#AraiOriginal

MOST RECENT

#LANSGARAGE salam n Bismillah
Masih Ada lgi ni M size saja
Used.. Tapi CONDITION A.. Full set bag ARAI.. Manual n kotak ..Rm1890 AJE...
CONFIRM PUAS HATI.. COLLECTOR ITEM NI.. Helmet siap sign by #azlanshah
Baik Cepat kang kena Pisang orng ni Huhu
Cod KEDAI LANSGARAGE WISMA central SEBELAH KLCC DEPAN avenue k ground floor Buka macam biasa PLS WASAPS lan 0163463585
Cod mlm area zoo negara no problem
#ram4limited #ram4azlanshah #sayajualarai #araioriginal #araiopenface #peminatarai #araikualalumpur #aksesorimoto #matmoto #malaysia #motogp #supermotard #superbike

#LANSGARAGE Salam n Bismillah
Ram5 Cafe Racer M size sahaja
Rm1950.. COD MALAM AREA TESCO AMPANG NO PROBLEM PLS ROGER LAN 0163463585 #caferacer #ram5 #arai #sayajualhelmet #sayajualarai #araioriginal #peminatarai #araikualalumpur

dapatkan koleksi terbaik dari helm arai limited edition seri Joey Dunlop rx7x SNI hanya ada 2 pcs di Indonesia dengan harga 10 juta rupiah dengan sistem raffle,dan pastikan anda pemenangnya.
tetap ikutin terus info lanjutannya di ig @arai_indonesia dan @primegears_id jangan sampai ketinggalan yaa broo

#arai #araiindonesia #araijapan #whyarai #helmetlovers #araioriginal
#joeydunlop #limitededition #snihelmet

Sent Langsung Ga Pake Galau 😂
Arai RX-7X Doohan TT

Thanks Bro @stainlyhengky 👊

No Reply/Slow Response on Direct Message🚫
Random Response on Comment 🚫

Anyone? Please Contact Us Directly For Pricing, Stock Availability & More Information to Our Number Below
Whatsapp/Call:
+6281316700387
+6281617778834
+628973778766
BBM: RS0387/RS8834/RS8766
Line ID: @riderspot
Thanks.

#RiderSpot #Arai #AraiHelmet #AraiJapan
#WhyArai #AraiLimitedEdition #RX7X #Japan
#AraiParts #AraiOriginal #AstralX #Original
#TokoHelmOnline #TokoHelmKelapaGading
#Instagram #HelmetLoverIndonesia #AraiLovers #HelmetLovers #AraiIndonesia
#SZRam4 #QuantumJ #HelmArai #Honda #Yamaha #Ducati #Kawasaki #DoohanTT

#LANSGARAGE salam n Bismillah
Original sahaja.. Ram4 Nakagami m size.. Baik Cepat sambar Sebab ram4 nak pupus dah.. Kang harga luar akal Jgan menyesal kemudian... Ni harga masih OK.. Brand new.. Cod area Ampang mlm pun on PLS WASAPS lan 0163463585 kedai LANSGARAGE WISMA central SEBELAH KLCC DEPAN avenue k ground floor Buka macam biasa. #nakagami #ram4limited #araiworld #araikualalumpur #ARAIOPENFACE #peminatarai #arai #araioriginal #matrempit #matmoto #superbike

#LANSGARAGE salam.. Bismillah
Brand new RAM4 HARADA TOUR
COD AMPANG AREA NO PROBLEM
#ram4 #sayajualarai #araioriginal #araiopenface #araikualalumpur #araijapan PLS WASAPS lan 0163463585 tqvm

#lansgarage salam.. Bismillah
Arai ram4 kenny red. Ready stock m size sahaja....nak harga cun WASAPS lan 0163463585 kedai LANSGARAGE WISMA central SEBELAH KLCC DEPAN avenue k ground floor Buka macam biasa
#sayajualhelmet #ram4 #ram4kennyroberts #kennyred #kennymerah #araijapan #araikualalumpur #araioriginal #araiopenface

Runner COD terus ke pintu rumah anda 😍

Baju Hujan Arai Original hanya RM150 shj

Berminat? Macam mn nk order?

