#BETABusinessClub

MOST RECENT

"BUAT PUN BELUM, DAH RISAU TAK JADI!"
.
.
.
Goreng pun belum, sudah risau ayam tidak masak,
.
Bancuh pun belum, sudah bimbang air tidak sedap,
.
Mandi pun belum, sudah fikir sabun tiada buih,
.
Tanam pun belum, sudah risau benih tidak bercambah,
.
Tidur pun belum, sudah fikir tentang mimpi,
.
Berniaga pun belum, sudah serabut takut rugi,
.
Buat pun belum, sudah risau benda tak jadi!..
.
.
Apa masalah kita sebenarnya? Kita selalu risaukan perkara yang belum pasti. Buat jelaaaa. Selagi kita tak cuba, kita tak mungkin tahu apa yang mampu dan tak mampu kita capai dalam hidup kita!
.
Pejam mata... Bayangkan impian anda...Buka mata..and go get 'emm all! 💪🏻.
.
Siapa berminat, cepat2 pm saya atau tekan link di bio saya... 📲017 553 0328(Azhan
📲017 553 0328(Azhan)
📲017 553 0328(Azhan)
.
.
.

Tags:
#BETABusinessClub
#BlackDiamondNetwork
#ramadhanchallenge
#Monspace #MSD #cryptocurrency
#projekgandakansimpanan2018

📲
.
.
Dalam dunia berkembang pesat ni, fast action always fast result. Siapa yang lambat atau menjadi ahli fikir terlalu lama akan ditinggalkan.

Anda semua buat apa hujung minggu ni? Jalan² dengan anak²? Atau duduk rumah lepak je? Apa² pun Saya doakan anda sihat² belaka dan dipermudahkan segala urusan.
.
.
Siapa yang berminat untuk menggandakan simpanan setahun dividen anggaran 2x ke 3x ganda, boleh pm.
. .
. .
Boleh pm saya :
0194441587 (hafiz)
0194441587 (hafiz)
0194441587 (hafiz)
0194441587 (hafzi)
.
Info lanjut di Instagram:
📷 @mkhafiez
.
.
Tags:
#3L4KMudah
#volkswagen
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#earnwhileyoulearn
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#millionaire#bisnesonline#jutawanmuda#bisnessantai#like4like#ProjekIncomeTurbo#uitmmelaka#uitmlendu#sekpantaitimur#projekgandakansimpanan#iniwaktukita#pgs2017#bukanyanglaintakbagustapiiniyangterbaik#100percentincome - #regrann

Assalamualaikum..
.
🌸 Day 6 ramadhan 🌸
.
Semoga kita semua dirahmati tuhan, diberikan kelapangan masa, rezeki, kesihatan, kecantikan akhlak. InshaAllah ameen ❤️
.
Puasa baik-baik ok! 😉
.
#salamsahur #ramadhankareem #ramadhanday6 #rezeki #syukurselalu #syukuralhamdulillah #sabarlahdiriku #cryptocurrency #betabusinessclub #ainaaserum #trusterseller #profinarich #bandartenggara #kfcbandartenggara #roadtosuccess #babuji #arfna

"Asl ain hbt sgt ni? "
"Well everything need efforts.."
"Ala first time cuba dh jd per citer"
"Allah dah bg talent"😎😝 Looks everyone here actually have talents to become rich.. 😱😱 it just you don't take the chance! you not dare to take the risk!! Ckp nak kaya la nak beli kereta rmh n all.. but guess what you need to take action!! Everyone can be rich. it just you need to work smart.. you need to invest smart.. Invest la dgn bijakk.. nak invest tp dpt pulangan yang wow? Pm saya😉😉 Ainrahman +60162469813
Ainrahman +60162469813
Ainrahman +60162469813 .
#betabusinessclub #blackdiamondnetwork #cryptocurrency #bitcoin #ethereum #msd #dogecoin

Setiap kali kita berfikir apa yg kita nk, kdg2 cuba fikir apa yg Allah nk.. 😉

kunci utama kejayaan adalah yakin pada diri sendiri.... kunci kedua kejayaan adalah tak perlu dgr kata negatif orang lain... 😊😊
.
.
01114944915
.
#businesscryptocurrency #msd
#betabusinessclub #orangpositif

#paidreview [[ BUDAK LEPASAN SPM AMBIL PELUANG]]
.
.
.
.

Power betul budak2 zaman skrg ni . Muda2 lagi dah pandai ambil peluang nak buat duit .Huishhh dasyatt gilerr.. Yelah bukan buat full time pon . Part time jerrr 😏😏. Yg x buatt apa2 tuu... Bnykk masa trluanggg maiii lahh pm sya... Sya share something dasyatt... .
CongratesBerjaya grab peluang untuk bersama dgn kamii dalam #betabusinessclub . Lepasni mesti buat income dahsyat gilaa huhuhu...peninggg2.

