#AKPT

MOST RECENT

Lukova e shtëpive tradicionale të bregut.

#AKPT #100fshatrat #planifikimi #bashkiahimare #giz #mysterioussouth #lukova

No matter your goal, whether it be work based, sport based or personal, your will too succeed needs to be as strong as possible. When you doubt yourself, when your thinking of what excuse to come up with, when your dead tired and you feel like nothing is working for you, take a second to think about why your doing it. Take a second to think HOW BAD DO YOU WANT IT! #gymshark #mensphysique #gymmotivation #fitnessmotivation #fitnesslife #fit #fitfam #fitspo #fitness #fitnessmotivation #fitnessquotes #fitnessjourney #bodybuilding #powerlifting #strengthtraining #success #discipline #willpower #teamkassis #akpt #pta #fitnessaddict #gym @coach_kassis @platinum_training_academy @katmessinis_pta @stathism9 @jagan_blairsummons

Lukova e rrugicave me kalldrëm dhe aromë lulesh plot ngjyra, ku shëtisin nënat kokëbardha në pritje të vizitorëve që po vonojnë.

#AKPT #100fshatrat #planifikimi #bashkiahimare #giz #mysterioussouth #lukova

Lukova e shtëpive të bukura tradicionale që qëndrojnë në pritje të sipërmarrjes dhe vizitorëve.

#AKPT #100fshatrat #planifikimi #bashkiahimare #giz #mysterioussouth #lukova

Its Official! AKPT is expanding. We are so excited to offer another location with more services to better serve our communities. More information to follow but here is a sneak peek! #akpt #expand #physicaltherapy #sportsperformance #injuryprevention #infraredsauna #lovewhatyoudo

Lukova e aksionit dhe aksionistëve, e braktisur nga të rinjtë, por ku shpresa është që të kthehen së shpejti aksionet e sipërmarrjes dhe vizitorët e shtuar.

#AKPT #100fshatrat #planifikimi #bashkiahimare #giz #mysterioussouth #lukova

Practicing my side chest pose after a very big chest and triceps workout. Currently sitting at 79kg and 10% body fat. I’m 9 weeks out from my first ever Men’s Physique Competition and as nervous as I am, I’m even more excited to bring the best package possible. September 16..... let’s see what we can bring #strengthandconditioning #fitnessjourney #fitnessfreaks #fitnessmotivation #fitfam #bodybuilding #powerlifting #strengthtraining #fitness #fitspo #natty #natural #dedication #motivation #fit #pta #akpt #gym #gymshark #gymmotivation #mensphysique #fitnesslife #fitnessmotivation @coach_kassis @katmessinis_pta @stathism9 @jagan_blairsummons @icn_nsw

Ka shumë gojëdhëna mbi origjinën e emrit të Lukovës, ku një prej tyre pohon se derivon prej fjalës “luk” që do të thotë "pyll i dendur'. Fotografia më sipër është shkrepur gjatë viteve të realizmit socialist, kur "pylli i dendur" Lukovë u kthye në brezare prej punës së aksionistëve.

#AKPT #100fshatrat #planifikimi #bashkiahimare #giz #mysterioussouth #lukova

This week we are going to talk about Dynamic Neuromuscular Stabilization aka DNS! The purpose of DNS is to improve core stability, proper muscle recruitment, and breathing efficiency. This technique is useful for everyone but especially for those with low back pain or extremity pain. The way we practice this is to contract the diaphragm, pelvic floor, and abdominal muscles to create intra-abdominal pressure. This pressure creates a stable base for movements and equalized pressure in the core to improve spine stability. DNS is modeled after positions at different developmental stages of an infant beginning with isometric holds and progressing to complex movements. This takes a lot of practice so try it out now and let us know what you think!

#dns #akpt #bellypressure #abs #summerbody #core #corestability #stablecorestablelife

Lukova e vendbanimit te konsoliduar, te planifikuar, ndertuar mbi parimet e bashkejeteses komunitare, tipike e disa fshatrave bregdetare.
#AKPT #100fshatrat #planifikimi #bashkiahimare #giz #mysterioussouth #lukova

I morgen, 12 Juli kl 10:30,holder jeg min siste Trim under eika for denne gang, så møt opp under Eika til en energisk økt ute i fantastiske omgivelser , for påmelding, ta kontakt med meg pr pm på forhånd. #sommertrening #sponvika #trimundereika #bootcamp #sirkeltrening #utetrening #festundereika #akpt #akptoghelse

This weeks exercise is 4-way hip! What's great about this exercise is it's way to challenge both lower extremities at one time! The leg that doesn't have the theraband has to maintain static balance, and constant isometric activation of gluteus medius a muscle that tends to cause us trouble and lead to other problems that we don't want! The other leg in play is providing torque to the stance leg by moving the center of gravity away from the persons base of support plus isotonic contractions of the hip flexors, extensors, abductors and adductors hitting every muscle group of the proximal hip! Make sure when you do this exercise to switch the theraband to get the full experience! Try it and let us know!
#AKPT #workthemhips #stability #balance #hipstability

Akademia 100+ Fshatrat
THIRRJE PËR APLIKIM
Afati i pranimit: 15 Korrik, ora 23:59
gusht – dhjetor 2018 / 4 javë në fshat
VOSKOPOJA, një ndër 100+ Fshatrat
--------------------------------
Agjencia Kombëtare e Planifikimit të Territorit në kuadër të Programit "100 Fshatrat" ka hapur Thirrjen për aplikime për Akademinë 100+ Fshatrat. Akademia synon të mbledhë së bashku studentë masteri të arkitekturës e planifikimit, projektimit të peizazhit e mjedisit, të sapo diplomuar të këtyre fushave, si edhe pedagogë të tyre, të cilët ndajnë vlerësime dhe pasione të ngjashme për fshatin dhe besojnë tek potenciali i tij për t'u zhvilluar si pikë graviteti e fuqishme. Akademia 100+ Fshatrat po ndërtohet sipas shembullit të Akademisë Verore të Atelier Albania (AASA), por me një shtrirje shumë më të gjerë. Akademia 100+ Fshatrat do të bazohet në 20 Atelier projektimi të veçanta, por të lidhura me njëra-tjetrën dhe nën udhëheqjen e AKPT-së.
..................
Programi 100+ Fshatrat
Fokusohemi në këto fshatra për të krijuar 100 zona zhvillimi ekonomik rural, të bazuar tek investimet në agroturizëm dhe ekoturizëm, duke shfrytëzuar trashëgiminë kulturore, mrekullitë natyrore, traditën në tërësi, kapacitetet lokale, por edhe investimet e sipërmarrjes. Programi i “100 Fshatrave” është një model për të dhënë shembuj dhe për ta kthyer në një laborator, prej ku të tjerët të mund të marrin nxitjet e duhura, që nga bashkitë deri tek individët.
..................
Aftësitë e kërkuara
Studentë master në arkitekturë, urbanistikë, planfikim urban, peizazhi e mjedisi, si dhe profesionistë të rinj. Eksperiencë e punës kërkimore, skicim, komunikim dhe marrje e kujdesshme e shënimeve. Puna do të prodhohet në grup. Aftësia për të marrë pjesë në diskutime në grup është domosdoshmëri.
Për tu bërë pjesë, aplikoni në: www.planifikimi.gov.al
#akpt #100fshatrat

Most Popular Instagram Hashtags