#45minit

MOST RECENT

Lepas jumaat moh kite btapa dlm sauna #45minit kasi buang saka2 jahat yg asyik nak mlntak xsedau diri!!.. #herba2 sgt bgus tok kaum wanita yg ada mslh bau bdan..keputihan. Mlancar pngedaran darah.. mbuang toksin2.. dlm pntang sgt bgus bersauna.. berurut. Bertungku n berbekung sgt2 best weiiii.. jgn kata wanita dlm pantang jek.. ehhhh ko xbpntng boleh buat taw.. armaklum dh beranak pinak kena2 mnja dri taw byk urat2 dah lari n mngmbang五五.. diet. Workout.jga pmknan.no air gas.air batu pon elak taw bykkan minum air putih@airmasak.. #komalaihbadankoxshantek #gemok #perotmuncit2 #missvberbau #keputihan nak abam syg pndai2 jga diri nakk tp klau abam ko dh dasar MIANG XSEDAU DIRI LANTAK KAN JEK KO BG MELETOP2 BODY TUH BAGI LALUAN LELAKI LAIN JAGA KO LAK不不不 #mohkitebertapa45minit pastikan byk minum air naa

Aduhhhh tewass lagii ! Jangan risau #rambospray sedi membantu !
.
"PERLUKAN MASA TAMBAHAN KETIKA #BER-AKSI??.." Spray 3 kali. Tunggu 3-5 minit & terus "0N GAME"
.
Teknologi terbaru yang mendapat Kelulusan Kesihatan Malaysia (KKM NOT171203522K)
.
Membantu anda "#BER-TARUNG" #30Minit hingga #2Jam "Memang paduuu bos. Lepas spray 2-3 minit mcm tu terus "0n Game". Perghhh boleh "#ber-tarung" sampai #45Minit jugak la. Berpeluh habisss - (Haikal) "Sebelum ni pakai produk lain kena tunggu sampai #1Jam. Lepas cuba ni tunggu dalam 5 minit je terus boleh "#beraksiiii". #30Minit - #1Jam tu selamber je - (Omar)
.
Nak tahu lebih lanjut? Jom sy cite lebih terperinci dekat whatsapp. Tekan link whatsapp di bio yee jangan DM
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan DISKAUN RM20 dan FREE GIFT!
.
P/S : Jangan malu dan segan, kami dah bantu ramai orang. Maklumat pelanggan kami rahsiakan..
.
#rambospray

Aduhhhh tewass lagii ! Jangan risau #rambospray sedi membantu !
.
"PERLUKAN MASA TAMBAHAN KETIKA #BER-AKSI??.." Spray 3 kali. Tunggu 3-5 minit & terus "0N GAME"
.
Teknologi terbaru yang mendapat Kelulusan Kesihatan Malaysia (KKM NOT171203522K)
.
Membantu anda "#BER-TARUNG" #30Minit hingga #2Jam "Memang paduuu bos. Lepas spray 2-3 minit mcm tu terus "0n Game". Perghhh boleh "#ber-tarung" sampai #45Minit jugak la. Berpeluh habisss - (Haikal) "Sebelum ni pakai produk lain kena tunggu sampai #1Jam. Lepas cuba ni tunggu dalam 5 minit je terus boleh "#beraksiiii". #30Minit - #1Jam tu selamber je - (Omar)
.
Nak tahu lebih lanjut? Jom sy cite lebih terperinci dekat whatsapp. Tekan link whatsapp di bio yee jangan DM
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan DISKAUN RM20 dan FREE GIFT!
.
P/S : Jangan malu dan segan, kami dah bantu ramai orang. Maklumat pelanggan kami rahsiakan..
.
#rambospray

