[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ajl31

40578 posts

TOP POSTS

Apabila lagu #lelakiteragung diumumkan pemenang untuk anugerah Lagu Terbaik (Malaysia) di Anugerah Planet Muzik 2017 #apm2017 orang keliling mengucapkan tahniah dan bertanya apa perasaan? Sama tak macam jadi juara #ajl31? Pada saya tiap kejayaan yang dicapai itu ada momen tersendiri. #apm2017 adalah anugerah pertama bukan #ajl yang saya menangi. Sudah tentu keterujaan tetap sama. Tambahan pula saingannya datang dari mereka yang jauh lebih hebat dan punya nama besar dalam industri. Cuma kali ini saya di atas pentas sendiri untuk menerima anugerah kemenangan tanpa @dayangsayangkamu dan @natasyajanuarry. Rasa kurang bila kemenangan diumum tanpa mereka di sisi Begitupun saya benar-benar bersyukur dengan pengiktirafan ini. Terima kasih #apm2017 yang telah melakar sejarah peribadi buat kami dan boleh dikenang yang bakat dimiliki pernah diiktiraf penggiat serantau.

Repost from @itsfr
Thank you @glamlelaki for having us in the Top 5 🙏 Honoured! #talentspeaks @sufiansuhaimi_ #AJL31 #bespoke #frkelantan
#fairuzramdan

Behind the scenes 'Obses' AJL31. Thank you once again untuk semua yang terlibat; dari team makeup sampailah ke team technical.
Jumpa 20 Februari depan untuk konsert Akim & The Majistret di Dewan Filharmonik Petronas. Tiket masih boleh dibeli di www.mpo.com.my. Steady!

Official Akim & The Majistret
📸 @_msg.co | @ladiesfoto
🎥 @_msg.co | @ladiesfoto
.
make up @fx.cat
hair @mkajsalon
stylist @liazailia @safarrazwin
.
#msgreenartgallery #AJL31 #ladiesphotographer #ladiesfoto

Berpeluang menonton teater arahan pengarah yg baru saja mengarahkan #terimakuseadanya di #ajl31 tempohari ,Puan @norzizizulkifli ...Throne of Thorns, best weyyy!!! Rugi sapa tak pegi...Malam ni dah Malam last weyyy kalau kawan-kawan nk tgk.. cepatttt ke aswara...seat amat terhad,better grab cepat!!! Congratulations, Kak zi..😚

sudah-sudah lah netizen mengutuk boss @official_aimantino .. bg kami, dia tetap terbaik ... #love
#aimantinorules
#aimantino
#kureladibenci
#ajl31

Biar gambar berbicaraa, biar pengacara AJL yg mengacara... hahah @awalashaari
#tb🔙
#ajl31
#pwtc

Forteen di red carpet melaka for #ajl31

Eh xleh move on lagi ngan baju, make up n rambut semalam.. 😍 Ada kata mcm kim k, kriss jenner lah, erra lah, vb lah.. Ya ampunnn.. kembang hidung mcm nak kena buat plastik surgery buang bunga.. apo?! Hahaha.. All of these thanks to my team.. Yang bekerja keras dan x berkira.. Thanks @cintaisaryna selaku mak hayam memastikan semua berjalan lancar.. Make up by @applehalique84 thanks to #macmalaysia sudi pinjamkan one of their best make up artist! Rambut dari mama @emie79 yg mmg sekejapan je jadi rambut.. Sejenis jemari hebat memintal n mencocok sepit.. Dan @tymfatimah dan @lyndarahimkl yg sudi sediakan baju itew.. Aaahhh... Thank you... ok dah boleh move on! And oh, Congrats to Dayang menang semlm n semua finalist jua.. ok tido dulu.. 😘 Assalamualaikum..
.
Oh belakang tu DJ Odd, dia spin kat red carpet smlm lelagu finalist.. Mak hayam taste tak? Ehhhhh? 😝 #ajl31

Terima kasih semua yang menonton #AJL31 ! Tahniah kepada pemenang #AJL31 , Juara dan vokal terbaik @dayangsayangkamu dengan lagu 'Lelaki Teragung' , Naib Juara @hafizsuip @mishaomar dengan lagu 'Terimaku Seadanya' , Tempat Ke-3 @projectorbandofficial dengan lagu 'Sudah Ku Tahu' dan persembahan terbaik dari @khalifah_band_official dengan lagu 'Hang Pi Mana' .. #ceritadalamlagu

