#AirKangenAirSihatBukanUbat

MOST RECENT

Adakah Mesin Kangen Water MAHAL???
.
.
.
.
Kos rawatan untuk merawat jauh lebih mahal.
Cegah lebih baik dari merawat.
.
.
Ketahuilah bahawa ramai yang memberi respon positif dan mula membeli mesin Kangen Water setelah diberitahu oleh doktor bahawa kos pembedahan yang perlu dijalankan menelan belanja puluhan ribu dan ada kos rawatan menelan ratus ribu. Ulang alik ke hospital dan dos ubat pun bertambah.
.
Jadi apa yang mampu mereka lakukan adalah dengan memilih perubatan natural kerana percaya bahawa "setiap penyakit ada ubatnya kecuali mati". Alhamdulillah kini ramai yang berpuas hati dengan tahap kesihatan yang mereka.berubahlah ke arah kualiti hidup yang lebih baik.
.
.
.
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)
.
Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.
.
🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#FattZura
#ctdk
#bazarpaknil
#HealthyLifeStyle

Sakit sikit minta antibiotik. BAHAYA. Banyak minum air membantu merawat demam dan selsema - Dr Zubaidi Hj Ahmad

75% kandungan badan kita adalah air. Jadi cukupkan keperluan air yang berkualiti untuk badan.

Bukan mengempen. Cume rekemen je.
Air Alkali Kangen bukan sekadar PENGHILANG DAHAGA, malah ada 3 ciri-ciri UTAMA berikut: 💦Kaya Anti Oksida (Anti Penuaan / awet muda)
💦 bersifat Alkali (Air yang sihat untuk diminum)
💦Micro Clustering (Mudah menyerap dalam darah kerana sifat air yang halus)
#KangenWaterHamizahHassan
#SayaMinumAirKangen
#KangenWater
#KangenMastermind
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#HealthyWater
#HealingWater
#NaturalHealing
#PremiumWater

ANTIOKSIDA adalah
Anti penuaan atau bahasa mudah AWET MUDA. Senang kata lambat nampak tua....
.
Apa kebaikannya???
.
.
Kebaikan die adalah mencegah penyakit dalam tubuh...
.
Antioksida ni bertindak membaiki sel-sel tubuh kita yang dah rosak atau mati.

Bagaimana caranya?? Makan buah-buahan dan sayur-sayuran...
atau SEGELAS AIR KANGEN... 1 gelas Air Kangen bersamaan :
16 gelas teh hijau, atau
1kg blue berry, atau
5kg broccoli

75% badan kita adalah air maka amat wajar kita memilih yg terbaik.

Air Alkali Kangen mengandungi antioksida yang tinggi umpama hari-hari makan buah dan sayur... KANGEN WATER BUKAN UBAT tapi ia sangat berkesan pada tubuh manusia walaupn ia hanya air.
Mencegah lebih baik dri merawat... .
.
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)
.
Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.
.
🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#FattZura
#ctdk
#bazarpaknil
#CookWithFreeClorin
#HealthyLifeStyle

Saya ingin berkongsi sedikit mengapa makin ramai yang sekarang sedar tentang kebaikan air Kangen.

1. Mengandungi antioksidan yang bagus untuk menghapuskan radikal bebas yang menyebabkan 'oxidative stress' yang menjadi penyebabkan pelbagai penyakit seperti seperti barah, kencing manis dan darah tinggi.

2. Menyahtoksin badan anda supaya badan anda menjadi lebih sihat dan cergas.

3. Mambantu badan anda untuk mencapai pH optimum supaya organ badan anda dapat bekerja dengan baik. * Dengan memiliki mesin air Kangen, anda juga dapat menghasilkan air Strong Acidic (pH 2.5) dan juga air Strong Kangen (pH 11.5). + Air Strong Acidic - Di gunakan untuk membunuh 97% kuman yang menyebabkan penyakit. Sembur luka anda atau spray lantai, dinding, dapur anda dengan air Strong Acid untuk memastikan rumah anda bebas kuman. + Air Strong Kangen - Di gunakan untuk membasuh sayur-sayuran dan buah-buahan supaya bebas racun serangga. ?? Tahukah anda yang racun serangga pada sayur dan buah tidak dapat di bersihkan dengan hanya menggunakan air paip. Ini kerana racun serangga adalah berasaskan minyak. *Sifat air kangen juga mudah menyerap. Anda boleh minum 2-3 gelas sekali gus air kangen tanpa rasa perut kembung. Anda juga boleh menghasilkan air teh tanpa perlu dipanaskan air terlebih dahulu kerana sifat air kangen yang mudah menyerap.

Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)
.
Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.
.
🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#FattZura
#ctdk
#bazarpaknil
#CookWithFreeClorin
#HealthyLifeStyle

Kangen Mesin di Klinik Gigi .
.
.
.
Klinik gigi pun sudah mula menggunakan Kangen Water mesin.
Ini, Klinik Gigi chicha, Kubang Kerian, Kelantan.
Dr Abdullah, Doktor pergigian di klinik ini pada malam hari.
Di siang hari, Dr Abdullah berkhidmat sbg pakar pembedahan muka di HUSM (Hospital USM)
.
Mesin Kangen bukan sahaja menghasilkan air alkali berion untuk kesihatan malah air pH2.5 digunakan sebagai antiseptik untuk bunuh kuman dan luka.

Ini adalah sebab kenapa Mesin Kangen mendapat ISO 13485 diiktiraf sebagai peralatan perubatan. -Dipetik daripada page Kangen Water Malaysia No.1
.
.
.
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)
.
Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.
.
🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#FattZura
#ctdk
#bazarpaknil
#HealthyLifeStyle

Bolehkah Ibu hamil minum Kangen Water???
.
.
.
.
Ya, Kangen Water sangat baik sekali diminum oleh ibu hamil. Ketika mengandung, ibu hamil akan kehilangan sebahagian besar mineral alkali karena mineral alkali tersebut diserap oleh janin melalui tali pusat untuk meneutralkan asid yang dihasilkan oleh janin..
Akibatnya darah menjadi asidik sehingga menyebabkan ibu hamil merasa loya dan ingin muntah di pagi hari.
Hal ini boleh diatasi dengan meminum air alkali Kangen Water. Selain itu ibu hamil juga boleh kehilangan kalsium kerana kalsium tersebut banyak diserap oleh janin selama masa kehamilan.
Dengan meminum air Kangen Water yang bersifat alkali dan kaya dengan mineral penting seperti Kalsium dan Magnesium, kesihatan ibu hamil dan janin yang dikandungnya tetap terjamin semasa mengandung ini.
.
So amalkan prevention dari sekarang sediakan anak2 kita dgn air yang sihat & bersih. Anak-anak itu amanah Allah, jom jaga amanah ini sebaiknya dgn memberikan mereka air yang terbaik.
.
.
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)
.
Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.
.
🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#sukarhamil #pregnancy #pregnant #healthybody #healthymommies #ibuhamil #baby #ibusihatanaksihat #family #love #sihatituibadah #babykangen #kangenbaby
#FattZura
#ctdk
#bazarpaknil
#HealthyLifeStyle

KLORIN PEMBUNUH SENYAP.
BAHAYA!!!
BAHAYA!!!
BAHAYA!!!
TAPI KENAPA MASIH BIARKAN.
.
.
.
Air paip berklorin tinggi dan membahayakan kesihatan.
Mesin Kangen mempunyai banyak ciri2 khas.. 1. Anti oksida yang tinggi.. -400 sehingga -1200.. (anti penuaan) ( mempebaharui sel2 yang dah mati dalam tubuh kita )

2. Alklyzed dari pH rendah sehingga pH tinggi

3. Micro cluster.. kehalusan air.. molekul2 air yg terpecah menjadi sehingga 5-6 molekul.. ( dalam masa 60 saat ia akan serap ke seluruh tubuh kita termasuk di dalam sel kita )... Memang beza ada mesin Kangen yang bukan sekadar menghasilkan air sehat penghilang dahaga malah boleh guna untuk penyediaan bahan masakan BEBAS KLORIN terutama membasuh beras, lauk pauk, sayuran dan buah-buahan. .
.
.
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)
.
Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.
.
🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#FattZura
#ctdk
#bazarpaknil
#CookWithFreeClorin
#HealthyLifeStyle

