#Agentnurraysa

MOST RECENT

GLOWING DD MOIST CAKE

Harga : RM39.00

Tanpa silikon
3 dalam 1 (Foundation+Powder+Conclear)
Spf 50
Terdapat Dalam 3 Tona Warna
(Light , Medium , Dark)
Free span
Penggunaan konsisten akan menampakkan kulit wajah Lebih Berseri
kulit Muka tidak bercapuk & Berminyak
Mesra solat - Mudah dicuci dan ditanggalkan

DM/WS : 014-5265261
COD : Paka , Dungun

#codpaka#coddungun#nurraysa#nurraysalaysia#nurraysapaka#agentnurraysapaka#agentnurraysa#halal#lipsticknurraysa#bebasplumbum

Alhamdulillah..
Settle poskan barang dropship saya..
Harap, kita samaยฒ meroket ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€ utk tambah ilmu dan pendapatan kita...
.
Bila kita ikhlas,in sya allah Allah akan bantu kita..
Percayalah.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Walau pun sibuk sikit dua tiha minggu ni,tetap ambik masa sikit utk uruskan postage ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
Sesiapa berminat nk tmbah pndptan/ilmu/ nk beli produk NURRAYSA boleh whatsapp saya skrg
.
No. Phone : 0142235711 .
http://www.wasap.my/601142235711

#nurraysa #agentsahnurraysa #agentnurraysa #nurraysapromosi #promosijulai

Alhamdulillah..
Settle poskan barang dropship saya..
Harap, kita samaยฒ meroket ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€ utk tambah ilmu dan pendapatan kita...
.
Bila kita ikhlas,in sya allah Allah akan bantu kita..
Percayalah.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Walau pun sibuk sikit dua tiha minggu ni,tetap ambik masa sikit utk uruskan postage ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
Sesiapa berminat nk tmbah pndptan/ilmu/ nk beli produk NURRAYSA boleh whatsapp saya skrg
.
No. Phone : 0142235711 .
http://www.wasap.my/601142235711

#nurraysa #agentsahnurraysa #agentnurraysa #nurraysapromosi #promosijulai

Set yang paling hot dan paling larissss .
.
Set skincare Nurraysa. .
Merawat masalah jerawat, parut, jeragat.
.
Berapa ramai pengguna produk ni?
.
.
.
#Agentnurraysa
#squadyatie
#nurraysalover
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#skincaresetnurraysa
#dropshipwanted

Korang yang ada masalah jeragat,jerawat,kulit kering dan kusam memang sesuai guna set ni๐Ÿ‘‡

Lepas guna set ni kulit wajah korang tambah berseri dan flawless gituu๐Ÿ˜˜

#agentnurraysa
#0143360971

Siapa pengguna setia Nurraysa Collagen Soap?
.
Dah berapa lama guna? Anda guna untuk apa dan siapa?
.
Collagen Soap sangat sesuai untuk masalah jerawat, jeragat dan parut.Juga sangat sesuai untuk digunakan seisi keluarga. Bayi pun boleh guna untuk masalah ruam lampin, gatal-gatal dan ekzema.
.
Jom komen feedback anda ๐Ÿ˜˜
.
Berminat untuk dapatkan sabun kolagen Nurraysa dengan promosi yang kaw kaw?
.
Komen 'Nak'
.
.
.
#agentnurraysa
#squadyatie
#nurraysalover
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#sabunkolagennurraysa
#kombosalesjulai
#dropshipwanted

Sebelum tidur,saya kongsi KISAH KEJAYAAN NURRAYSA ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Alhamdulillah syukur menerima banyak sangat feedback yang positif daripada pengedar-pengedar Nurraysa.
Moga lebih ramai mendapat manfaat daripada hasil bisnes Nurraysa.
Semoga menjadi asbab kebaikan untuk semua.
#nurraysa #agentsahnurraysa #agentnurraysa #dropshipwanted
#selamatmalamdunia

Sebelum tidur,saya kongsi KISAH KEJAYAAN NURRAYSA ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Alhamdulillah syukur menerima banyak sangat feedback yang positif daripada pengedar-pengedar Nurraysa.
Moga lebih ramai mendapat manfaat daripada hasil bisnes Nurraysa.
Semoga menjadi asbab kebaikan untuk semua.
#nurraysa #agentsahnurraysa #agentnurraysa #dropshipwanted
#selamatmalamdunia

Mascara perfect Long Lash

N0T161002157K

Harga Promosi
RM29.90

Mesra wuduk (mudah dicuci dan ditanggalkan)
Tiada kandungan silikon
Melentikkan bulu mata
Tidak menghitamkan mata
Bukan kalis air
Warna Hitam

Ws /DM : 014-5265261

COD : Paka @ Dungun

#codpaka#coddungun#codkerteh#nurraysapaka#nurraysadungun#agentnurraysa#apasa#mesrawuduk#mascara