"PERLUKAN MASA TAMBAHAN KETIKA #BER-AKSI??.." Spray 3 kali. Tunggu 3-5 minit & terus "0N GAME"
.
Teknologi terbaru yang mendapat Kelulusan Kesihatan Malaysia (KKM NOT171203522K)
.
Membantu anda "#BER-TARUNG" #30Minit hingga #2Jam "Memang paduuu bos. Lepas spray 2-3 minit mcm tu terus "0n Game". Perghhh boleh "#ber-tarung" sampai #45Minit jugak la. Berpeluh habisss - (Haikal) "Sebelum ni pakai produk lain kena tunggu sampai #1Jam. Lepas cuba ni tunggu dalam 5 minit je terus boleh "#beraksiiii". #30Minit - #1Jam tu selamber je - (Omar)
.
Nak tahu lebih lanjut? Jom sy cite lebih terperinci dekat whatsapp. Tekan link whatsapp di bio yee jangan DM
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan DISKAUN RM20 dan FREE GIFT!
.
P/S : Jangan malu dan segan, kami dah bantu ramai orang. Maklumat pelanggan kami rahsiakan..
.
#rambospray

"PERLUKAN MASA TAMBAHAN KETIKA #BER-AKSI??.." Spray 3 kali. Tunggu 3-5 minit & terus "0N GAME"
.
Teknologi terbaru yang mendapat Kelulusan Kesihatan Malaysia (KKM NOT171203522K)
.
Membantu anda "#BER-TARUNG" #30Minit hingga #2Jam "Memang paduuu bos. Lepas spray 2-3 minit mcm tu terus "0n Game". Perghhh boleh "#ber-tarung" sampai #45Minit jugak la. Berpeluh habisss - (Haikal) "Sebelum ni pakai produk lain kena tunggu sampai #1Jam. Lepas cuba ni tunggu dalam 5 minit je terus boleh "#beraksiiii". #30Minit - #1Jam tu selamber je - (Omar)
.
Nak tahu lebih lanjut? Jom sy cite lebih terperinci dekat whatsapp. Tekan link whatsapp di bio yee jangan DM
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan DISKAUN RM20 dan FREE GIFT!
.
P/S : Jangan malu dan segan, kami dah bantu ramai orang. Maklumat pelanggan kami rahsiakan..
.
#rambospray

"PERLUKAN MASA TAMBAHAN KETIKA #BER-AKSI??.." Spray 3 kali. Tunggu 3-5 minit & terus "0N GAME"
.
Teknologi terbaru yang mendapat Kelulusan Kesihatan Malaysia (KKM NOT171203522K)
.
Membantu anda "#BER-TARUNG" #30Minit hingga #2Jam "Memang paduuu bos. Lepas spray 2-3 minit mcm tu terus "0n Game". Perghhh boleh "#ber-tarung" sampai #45Minit jugak la. Berpeluh habisss - (Haikal) "Sebelum ni pakai produk lain kena tunggu sampai #1Jam. Lepas cuba ni tunggu dalam 5 minit je terus boleh "#beraksiiii". #30Minit - #1Jam tu selamber je - (Omar)
.
Nak tahu lebih lanjut? Jom sy cite lebih terperinci dekat whatsapp. Tekan link whatsapp di bio yee jangan DM
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan DISKAUN RM20 dan FREE GIFT!
.
P/S : Jangan malu dan segan, kami dah bantu ramai orang. Maklumat pelanggan kami rahsiakan..
.
#rambospray

"PERLUKAN MASA TAMBAHAN KETIKA #BER-AKSI??.." Spray 3 kali. Tunggu 3-5 minit & terus "0N GAME"
.
Teknologi terbaru yang mendapat Kelulusan Kesihatan Malaysia (KKM NOT171203522K)
.
Membantu anda "#BER-TARUNG" #30Minit hingga #2Jam "Memang paduuu bos. Lepas spray 2-3 minit mcm tu terus "0n Game". Perghhh boleh "#ber-tarung" sampai #45Minit jugak la. Berpeluh habisss - (Haikal) "Sebelum ni pakai produk lain kena tunggu sampai #1Jam. Lepas cuba ni tunggu dalam 5 minit je terus boleh "#beraksiiii". #30Minit - #1Jam tu selamber je - (Omar)
.
Nak tahu lebih lanjut? Jom sy cite lebih terperinci dekat whatsapp. Tekan link whatsapp di bio yee jangan DM
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan DISKAUN RM20 dan FREE GIFT!
.
P/S : Jangan malu dan segan, kami dah bantu ramai orang. Maklumat pelanggan kami rahsiakan..
.
#rambospray

