[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#7scent

527 posts

TOP POSTS

Alhamdulilah #7scent terjah majalah Motor Traders edisi 15-21 Jun 2017..
.
Jgn lupa dptkn naskah anda..😊

Settle business development course harini. Esok ada lg 1 session. Alhamdulillah..syukur diizinkan Allah utk menimba ilmu.
.
Nak berjaya, kena buang EGO. Sentiasa FOKUS utk capai MATLAMAT.
.
.
#Founder7scent
#BonFaizal
#7scent

Sukan #sea...Mari kita #bangkitbersama #kitajuara dari @yusperfumes dan #7scent .....

Alhamdulilah settle Pos untuk ejen #7scent di Labuan.. Warga labuan sudah boleh dapatkan 7scent daripada ejen kami Kak Safiah.. Boleh hubungi beliau ditalian 017-8137878..
..
Apa tunggu lagi jom buat duit bersama2 7scent perfumes.. 😍😍

EXPRESS ORDER SIAP
.
Thanks 7Scent sebab percaya dgn services printing Cetak Haws.. Semalam order, hari ni dah siap.. Insyaallah esok sampai kt HQ 7Scent..
.
Bukan kad kahwin jer boleh express.. Banting pn boleh taw..
.
#destinasirajasehari
#cetakhaws
#7Scent

Alhamdulilah..#7scent jd asbab utk org yg betul2 nak cari side income..produk senang jual katanya..Syukur..
.
Jom jd sebahagian drpd team abg Bon..pm je ok ✌🏻
.
#7scentfragranceair #agentdiperlukan #sayajual #perfumekeretaborong

WAN'Z POMADE, 7 scent/flavour yang sangat wangi, macam pakai perfume bro✌
.
.
πŸ’°RM30πŸ’°RM30πŸ’°2 Tin RM50!!πŸ’°
.
.
WhatsApp 010-3090993☎
#pomademurah#pomadejitra#jualpomade#pomadekedah#stronghold#waterbased#7scent#segak#bergaya#kemas#

Alhamdulillah 3 haruman #7scent ➑ AMOR (Lavender buds)
➑ ESPLENDOR (Sweet vanilla)
➑ FELIZ (Green apple)

pilihan cust..katanya untuk letak dalam kereta & almari kasut.. Lelaki ni taw..bagus suka wangi2 =D

Sape nak join lg pos, cepat wasap k :* #PewangiKereta
#PewangiRumah
#PewangiToilet
#PelbagaiGuna

MALU WEHHH KALAU ORG MAI RUMAH, TUMPANG TOILET TP ADA BAU πŸ’©πŸ’†
.
Org tua2 pnh kata, "klw nk tgk org tu betul2 brsih, tgk toilet n dapur dia.." betul x?

Tp betul tau..bila dh bkeluarga ni, klw org dtg rumah tmbh2 time raya haritu..klw org masuk toilet, toilet pulak kotor n berbau..Allah..segannya rasa!
.
Sbb tu kami rekemen #7scent! Semua org mampu beli..harga jimat, bau memikat..utk toilet, org suka guna FRESCO atau AGRIO sbb bau fresh!
.
.
Jgn segan2 nak tanya klw bminat..kami x makan org aihh..haha

MOST RECENT

NEW‼️
.
Tazabarrrnyaaa nak tunggu minggu depan! Ada 2 bauan baru yg super sengat iaitu DULCE (Dear Sakura) & VERDE (Pure Pandan) akn menghantui hidung uols..πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»
.
Nantikan kemunculan baby baru bg #7SCENTFragranceAir 😍
.
Mana yg bminat tu dah boleh place order sesiap..1st batch ni limited tau 😱
.
.
#7scent #team7scent #perfumekereta7scent
#perfumekereta #perfumekeretamurah #pewangiudara #pewangi #pewangimulut #agendiperlukan #stokisdiperlukan

#7scentFragranceAir dah ready nak jumpa tuan baru. Selamat bkhidmat pd tuan baru ye anak2✌🏻
.
Alhamdulilah syukur..
.
.
#7scent #perfumekereta7scent #perfumekeretaborong #carperfumemurah #sayajual #jualborong

