#7scent

338 posts

TOP POSTS

Setel deliver #7scent pd ahli baru #team7massive 😊

"VANILA WANGI..X PENING"
.
.
Alhamdulilah..#7scent mmg ok..90% pguna ckp bau die x peningkan kepala..raya dh nk dekat ni..jgn lupa gantung 7scent ok! Baru la pjalanan balik ke kpg lbh selesa n gumbira! Hehe
.
Whatsapp 012 505 7709

Alhamdulilah #7scent terjah majalah Motor Traders edisi 15-21 Jun 2017..
.
Jgn lupa dptkn naskah anda..😊

Alhamdulillah, tuan Razak dr Damansara Damai grab 50 box #7scent
.
Area Damansara Damai, Sri Damansara n kwsn sekitar blh contact tuan Razak..
.
WhatsApp +60 12 248 3404

#team7massive 💪🏻

Alhamdulillah..settle semua order. Harini abg Bon poskan ye..
.
Alhamdulillah rezeki Ramadhan. Bkn sng nk senang..tiap2 hari abg bon tdo pukul 4pg utk siapkan order..
.
Tqsm support #7scent #7scentfragranceair

Rezeki hadir tanpa disangka, terima kasih kepada yang support Wan'z Pomade, hari ni Wan'z Pomade fly ke Sungai Petani dan Padang Serai, yang lain petang nanti kita COD, tq support Wan'z Pomade❤
.
Masih dalam HARGA PROMOSI!! #7scent#stronghold#waterbased#150g#pomadejitra#

"TAK PAKAI 'PEWANGI FABRIC' PUN..TP, BAJU2 SEMUA MAINTAIN WANGI JER.."
.
.
Wife abg bon gantung je #7scent dlm almari baju ktorg..senang! Smpaikan kawan2 abg bon mesti tegur pakai perfume apa sbb wangi sgt..haha padahal bini abg hentam gantung 7scent dlm almari 😂

Meh layan video ni..abam Bon nak ajar korang mcm mana nk guna hang up car perfume #7scent nie..ada yg kata bau tak keluar..nak tau kenapa bau tak keluar mewangi? Jom tonton video nie..

BAU TAHAN LAMA!
KETA DH X BAU HAPAK!
.
.
Best kan? Dh x payah susah nk beli car perfume yg mahal2 dh..beli #7scent pn dh berbaloi2..suka ke suka? 😏
.
.
Berminat? Meh whatsApp abg bon..kita sembang2..
.
WA 012 505 7709
.
.
#team7massive
#7scentfragranceair
#testimoni7scent
#7scentfans

MOST RECENT

LEPAK UMAH, TP RASA MCM DUK KT TAMAN BUNGA!
.
.
Dia punya bau tu....
😍😍😍perhhh memikat jiwa! Walaupun nmpk kecik, tp power dia lain mcm..dh la harga pn jimat baq angg..takyah nk beli pewangi obersi mahai2 dh..gantung ja #7SCENT ni....settle!
.
.
Jgn malu2 nak tanya kalau bminat ye... Whatsapp jer nourilin 0176162895 😆

LEPAK UMAH, TP RASA MCM DUK KT TAMAN BUNGA!
.
.
Dia punya bau tu..perhhh memikat jiwa! Walaupun nmpk kecik, tp power dia lain mcm..dh la harga pn jimat baq angg..takyah nk beli pewangi obersi mahai2 dh..gantung ja #7SCENT..settle!
.
.
Jgn malu2 nak tanya klw bminat..hehe

Tadi COD dr Tapah ke Tapah Road (5 set)

Hot Item Baru Mendarat... Hanya RM10 shj 9ml

7scent air fragrance datang kembali...cepat dapatkan segera..wangi yang sangat menyegarkan.. 9 haruman yg available :

Agrio - Citrus
Amor - Lavender buds
Esplendor - Sweet vanilla
Feliz - Green apple
Fresa - mixed berries
Fresco - Lemonade
Hermosa - herbal essences
Suave - Honey dew
Vino - grape soda

