#5live

4478 posts

TOP POSTS

Out and about on this windy day (hello skirt...!) @5livesport for all updates and coverage from Day 1 of The Open ๐ŸŒ๐Ÿผ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง๐Ÿ†๐ŸŽ™๐ŸŽง #5live #bbc #theopen

Ready to get better everyday #BLESSED #DBU #5LIVE

Amir Khan and Manny Pacquiao have said they will fight on 23 April.
Many think this will take place east of the UK while some think the fight will not happen at all. Is it too short notice? BBC Radio 5 live's boxing podcast debated the contest. You can listen to the podcast in full on the BBC Sport website. #5live #bbcsportsday #khanpacquiao #bbcboxing #boxing

์ž  ๋ชป ๋“œ๋Š” ๋ฐค ๋น„๋Š” ๋‚ด๋ฆฌ๊ณ ' Kim Geon Mo๐Ÿ’ฆ
.
Sumpah ini cover ena didenger wkwk padahal udh di aransemen ulang dan sebenernya gaada lirik bahasa inggrisnya๐Ÿ˜‚ aslinya ini lagu th 1992, si jae baru ceprot, meanwhile yang lainnya masih bentuk kecebong:))))) kalo denger lagu ini suka inget junhyeok si mantan a.k.a 5LIVE pas jaman2 WIN 2013, ituloh yang YG sama JYP mempertemukan(?) traineers hehe, gak terkira mereka bakal debut deketan ma ikon setelah got7 sm winner ngeduluin๐Ÿ˜‚
.
Lucu si pada tuker2an posisi, biasanya sungjin gitar akustik jd cajon trs dowoon main drum/cajon tp jadi main keytar dan mukanya tuh kayak berusaha mengingat not๐Ÿ˜‚ untung potongan rambut wonpil udah berubah h3h3h3๐Ÿ™„ dan si jae masih aja manggil bribri wkwk
.
@day6kilogram
#DAY6 #5LIVE

Great to be working with this legend and great friend... discussing all sport.. anything goes! Bring it on..!!! https://t.co/wptxYywRqw #5Live #Flintoff

Lovers and Friends Freestyle ๐Ÿ˜ˆ, sumn smooth, we was cutting up or whateva ๐Ÿ’ฏ. #DTR #5Live @byrd.___ @finessekidmikeyd @trehudd_lovelife @aarron_jalil @kellyqqq @alexkills_3 enjoyโ—๏ธ

Confused by the language of grime? We've got your back.
Join the tutorial with @stormzyofficial & @therealnihal
#grime #music #stormzy #afternoonedition #5live

Lil guy balled today! #5Live

Your Friday begins right now! Tune in to @5fm with @ke_fificoopersan live from the @rbstudioscpt #5LiveFifi ๐Ÿ“ท: @byjono #5live #music

MOST RECENT

Quando i Day6 erano conosciuti come 5live hanno inciso la canzone "Lovely girl" come OST per il drama "Pretty men" (Dowoon non era ancora entrato a far parte della band)
#DAY6 #JYPNation #JYP #IU #JangKeunSuk #HanChaeyoung #LeeJangWoo #KDrama #OST #5live

์ž  ๋ชป ๋“œ๋Š” ๋ฐค ๋น„๋Š” ๋‚ด๋ฆฌ๊ณ ' Kim Geon Mo๐Ÿ’ฆ
.
Sumpah ini cover ena didenger wkwk padahal udh di aransemen ulang dan sebenernya gaada lirik bahasa inggrisnya๐Ÿ˜‚ aslinya ini lagu th 1992, si jae baru ceprot, meanwhile yang lainnya masih bentuk kecebong:))))) kalo denger lagu ini suka inget junhyeok si mantan a.k.a 5LIVE pas jaman2 WIN 2013, ituloh yang YG sama JYP mempertemukan(?) traineers hehe, gak terkira mereka bakal debut deketan ma ikon setelah got7 sm winner ngeduluin๐Ÿ˜‚
.
Lucu si pada tuker2an posisi, biasanya sungjin gitar akustik jd cajon trs dowoon main drum/cajon tp jadi main keytar dan mukanya tuh kayak berusaha mengingat not๐Ÿ˜‚ untung potongan rambut wonpil udah berubah h3h3h3๐Ÿ™„ dan si jae masih aja manggil bribri wkwk
.
@day6kilogram
#DAY6 #5LIVE

Out and about on this windy day (hello skirt...!) @5livesport for all updates and coverage from Day 1 of The Open ๐ŸŒ๐Ÿผ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง๐Ÿ†๐ŸŽ™๐ŸŽง #5live #bbc #theopen

again I didnt even try I'm sorry

I didn't even try I'm sorry

I'm just gonna post all the memes at once now

Most Popular Instagram Hashtags