Okayyy boleh terus Wasap (xyh save no fon)Klik jer link ni yer >>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
>>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
>>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
.

ATAU boleh wasap ke no fon

018-2121545
018-2121545
018-2121545

COD :Kajang/Bangi/Putrajaya/Cheras/Dataran Merdeka KL/Saujana Putra/Putra Heights

#arai
#araioriginal
#arairaincoat
#raincoat
#bajuhujan
#bajuhujanarai
#bajuhujanmurah
#bajuhujanquality

Baju Hujan Arai Original hanya RM150 shj dgn kualiti terbaik
Berminat? Macam mn nk order?

Okayyy boleh terus Wasap (xyh save no fon)Klik jer link ni yer >>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
>>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
>>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
.

ATAU boleh wasap ke no fon

018-2121545
018-2121545
018-2121545

COD :Kajang/Bangi/Putrajaya/Cheras/Dataran Merdeka KL/Saujana Putra/Putra Heights

#arai
#araioriginal
#arairaincoat
#raincoat
#bajuhujan
#bajuhujanarai
#bajuhujanmurah
#bajuhujanquality

Tq tuan repeat order 3 pcs Baju Hujan Arai Original hanya RM150 free COD Cheras
Berminat? Macam mn nk order?

Okayyy boleh terus Wasap (xyh save no fon)Klik jer link ni yer >>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
>>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
>>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
.

ATAU boleh wasap ke no fon

018-2121545
018-2121545
018-2121545

COD :Kajang/Bangi/Putrajaya/Cheras/Dataran Merdeka KL/Saujana Putra/Putra Heights

#arai
#araioriginal
#arairaincoat
#raincoat
#bajuhujan
#bajuhujanarai
#bajuhujanmurah
#bajuhujanquality

Tq tuan beli Baju Hujan Arai Original hanya RM150 free COD ke area kajang
Berminat? Macam mn nk order?

Okayyy boleh terus Wasap (xyh save no fon)Klik jer link ni yer >>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
>>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
>>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
.

ATAU boleh wasap ke no fon

018-2121545
018-2121545
018-2121545

COD :Kajang/Bangi/Putrajaya/Cheras/Dataran Merdeka KL/Saujana Putra/Putra Heights

#arai
#araioriginal
#arairaincoat
#raincoat
#bajuhujan
#bajuhujanarai
#bajuhujanmurah
#bajuhujanquality

Tq tuan beli Baju Hujan Arai Original hanya RM150 free COD ke Putrajaya
Berminat? Macam mn nk order?

Okayyy boleh terus Wasap (xyh save no fon)Klik jer link ni yer >>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
>>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
>>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
.

ATAU boleh wasap ke no fon

018-2121545
018-2121545
018-2121545

COD :Kajang/Bangi/Putrajaya/Cheras/Dataran Merdeka KL/Saujana Putra/Putra Heights

#arai
#araioriginal
#arairaincoat
#raincoat
#bajuhujan
#bajuhujanarai
#bajuhujanmurah
#bajuhujanquality

Tq tuan beli Baju Hujan Arai Original hanya RM150 free COD ke area KL
Berminat? Macam mn nk order?

Okayyy boleh terus Wasap (xyh save no fon)Klik jer link ni yer >>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
>>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
>>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
.