Whatsapp cepat
www.wasap.my/60125989811/7scent

#7scent #carperfumes #airfreshener #airfragrance #perfumes #onlinebusiness #odour #bazaaronline #bazaarpaknil #agents #dropships #igshops #sayajual #sayajualmurah #perfumeskeretamurah #nyaman #pewangikereta #pewangi #murah #mampumilik #tapah #perak #uitmperak

Wow letak je air fragrance 7scent segar je sepanjang perjalanan dan selesa sangat...apa lagi cepat dapatkan wangian yg semulajadi tanpa alcohol... 9 haruman yg available :

Agrio - Citrus
Amor - Lavender buds
Esplendor - Sweet vanilla
Feliz - Green apple
Fresa - mixed berries
Fresco - Lemonade
Hermosa - herbal essences
Suave - Honey dew
Vino - grape soda

Whatsapp cepat
0162964018
0162964018
0162964018

#7scent #carperfumes #airfreshener #airfragrance #perfumes #onlinebusiness #odour #bazaaronline #bazaarpaknil  #agents #dropships #igshops #sayajual #sayajualmurah  #perfumeskeretamurah #nyaman #pewangikereta #pewangi #murah #mampumilik #shahalam #damansara #subangjaya #kualalumpur #petalingjaya #klang #agentwanted

Perjalanan yang jauh memerlukan udara yang segar dan wangi.7scent adalah penyelesaiannya...bau bauan yang wangi dan lembut akan kekal segar sepanjang perjalanan anda.
.
9 wangian kesemuanya untuk anda pilih!
Ramai yang telah memilikinya dan repeat order.
Jangan ketinggalan untuk menjadi salah seorang yang memiliki wangian ini!
Pasti ada satu yang menepati citarasa anda.
Harga tak termasuk pos.
Cod 2boxes minimum- bandar tun razak, bandar sri permaisuri, kepong, segambut. 01121513805
#7scent
#rm10
#9choicetograb
#sumpahtakmenyesal
#rugitakbeli
#jualmurahmurah
#wangiantahanlama
#dapatkansekarang

Nak rambut segak dan bergaya??
.
.
Pomade yang sesuai dengan ekonomi yang semakin meningkat??
.
.
WAN'Z POMADE jawapanya bro💪
.
.
WAN'Z POMADE, 7 scent/flavour yang sangat wangi, macam pakai perfume bro✌
.
.
💰RM30💰RM30💰2 Tin RM50!!💰
.
.
WhatsApp 010-3090993☎
#pomademurah#pomadejitra#jualpomade#pomadekedah#stronghold#waterbased#7scent#segak#bergaya#kemas#

WAN'Z POMADE, 7 scent/flavour yang sangat wangi, macam pakai perfume bro✌
.
.
💰RM30💰RM30💰2 Tin RM50!!💰
.
.
WhatsApp 010-3090993☎
#pomademurah#pomadejitra#jualpomade#pomadekedah#stronghold#waterbased#7scent#segak#bergaya#kemas#

.
Assalamualaikum.. Selamat Pagi dan selamat berhujung minggu.
Insha Allah nak laratkan 7Scent Fragrance Air ke daerah2 yang lain plak.
Kami masih Survey2 kedai cube. Klu dah ada akan kami maklumkan nanti.
Terima kasih kerana memilih wangian dari 7Scent. .
.