JANGAN LEPASKAN PELUANG GUYS!!
.
Boleh pm atau tekan link di bio saya untuk tahu lebih lanjut 😊😊
.
.
.
01119326715(zul)
01119326715(zul)
01119326715(zul)
.
Info lanjut di Instagram:
📷 @zulhilmiehanif
.
.
Tags:
#BBCmembership
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge #ShahAlam #viral #sahabat #Bizvalet

Seronok ke bila bersahabat dengan sahabat positif ni?
.
Hadith Rasulullah yang bermaksud: “Seseorang itu adalah mengikut agama temannya, oleh itu hendaklah seseorang itu meneliti siapa yang menjadi temannya” (H.R Abu Daud).
.
Bak kata pepatah Arab, “Bersahabat dengan penjual minyak wangi, kita akan menerima percikan wangiannya, manakala bersahabat dengan tukang besi, percikan apinya akan mencarikkan baju kita".
.
Jadi, jika kita bersahabat dengan orang yang positif dan berilmu, InshaAllah kita juga akan jadi seperti mereka.
.
Peace yoo. Ramadan Kareem.
.
.
014 664 5927
.
#businesscryptocurrency #msd #betabusinessclub #positivevibes #orangpositif

"BUAT PUN BELUM, DAH RISAU TAK JADI!"
.
.
.
Goreng pun belum, sudah risau ayam tidak masak,
.
Bancuh pun belum, sudah bimbang air tidak sedap,
.
Mandi pun belum, sudah fikir sabun tiada buih,
.
Tanam pun belum, sudah risau benih tidak bercambah,
.
Tidur pun belum, sudah fikir tentang mimpi,
.
Berniaga pun belum, sudah serabut takut rugi,
.
Buat pun belum, sudah risau benda tak jadi!..
.
.
Apa masalah kita sebenarnya? Kita selalu risaukan perkara yang belum pasti. Buat jelaaaa. Selagi kita tak cuba, kita tak mungkin tahu apa yang mampu dan tak mampu kita capai dalam hidup kita!
.
Pejam mata... Bayangkan impian anda...Buka mata..and go get 'emm all! 💪🏻.
.
Siapa berminat, cepat2 pm saya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tags:
#BETABusinessClub #F2Academy
#ProgramGandakanSimpanan2017
#ProjekOrangMalas #f2aerudite #uia #ukm #upm #uniklubis #cfsiium #uitmshahalam #usim #bangi #labuan #kotakinabalu #sabah #poliku #ums #ilpkk#polikk #ikbn#uitmsabah #sipitang #Beaufort
#BBCPhuketKrabiChallenge
#RoadToPhuketKrabi #monspace
#monspacemalaysia #titaniumnetwork #BETABusinessClub #h4hcommunity

[[ SAYA ADA CARA UTK SIAPA YANG NAK BUAT DUIT TAPI TAK PERNAH BERBISNES , TAKTAHU CARA , TAK ADA MASA DAN KALAU BOLEH NAK CARA PALING MUDAH JE]]
.
Hello geng , saya nak bagi chance utk siapa yang ada masalah mcm kat atas , boleh pm saya. Saya ada teknik puaka untuk ajar korang buat pendapatan sendiri dgn cara paling mudah.
.
Saya taknak sembang ribu2 tapi kalau boleh buat RM1000-RM5000 okay tak , tanpa buat ape2 ?. Korang just follow je ape yang saya ckp tauu. Yg penting jangan durhaka , Nanti murka buruk padahnya 😆😆.
.
Pm saya SEKARANG! Untuk dapatkn PROMOSI HEBAT!!! Kalau anda lambat anda akan RUGI..
.
SERIOUS NI KORANG NAK ???
Ye saya nak! Tak leh tahan dah ni!!!
.
Ok pm saya SEKARANG!
📞WHATSAPP= +601126736640
@nuramiiiraa @nuramiiiraa
📞WHATSAPP= +601126736640
@nuramiiiraa @nuramiiiraa
📞WHATSAPP= +601126736640
@nuramiiiraa @nuramiiiraa
.
#betabusinessclub #f2academy #f2aerudite #uia #ukm #upm #uniklubis #cfsiium #uitmshahalam #usim #unisza #bangi #labuan #imago #oceanus #centerpointmall #kotakinabalu #pahang #jutawanmuda 🙆🙆

Member mintak RM1 bukan nk tunjuk duit yg lain tu 😂😂 tp sebab poket dah penuh dengan duit 😂😂 so, yg tu je selalu pegang dekat tangan 😝😝
.
.
Success will not come without effort, it will come when you know and feel what it is bitterness and suspicion
.
.
Nak pegang duit banyak!? Saya akan bagitahu caranya macam mana nak buat pendapatan rm600 - rm3000 sebulan !! .
.
Hubungi saya atau klik link wassap saya d bio ig saya!! .
@aimn.haiql
@aimn.haiql
@aimn.haiql
.
0169378125(aiman)
0169378125(aiman)
0169378125(aiman)
.
http://cryptocurrencymonspace.wasap.my/
.
#MSDollar #Cryptocurrency #bizvalet #blackdiamondnetwork #betabusinessclub #UITMMelaka #UITMShahAlam #uitmpahang #unikl #uitmkedah #UITMmachang #UNIMAP #MSU #universitimalaya #UITM #politeknikkotabharu #pkb #politeknikmalaysia #politeknik #iptmalaysia #sideincome #janapendapatan #jutawanmuda