SERUM TAHAN LAMA UNTUK LELAKI
.
Adakah anda stress sebab ada salah satu daripada masalah di bawah?
Selalu terpancut awal?
Cepat lembik?
Isteri naik angin sebab tak puas?
Isteri tidak capai klimaks?
Isteri merungut kerana terlalu cepat tewas?
.
Jangan risau... Anda bukan keseorangan. Saya ada jalan penyelesaian untuk masalah anda.
.
Saya memperkenalkan produk Serum Tahan Lama KASTAVA PLUS..
.
Apa kelebihan KASTAVA PLUS?
Menguatkan tenaga kelakian anda.
Mampu memberikan kesan tahan lama, tiada lagi terpancut awal.
Ia diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang dijamin 浹ALAL.
Dibuat dari Kilang bertaraf GMP dan ada kelulusan dari SIRIM dan KKM.
Bukan produk makan, ianya produk sapuan.
Hanya sapu sahaja di zakar sebelum bersama. (Lagi bagus sapu 1jam sebelum bersama dengan isteri).
.
Ianya bukan produk gambir yang kebas, ketuk pakai tukul besi pun tak rasa apa-apa.
KASTAVA PLUS serum ini bila anda sapu, ia berasa seperti normal, TAPI mampu bertahan lama.
Tidak Kebas
Tidak Pedih
Tidak Panas
Tidak Berminyak
Tidak Melekit
.
Berapa Harganya??
Sekarang saya sedang membuat Promosi. Harga asal RM100/botol.
HARGA PROMOSI
RM70/botol @ RM130 untuk 2 botol bagi Semenanjung
RM80/botol @ RM140 untuk 2 botol bagi Sabah & Sarawak.
娑os adalah PERCUMA儭
JIMATKAN???
.
Bayangkan perasaan anda selepas menggunakan KASTAVA PLUS:
Anda tidak akan Stress lagi sebab anda mampu bertahan lama.
Anda berasa lega dapat memuaskan Isteri & diri anda.
Isteri akan nak lagi dan lagi dan lagi.
Anda akan berasa ghairah seperti malam pertama.
.
Apa yang anda tunggu lagi? TEMPAH SEKARANG, whatsapp taip KS4MEN ke:
011-3077 4624
011-3077 4624
atau tekan link ini direct ke whatsapp:
www.wasap.my/601130774624/ks4men
.
p/s: Jangan tunggu lama-lama, takut anda berasa lebih kecewa dari sekarang.
.
COD area Putrajaya, Cyberjaya, Kajang, Bangi, Serdang, Balakong, Seri Kembangan...
#tahanlama #sekstahanlama #lambatpancut #pancutlambat #serumtahanlama #kastavaplus #lelakigagah #suamiisteri #isteriklimak2kali #malamjumaat #tiap2malam #tidakkebas #tidakpanas #tidakpedih #tidakberminyak #tidakmelekit #45minit #isteripuas #isterigigil #rumahtanggabahagia

