#AirKangenAirSihatBukanUbat

MOST RECENT

Belebat Ubi Kangen
Pemanis mulut petang tadi😋
Cuci dan masak menggunakan Air Kangen pH9.5 memang cepat masak, berkhasiat & BEBAS KLORIN!!!😇💪😆 Masaklah apa sahaja, mulakan dengan Bismillah, masak dengan penuh kasih sayang, gunakan bahan asas Air Sihat Kangen InsyaAllah bertambah2 sedap dan sihat hidangan.💦❤ Yummy! Ade mesin kangen macam2 boleh buat complete untuk minum, masak, skincare untuk kulit sihat flawless, serum rambut, kebersihan rumah... haii semua lah boleh dimanfaatkan dengan my mini private doctor ni😍🤗
.
Info lanjut boleh WhatsApp /Call ☎✉ : 🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor

#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#1Machine7pHair
#CookWithFreeClorin
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#1Rumah1MesinKangen
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#TrueHealth
#HealthyLifeStyle

MENGAPA SETIAP RUMAH PERLU ADA MESIN AIR KANGEN?
================
💐Air pH 7.0 (neutral) air mineral. boleh terus minum mcm tu jer.
💐Air pH 8.5 - 9.5 (alkaline) yang tinggi anti-oksida (awet muda), micro cluster & alkaline. bagus untuk detox.
💐Air pH 11.5 sangat bagus untuk cuci beras, sayur dan buah. keluar habis semua racun dalam tu.
💐Air pH 6.0 beauty water untuk mencantik dan melembabkan kulit, menyelesaikan masalah kulit, boleh digunakan utk membasuh muka dan mandi. bebas klorin. Anti penuaan.
💐Air pH 2.5 sangat berkesan sebagai antiseptik bunuh kuman, membantu masalah kulit, eczema, jerawat dan resdung.
💐Air kangen lengkap dengan mineral, kalsium, magnesium & anti oksida yg sgt tinggi yg diperlukan oleh badan kita.
💐Mesin auto-cleaning, tak perlu servis. Jimat wang. Jimat masa. Tak perlu susah nak ambik cuti untuk set appointment untuk servis.
💐Mesin yang diiktiraf sebagai Medical Device, bukan sekadar Kitchen Appliance biasa...umpama ada Doktor Peribadi di rumah.
.
💐Kenapa Mesin Kangen Water berjaya menambat hati saya?
.
💐Yg menjadi keutamaan saya adalah:
#KUALITI_AIR
#MAINTENANCE
#JANGKA_HAYAT
#ROI (return of investment)
.
💐KUALITI AIR
Kangen water boleh menghasilkan 7 jenis pH air, menjadikan satu Mesin pelbagai guna!
.
3 sifat utama;
💁ANTI OKSIDA
💜ALKALI
✔MICRO CLUSTERING
.
💐MAINTENANCE
Penjagaan dan maintenance yg saat minima, mudah dan tidak perlu upah tukang paip!
.
💐JANGKA HAYAT
Selama 25-30 tahun, saya tidak perlu susah payah memikirkan kualiti air yg dihasilkan utk saya sekeluarga.
.
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)
.
Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.
.
Info lanjut boleh WhatsApp /Call ☎✉ :
🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#Hea

Cuba kita pergi ke Google, then klik Images, then taip 'who is drinking kangen water'. Kemudian, kita pergi ke Google Images semula, then taip 'who is drinking xxxxx (any brands of water filter atau any water ionizer). Buat perbandingan. Lihat dengan mata hati. Tanyalah fatwa hati.
Aku mungkin tidak sekaya Donald Trumph, Barrack Obama atau Bill Gates dan lain-lain.

Aku mungkin tidak ada kenderaan mewah dan mahligai indah seperti mereka.

Kebanyakan yang mereka miliki di dunia ini, hampir kesemua tidak mampu ku miliki, kecuali beberapa perkara iaitu salah satunya adalah Mesin Kangen di rumah abah.

Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)
.
Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.
.
Info lanjut boleh WhatsApp /Call ☎✉ :
🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#HealingWater
#PremiumHealthyWater

"Saya dah pernah minum Air Kangen ni. Takde rasa apa-apa perbezaan pun. Sama je macam minum Air Masak dari paip tu. Kata air ni boleh menyihatkan..." Ada makcik tu, sakit kencing manis, bagitau sama je selepas minum Air Kangen. Takde perubahan pun katanya.

Jawapan saya... "Ye ke? Minum banyak mana? Air Kangen bukan Ubat... Ia adalah Good Water, air yang bersih tapi menyihatkan. Ada beza Clean Water dan Good Water. Clean Water belum tentu Good Water. Good Water, insyaAllah adalah Clean Water". Good Water ada 3 ciri-ciri utama, Anti Oksida, Halus dan Alkali. Ramai orang hanya minum segelas dua tapi nak harapkan Keajaiban... Mustahil... Ikut Sunnatullah... Jadikan Air Kangen sebagai Minuman Harian dan minum ikut sukatan Berat Badan. Amalkan selama minimum 3-4 minggu secara berterusan... Mungkin ambil masa 6-8 minggu. InsyaAllah, akan rasa sendiri perubahan pada badan dan tahap kesihatan... Setiap orang akan rasa pengalaman yg berbeza-beza. Wallahu'alam.. Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)
.
Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.
.
Info lanjut boleh WhatsApp /Call ☎✉ :
🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#HealingWater
#PremiumHealthyWater

Ph darah orang yang sehat perlu berada di level pH 7.365 setiap saat.
75% kandungan badan kita adalah air. Paling mudah kita menjaga kestabilan Ph darah kita ini adalah dengan minum Air.
Sekali pandang semua air sama sifat. Tetapi jika kita diuji ternyata berbeza-beza... Air yang baik adalah yang boleh memberi nilai lebih selain daripada menghilangkan dahaga... Tukar kepada minum Kangen Water setiap hari kerana Kangen Water mampu membuatkan tubuh kita mencapai satu "titik keseimbangan" (ph 7.365) agar Tubuh kita bekerja untuk Menyembuhkan Dirinya Sendiri ( Self Healing ). Setiap orang perlu minum air kan? Tidak kira apakah orang itu orang berpangkat tinggi atau rendah , kaya atau miskin. Kesihatan adalah hak milik semua insan. Maka mulakan dari apa yg paling banyak yang ada di tubuh kita.
Iaitu ? Air. .
.
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)
.
Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.
.
Info lanjut boleh WhatsApp /Call ☎✉ :
🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#HealingWater
#PremiumHealthyWater

MESIN AIR KANGEN ADA ORANG2 PROFESIONAL YANG KELUARKAN BUKU MENGENAINYA
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ Ini sebahagian antara buku-buku Doktor-doktor Pakar yang berbicara tentang Kangen Water dalam bidang perubatan masing-masing.
Mereka sendiri mengamalkan Kangen Water sebagai RAWATAN ALTERNATIF kepada pesakit-pesakit mereka, kerana mereka faham konsep NATURAL HEALING.
MAKA,
Tidak hairanlah, Mesin Kangen sudah berada di Hospital-hospital di Jepun & US.
Eh! Kat Malaysia pun ada tau!
Tak percaya?
Pegi lah jenguk Klinik Mata Prof. Dr. Muhaya di Kajang dan di IJN, Kuala Lumpur 😊

SOALAN SAYA,
⁉️Kalian taknak ke ada Doktor Peribadi di rumah sendiri?
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)
.
Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.
.
Info lanjut boleh WhatsApp /Call ☎✉ :
🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#HealingWater
#PremiumHealthyWater

Tunaikan request Ayahanda nak makan.