MOST RECENT

Asal bendera merah je naik jerawat...ishh geram la...segan rasa naik jerawat bukan satu tp 2 ke 3 tmpt...spe ada masalah mcm ni...nak ct bantu pulihkan masalah jerawat..🙋🙋jom ct bantu😘😘
. 🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller

ADA YANG TANYA KRIM MALAM FAHARA NI MCM MANA SBNRNYA? SAME KE MCM YG DH BLAMBAK KAT PASARAN TU?? MESTI TAKUT KRIM MLM NI JENIS YG MELEKIT² KAN? 😂😂😂
.
Jgn risau yunk.. NIGHT SPA TREATMENT CREAM ni, jauh beza la drpd krim2 malam yg korang pnh kenal tu. Yg ni, asal sapu terus serap.. TAK MELEKIT lansung..😍😍😍Teksturnya yg LEMBUT & RINGAN pd kulit.. SELESA plus++ Dgn khasiat wild yam (sireh) yg membantu mengecutkan jerawat tanpa meninggalkan kesan parut. ☺️☺️☺️Perawatan special utk anda di waktu malam. 😘😘😘
.
Krn itu, waktu mlm FAHARA SKINCARE membuatkan anda muda sentiasa.. NSTC ni x perlu pakai hari2.. hnya 2-3 kali seminggu shj tau.. melainkan ada jerawat/jeragat .😊😊😊
.
WHATSAPP KE 👇👇👇
☎ www.wasap.my/601117802605
☎ www.wasap.my/601117802605
☎ www.wasap.my/601117802605

Nak Menang Rm10k
Jom layari laman web kami 👇
💻 www.charms.my 🚗🚗🚗 COD AREA: KUBANG KERIAN, PASIR TUMBOH, PERINGAT, BUKIT MARAK, MELOR, KETEREH, KOK LANAS 🚚🚚🚚 PENGEPOSAN SETIAP AHAD & RABU KE SELURUH MALAYSIA
.
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #nona #wanitahariini #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatretmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#trustedseller

ADA YANG TANYA KRIM MALAM FAHARA NI MCM MANA SBNRNYA? SAME KE MCM YG DH BLAMBAK KAT PASARAN TU?? MESTI TAKUT KRIM MLM NI JENIS YG MELEKIT² KAN? 😂😂😂
.
Jgn risau yunk.. NIGHT SPA TREATMENT CREAM ni, jauh beza la drpd krim2 malam yg korang pnh kenal tu. Yg ni, asal sapu terus serap.. TAK MELEKIT lansung..😍😍😍Teksturnya yg LEMBUT & RINGAN pd kulit.. SELESA plus++ Dgn khasiat wild yam (sireh) yg membantu mengecutkan jerawat tanpa meninggalkan kesan parut. ☺️☺️☺️Perawatan special utk anda di waktu malam. 😘😘😘
.
Krn itu, waktu mlm FAHARA SKINCARE membuatkan anda muda sentiasa.. NSTC ni x perlu pakai hari2.. hnya 2-3 kali seminggu shj tau.. melainkan ada jerawat/jeragat .😊😊😊
.
WHATSAPP KE 👇👇👇
☎ www.wasap.my/601117802605
☎ www.wasap.my/601117802605
☎ www.wasap.my/601117802605

Nak Menang Rm10k
Jom layari laman web kami 👇
💻 www.charms.my 🚗🚗🚗 COD AREA: KUBANG KERIAN, PASIR TUMBOH, PERINGAT, BUKIT MARAK, MELOR, KETEREH, KOK LANAS 🚚🚚🚚 PENGEPOSAN SETIAP AHAD & RABU KE SELURUH MALAYSIA
.
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #nona #wanitahariini #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatretmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#trustedseller

ADA YANG TANYA KRIM MALAM FAHARA NI MCM MANA SBNRNYA? SAME KE MCM YG DH BLAMBAK KAT PASARAN TU?? MESTI TAKUT KRIM MLM NI JENIS YG MELEKIT² KAN? 😂😂😂
.
Jgn risau yunk.. NIGHT SPA TREATMENT CREAM ni, jauh beza la drpd krim2 malam yg korang pnh kenal tu. Yg ni, asal sapu terus serap.. TAK MELEKIT lansung..😍😍😍Teksturnya yg LEMBUT & RINGAN pd kulit.. SELESA plus++ Dgn khasiat wild yam (sireh) yg membantu mengecutkan jerawat tanpa meninggalkan kesan parut. ☺️☺️☺️Perawatan special utk anda di waktu malam. 😘😘😘
.
Krn itu, waktu mlm FAHARA SKINCARE membuatkan anda muda sentiasa.. NSTC ni x perlu pakai hari2.. hnya 2-3 kali seminggu shj tau.. melainkan ada jerawat/jeragat .😊😊😊
.
WHATSAPP KE 👇👇👇
☎ www.wasap.my/601117802605
☎ www.wasap.my/601117802605
☎ www.wasap.my/601117802605