Yeay,stok NURRAYSA dah sampai!!
.
Mariยฒ beli dgn saya!!!
.
Xrugi beli..
.
Agent sah NURRAYSA ๐Ÿ˜˜

#nurraysasoapcollagen #nurraysa #agentnurraysa #nurraysamurah #nurraysapromotion

CARA PAKAI TWO WAY CAKE ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
Kalau nak cover semua parut, Tak nak pakai foundation.. uolss boleh basahkan span utk pakai bedak ni๐Ÿ˜ƒ ๐Ÿ’“kalau nak pakai nipis nipis,
tak perlu basahkan span tak perlu pakai dd moist cake lagi. ๐Ÿ’“kalau nak lebih coverage, lebih tahan lama, effect lebih cantik, pakai dd moist cake dulu, lepas tu pakai two way cake ni.

Kak Ya lebih suka pakai bersama krim uv.
Selamat Mencuba ๐Ÿ˜

Nak cuba
Klik : wasap.my/60194947186/2waycake
.
#twc#twowaycake#bedakmuka#nurraysa#nurraysabeauty#nurraysalover#nurraysaexecutivepartner#agentnurraysa#dropshipwanted

Nak tahu 5 teknik mudah untu melukis kening supaya cantik dan kemas?
.
Langkah-langkahnya :
.
Langkah 1
Pastikan anda miliki peralatan yang lengkap seperti celak kening dan juga maskara kening. Gunakan concealer cerah bagi anda yang tidak mahu untuk cukur kening.
.
Langkah 2
Lukis bahagian bawah kening dengan dengan satu garisan lurus. Pastikan di bahagian hujung kening di lukis dengan jelas.
.
Langkah 3
Lukis bahagian atas pula dengan satu garisan lurus dan di lukis lekuk di bahagian hujung bagi membentuk kening yang sempurna.
.
Langkah 4
Ratakan warna kening dengan oles-kan maskara kening. Di nasihatkan agar anda menggunakan tona yang sedikit cerah bagi memastikan kening anda natural.
.
Langkah 5
kemaskan bawah kening dan penjuru kening dengan menggunakan concealer bagi menutup celaan solekan anda.
.
.
.
#agentnurraysa
#squadyatie
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#dropshipwanted

โ€œSiapa Excited dengan Keluaran baru MIRACLE SLIM CHOCO ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Jangan TERKEJUT selepas seminggu amalkanโ€ฆโ€
.
.
Dapatkan HARGA JIMAT sempena PRA PELANCARAN nanti
.
.
Klik link di bahagian BIO untuk infoโ˜๏ธ
.
.
#nurraysa #nurraysaklang
#nurraysabeauty
#codportklang #agentnurraysa #kurussihat #kuruscepat #jomkurus #kuruscantik #minumankurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #setkurus #setkurusshaklee #setkurusbajet #slimmingworld #slimmilk #slimmingtea #losyenkurus #losyenkurussejuk #miracleslimmingcoffee #tehkurus #terapiinstagram #ajimaura #dropshipdiperlukan #bazarpaknil #usahawan #malaysia #dietatkins #garciniacambogia

โ€œSiapa Excited dengan Keluaran baru MIRACLE SLIM CHOCO ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Jangan TERKEJUT selepas seminggu amalkanโ€ฆโ€
.
.
Dapatkan HARGA JIMAT sempena PRA PELANCARAN nanti
.
.
Klik link di bahagian BIO untuk infoโ˜๏ธ
.
.
#nurraysa #nurraysaklang
#nurraysabeauty
#codportklang #agentnurraysa #kurussihat #kuruscepat #jomkurus #kuruscantik #minumankurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #setkurus #setkurusshaklee #setkurusbajet #slimmingworld #slimmilk #slimmingtea #losyenkurus #losyenkurussejuk #miracleslimmingcoffee #tehkurus #terapiinstagram #ajimaura #dropshipdiperlukan #bazarpaknil #usahawan #malaysia #dietatkins #garciniacambogia

โ€œSiapa Excited dengan Keluaran baru MIRACLE SLIM CHOCO ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Jangan TERKEJUT selepas seminggu amalkanโ€ฆโ€
.
.
Dapatkan HARGA JIMAT sempena PRA PELANCARAN nanti
.
.
Klik link di bahagian BIO untuk infoโ˜๏ธ
.
.
#nurraysa #nurraysaklang
#nurraysabeauty
#codportklang #agentnurraysa #kurussihat #kuruscepat #jomkurus #kuruscantik #minumankurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #setkurus #setkurusshaklee #setkurusbajet #slimmingworld #slimmilk #slimmingtea #losyenkurus #losyenkurussejuk #miracleslimmingcoffee #tehkurus #terapiinstagram #ajimaura #dropshipdiperlukan #bazarpaknil #usahawan #malaysia #dietatkins #garciniacambogia

Most Popular Instagram Hashtags