#65likes

95558 posts

TOP POSTS

The Shawshank Redemption...(1994)...2h 22min...
...
Director: Frank Darabont
Writers: Stephen King (short story "Rita Hayworth and Shawshank Redemption"), Frank Darabont (screenplay)
Stars: Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton
Nominated for 7 Oscars. Another 19 wins & 30 nominations.
...
IMDB-(9.3/10)-Vlersimi Juaj👇Your comment please👇
...
Andi Dufrein është një bankier i cili dënohet me burg të përjetshëm për vrasjen e gruas së tij dhe dashnorit të saj. Në burg ai njihet me Red-in,
një tjetër të burgosur për vrasje, dhe kështu fillon një histori burgu dhe respekti të dyanshëm mes dy burrave.
...
Rekomandim per ata qe nuk e kane pare.
...
#frasesmovieses #hollywood #cine #movies #movie #clip #explosion
#l4l #like #likes #liker #likers #tagblender #50likes #55likes #60likes #65likes #70likes #75likes #80likes #85likes #90likes #95likes #100likes

📽📽📽📽📽
1.اينك آخرالزمان
2.روز تعليم
3.صبحبخير ويتنام
4.غلاف تمام فلزي
5.قصه هاي عامه پسند
6.حرامزاده هاي عوضي
7. ١٢ مرد عصباني
8.جانگوي رهاشده
9.گتسبي بزرگ
10.تسخيرناپذيران
11.سكوت بره ها
.
.
.
.
. 👇 به نظر شما ازبين ١٠ فيلم يادشده كدوم فيلم تاثير بيشتري از لحاظ رواني دررابطه با موضوع نفي جنگ و خشونت روي مخاطب داره؟؟؟👇
.
.
.
#likes #photooftheday #movies #movielover #cinematography #quentintarantino #likes#frasesmovieses #hollywood #cine #movies #movie #clip #explosion
#l4l #like #likes #liker #likers #tagblender #50likes #55likes #60likes #65likes #70likes #75likes #80likes #85likes #90likes #95likes #100likes

Relaxing end to my Thursday 💅🏽

Casino...(1995)...2h 58min... Director: Martin Scorsese
Writers: Nicholas Pileggi (book), Nicholas Pileggi (screenplay)
Zhanri:Biography, Crime, Drama Stars: Robert De Niro, Sharon Stone, Joe Pesci .
. .
IMDB-(8.2)-Vlersimi Juaj👇Your Rate👇
. . .
Lakmia, mashtrimi, paratë, pushti, dhe vrasja ndodhin në mes dy miqve më të mirë mafioz, dhe një grua bëhet me trofe si një perandorësh kumore. .
. .
Rekomandim per ata qe nuk e kan pare.
#frasesmovieses #hollywood #cine #movies #movie #clip #explosion
#l4l #like #likes #liker #likers #tagblender #50likes #55likes #60likes #65likes #70likes #75likes #80likes #85likes #90likes #95likes #100likes

// 🌵

quando posi la tua testa su di me, il dolore tace..incanto, incanto
semplicemente incanto!🌟🌝✏️💛📒 +1y5m👫#AB

MOST RECENT

• Soda The Rose and @number.26 • ✌

📽📽📽📽📽
1.اينك آخرالزمان
2.روز تعليم
3.صبحبخير ويتنام
4.غلاف تمام فلزي
5.قصه هاي عامه پسند
6.حرامزاده هاي عوضي
7. ١٢ مرد عصباني
8.جانگوي رهاشده
9.گتسبي بزرگ
10.تسخيرناپذيران
11.سكوت بره ها
.
.
.
.
. 👇 به نظر شما ازبين ١٠ فيلم يادشده كدوم فيلم تاثير بيشتري از لحاظ رواني دررابطه با موضوع نفي جنگ و خشونت روي مخاطب داره؟؟؟👇
.
.
.
#likes #photooftheday #movies #movielover #cinematography #quentintarantino #likes#frasesmovieses #hollywood #cine #movies #movie #clip #explosion
#l4l #like #likes #liker #likers #tagblender #50likes #55likes #60likes #65likes #70likes #75likes #80likes #85likes #90likes #95likes #100likes

The Shawshank Redemption...(1994)...2h 22min...
...
Director: Frank Darabont
Writers: Stephen King (short story "Rita Hayworth and Shawshank Redemption"), Frank Darabont (screenplay)
Stars: Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton
Nominated for 7 Oscars. Another 19 wins & 30 nominations.
...
IMDB-(9.3/10)-Vlersimi Juaj👇Your comment please👇
...
Andi Dufrein është një bankier i cili dënohet me burg të përjetshëm për vrasjen e gruas së tij dhe dashnorit të saj. Në burg ai njihet me Red-in,
një tjetër të burgosur për vrasje, dhe kështu fillon një histori burgu dhe respekti të dyanshëm mes dy burrave.
...
Rekomandim per ata qe nuk e kane pare.
...
#frasesmovieses #hollywood #cine #movies #movie #clip #explosion
#l4l #like #likes #liker #likers #tagblender #50likes #55likes #60likes #65likes #70likes #75likes #80likes #85likes #90likes #95likes #100likes

12 Angry Men (1957)...1h 36min...
Director: Sidney Lumet
Writers: Reginald Rose (story), Reginald Rose (screenplay)
Stars: Henry Fonda, Lee J. Cobb, Martin Balsam
Zhanri:Crime, Drama
Nominated for 3 Oscars. Another 16 wins & 8 nominations.
...
IMDB-(8.9/10)-Vlersimi Juaj
...
Një anëtar jurie në një gjyq vrasjeje, ia del mbanë dalëngadalë t'i bind të tjerët se "rasti" nuk është aq i qartë, siç dukej në gjykatë.
...
Rekomandim per ata qe nuk e kan pare.
...
#frasesmovieses #hollywood #cine #movies #movie #clip #explosion
#l4l #like #likes #liker #likers #tagblender #50likes #55likes #60likes #65likes #70likes #75likes #80likes #85likes #90likes #95likes #100likes

FALA GALERA ❤✔
VIDEO NOVO LÁ NO CANAL 💣
META DE #65LIKES
RUMO #1400INSCRITOS
LINK : ⤵ https://youtu.be/ZOhhXLwavEA