ATAU boleh wasap ke no fon

018-2121545
018-2121545
018-2121545

COD :Kajang/Bangi/Putrajaya/Cheras/Dataran Merdeka KL/Saujana Putra/Putra Heights

#arai
#araioriginal
#arairaincoat
#raincoat
#bajuhujan
#bajuhujanarai
#bajuhujanmurah
#bajuhujanquality

[ATTN TO ABG RIDER] - ABG - ABG RIDER BAWA MOTOR PEGI KEJE MUSIM HUJAN! TAK TAHAN HABIS LENCUN BASAH HARI-HARI! CARI BAJU HUJAN ARAI ORI & PREMIUM? YG HARGA BERPATUTAN? KUALITI TERBAIK?
.
.
.
Ni haa abg nk tunjuk baju hujan arai yg terbaik. Ada yg ori dan premium. Sgt diperlukan terutama musim hujan sekarang ni. Seyeesss kualiti mmg terbaik dgn harga yg sgt berpatutan. Dah ramai customer kami yg repeat order. Abg senyum happy bila customer puas hati .
.
.
.
"Tq abg sey kita perkenalkan baju hujan arai ni. Mula2 saya beli 1 yg original. Mmg puas hati dgn material dia. Material dia mmg bagus. Lepas tu beli yg premium utk isteri. Kami mmg ulang alik pegi keje nga motor. Musim hujan ni mmg susah la lencun hari2. Seb baik jumpa baju hujan abe sey jual ni. Ori dan premium kualiti lebih kurang jer. Mmg terbaik dgn harga yg sgt berpatutan. Khairul- Cheras"
.
.
Abg kongsikan ciri2 baju hujan arai ori & premium!!
.
.
CIRI-CIRI BAJU HUJAN ARAI ORI/PREMIUM
- material tak panas di perbuat dr waterproof canvas dan ada inner lining
- selesa bila di pakai
- zip high kualiti xsenang rosak atau tercabut
- matching dan skali dgn Arai jacket sling bag
- Warna : MERAH / BIRU/ KELABU
- Size : ori M to XXL, premium M to 6XL

SUPER BEST KAN?? Cepat2 order klu berminat yer.. Harga ori RM150 ( postage tmbh RM15)! Yg premium RM120! (postage tmbh RM10) mmg murah sesgt kn🤗

Berminat? Macam mn nk order abg sey?

Okayyy boleh terus Wasap (xyh save no fon)Klik jer link ni yer >>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
>>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
>>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
.

ATAU boleh wasap ke no fon

018-2121545
018-2121545
018-2121545

COD :Kajang/Bangi/Putrajaya/Cheras/Dataran Merdeka KL

#arai
#araioriginal
#arairaincoat
#raincoat
#bajuhujan
#bajuhujanarai
#bajuhujanmurah
#bajuhujanquality

[ATTN TO ABG RIDER] - ABG - ABG RIDER BAWA MOTOR PEGI KEJE MUSIM HUJAN! TAK TAHAN HABIS LENCUN BASAH HARI-HARI! CARI BAJU HUJAN ARAI ORI & PREMIUM? YG HARGA BERPATUTAN? KUALITI TERBAIK?
.
.
.
Ni haa abg nk tunjuk baju hujan arai yg terbaik. Ada yg ori dan premium. Sgt diperlukan terutama musim hujan sekarang ni. Seyeesss kualiti mmg terbaik dgn harga yg sgt berpatutan. Dah ramai customer kami yg repeat order. Abg senyum happy bila customer puas hati .
.
.
.
"Tq abg sey kita perkenalkan baju hujan arai ni. Mula2 saya beli 1 yg original. Mmg puas hati dgn material dia. Material dia mmg bagus. Lepas tu beli yg premium utk isteri. Kami mmg ulang alik pegi keje nga motor. Musim hujan ni mmg susah la lencun hari2. Seb baik jumpa baju hujan abe sey jual ni. Ori dan premium kualiti lebih kurang jer. Mmg terbaik dgn harga yg sgt berpatutan. Khairul- Cheras"
.
.
Abg kongsikan ciri2 baju hujan arai ori & premium!!
.
.
CIRI-CIRI BAJU HUJAN ARAI ORI/PREMIUM
- material tak panas di perbuat dr waterproof canvas dan ada inner lining
- selesa bila di pakai
- zip high kualiti xsenang rosak atau tercabut
- matching dan skali dgn Arai jacket sling bag
- Warna : MERAH / BIRU/ KELABU
- Size : ori M to XXL, premium M to 6XL

SUPER BEST KAN?? Cepat2 order klu berminat yer.. Harga ori RM150 ( postage tmbh RM15)! Yg premium RM120! (postage tmbh RM10) mmg murah sesgt kn🤗

Berminat? Macam mn nk order abg sey?