Wow.. Wow.. Wow.. πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
..
Kecil-kecil bukan sebarang kecil.. Tapi ada kuasa wangikan kereta Dan rumah..Jangan tak percaya.. ..
Bila dibuka Dan dipasangkan dalam Kereta Dan rumah..secara automatik Kereta Dan rumah terus wangi..
..
Apa bendanya??? πŸ€”πŸ€”
Jawapannya mestilah #7scent perfumes.. Wangi Dan comel je..
Kalo yang suka buat hiasan boleh terus hias Dan gantung sekali dengan kotak..πŸ‘πŸ‘
..
Best ke best?? Tunggu apa lagi kawan-kawan..Jom dapatkan #7scent hari nie..Harga Dan kualiti memang mantap Dan terbaik πŸ”₯πŸ”₯
..
Nak tryπŸ€“πŸ€“..Meh kita whatsapp
SYAZANA ANGGUN ENTERPRISE
.
#7scentteamsyazana
#7scent
#stokisdamansara
#tahanlama
#bebasbahankimia
#airfreshener
#ministokisdiperlukan
#pegedarDiperlukan
#dropshipDiperlukan πŸ“žpn.Zana 017-6745154
πŸ“žen.Wan 012-9724917

Perghh.. Wanginya 😍😍
..
Nak harum Dan wangi didalam kereta Rumah,kereta Dan ofis..meh la guna #7scent.. .
Jimat Dan berbaloi-baloi.. Hanya rm10 je 1 botol.. .
Kalo nak jimat lagi boleh beli 10pcs terus dapat harga Ejen 😊😊.
.
Nak info lanjut boleh whatsapp
SYAZANA ANGGUN ENTERPRISE
.
#7scentteamsyazana
#7scent
#stokisdamansara
#tahanlama
#bebasbahankimia
#airfreshener
#ministokisdiperlukan
#pegedarDiperlukan
#dropshipDiperlukan πŸ“žpn.Zana 017-6745154
πŸ“žen.Wan 012-9724917

Alhamdulillah rzk dtg xkira masa..lps ni kita blh lebarkan apa yg patut InsyaAllah..Sikit2 npk jg hasil..Klu xusaha mn dpt habuan Kan uolsss.. PEWANGI #7scent yg terbukti SELAMAT sb dh buat lab test tau..Jgn rsau sb Kita xd chemical!

Harga cuma RM 10 saja tp setanding dgn jenama International uolsss!! #pewangikereta
#7scentfragranceair
#freechemical

Alhamdulilah, pihak SIRIM dah sahkan bahawa 7SCENT sememangnya bebas bahan merbahaya

Rupa dan harganya mungkin sama dgn yg sedia ada dipasaran, namun TIDAK pd kandungannya 😊
.
PILIHLAH DGN BIJAK! Dapatkan #7scentFragranceAir drpd stokis dan agent yg sah berdekatan anda!
.
Berminat jadi agent/stokis terus
Www.wasap.my/60128398825/agentstokis .

#7scent #7scentfragranceair #carperfume #carperfumemalaysia #perfumebebasalkohol #perfumebebaskimia #sayajualmurah #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia
#lokalbrand #lokalah #bisnes #agendiperlukan #trustedseller #trust #sayajualmurah #foodporn #malaysiaΒ  #KotaKinablu #sabah #bazarpaknil #paknilbazaar #bazar #followlofa #wangian #haruman

Alhamdulilah..#7scent jd asbab utk org yg betul2 nak cari side income..produk senang jual katanya..Syukur..
.
Jom jd sebahagian drpd team abg Bon..pm je ok ✌🏻
.
#7scentfragranceair #agentdiperlukan #sayajual #perfumekeretaborong

Alhamdulilah..bila dapat feedback mcm ni, berbunga2 rasa hati. Syukur dapat share rezeki dgn kawan2 yg lain..Semoga #7scent dapat bantu lebih ramai org yg bminat nak cari side income.
.
‼️MODAL SERENDAH RM80!PRODUK SNG JUAL! HARGA MESRA POKET! HIGH REPETATION! PRODUK LAKU KERASSS ‼️
.
Berminat nak join team sy?
WHATSAPP 012 505 7709
.
.
#7scentFragranceAir #agentdiperlukan #perfumekeretaborong #sayajual #perfumekereta7scent

Alhamdulilah..#7scent jd asbab utk org yg betul2 nak cari side income..produk senang jual katanya..Syukur..
.
Jom jd sebahagian drpd team abg Bon..pm je ok ✌🏻
.
#7scentfragranceair #agentdiperlukan #sayajual #perfumekeretaborong #agendiperlukan #stokisdiperlukan