SERUM TAHAN LAMA UNTUK LELAKI
.
Adakah anda stress sebab ada salah satu daripada masalah di bawah?
Selalu terpancut awal?
Cepat lembik?
Isteri naik angin sebab tak puas?
Isteri tidak capai klimaks?
Isteri merungut kerana terlalu cepat tewas?
.
Jangan risau... Anda bukan keseorangan. Saya ada jalan penyelesaian untuk masalah anda.
.
Saya memperkenalkan produk Serum Tahan Lama KASTAVA PLUS..
.
Apa kelebihan KASTAVA PLUS?
Menguatkan tenaga kelakian anda.
Mampu memberikan kesan tahan lama, tiada lagi terpancut awal.
Ia diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang dijamin 浹ALAL.
Dibuat dari Kilang bertaraf GMP dan ada kelulusan dari SIRIM dan KKM.
Bukan produk makan, ianya produk sapuan.
Hanya sapu sahaja di zakar sebelum bersama. (Lagi bagus sapu 1jam sebelum bersama dengan isteri).
.
Ianya bukan produk gambir yang kebas, ketuk pakai tukul besi pun tak rasa apa-apa.
KASTAVA PLUS serum ini bila anda sapu, ia berasa seperti normal, TAPI mampu bertahan lama.
Tidak Kebas
Tidak Pedih
Tidak Panas
Tidak Berminyak
Tidak Melekit
.
Berapa Harganya??
Sekarang saya sedang membuat Promosi. Harga asal RM100/botol.
HARGA PROMOSI
RM70/botol @ RM130 untuk 2 botol bagi Semenanjung
RM80/botol @ RM140 untuk 2 botol bagi Sabah & Sarawak.
娑os adalah PERCUMA儭
JIMATKAN???
.
Bayangkan perasaan anda selepas menggunakan KASTAVA PLUS:
Anda tidak akan Stress lagi sebab anda mampu bertahan lama.
Anda berasa lega dapat memuaskan Isteri & diri anda.
Isteri akan nak lagi dan lagi dan lagi.
Anda akan berasa ghairah seperti malam pertama.
.
Apa yang anda tunggu lagi? TEMPAH SEKARANG, whatsapp taip KS4MEN ke:
011-3077 4624
011-3077 4624
atau tekan link ini direct ke whatsapp:
www.wasap.my/601130774624/ks4men
.
p/s: Jangan tunggu lama-lama, takut anda berasa lebih kecewa dari sekarang.
.
COD area Putrajaya, Cyberjaya, Kajang, Bangi, Serdang, Balakong, Seri Kembangan...
#tahanlama #sekstahanlama #lambatpancut #pancutlambat #serumtahanlama #kastavaplus #lelakigagah #suamiisteri #isteriklimak2kali #malamjumaat #tiap2malam #tidakkebas #tidakpanas #tidakpedih #tidakberminyak #tidakmelekit #45minit #isteripuas #isterigigil #rumahtanggabahagia

SERUM TAHAN LAMA UNTUK LELAKI
.
Adakah anda stress sebab ada salah satu daripada masalah di bawah?
Selalu terpancut awal?
Cepat lembik?
Isteri naik angin sebab tak puas?
Isteri tidak capai klimaks?
Isteri merungut kerana terlalu cepat tewas?
.
Jangan risau... Anda bukan keseorangan. Saya ada jalan penyelesaian untuk masalah anda.
.
Saya memperkenalkan produk Serum Tahan Lama KASTAVA PLUS..
.
Apa kelebihan KASTAVA PLUS?
Menguatkan tenaga kelakian anda.
Mampu memberikan kesan tahan lama, tiada lagi terpancut awal.
Ia diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang dijamin 浹ALAL.
Dibuat dari Kilang bertaraf GMP dan ada kelulusan dari SIRIM dan KKM.
Bukan produk makan, ianya produk sapuan.
Hanya sapu sahaja di zakar sebelum bersama. (Lagi bagus sapu 1jam sebelum bersama dengan isteri).
.
Ianya bukan produk gambir yang kebas, ketuk pakai tukul besi pun tak rasa apa-apa.
KASTAVA PLUS serum ini bila anda sapu, ia berasa seperti normal, TAPI mampu bertahan lama.
Tidak Kebas
Tidak Pedih
Tidak Panas
Tidak Berminyak
Tidak Melekit
.
Berapa Harganya??
Sekarang saya sedang membuat Promosi. Harga asal RM100/botol.
HARGA PROMOSI
RM70/botol @ RM130 untuk 2 botol bagi Semenanjung
RM80/botol @ RM140 untuk 2 botol bagi Sabah & Sarawak.
娑os adalah PERCUMA儭
JIMATKAN???
.
Bayangkan perasaan anda selepas menggunakan KASTAVA PLUS:
Anda tidak akan Stress lagi sebab anda mampu bertahan lama.
Anda berasa lega dapat memuaskan Isteri & diri anda.
Isteri akan nak lagi dan lagi dan lagi.
Anda akan berasa ghairah seperti malam pertama.
.
Apa yang anda tunggu lagi? TEMPAH SEKARANG, whatsapp taip KS4MEN ke:
011-3077 4624
011-3077 4624
atau tekan link ini direct ke whatsapp:
www.wasap.my/601130774624/ks4men
.
p/s: Jangan tunggu lama-lama, takut anda berasa lebih kecewa dari sekarang.
.
COD area Putrajaya, Cyberjaya, Kajang, Bangi, Serdang, Balakong, Seri Kembangan...
#tahanlama #sekstahanlama #lambatpancut #pancutlambat #serumtahanlama #kastavaplus #lelakigagah #suamiisteri #isteriklimak2kali #malamjumaat #tiap2malam #tidakkebas #tidakpanas #tidakpedih #tidakberminyak #tidakmelekit #45minit #isteripuas #isterigigil #rumahtanggabahagia