Follow IG▶7scent.bn .
Follow FB▶ SevenScent Brunei Bn
.
#7scentfragranceair #7scentbrunei #7scentfragranceairbrunei #7scent #7scentmy #7scentcarperfume #7scentforoffice #7scentforeverywhere #7scentFeelFresh #7scentJimatDanBerbaloi #7scentTanpaKimia #7scent9Haruman #7scentAgrio #7scentAmor #7scentEsplendor #7scentFeliz #7scentFresa #7scentFresco #7scentHermosa #7scentSuave #7scentVino #bruneishop #bruneifm #onlineshopping #bazaarbrunei #instashopbrunei #igshopbrunei #iklanbrunei

.
Alhamdulillah.. kami dah restock 7Scent Fragrance Air di Daerah Tutong.
Terima kasih banyak2 kepada pelanggan kami yang sudah mendapatkan wangian 7Scent.
Harap anda berpuas hati dengan wangian dari 7Scent.
Anda diluar sana yang belum mendapatkan 7Scent Fragrance Air.. tunggu apa lagi😃 JOM DAPATKANNYA SEKARANG di @dcubiccentre Daerah Tutong dan @westparkkiddieland di Gadong, BSB.
Harga J I MA T dan B E R B A L O I👍👍👍
.
Follow IG▶7scent.bn .
Follow FB▶ SevenScent Brunei Bn
.
#7scentfragranceair #7scentbrunei #7scentfragranceairbrunei #7scent #7scentmy #7scentcarperfume #7scentforoffice #7scentforeverywhere #7scentFeelFresh #7scentJimatDanBerbaloi #7scentTanpaKimia #7scent9Haruman #7scentAgrio #7scentAmor #7scentEsplendor #7scentFeliz #7scentFresa #7scentFresco #7scentHermosa #7scentSuave #7scentVino #bruneishop #bruneifm #onlineshopping #bazaarbrunei #instashopbrunei #igshopbrunei

Alhamdulillah, terima kasih kepada yang support WAN'Z POMADE, serlahkan gaya rambut anda dengan WAN'Z POMADE👍 .
.
7 scent/flavour yang sangat wangi, macam pakai perfume bro✌
.
.
Strong Hold✔
Waterbased✔
150g✔
.
.
💰RM30💰RM30💰2 Tin RM50!!💰
.
.
WhatsApp 010-3090993☎
#pomademurah#pomadejitra#jualpomade#pomadekedah#stronghold#waterbased#7scent#segak#bergaya#kemas#life#style#own #smart #macho #kacak #

Repeat Oder... COD TM Tapah & Hospital Tapah
*tidak rugi memilikinya...hanya RM10 shj*

7scent air fragrance datang kembali...cepat dapatkan segera..wangi yang sangat menyegarkan.. 9 haruman yg available :

Agrio - Citrus
Amor - Lavender buds
Esplendor - Sweet vanilla
Feliz - Green apple
Fresa - mixed berries
Fresco - Lemonade
Hermosa - herbal essences
Suave - Honey dew
Vino - grape soda

Whatsapp cepat
www.wasap.my/60125989811/7scent

#7scent #carperfumes #airfreshener #airfragrance #perfumes #onlinebusiness #odour #bazaaronline #bazaarpaknil #agents #dropships #igshops #sayajual #sayajualmurah #perfumeskeretamurah #nyaman #pewangikereta #pewangi #murah #mampumilik #tapah #perak #uitmperak

7scent air fragrance datang kembali...cepat dapatkan segera..wangi yang sangat menyegarkan.. 9 haruman yg available :

Agrio - Citrus
Amor - Lavender buds
Esplendor - Sweet vanilla
Feliz - Green apple
Fresa - mixed berries
Fresco - Lemonade
Hermosa - herbal essences
Suave - Honey dew
Vino - grape soda

Whatsapp cepat
www.wasap.my/60125989811/7scent

#7scent #carperfumes #airfreshener #airfragrance #perfumes #onlinebusiness #odour #bazaaronline #bazaarpaknil #agents #dropships #igshops #sayajual #sayajualmurah #perfumeskeretamurah #nyaman #pewangikereta #pewangi #murah #mampumilik #shahalam #damansara #subangjaya #kualalumpur #petalingjaya #klang #agentwanted