Pengat pisang ubi keledek Kangen
Pemanis mulut petang ni😋
Cuci dan masak menggunakan Air Kangen pH9.5 memang cepat masak, berkhasiat & 100% BEBAS KLORIN!!! Masaklah apa sahaja, mulakan dengan Bismillah, masak dengan penuh kasih sayang, gunakan bahan asas Air Sihat Kangen InsyaAllah bertambah2 sedap dan sihat hidangan.💦❤ Yummy! Ade mesin kangen macam2 boleh buat complete untuk minum, masak, skincare untuk kulit sihat flawless, serum rambut, kebersihan rumah... haii semua lah boleh dimanfaatkan dengan my mini private doctor ni😍🤗
.
Info lanjut boleh WhatsApp /Call ☎✉ : 🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor

#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#1Machine7pHair
#CookWithFreeClorin
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#1Rumah1MesinKangen
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#TrueHealth
#HealthyLifeStyle

Alhamdulillah syukur

Seperti yang dijanjikan nak bagi Air Kangen pada pakcik yang jumpa semalam. Pagi tadi saya tunaikan. Ingatkan kawan2 pakcik takda. Jadi tak bawak banyak botol. Mase bagi botol air Miza ajarkan cara2 minum air kangen yang betui. Dah pesan kat pakcik tu kalu habis bawak botol kosong Miza akan refill semula.
In Sya Allah Sabtu ni pakcik tu kerja. Nant boleh bawak lebih bagi kawan2 pakcik.

Kangen Water mempunyai 3 ciri unik yang dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan.
.
3 ciri unik utama Kangen Water:
💜 Kaya Anti Oksida (Anti Penuaan / awet muda)
💜 bersifat Alkali (Air yang sihat untuk diminum)
💜 Micro Clustering (Mudah menyerap dalam darah kerana sifat air yang halus) .
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#HealingWater
#PremiumHealthyWater

Air yang mengandungi buih aktif hidrogen ni bagus untuk meningkatkan immune system badan tau. Minum hari-hari secara berterusan dapat membantu mencegah badan anda daripada diserang penyakit. 💪 Antibody pun kuat.
💪 Tak mudah jatuh sakit.
💪 Membekalkan oksigen ke dalam seluruh sel-sel tubuh badan. 💪 Badan lebih cergas bertenaga kerana cukup oksigen. 💪 Membantu mencegah kanser. 💧 Anti-oksida
💧 Alkali
💧 Molekul Halus
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#HealingWater
#PremiumHealthyWater

Air Lai Chee Kang Kangen
Pemanis mulut petang ni😋
Cuci dan masak menggunakan Air Kangen pH9.5 memang cepat masak, berkhasiat & BEBAS KLORIN!!!😇💪😆 Masaklah apa sahaja, mulakan dengan Bismillah, masak dengan penuh kasih sayang, gunakan bahan asas Air Sihat Kangen InsyaAllah bertambah2 sedap dan sihat hidangan.💦❤ Yummy! Ade mesin kangen macam2 boleh buat complete untuk minum, masak, skincare untuk kulit sihat flawless, serum rambut, kebersihan rumah... haii semua lah boleh dimanfaatkan dengan my mini private doctor ni😍🤗
.
Info lanjut boleh WhatsApp /Call ☎✉ : 🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor

#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#1Machine7pHair
#CookWithFreeClorin
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#1Rumah1MesinKangen
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#TrueHealth
#HealthyLifeStyle

Alhamdulillah syukur

Diizinkan Allah bakar lemak pagi ni.
Pagi sebelum keluar umah tu dok belek ig.
Ternampak posting Ustaz Hanafiah berkenaan seorang hamba Allah dijemput Allah ketika tengah makan malam disebuah restoran.
AJAL tidak lewat biarpun sesaat.
Bersiap sedia dimana2 pun untuk mase kite dijemput Allah.