SERUM TAHAN LAMA UNTUK LELAKI
.
Adakah anda stress sebab ada salah satu daripada masalah di bawah?
Selalu terpancut awal?
Cepat lembik?
Isteri naik angin sebab tak puas?
Isteri tidak capai klimaks?
Isteri merungut kerana terlalu cepat tewas?
.
Jangan risau... Anda bukan keseorangan. Saya ada jalan penyelesaian untuk masalah anda.
.
Saya memperkenalkan produk Serum Tahan Lama KASTAVA PLUS..
.
Apa kelebihan KASTAVA PLUS?
Menguatkan tenaga kelakian anda.
Mampu memberikan kesan tahan lama, tiada lagi terpancut awal.
Ia diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang dijamin 浹ALAL.
Dibuat dari Kilang bertaraf GMP dan ada kelulusan dari SIRIM dan KKM.
Bukan produk makan, ianya produk sapuan.
Hanya sapu sahaja di zakar sebelum bersama. (Lagi bagus sapu 1jam sebelum bersama dengan isteri).
.
Ianya bukan produk gambir yang kebas, ketuk pakai tukul besi pun tak rasa apa-apa.
KASTAVA PLUS serum ini bila anda sapu, ia berasa seperti normal, TAPI mampu bertahan lama.
Tidak Kebas
Tidak Pedih
Tidak Panas
Tidak Berminyak
Tidak Melekit
.
Berapa Harganya??
Sekarang saya sedang membuat Promosi. Harga asal RM100/botol.
HARGA PROMOSI
RM70/botol @ RM130 untuk 2 botol bagi Semenanjung
RM80/botol @ RM140 untuk 2 botol bagi Sabah & Sarawak.
娑os adalah PERCUMA儭
JIMATKAN???
.
Bayangkan perasaan anda selepas menggunakan KASTAVA PLUS:
Anda tidak akan Stress lagi sebab anda mampu bertahan lama.
Anda berasa lega dapat memuaskan Isteri & diri anda.
Isteri akan nak lagi dan lagi dan lagi.
Anda akan berasa ghairah seperti malam pertama.
.
Apa yang anda tunggu lagi? TEMPAH SEKARANG, whatsapp taip KS4MEN ke:
011-3077 4624
011-3077 4624
atau tekan link ini direct ke whatsapp:
www.wasap.my/601130774624/ks4men
.
p/s: Jangan tunggu lama-lama, takut anda berasa lebih kecewa dari sekarang.
.
COD area Putrajaya, Cyberjaya, Kajang, Bangi, Serdang, Balakong, Seri Kembangan...
#tahanlama #sekstahanlama #lambatpancut #pancutlambat #serumtahanlama #kastavaplus #lelakigagah #suamiisteri #isteriklimak2kali #malamjumaat #tiap2malam #tidakkebas #tidakpanas #tidakpedih #tidakberminyak #tidakmelekit #45minit #isteripuas #isterigigil #rumahtanggabahagia