KLORIN PEMBUNUH SENYAP.
BAHAYA!!!
BAHAYA!!!
BAHAYA!!!
TAPI KENAPA MASIH BIARKAN.
.
.
.
Air paip berklorin tinggi dan membahayakan kesihatan.
Mesin Kangen mempunyai banyak ciri2 khas.. 1. Anti oksida yang tinggi.. -400 sehingga -1200.. (anti penuaan) ( mempebaharui sel2 yang dah mati dalam tubuh kita )

2. Alklyzed dari pH rendah sehingga pH tinggi

3. Micro cluster.. kehalusan air.. molekul2 air yg terpecah menjadi sehingga 5-6 molekul.. ( dalam masa 60 saat ia akan serap ke seluruh tubuh kita termasuk di dalam sel kita )... Memang beza ada mesin Kangen yang bukan sekadar menghasilkan air sehat penghilang dahaga malah boleh guna untuk penyediaan bahan masakan BEBAS KLORIN terutama membasuh beras, lauk pauk, sayuran dan buah-buahan. .
.
.
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)
.
Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.
.
🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#FattZura
#ctdk
#bazarpaknil
#CookWithFreeClorin
#HealthyLifeStyle

Hanya dari 1 mesin anda akan perolehi
Kesihatan
Kecantikan
Kebajikan

Change your water NOW!!! Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)
.
Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.
.
🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#Fattzura
#ctdk
#bazarpaknil

Alhamdulillah syukur...
Petang semalam bantu customerku "Kak Ina" kat Paka pasangkan Mesin Kangen model JRII. Mesin JRII ni milik adik Kak Ina "Dik Aja" duduk di Kuantan. Mesin Kangen Kak Ina model K8 tengah menunggu sebab out of stock.

Dik Aja beli Mesin Kangen harga runtuh punya dari seorang pemilik Kangen di Klang sebab pemilik asal nak pakai duit sangat2. Dik Aja self pick up dari Klang terus ke rumah Kak Ina. Lepas tolong check conditions machine saya pun cuba plug in. Alhamdulillah syukur berjaya.
Al kisahnye Kak Ina dan Dik Aja memang dah memiliki mesin tapis jenama lain. Namun untuk kesihatan mereka sepakat berhijrah ke Mesin Kangen. Sebenarnya lama dah mereka dengar tentang kebaikan Air Alkali Kangen. Tapi mase tu tak terbuka pintu hati lagi.

Dah bertahun2 masak dengan air paip.
Dik Aja bagitau mulai esok boleh la memasak dan basuh juadah untuk masakan dengan Air Kangen 100% BEBAS KLORIN. Dalam mase yang sama boleh juga mandi air beauty.
Lepas ni kalu balik umah mertua atau travel kemana2 boleh angkut Mesin Kangen sekali. Sebab Mesin Kangen ni kecik & portable. Selagi mana2 tempat yang dituju ada sumber punca air.
Semoga Dik Aja dapat memanfaatkan 100% Mesin Kangen yang ada 7pH air berlainan fungsi ni.
Pepatah kata "Tak Kenal Maka Tak Cinta". .
.
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer

Lihat!!! Betapa mudahnya untuk mendapatkan anti oksida. Semudah minum segelas air?
Ye betul, semudah minum segelas air kangen😇🤗😍
Ini kerana didalam segelas air kangen :

Bersamaan minum 16gelas air teh hijau .
Bersamaan juga 1 kg blueberry .
Bersamaan juga 5kg broccoli.
Jadi yang mana anda pilih? Makan 5 kg broccoli @ segelas kangen water ? .
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh) .