Nak Menang Rm10k
Jom layari laman web kami 👇
💻 www.charms.my 🚗🚗🚗 COD AREA: KUBANG KERIAN, PASIR TUMBOH, PERINGAT, BUKIT MARAK, MELOR, KETEREH, KOK LANAS 🚚🚚🚚 PENGEPOSAN SETIAP AHAD & RABU KE SELURUH MALAYSIA
.
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #nona #wanitahariini #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatretmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#trustedseller

New explosive Malaysian singer. listen to his single “Impian Rahsia” @ youtube, joox, kkbox . youtube link in @official.zainn bio. .
.
#music #ajl31 #malaysia #thailand #singer #artist

Bawal CREPE #bidang55 .

KAIN and colour seriously cantik.

Murah -murah aje .

1 helai: cuma RM14 exc pos

5helai: RM69 sm/ss

10 helai: RM99 sm/ss *pembelian 5pcs ke atas inc postage 1Malaysia

Berminat?

Whatsapp +6010-434 9897📱 .

Click #ynabawal for more tudung bawal . .

#bawalcrepe #akimstacy #samsyatilla #samtilla #bawalsatinplainmurah #bawalcrepemurah #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang55murah #bawalcrepebidang55 #bawalbidang55 #bruneidarussalam #brunei #igshopbrunei #usim #uia #tudungatitaharis #tudunglabuh #tudungbawalmurah #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhlovers #ajl #ajl31 #bawalmonochrome #bawalmonochromeborong

Foundation charms solek dan rawat masalah wajah and,Tak Kira lelaki atau perempuan semua boleh pakai tau?jangan ingat lelaki tak boleh pakai Foundation...
#charms
#solekan
#rawatkulit #natural #bebasparabendanmerkuri
#wow #ajl31
#2017 #lelakiitupemilikhatiku
#neelofa #aliffsatar
#datositinurhaliza
#codareachiku
#foundationdanstarglow

.
PROMOSI PENGHABISAN STOCK JUBAH PLAIN AKIRAH 💕💕💕 @JUBAH SUPER SELESA 😍😍😍
.
NOW NOW NOW⤵️⤵️⤵️
RM 60 sm / RM 65 ss ( Tangan Getah )
RM 65 sm / RM 70 ss ( Tangan Zip )
(+rm5 for 3xl,4xl,5xl)
FREE POSTAGE❗️❗️❗️
.
Normal Price ➡️ RM 75 sm / RM 80ss ( Tangan Getah )
Normal Price ➡️ RM 80 sm / RM 85 ss ( Tangan Zip )
.
✅Available size: xs - xxxxxl
✅Material: 👗 PEARL SKIN 👗
✅20 colours available
✅Cutting a cut
✅Flowy (tidak melekap pada tubuh)
✅Nursing friendly
✅Wudhu' friendly
.
To purchase: 👇🏻
PM or whatsapp admin
www.wasap.my/60196411202
.
#flatlay #hijab #hijabista #inspireddesign #printedshawl #puccidesign #flatlayshawl #zalora #fashionvalet #hijabstyle #modesty #muslimahfashion #fesyenmuslimah #ajl31 #sayajualjubahplain #jubahplainmurahmalaysiaraya2017 #jubahplainmurah #jubahplainkoshibo #jubahpearlskin

.
PROMOSI PENGHABISAN STOCK JUBAH PLAIN AKIRAH 💕💕💕 @JUBAH SUPER SELESA 😍😍😍
.
NOW NOW NOW⤵️⤵️⤵️
RM 60 sm / RM 65 ss ( Tangan Getah )
RM 65 sm / RM 70 ss ( Tangan Zip )
(+rm5 for 3xl,4xl,5xl)
FREE POSTAGE❗️❗️❗️
.
Normal Price ➡️ RM 75 sm / RM 80ss ( Tangan Getah )
Normal Price ➡️ RM 80 sm / RM 85 ss ( Tangan Zip )
.
✅Available size: xs - xxxxxl
✅Material: 👗 PEARL SKIN 👗
✅20 colours available
✅Cutting a cut
✅Flowy (tidak melekap pada tubuh)
✅Nursing friendly
✅Wudhu' friendly
.
To purchase: 👇🏻
PM or whatsapp admin 📲 019-6411202
PM or whatsapp admin 📲 019-6411202
PM or whatsapp admin 📲 019-6411202
.
.
#flatlay #hijab #hijabista #inspireddesign #printedshawl #puccidesign #flatlayshawl #zalora #fashionvalet #hijabstyle #modesty #muslimahfashion #fesyenmuslimah #ajl31 #sayajualjubahplain #jubahplainmurahmalaysiaraya2017 #jubahplainmurah #jubahplainkoshibo #jubahpearlskin