'AIS KOKO!, ABC!, KERANG!,SIAKAP!
.
.
.
.Sikit2 sis kasi clear mlm ney eekkk...'
#balikmakannasi#lapowey#45minit#siscuba#fit#dietkelaut#gymlife#fitnessjb

Lcd+back cover sony z2
Berminat? Call/ws 016-6557517
#45minit #biarlambatasalselamat #murahmurah #sonyuser #janjipuashati

#BERTUNGKU sebenarnya ada banyak kelebihan,bukan untuk wanita bersalin yang berpantang sahaja tapi untuk kita yang nak betul kan perjalanan darah
nak pecahkan darah beku pun boleh juga bertungku.

#JANGANSALAH letak batu tungku yang bukan kawasan #SPOT, sebab nanti tak jadi apa.

#4BAHAGIAN Badan yang perlu ditungku

1.BAHAGIAN PERANAKAN
Untuk mengecutkan peranakan yang membesar sewaktu mengandung. Bertungku di bahagian ini perlu berhati-hati. Bahagian lain yg perlu ditungku dada, ulu hati, tengkuk, ketiak dan belikat. Bertungku dibahagian ni mestilah ibu berbaring.

2.DILETAKKAN SEKITAR BUAH DADA
Dengan perlahan-lahan supaya darah mengalir dengan baik, mebolehkan air susu keluar lancar. Lepas tu berpindah ke bahagian ulu hati.untuk pecahkan angin di bahagian perut dan ulu hati. Kemudian beralih ke bahagian kanan ketiak kanan dan kiri. Setelah itu barulah ke bahagian belikat kanan dan kiri untuk beberapa minit.

3.DI BAHAGIAN TENGKUK
Bertungku dilakukan dengan meletakkan tungku di bawah tengkuk seperti menggunakan bantal. Bahagian ini perlu ditungku untuk memulihkan perjalanan darah di bahagian kepala dan leher.

4.BAHAGIAN BAWAH PINGGANG
Di bahagian betis, peha, punggung, pinggang, pelipat, pergelangan kaki dan tapak kaki. Tungku selama 15-20 minit. Bahagian terakhir, di tapak kaki, kaki dirapatkan menjadi satu kemudian digerakkan ke hadapan dan kebelakang, atau dengan menggolek-golekkan tungku ke hadapan dan ke belakang. Kalau tungku tu berbentuk bulat atau bujur. Biarkan tungku berada di bahagian ini sehingga sejuk.

#45MINIT
Selalunya bertungku selepas ibu selesai berurut di awal pagi dan di waktu petang selama 45 minit.

Kalau bersalin secara pembedahan, tunggulah luka dah elok baru boleh bertungku

Batu tungku dipanaskan lebih kurang selama 30 minit. Lepas tu dibalut dengan beberapa lapisan kain yang didalam nya ada daun mengkudu. Mestilah diikat dengan ketat supaya tidak terburai.

#NOTA
Waktu yang sesuai untuk bertungku ialah pada waktu pagi. Iaitu sebelum matahari naik dan pada waktu petang. Selepas waktu asar. Tetapi bertungku boleh juga dilakukan sewaktu badan terasa sejuk-sejuk . Kerana perjalanan darah kita tak lancar. Tungku per