Info lanjut boleh WhatsApp /Call ☎✉ : 🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor

#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#AntiAging
#HijrahKepadaAirSihat
#HealthyWater
#HealingWater
#PremiumWater
#HealthyLifeStyle
#TrueHealth

Ketupat Sotong Kangen🤗😇😘😊 Cuci dan masak menggunakan Air Kangen pH9.5 memang cepat masak, berkhasiat & BEBAS KLORIN!!!😇💪😆 Masaklah apa sahaja, mulakan dengan Bismillah, masak dengan penuh kasih sayang, gunakan bahan asas Air Sihat Kangen InsyaAllah bertambah2 sedap dan sihat hidangan.💦❤ Yummy! Ade mesin kangen macam2 boleh buat complete untuk minum, masak, skincare untuk kulit sihat flawless, serum rambut, kebersihan rumah... haii semua lah boleh dimanfaatkan dengan my mini private doctor ni😍🤗
.
Info lanjut boleh WhatsApp /Call ☎✉ : 🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor

#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#1Machine7pHair
#CookWithFreeClorin
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#1Rumah1MesinKangen
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#TrueHealth
#HealthyLifeStyle
#ctdk
#fattzura
#bazarpaknil

[BUKU KANGEN WATER]
.
.
.
.
Di antara koleksi buku dalam berjihad Air Alkali Kangen.

Air Alkali Kangen sering disebut dalam buku-buku yang ditulis oleh 'Medical Doctors' dan 'Pakar Air'. Mesin Kangen merupakan satu-satunya MEDICAL DEVICE yang diiktiraf ISO13485.
.
.
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)
.
Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.
.
Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931
Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#Fattzura
#ctdk
#bazarpaknil

MENGAPA SETIAP RUMAH PERLU ADA MESIN AIR KANGEN?
.
.
Bukan 1pH tapi ada 7pH air dengan berbagai2 kegunaan.Senang cerita mesin kangen bukan sekadar untuk minum air alkali @ berion tapi pelbagai kegunaan.
.
.
✔ Air pH 7.0 yang sangat BERSIH dan boleh terus minum macam tu jer. 99.9% bebas bakteria.
✔ Air pH 8.5 - 9.5 yang kaya dan tinggi anti-oksida bagus untuk detox.
✔ Air pH 11.5 sangat bagus untuk mengeluarkan racun serangga dr buah dan sayur2an. Malahan blh juga diguna sbg scrub pencuci muka.
✔ Air pH 6.0 beauty water untuk kecantikan, sgt sesuai utk kulit muka dan mandian. Bebas klorin(dah macam SKII).
✔ Air pH 2.5 sangat mujarab sebagai antiseptik pembunuh kuman.
✔ Mesin pula auto-cleaning, tak perlu servis. Tak perlu susah nak ambik cuti untuk set appointment untuk servis.
✔ Mesin yang diiktiraf sebagai Medical Device, bukan sekadar Kitchen Appliance biasa, umpama ada Doktor Peribadi di rumah. >>>Jangka hayat mesin sehingga 25 tahun. Lama tu.
Nak pasang mesin kangen?
Free Info & Consultation.
Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.

Berminat nak pasang mesin Kangen?
Info lanjut, hubungi:
WhatsApp /Call ☎✉ :

Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931
Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#MultipurposeWater
#ctdk
#fattzura
#bazarpaknil

Bismillah... Kemaman - Kuantan.

Esok jam 2petang joint HIMPUNAN USAHAWAN DAN BENGKEL SEMINAR USAHAWAN PERCUMA.

Macam biasa travelling kene bawak best friend air kangen & KW Spray Skincare.
.
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#MultipurposeWater
#ctdk
#fattzura
#bazarpaknil

MENGAPA SETIAP RUMAH PERLU ADA MESIN AIR KANGEN?
.
Bukan 1pH tapi ada 7pH air dengan berbagai2 kegunaan.Senang cerita mesin kangen bukan sekadar untuk minum air alkali @ berion tapi pelbagai kegunaan.
.
.
✔ Air pH 7.0 yang sangat BERSIH dan boleh terus minum macam tu jer. 99.9% bebas bakteria.
✔ Air pH 8.5 - 9.5 yang kaya dan tinggi anti-oksida bagus untuk detox.
✔ Air pH 11.5 sangat bagus untuk mengeluarkan racun serangga dr buah dan sayur2an. Malahan blh juga diguna sbg scrub pencuci muka.
✔ Air pH 6.0 beauty water untuk kecantikan, sgt sesuai utk kulit muka dan mandian. Bebas klorin(dah macam SKII).
✔ Air pH 2.5 sangat mujarab sebagai antiseptik pembunuh kuman.
✔ Mesin pula auto-cleaning, tak perlu servis. Tak perlu susah nak ambik cuti untuk set appointment untuk servis.
✔ Mesin yang diiktiraf sebagai Medical Device, bukan sekadar Kitchen Appliance biasa, umpama ada Doktor Peribadi di rumah. >>>Jangka hayat mesin sehingga 25 tahun. Lama tu.
Nak pasang mesin kangen?
Free Info & Consultation.
Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.