BUKAN SENANG KT NAK PAKAI 1 PRODUK BERTAHUN2 KAN?
.
Tapi kalau dah serasi..pakai 10 tahun pun xkisah..yg ptg bhn selamat..bajet pun rendah😍
.
Produk2 Charms mmg dr formula terbaik kombinasi Minyak Kelapa Dara & Minyak Zaitun yg mengecut jerawat dan control minyak2 lebihan kat muka kt..
.
Mmg sesuai sgtlah dgn kulit muka org kt..dgn cuacanya yg panas..
.
Jom kt borak kat sini👇🏻senang boleh cter dr hati ke hati🙃
.
Takyah susah2 save no sis..CLICK JE KAT SINI TAU👇🏻
.
☎www.wasap.my/601132540512
.
.
.
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #nona #wanitahariini #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatretmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller

TAK MELEKIT
TAKBERCAPUK.. PALING BEST TAK BERMINYAK.. RINGAN.. TAK PAYAH DAH MEKAP TEBAL2! 😍😍😍
.
Yg ada masalah kulit berminyak sila ambil perhatian...👇🏼👇🏼
.
Korang mesti dah fedup dgn mslh kulit muka berminyak kan? Yela.. g keje kena pakai mekap lagi.. tepek bedak lagi.. mau muka tak berminyak?
.
Kang kalau nak basuh muka time rest kat opis, dah kena mekap lagi, mmg xsempat lah..kalau sempat pun mmg carca merba! Dgn charms sapu xsampai seminit dh gebuss
.
Okay..mmg paham sgt dgn masalah wanita bekerjaya ni, kang lau tak mekap xelok plak rupa.. mcm tak mandi je plak org cakap.. kan?
.
Tak payah risau2 dah sis.. pakai je #foundation #charms
.
Muka dah tak berminyak, mekap pun jadi cantik, kalau tak mekap pun dah mmg cantik kulit tu.. nampak natural pinkish2 gitu...
.
.
Nak cantik macam adik sorg nie?
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
. 🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller

TAK MELEKIT
TAKBERCAPUK.. PALING BEST TAK BERMINYAK.. RINGAN.. TAK PAYAH DAH MEKAP TEBAL2! 😍😍😍
.
Yg ada masalah kulit berminyak sila ambil perhatian...👇🏼👇🏼
.
Korang mesti dah fedup dgn mslh kulit muka berminyak kan? Yela.. g keje kena pakai mekap lagi.. tepek bedak lagi.. mau muka tak berminyak?
.
Kang kalau nak basuh muka time rest kat opis, dah kena mekap lagi, mmg xsempat lah..kalau sempat pun mmg carca merba! Dgn charms sapu xsampai seminit dh gebuss
.
Okay..mmg paham sgt dgn masalah wanita bekerjaya ni, kang lau tak mekap xelok plak rupa.. mcm tak mandi je plak org cakap.. kan?
.
Tak payah risau2 dah sis.. pakai je #foundation #charms
.
Muka dah tak berminyak, mekap pun jadi cantik, kalau tak mekap pun dah mmg cantik kulit tu.. nampak natural pinkish2 gitu...
.
.
Nak cantik macam adik sorg nie?
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
. 🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller

TAK MELEKIT
TAKBERCAPUK.. PALING BEST TAK BERMINYAK.. RINGAN.. TAK PAYAH DAH MEKAP TEBAL2! 😍😍😍
.
Yg ada masalah kulit berminyak sila ambil perhatian...👇🏼👇🏼
.
Korang mesti dah fedup dgn mslh kulit muka berminyak kan? Yela.. g keje kena pakai mekap lagi.. tepek bedak lagi.. mau muka tak berminyak?
.
Kang kalau nak basuh muka time rest kat opis, dah kena mekap lagi, mmg xsempat lah..kalau sempat pun mmg carca merba! Dgn charms sapu xsampai seminit dh gebuss
.
Okay..mmg paham sgt dgn masalah wanita bekerjaya ni, kang lau tak mekap xelok plak rupa.. mcm tak mandi je plak org cakap.. kan?
.
Tak payah risau2 dah sis.. pakai je #foundation #charms
.
Muka dah tak berminyak, mekap pun jadi cantik, kalau tak mekap pun dah mmg cantik kulit tu.. nampak natural pinkish2 gitu...
.
.
Nak cantik macam adik sorg nie?
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
. 🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller

TAK MELEKIT
TAKBERCAPUK.. PALING BEST TAK BERMINYAK.. RINGAN.. TAK PAYAH DAH MEKAP TEBAL2! 😍😍😍
.
Yg ada masalah kulit berminyak sila ambil perhatian...👇🏼👇🏼
.
Korang mesti dah fedup dgn mslh kulit muka berminyak kan? Yela.. g keje kena pakai mekap lagi.. tepek bedak lagi.. mau muka tak berminyak?
.
Kang kalau nak basuh muka time rest kat opis, dah kena mekap lagi, mmg xsempat lah..kalau sempat pun mmg carca merba! Dgn charms sapu xsampai seminit dh gebuss
.
Okay..mmg paham sgt dgn masalah wanita bekerjaya ni, kang lau tak mekap xelok plak rupa.. mcm tak mandi je plak org cakap.. kan?
.
Tak payah risau2 dah sis.. pakai je #foundation #charms
.
Muka dah tak berminyak, mekap pun jadi cantik, kalau tak mekap pun dah mmg cantik kulit tu.. nampak natural pinkish2 gitu...
.
.
Nak cantik macam adik sorg nie?
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller

TAK MELEKIT
TAKBERCAPUK.. PALING BEST TAK BERMINYAK.. RINGAN.. TAK PAYAH DAH MEKAP TEBAL2! 😍😍😍
.
Yg ada masalah kulit berminyak sila ambil perhatian...👇🏼👇🏼
.
Korang mesti dah fedup dgn mslh kulit muka berminyak kan? Yela.. g keje kena pakai mekap lagi.. tepek bedak lagi.. mau muka tak berminyak?
.
Kang kalau nak basuh muka time rest kat opis, dah kena mekap lagi, mmg xsempat lah..kalau sempat pun mmg carca merba! Dgn charms sapu xsampai seminit dh gebuss
.
Okay..mmg paham sgt dgn masalah wanita bekerjaya ni, kang lau tak mekap xelok plak rupa.. mcm tak mandi je plak org cakap.. kan?
.
Tak payah risau2 dah sis.. pakai je #foundation #charms
.
Muka dah tak berminyak, mekap pun jadi cantik, kalau tak mekap pun dah mmg cantik kulit tu.. nampak natural pinkish2 gitu...
.
.
Nak cantik macam adik sorg nie?
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller

TAK MELEKIT
TAKBERCAPUK.. PALING BEST TAK BERMINYAK.. RINGAN.. TAK PAYAH DAH MEKAP TEBAL2! 😍😍😍
.
Yg ada masalah kulit berminyak sila ambil perhatian...👇🏼👇🏼
.
Korang mesti dah fedup dgn mslh kulit muka berminyak kan? Yela.. g keje kena pakai mekap lagi.. tepek bedak lagi.. mau muka tak berminyak?
.
Kang kalau nak basuh muka time rest kat opis, dah kena mekap lagi, mmg xsempat lah..kalau sempat pun mmg carca merba! Dgn charms sapu xsampai seminit dh gebuss
.
Okay..mmg paham sgt dgn masalah wanita bekerjaya ni, kang lau tak mekap xelok plak rupa.. mcm tak mandi je plak org cakap.. kan?
.
Tak payah risau2 dah sis.. pakai je #foundation #charms
.
Muka dah tak berminyak, mekap pun jadi cantik, kalau tak mekap pun dah mmg cantik kulit tu.. nampak natural pinkish2 gitu...
.
.
Nak cantik macam adik sorg nie?
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
☎️WHATSAPP "CHARMS" KE +601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller

Set Paling Panas 🔥 Set Paling Hot 🔥 Set Paling Laku Keras 🔥
.
ini lah dea Set Jelita🙈 set bajet untuk semua !
knp kita panggil ianya set bajet ???
.
set yg awak2 semua nak cuba doluuuu , set yg semua mampu milik !!
.
Foundation boleh tahan 8-11 bulan
Starglow 3-4 bulan
cleanser 2bulan atas penggunaan msg2
Jd berbaloi tak dgn harga yg kita cuma spend time sebulan tuu x sampai RM5 ringggit 😱
Nak Cantik Jgn Kedekut 🙊
Ingat Charms ! Solek & Rawat
Nak "Set jelita?
terus wasap akak - www.wasap.my/601132540512
atau terus pm
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller

Most Popular Instagram Hashtags