SERUM TAHAN LAMA UNTUK LELAKI
.
Adakah anda stress sebab ada salah satu daripada masalah di bawah?
Selalu terpancut awal?
Cepat lembik?
Isteri naik angin sebab tak puas?
Isteri tidak capai klimaks?
Isteri merungut kerana terlalu cepat tewas?
.
Jangan risau... Anda bukan keseorangan. Saya ada jalan penyelesaian untuk masalah anda.
.
Saya memperkenalkan produk Serum Tahan Lama KASTAVA PLUS..
.
Apa kelebihan KASTAVA PLUS?
Menguatkan tenaga kelakian anda.
Mampu memberikan kesan tahan lama, tiada lagi terpancut awal.
Ia diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang dijamin 浹ALAL.
Dibuat dari Kilang bertaraf GMP dan ada kelulusan dari SIRIM dan KKM.
Bukan produk makan, ianya produk sapuan.
Hanya sapu sahaja di zakar sebelum bersama. (Lagi bagus sapu 1jam sebelum bersama dengan isteri).
.
Ianya bukan produk gambir yang kebas, ketuk pakai tukul besi pun tak rasa apa-apa.
KASTAVA PLUS serum ini bila anda sapu, ia berasa seperti normal, TAPI mampu bertahan lama.
Tidak Kebas
Tidak Pedih
Tidak Panas
Tidak Berminyak
Tidak Melekit
.
Berapa Harganya??
Sekarang saya sedang membuat Promosi. Harga asal RM100/botol.
HARGA PROMOSI
RM70/botol @ RM130 untuk 2 botol bagi Semenanjung
RM80/botol @ RM140 untuk 2 botol bagi Sabah & Sarawak.
娑os adalah PERCUMA儭
JIMATKAN???
.
Bayangkan perasaan anda selepas menggunakan KASTAVA PLUS:
Anda tidak akan Stress lagi sebab anda mampu bertahan lama.
Anda berasa lega dapat memuaskan Isteri & diri anda.
Isteri akan nak lagi dan lagi dan lagi.
Anda akan berasa ghairah seperti malam pertama.
.
Apa yang anda tunggu lagi? TEMPAH SEKARANG, whatsapp taip KS4MEN ke:
011-3077 4624
011-3077 4624
atau tekan link ini direct ke whatsapp:
www.wasap.my/601130774624/ks4men
.
p/s: Jangan tunggu lama-lama, takut anda berasa lebih kecewa dari sekarang.
.
COD area Putrajaya, Cyberjaya, Kajang, Bangi, Serdang, Balakong, Seri Kembangan...
#tahanlama #sekstahanlama #lambatpancut #pancutlambat #serumtahanlama #kastavaplus #lelakigagah #suamiisteri #isteriklimak2kali #malamjumaat #tiap2malam #tidakkebas #tidakpanas #tidakpedih #tidakberminyak #tidakmelekit #45minit #isteripuas #isterigigil #rumahtanggabahagia

SERUM TAHAN LAMA UNTUK LELAKI
.
Adakah anda stress sebab ada salah satu daripada masalah di bawah?
Selalu terpancut awal?
Cepat lembik?
Isteri naik angin sebab tak puas?
Isteri tidak capai klimaks?
Isteri merungut kerana terlalu cepat tewas?
.
Jangan risau... Anda bukan keseorangan. Saya ada jalan penyelesaian untuk masalah anda.
.
Saya memperkenalkan produk Serum Tahan Lama KASTAVA PLUS..
.
Apa kelebihan KASTAVA PLUS?
Menguatkan tenaga kelakian anda.
Mampu memberikan kesan tahan lama, tiada lagi terpancut awal.
Ia diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang dijamin 浹ALAL.
Dibuat dari Kilang bertaraf GMP dan ada kelulusan dari SIRIM dan KKM.
Bukan produk makan, ianya produk sapuan.
Hanya sapu sahaja di zakar sebelum bersama. (Lagi bagus sapu 1jam sebelum bersama dengan isteri).
.
Ianya bukan produk gambir yang kebas, ketuk pakai tukul besi pun tak rasa apa-apa.
KASTAVA PLUS serum ini bila anda sapu, ia berasa seperti normal, TAPI mampu bertahan lama.
Tidak Kebas
Tidak Pedih
Tidak Panas
Tidak Berminyak
Tidak Melekit
.
Berapa Harganya??
Sekarang saya sedang membuat Promosi. Harga asal RM100/botol.
HARGA PROMOSI
RM70/botol @ RM130 untuk 2 botol bagi Semenanjung
RM80/botol @ RM140 untuk 2 botol bagi Sabah & Sarawak.
娑os adalah PERCUMA儭
JIMATKAN???
.
Bayangkan perasaan anda selepas menggunakan KASTAVA PLUS:
Anda tidak akan Stress lagi sebab anda mampu bertahan lama.
Anda berasa lega dapat memuaskan Isteri & diri anda.
Isteri akan nak lagi dan lagi dan lagi.
Anda akan berasa ghairah seperti malam pertama.
.
Apa yang anda tunggu lagi? TEMPAH SEKARANG, whatsapp taip KS4MEN ke:
011-3077 4624
011-3077 4624
atau tekan link ini direct ke whatsapp:
www.wasap.my/601130774624/ks4men
.
p/s: Jangan tunggu lama-lama, takut anda berasa lebih kecewa dari sekarang.
.
COD area Putrajaya, Cyberjaya, Kajang, Bangi, Serdang, Balakong, Seri Kembangan...
#tahanlama #sekstahanlama #lambatpancut #pancutlambat #serumtahanlama #kastavaplus #lelakigagah #suamiisteri #isteriklimak2kali #malamjumaat #tiap2malam #tidakkebas #tidakpanas #tidakpedih #tidakberminyak #tidakmelekit #45minit #isteripuas #isterigigil #rumahtanggabahagia