Okayyy boleh terus Wasap (xyh save no fon)Klik jer link ni yer >>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
>>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
>>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
.

ATAU boleh wasap ke no fon

018-2121545
018-2121545
018-2121545

COD :Kajang/Bangi/Putrajaya/Cheras/Dataran Merdeka KL

#arai
#araioriginal
#arairaincoat
#raincoat
#bajuhujan
#bajuhujanarai
#bajuhujanmurah
#bajuhujanquality

[ATTN TO ABG RIDER] - ABG - ABG RIDER BAWA MOTOR PEGI KEJE MUSIM HUJAN! TAK TAHAN HABIS LENCUN BASAH HARI-HARI! CARI BAJU HUJAN ARAI ORI & PREMIUM? YG HARGA BERPATUTAN? KUALITI TERBAIK?
.
.
.
Ni haa abg nk tunjuk baju hujan arai yg terbaik. Ada yg ori dan premium. Sgt diperlukan terutama musim hujan sekarang ni. Seyeesss kualiti mmg terbaik dgn harga yg sgt berpatutan. Dah ramai customer kami yg repeat order. Abg senyum happy bila customer puas hati .
.
.
.
"Tq abg sey kita perkenalkan baju hujan arai ni. Mula2 saya beli 1 yg original. Mmg puas hati dgn material dia. Material dia mmg bagus. Lepas tu beli yg premium utk isteri. Kami mmg ulang alik pegi keje nga motor. Musim hujan ni mmg susah la lencun hari2. Seb baik jumpa baju hujan abe sey jual ni. Ori dan premium kualiti lebih kurang jer. Mmg terbaik dgn harga yg sgt berpatutan. Khairul- Cheras"
.
.
Abg kongsikan ciri2 baju hujan arai ori & premium!!
.
.
CIRI-CIRI BAJU HUJAN ARAI ORI/PREMIUM
- material tak panas di perbuat dr waterproof canvas dan ada inner lining
- selesa bila di pakai
- zip high kualiti xsenang rosak atau tercabut
- matching dan skali dgn Arai jacket sling bag
- Warna : MERAH / BIRU/ KELABU
- Size : ori M to XXL, premium M to 6XL

SUPER BEST KAN?? Cepat2 order klu berminat yer.. Harga ori RM150 ( postage tmbh RM15)! Yg premium RM120! (postage tmbh RM10) mmg murah sesgt kn🤗

Berminat? Macam mn nk order abg sey?

Okayyy boleh terus Wasap (xyh save no fon)Klik jer link ni yer >>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
>>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
>>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
.

ATAU boleh wasap ke no fon

018-2121545
018-2121545
018-2121545

COD :Kajang/Bangi/Putrajaya/Cheras/Dataran Merdeka KL

#arai
#araioriginal
#arairaincoat
#raincoat
#bajuhujan
#bajuhujanarai
#bajuhujanmurah
#bajuhujanquality

Good Feedback dr customer ALFAR.. Baju Hujan Arai Original hanya RM150 free COD ke Kajang/Bangi/Putrajaya/Cheras/Dataran Merdeka/Saujana Putra/Putra Heights dan postage ke seluruh malaysia (add postage)
Berminat? Macam mn nk order?

Okayyy boleh terus Wasap (xyh save no fon)Klik jer link ni yer >>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
>>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
>>>> http://www.wasap.my/60182121545<<<<
.

ATAU boleh wasap ke no fon

018-2121545
018-2121545
018-2121545

#arai
#araioriginal
#arairaincoat
#raincoat
#bajuhujan
#bajuhujanarai
#bajuhujanmurah
#bajuhujanquality

Most Popular Instagram Hashtags