #HalfmoonShawl #byamalinarabi #byamalinarabilovers #dropshipbenanghijaukedah #dropshipbenanghijaubaling #dropshipbenanghijau #shawlplain

Long Shawl LISA dalam tona hijau. 🌿
.
LISA diperbuat dari material heavy chiffon yang lembut, tidak terlalu tebal, jatuh terletak dan sangat flowy. Harga RM41 sahaja. 😍
.
Juga available dalam versi instant shawl LILY dengan harga RM46. .
Katalog di @nadcollections.benanghijau
.
.
#BenangHijau #LisaBenangHijau #LongShawl #HalfmoonShawl

Long Shawl LISA dalam tona hijau. 🌿
.

LISA diperbuat dari material heavy chiffon yang lembut, tidak terlalu tebal, jatuh terletak dan sangat flowy. Harga RM41 sahaja. 😍
.

Juga available dalam versi instant shawl LILY dengan harga RM46. .

Rujuk semua warna yang available di www.benanghijau.com
.

Pembelian di website , whatsapp ke 0167718940 atau melalui ejen dropship Benang Hijau . .

#BenangHijau #LisaBenangHijau #LongShawl #HalfmoonShawl

Kita ni kan.. Orang perempuan. Kalau tudung susah nak bentuk memang hilang mood kan. .😅
Betul tak? .
Kalau nak bawal yang senang bentuk dan maintain sepanjang hari boleh cuba koleksi Maira dan Kaela dari Benang Hijau. .

InsyaAllah maintain cantik, konfiden dan ceria sepanjang hari. ❤️
.
P/s kalau nak preorder comment je 'DM' tau😉 .
Harga preorder
RM16 (maira square)
RM18 (maira ruffle)

#BenangHijau #MairaBenangHijau #TudungBawal #BawalPlain

selendang diamond yang tengah trending😘 Alhamdulillah sambutan mmg luar biasa😍😘 ada yg nak grab ke?kita tgh packing parcel ni, nak selit order pon boleh😍

MATERIAL CHIFFON✔
SENANG DI BENTUK ✔
PELBAGAI WARNA & DESIGN yg menarik✔
KAIN TAK NIPIS ✔
OFFER !! OFFER !! OFFER !! www.wasap.my/601133368972/bawaldiamond

www.wasap.my/601133368972/bawaldiamond

#ikajualtudungpremiumcottonmaniktaburfulldiamond
#selendang #selendangtenun #selendangchiffon#selendangmurah #shawls #shawlsatin #shawltutorial #shawlpublika #shawl #adijumamurah #adijumalover #benanghijau #bellaallnatural

Kaela Golden Lines for simple and classy look. .

Dapatkan Bawal Kaela dari material Super Fine Cotton Voile yang tak mudah renyuk, muncung terbentuk cantik, jahitan baby seam yang kemas dan corak yang terang dan jelas kerana diprint menggunakan digital printing. .

Bidang 45 - RM46
Bidang 50 - RM51
Bidang 55 - RM56

Dapatkan segera di www.benanghijau.com/kaela , Whatsapp ke 0167718940 atau melalui ejen dropship Benang Hijau.

#BenangHijau #KaelaBenangHijau #BawalPrinted #BawalCotton #TudungBawal #BawalLovers

Most Popular Instagram Hashtags