Berminat nak pasang mesin Kangen?
Info lanjut, hubungi:
WhatsApp /Call ☎✉ :

Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931
Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#MultipurposeWater
#ctdk
#fattzura
#bazarpaknil

Antioksida Baik Untuk Tubuh Kita,
Antioksida Melawan Radikal Bebas Yang Menyebabkan Kita Sakit,
Antioksida Penting Untuk Pembaharuan Sel Sel Tubuh,
Minum Air Kangen, Anda Dapat Sumber Antioksida Semulajadi
Terus Dari Paip Pili Dirumah Anda Tanpa Had.
.
.
.
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)
.
Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.
.
Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931
Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#Fattzura
#ctdk
#bazarpaknil

BEAUTY KANGEN WATER
.
.
Mandi macam dalam SPA.
Air Kangen diiktiraf di pasaran ANTARABANGSA.
.
.
Rutin setiap awal pagi & petang manfaatkan Mesin Alkali Kangen tadah air untuk mandian dengan tekan button kuning untuk air beauty. Kulit cantik & flawless, rambut halus bak pakai moisturiser dan sihat bermula dari rumah. Belum pernah menyesal ada Mesin Kangen. Manfaat sekeluarga. .
Perlu diingat mandi direct air PAIP KLORIN BAHAYA. Melekat segala KLORIN dari hujung rambut ke hujung kaki. Kite tak nampak klorin. Tapi akan nampak klorin pada tadahan baldi atau bekas air. 🌟 Beauty Water (PH4.0-6.0)
•Super Toner utk kulit. Glowing.
•Melembabkan, menegang & menyihatkan kulit. (Seperti SKII)
•Melembutkan rambut.
•Menyuburkan akar rambut. Bantu masalah kelumumur.
•As finishing make up.
•Untuk menyiram tanaman supaya tumbuh subur.

#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#BeautyWater
#SkinProblem
#HealthySkin
#NaturalBeauty
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#HealthyWater
#HealingWater
#PremiumWater
#NaturalHealing
#1Machine7pHAir
#HealthyLifeStyle
#TrueHealth
#MultipurposeWater
#Lifespan25Years
#fattzura
#ctdk
#bazarpaknil

[BUKU KANGEN WATER]
.
.
.
.
Di antara koleksi buku dalam berjihad Air Alkali Kangen.

Air Alkali Kangen sering disebut dalam buku-buku yang ditulis oleh 'Medical Doctors' dan 'Pakar Air'. Mesin Kangen merupakan satu-satunya MEDICAL DEVICE yang diiktiraf ISO13485.
.
.
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)
.
Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.
.
Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931
Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#Fattzura
#ctdk
#bazarpaknil

Check air di rumah anda... Tujuan Demo untuk uji;
1) Alkali (Air yang sihat untuk diminum)
2) Antioksida (Anti Penuaan / awet muda)
3) Micro Clustering (Mudah menyerap dalam darah kerana sifat air yang halus)
Perbezaan air dalam setiap bekas yang diuji. Setiap air putih akan berbeza hasil uji kaji dengan test guna pH tester.

Purple = Alkali
Oren = Asid

Tisu BARAH atau KANSER adalah BERASID.
Tisu SIHAT adalah ALKALI... 💜💜💜 Semoga ramai diluar sane dibukakan pintu hati untuk tahu ape itu Air Kangen, tahu perbezaan mesin tapis alkali jenama lain dengan Kangen dan tak hukum mesin Kangen mahal. Ini kerana 1 machine ada 7pH berlainan fungsi air serta ada doktor, nutritionist, journal, testimony dalam Malaysia serta luar negara dan ada buku yang memperkatakan tentang Air Kangen.

Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh, Pulapol Jalan Semarak, Setapak) .

Info lanjut boleh WhatsApp /Call ☎✉ : 🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor

#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer

Most Popular Instagram Hashtags