Asyik tgk org berjaya je....bila kita plak?Tanpa usaha tidak akan ada kejayaan terhadap diri kita.....usaha ada lah tangga kejayaan bagi seseorang itu...tak ada siapa yg akan ubah diri kau melainkan kau yg ubah diri sendiri.
.
Nak kan sesuatu benda itu memerlukan pengorbanan.So jngan mudah mengalah.
.
Hendak seribu daya,Tak hendak seribu dalih.
.
saya ingin mencari bisnes partner...tidak memilih paras rupa yang penting hendak mencapai impian yg di inginkan...dalam platform ni tak de ape yg mustahil...
.
Berminat boleh tkan link di bio saya😊
.
#betabusinessclub
#gandakansimpanan
#cryptocurrency
#bizvalet
#msd

Settle share peluang buat duit dgn MSD di #balakong💪💪💪
.
.
Kepada Sesiapa Berminat nak tahu caranya MSDOllaR(MSD) blh menjana pendapatan Sehari RM1,000-RM3,000 dan untuk Pasif income boleh jana pendapatan RM50,000.00- RM100,000.00 boleh 📲📲📲 WhatsApp atau Call saya untuk info #cryptocurrency #MSDOllaR yang satu masa nanti akan menjadi sangat popular seperti yg biasa kita dengar seperti #bitcoin dan seumpamanya😊😊😊
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 .
.
#betabusinessclub #titaniumnetwork #gengterlajakasyuk #bbc #gta #bbcmembership #msd #msdollar #cryptocurrency #bitcoin #kualalumpur #klcc #kltower #berjayatimessquare #pavilion #themine #sunwaypyramid #sunwayputra #thecurve #bandarseripemaisuri #cheras #ampang #tbs #keramat #damansara #Gombak #sentul #maximcitylights

Repost @king__zahed dan @dianelyanni !!!
IMPIAN JADI KENYATAAN disebabkan AKU...
.
.
.
start join bisnes nie.Aku pown bukannya terer sngat tapi baru nak bermula, aku pown start dary Zero to Be a Hero.Aku insan biasa tapi bilaa smpai satu tahap aku pkir balik, aku just pndai kat atas kertas ja tapi bodo dgn kehidupan semasa sbb tuee aku x nak jatuh ke lubang yg sma mcm org laen .
.
.
Hari2 aq dgar pngalaman seorg demi seorg untuk ajar diri nie jadi lebih baek dan Alhamdulillah.. Allah atur sgala-galanya dalam bisnes nie. Klau aku x cuba dary dlu lagi, aku sama ja mcm org laen hnyaa mintax duet at mak ayah, ok la kan korg mak ayah kaya raya.. I don't have anything, so aku fight for myself n family.I proud to be myself 😇 .Aku syukur sngat2 aku usaha sndiri bukan asyik minta org ja.😇
.
.
Jgan buat keja tuhan tnya mcm mna KALAU GAGAL?? asyik duk anggarkan kitaa nie gagal or berjaya.Jgan maen sebut ja klaw x cuba.Buat btoii2,sungguh² dan follow the step dan tgk results selepas tue. Siapa awak n siapa diorg.Hnya yg berani saja Akn yakin dan terus buat.Moga yg baca saja akn Kaya Dan Berjaya, Insyaallah 😊.
.
.
Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊 :

Ainrahman +60162469813
Ainrahman +60162469813
Ainrahman +60162469813
.
.
Tags:
#teambangkitBDN
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017 #ShahAlam

Alhamdulillah dapat perkongsian Ilmu dri BOL @haniejasmi dan isteri @fety.fatihah...ilmu yg sgt bermanfaat dan sgt dasyat...semoga kalian berdua dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan...in Shaa Allah... #Betabusinessclub
#blackdiamondnetwork
#projekgandakansimpanan
#ramadhanchallenge
#MSD
#cryptocurrency
#on ❌on

KEMANISAN
Orang yg suka jungle trekking komfem akan cari
gunung yg pemandangan cantik, tapi mesti
perjalanan naiknya sukar!
Kalau berniaga hanya berimpiankan "pemandangan
cantik" (masa depan) tapi tak nak berusaha, koran
naik lah helikopter ke atas bukit tu pun kalau tahu
cara nak landing.
Berniaga ni mcm panjat gunung, perjalanannya sukar
dan byk liku2, tapi hasilnya! Pemandangan yg indah!
Dalam tempoh masa hanya 3-5 tahun! Jadi, Teruskan
mendaki!
Anything can reach me on
TERUS KLIK link di bio @theunicorn.ara
#utm #uthm #umt #uum #UPM #usahawanmuda
#igersmalaya #awak #i#bazarpaknil #bazaarpaknil
#astrogempak #kipidap #igreviewmalaysia
#paidreviewmurah #igreview #dongibab #sabah
#reviewmurah #itravelgram #wanderlust
#passionpassport #travelblogger
#travellingthroughtheworld #travelphotography
#traveljournal #bbctravel #youngentrepreneur
#BETABusinessClub

Most Popular Instagram Hashtags