Mase nak balik lepas bakar lemak seorang pakcik menegur. Lewat datang exercise. Ramai orang datang awal pagi. Saya menjawab pertanyaan pakcik tu "Ye pakcik memang saya gemar datang tika panas pagi ikut saranan doktor". Pakcik tu pun jawab sebenarnya memang elok exercise time cahaya pagi macam konsep sauna. Tengok pakcik ni sekarang umur 70an sihat & gagah buat kerja macamni dengan dulu seluar size 40 - 45 sekarang seluar size 36 - 38. Pakcik keje potong pokok sapu daun2 kering ni cuaca panas badan jadi sihat. Disebelah pakcik tu kawannya bagitau isteri pakcik kurang sihat kene cuci buah pinggang. Saya dengan sayu dengar.
Terus cakap kat pakcik. Esok saya bagi Air Kangen untuk pakcik makcik minum ye. Saya bgtau jangan risau saya hadiahkan sahaja selama mana pakcik makcik nak minum.
Pakcik tu angguk2. In Sya Allah. Buleh buat ladang pahala untuk arwah ma.

#NoPainNoGain
#SelaluBersangkaBaik
#NeverTooLate
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#HealingWater
#PremiumHealthyWater

Mesin Kangen boleh hasilkan air Alkali sihat untuk:
✨Minum ✨Membasuh & memasak makanan lauk pauk, sayuran & buahan2

100% dapat elakkan penggunaan air paip klorin yang bahaya.
Bayangkan betapa BAHAYA KLORIN hingga dah sebati dalam anggota badan bertahun2 lamanya yang boleh undang penyakit dalam senyap iaitu KANSER.
.
Benar mesin Kangen tiada air panas & sejuk.
Tetapi mesin Kangen ada 7 pH air berbeza fungsi. .
Air Kangen air sihat yang berkualiti untuk kesihatan dalaman & kegunaan luaran yang menghasilkan air kecantikan untuk rawatan kulit, berkumur seperti listerin & boleh titik dimata. Ianya 100% bebas kimia. .
.
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)

Info lanjut boleh WhatsApp /Call ☎✉ : 🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor

#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#HealingWater
#PremiumHealthyWater

Alhamdulillah syukur

Diizinkan Allah bakar lemak pagi ni.
Nampak cuaca redup mendung.
Bila dah round beberapa kali ujan renyai2.
Ingatkan ujan bhenti. Tapi teruskan jugak.
Teringatkan kata2 sorang akak yang bakar lemak jugak. Ni baru ujan renyai. Bukan api.
Tersentak seketika. A.a laa balik nanti kan boleh je mandi.

Siap bakar lemak balun air kangen.
Sedap minum air kangen rasa manis buah.
Air putih tak semua sama sifat.
Tentu ada beza minum air dari botol mineral, air RO atau air alkali.

#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#HealingWater
#PremiumHealthyWater

Semua orang minum air kan?
Kenapa takut nak tukar air yang terbaik untuk keluarga?

75% kandungan badan kita adalah air. Tukar air yang diminum kepada air sihat yang berkualiti tinggi, selamat & bersih.
.
Ciri-ciri air Kangen:
💜 Kaya Anti Oksida (Anti Penuaan / awet muda)
💜 bersifat Alkali (Air yang sihat untuk diminum)
💜 Micro Clustering (Mudah menyerap dalam darah kerana sifat air yang halus)
.
Air Alkali Kangen air sehat. Bukan Ubat.

Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)
.
Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.
.
🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor

#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#HealingWater
#PremiumHealthyWater

Semua air nampak sama keluarnya dari corong paip rumah kita... Pernahkah kita terpikir akan kehadiran klorin yang merupakan ejen florida(pemangkin kanser) bahaya buat kita sekeluarga dan insan yg kita sayang?

#multipurpose_function
#medical_grade
#1Machine7pHWater
.
.
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)

Info lanjut boleh WhatsApp /Call ☎✉ : 🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor

#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#HealingWater
#PremiumHealthyWater
#BeautyWater
#SkinCareHairCare
#BeautySkin
#SkinProblem

ANTIOKSIDA adalah
Anti penuaan atau bahasa mudah AWET MUDA. Senang kata lambat nampak tua....
.
Apa kebaikannya???
.
.
Kebaikan die adalah mencegah penyakit dalam tubuh...
.
Antioksida ni bertindak membaiki sel-sel tubuh kita yang dah rosak atau mati.