Alhamdulilah penangan order Deepavali..berdesup masuk smpai menyotong jari jemari abg Bon..haha tq guys support #7scent ✌🏻
.
#7scentfragranceair #pewangikeretamurah

Nak harum Dan wangi 😍😍
Jom cuba 7scent perfumes.. ..
Nak tambah income?? Jom jadi ejen 7scent.. πŸ‘πŸ‘
Modal pun tak Mahal..
Paling rendah modal rm78 untuk promosi.. 😊😊
..
Nak join ke?? Meh whatsapp akak k
017-6745154
..
SYAZANA ANGGUN ENTERPRISE
.
#7scentteamsyazana
#7scent
#stokisdamansara
#tahanlama
#bebasbahankimia
#airfreshener
#ministokisdiperlukan
#pegedarDiperlukan
#dropshipDiperlukan πŸ“žpn.Zana 017-6745154
πŸ“žen.Wan 012-9724917

Tengok pun best.. 😍😍
..
Bila dah pakai lagi bertambah-tambah best.. Fresa merupakan haruman mix fruit..senang nak bagi tau..bau macam cuingum.. 😁
..
Sape yang suka Makan gula-gula getah mesti suka bau fresa ni.. ..
Harga hanya rm10..nak jimat boleh beli 5 botol.. Nak jimat lagi boleh beli 10botolπŸ‘πŸ‘
..
Meh whatsapp akak
017-6745154(zana)
.
SYAZANA ANGGUN ENTERPRISE
.
#7scentteamsyazana
#7scent
#stokisdamansara
#tahanlama
#bebasbahankimia
#airfreshener
#ministokisdiperlukan
#pegedarDiperlukan
#dropshipDiperlukan πŸ“žpn.Zana 017-6745154
πŸ“žen.Wan 012-9724917

Sewangi & Secomel bunga mekar 🌷
.
.
Bila gantungkan 7scent perfumes bertambah cantik pokok bunga 😍😍
Ini baru rare.. Slalonya gantung dalam Kereta atau dalam Rumah.. ..
Ni gantung di pokok bunga..bertambah2 wangi Pokok bunga..
..
Harga rm10je untuk 1pcs.. Memang berbaloi-baloi jimat πŸ‘
.
Nak income πŸ€“..Jom jadi Ejen #7scent
..
SYAZANA ANGGUN ENTERPRISE
.
#7scentteamsyazana
#7scent
#stokisdamansara
#tahanlama
#bebasbahankimia
#airfreshener
#ministokisdiperlukan
#pegedarDiperlukan
#dropshipDiperlukan πŸ“žpn.Zana 017-6745154
πŸ“žen.Wan 012-9724917

Comel Dan Wangi.. 😍😍
..
Tengok sekali pun dah tertarik.. Comey sangat kotaknya.. .
Bila bau pulak..perghh wanginya..memang tak rugi beli..
.
Harga rm10 je 😊😊..memang berbaloi-baloi jimat..boleh pakai dalam kereta, Rumah, almari dll.. .
Nak buat income pun boleh..Jom jadi ejen 7scent..boleh jana pendapatan πŸ‘
.
SYAZANA ANGGUN ENTERPRISE
.
#7scentteamsyazana
#7scent
#stokisdamansara
#tahanlama
#bebasbahankimia
#airfreshener
#ministokisdiperlukan
#pegedarDiperlukan
#dropshipDiperlukan πŸ“žpn.Zana 017-6745154
πŸ“žen.Wan 012-9724917

BIAR GMBAR BERBICARA BUKAN MAIN2 TAU!
.
.
Makin hari #7scent makin mendapat permintaan dari customer luar dan dlm negeri.Kita percaya dgn apa yg customer dh bagi feed back positive tiap2 hari.
.
.
Ish..Xpa wpn Ada 10 org jual bnda yg sama Rezeki masing2 tetap adakan?yg pntg kena rajin usaha sb Klu xd usaha mn nk dpt hasil!
.
.
Nk join cari Side income??haaaaaa..maila Kita sedia membantu anda utk sama2 share rezeki dgn smua! ..Meh whatsapp akk
.
.
SYAZANA ANGGUN ENTERPRISE
.
#7scentteamsyazana
#7scent
#stokisdamansara
#tahanlama
#bebasbahankimia
#airfreshener
#ministokisdiperlukan
#pegedarDiperlukan
#dropshipDiperlukan πŸ“žpn.Zana 017-6745154
πŸ“žen.Wan 012-9724917

Most Popular Instagram Hashtags