SERUM TAHAN LAMA UNTUK LELAKI
.
Adakah anda stress sebab ada salah satu daripada masalah di bawah?
Selalu terpancut awal?
Cepat lembik?
Isteri naik angin sebab tak puas?
Isteri tidak capai klimaks?
Isteri merungut kerana terlalu cepat tewas?
.
Jangan risau... Anda bukan keseorangan. Saya ada jalan penyelesaian untuk masalah anda.
.
Saya memperkenalkan produk Serum Tahan Lama KASTAVA PLUS..
.
Apa kelebihan KASTAVA PLUS?
Menguatkan tenaga kelakian anda.
Mampu memberikan kesan tahan lama, tiada lagi terpancut awal.
Ia diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang dijamin 浹ALAL.
Dibuat dari Kilang bertaraf GMP dan ada kelulusan dari SIRIM dan KKM.
Bukan produk makan, ianya produk sapuan.
Hanya sapu sahaja di zakar sebelum bersama. (Lagi bagus sapu 1jam sebelum bersama dengan isteri).
.
Ianya bukan produk gambir yang kebas, ketuk pakai tukul besi pun tak rasa apa-apa.
KASTAVA PLUS serum ini bila anda sapu, ia berasa seperti normal, TAPI mampu bertahan lama.
Tidak Kebas
Tidak Pedih
Tidak Panas
Tidak Berminyak
Tidak Melekit
.
Berapa Harganya??
Sekarang saya sedang membuat Promosi. Harga asal RM100/botol.
HARGA PROMOSI
RM70/botol @ RM130 untuk 2 botol bagi Semenanjung
RM80/botol @ RM140 untuk 2 botol bagi Sabah & Sarawak.
娑os adalah PERCUMA儭
JIMATKAN???
.
Bayangkan perasaan anda selepas menggunakan KASTAVA PLUS:
Anda tidak akan Stress lagi sebab anda mampu bertahan lama.
Anda berasa lega dapat memuaskan Isteri & diri anda.
Isteri akan nak lagi dan lagi dan lagi.
Anda akan berasa ghairah seperti malam pertama.
.
Apa yang anda tunggu lagi? TEMPAH SEKARANG, whatsapp taip KS4MEN ke:
011-3077 4624
011-3077 4624
atau tekan link ini direct ke whatsapp:
www.wasap.my/601130774624/ks4men
.
p/s: Jangan tunggu lama-lama, takut anda berasa lebih kecewa dari sekarang.
.
COD area Putrajaya, Cyberjaya, Kajang, Bangi, Serdang, Balakong, Seri Kembangan...
#tahanlama #sekstahanlama #lambatpancut #pancutlambat #serumtahanlama #kastavaplus #lelakigagah #suamiisteri #isteriklimak2kali #malamjumaat #tiap2malam #tidakkebas #tidakpanas #tidakpedih #tidakberminyak #tidakmelekit #45minit #isteripuas #isterigigil #rumahtanggabahagia

Most Popular Instagram Hashtags