Wangian serba guna! Tidak semestinya sebagai perfume kereta, malah boleh diguna dimana-mana! Nak letak dalam almari pun boleh! Pakaian harum sentiasa 😍. Dah raya ni, bolehlah dapatkan dua tiga haruman untuk rumah bergaya 😁. Rumah juga nak bau wangi, bukan sahaja kemas bila tetamu datang bertandang nanti! 😘
.
Boleh guna dimana-mana. Dikereta, ditandas, diruang tamu, bilik dan almari! Hapuskan bau yang tak menyenangkan.Bau wangi yang kekal😁. .
.
Berminat?
Ws :- 01121513805
.
Harga tak termasuk pos.
.
Cod 2boxes minimum- bandar tun razak, bandar sri permaisuri, kepong, segambut.
#7scent
#Rm10
#promosiharusbeli
#rugitakbeli
#wangiantahanlama
#jualmurahmurah
#dapatkansekarang

Suave - Haruman berasaskan Honey Dew. (Hot selling)

Sejenis haruman yang soft dan tenang, setenang air dikali. Sekali order, pasti akan ter order lagi. Bila terasa lapar, bau je haruman ni. Bukan sahaja tenang, malah haruman ini seperti memanggil untuk dirasai. Jangan rasa betul-betul pula ye, kami tak jamin jika usus anda bergaduh nanti. 😉

Boleh guna dimana-mana. Dikereta, ditandas, diruang tamu, bilik dan almari!

Harga tak termasuk pos.

Cod 2boxes minimum- bandar tun razak, bandar sri permaisuri, kepong, segambut. 01121513805

#7scent
#Rm10
#promosiharusbeli
#rugitakbeli
#wangiantahanlama
#jualmurahmurah
#dapatkansekarang

Esplendor - Haruman berasaskan Vanilla. (Hot selling)

Sweet betul haruman vanilla ni! Sekali guna, terus jatuh hati berkali-kali. Haruman yang soft dan sedikit strong ni pasti akan buatkan anda mengigau dimalam hari, tercari-cari lagi. 😍

Boleh guna dimana-mana. Dikereta, ditandas, diruang tamu, bilik dan almari!

Harga tak termasuk pos.

Cod 2boxes minimum- bandar tun razak, bandar sri permaisuri, kepong, segambut. 01121513805

#7scent
#Rm10
#promosiharusbeli
#rugitakbeli
#wangiantahanlama
#jualmurahmurah
#dapatkansekarang

Nak rambut segak dan bergaya??
.
.
Pomade yang sesuai dengan ekonomi yang semakin meningkat??
.
.
WAN'Z POMADE jawapanya bro💪
.
.
WAN'Z POMADE, 7 scent/flavour yang sangat wangi, macam pakai perfume bro✌
.
.
💰RM30💰RM30💰2 Tin RM50!!💰
.
.
WhatsApp 010-3090993☎
#pomademurah#pomadejitra#jualpomade#pomadekedah#stronghold#waterbased#7scent#segak#bergaya#kemas#

Fresa - Haruman berasaskan Mixed Berries. (Hot selling)

Awas! Haruman ini bakal membuatkan deria bau anda ketagih untuk menghidunya! Seakan-akan chewing gum berperisa anggur, anda akan terasa seperti ingin memakannya. Jangan cakap kami tidak memberi amaran. 😂

Boleh guna dimana-mana. Dikereta, ditandas, diruang tamu, bilik dan almari!

Harga tak termasuk pos.

Cod 2boxes minimum- bandar tun razak, bandar sri permaisuri, kepong, segambut. 01121513805

#7scent
#Rm10
#promosiharusbeli
#rugitakbeli
#wangiantahanlama
#jualmurahmurah
#dapatkansekarang

KEKAL SEGAR SEPANJANG HARI DGN 7 SCENT!!
.
.
Xperlu berbelanja lebih utk dptkn haruman yg berpnjangan.Memang dh ramai yg dh try trus jatuh hati dgn bau2an #7scent yg lembut dan fresh tau.
.
.
Berani gerenti bila letak dlm keta,umh,ofis,bilik confem sampi luar blh bau uolsss!!Xcaya?????Kena TRY dl baru blh tau!!

Most Popular Instagram Hashtags