Bagaimana caranya?? Makan buah-buahan dan sayur-sayuran...
atau SEGELAS AIR KANGEN... 1 gelas Air Kangen bersamaan :
16 gelas teh hijau, atau
1kg blue berry, atau
5kg broccoli

75% badan kita adalah air maka amat wajar kita memilih yg terbaik.

Air Alkali Kangen mengandungi antioksida yang tinggi umpama hari-hari makan buah dan sayur... KANGEN WATER BUKAN UBAT tapi ia sangat berkesan pada tubuh manusia walaupn ia hanya air.
Mencegah lebih baik dri merawat... .
.
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)
.
Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.
.
🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#FattZura
#ctdk
#bazarpaknil
#CookWithFreeClorin
#HealthyLifeStyle

Alhamdulillah syukur

Dengan izin Allah pagi ni bakar lemak.
Cuaca cerah panas terang.
Waktu jam 9 lebih selalu ternampak couple makcik teman suaminya exercise selepas beransur strok. Doktor pun akan saran beriadah kene cahaya pagi elok untuk kulit & sendi.

Balik nak sambung balun air kangen.
Boost immune badan & lancarkan perjalanan darah.

#NoPainNoGain
#NeverTooLate
#SelaluBersangkaBaik
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#HealingWater
#PremiumHealthyWater

Jika ada di antara saudara atau sahabat yang sakit. Apa ikhtiar kita untuk lihat dia sihat?

Saya pilih ajak minum air alkali Kangen.

75% kandungan badan kita adalah air. Tukar air yang diminum kepada air sihat yang berkualiti tinggi, selamat & bersih.
.
Ciri-ciri air Kangen:
-Kaya Anti Oksida (Anti Penuaan / awet muda)
-Bersifat Alkali (Air yang sihat untuk diminum)
-Micro Clustering (Mudah menyerap dalam darah kerana sifat air yang halus)
.
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun, Kerteh, Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh)
.
Nak pasang mesin kangen? Free Info & Consultation. Mudah je, boleh Cash / Ansuran Bulanan.
.
Info lanjut boleh WhatsApp /Call ☎✉ :
🌸Ms Hamizah Hassan
Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 🌸Puan Harmaizura Hassan
www.wasap.my/60179533793 💧Independent Kangen Distributor
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#HealingWater
#PremiumHealthyWater

Alhamdulillah syukur

Diizinkan Allah bakar lemak pagi ni.
Bila sehari tak bakar lemak perasaan malas melanda.. hehehehehe...
Tapi bila kenangkan pertanyaan adik2 macamane dah result terus mari semangat bakar lemak.
Bangkit dari malas, selesa dan konsisten.

Yang paling UTAMA minum air putih cukup ikut berat, makanan yang disuap tu berpada2 & senaman. Itula pesanan adik beradik "CCTV dari jauh". #NoPainNoGain
#NeverTooLate
#SelaluBersangkaBaik
#HealthyLifeStyle
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#AlkalizedIonizedWater
#AntioxidantWater
#AntiCancer
#HealingWater
#PremiumHealthyWater

Balik dari kenduri kahwin balun 2 gelas Air Kangen fresh dari mesin yang mengandungi buih active hydrogen ni bagus untuk meningkatkan immune system tubuh ya. Hari² minum bantu cegah diserang penyakit. -Antibody pun kuat. -Tak mudah jatuh sakit
-Membekalkan oksigen ke dalam seluruh sel² tubuh badan.
-Badan lebih cergas bertenaga kerana cukup oksigen.
-Mencegah Kanser
.
.
#KangenWaterHamizahHassan
#KangenWater
#KeajaibanAirKangen
#KangenMastermind
#KangenMachine
#MedicalDevice
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#DakwahAirSihat
#AlkalizedIonizedWater
#AntiCancer
#AntioxidantWater
#NaturalHealing
#HealthyWater
#HealingWater

Most Popular Instagram Hashtags