#45minit

MOST RECENT

Done 5km possible run... #45minit

#PANCUT AWAL? ORANG RUMAH #TAK PUAS? NAK TAHU PRODUK YANG BOLEH #BANTU...?
.
.
Okay terbaik bro๐Ÿ‘. Tahniah bro dah sedar masalah ni awal2. Kalau tak, sampai ke sudah ler orang rumah tarik muke kan....๐Ÿ˜’
.
.
๐Ÿ’ช#RAMBO SPRAY๐Ÿ’ช ni haa akan membantu bro2 yang creeit awalโœŒ. Barang viral dah ni.
.
.
.
Nak harga diskaun..? Nak free postage..? Okay meh klik link whatsapp 0102120793
.
.
.
#45 #minit #45minit #tahanlama #spraytahanlama #rambospraymurah #mantap #cepatdanberkesan #wifesenyumjer
#wifesuka #binisayang #spraymurah #sprayrambo #kualaselangor
#layanjer #khamismalamjumaat #november #sales #maharajalawak #seround #ularsawa #thailand

Dah cukup #45minit .... Nie lee hasilnya.....
#BROWNIEScoklatKEDUT .... Jap lagi nk bg hias atasnya... Tunggu sejuk duluuuuuu..

Dah siappppp... Tunggu #MICROWAREoven panas... Jom bakau...#45minit Jeee

โ™จ TINTED MURAH DAN SIAP DALAM #45MINIT โš " Anda pernah hantar kereta tinted tapi kena tinggal satu hari??Jangan risau.
Kami ada menyediakan servis pemasangan tinted kereta anda dengan harga #MURAH dan #CEPAT. Kami juga menyediakan servis pemasangan bateri kenderaan sekitar klang & shah alam dengan harga berpatutan ========================== APE KELEBIHAN TINTED KAMI NIE ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ==========================
Tahan Panas dengan IR (Infra Red rejected) yang tinggi Perlindungan UV sehingga 99%
๐Ÿ’ฏ bumiputra โ€ผ Boleh bukak dan pasang semula tanpa ada masalah (tanpa gam) Boleh siap dalam #45minit (bergantung pada ramai pelanggan) ====================DISKAUNโ‰====================
Berminat nak diskaun? Buat 3 benda ini:
1. Like post ni
2. Share post ini
2. Komen
Offer ini akan ditutup bila-bila masa. Apa lagi?
1. Like post ni๐ŸŽฏ
2. Share post ini
3. Komen โ€œDah Share"
Terima kasih. ๐Ÿ‘‡๐Ÿปterus click link whatsapp yang disediakan

http://sunzspecialisttint.wasap.my/
http://sunzspecialisttint.wasap.my/
http://sunzspecialisttint.wasap.my/

Call: ๐Ÿ“ฒ0104006415 ๐Ÿ“ฒ0104006415 ๐Ÿ“ฒ0104006415

admin share Loc tepat kedai kami.
(Syarikat Hak Milik Bumiputera 100%)
PM Inbox Admin,@ direct dtg ke kedai.. ๐Ÿ‘‡๐Ÿพ
Untuk mendapatkan TINTED MAGIC
boleh terus ke premis kami ๐Ÿš—๐Ÿš•๐Ÿš™๐ŸšŒ๐ŸšŽ๐Ÿš’๐Ÿš๐Ÿšš๐Ÿš›๐Ÿšœ Kedai kami di Setia Alam berhampiran Taipan 1 dan Setia City Mall

SUNz Setia Alam
No.40
Jalan Setia Permai BQ U13/BQ,
40170 Setia Alam

Waktu perniagaan
1030am - 630pm
Isnin - ahad
*JUMAAT CUTI*

Waze: https://waze.com/ul/hw281udrnf

Whatsapp kami untuk location , temu janji dan sebarang pertanyaan.
Tidak perlu susah-susah save number ,
terus click link whatsapp yang disediakan๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ (10AM - 7PM)
-Utk pemasangan sebelah mlm,by Apoimnt shja.
P/S : Kami bukan sekadar menjual tetapi kami sharing Product yang kami guna... KEPUASAN Anda KEUTAMAAN Kami๐Ÿฅ‡

" JANGAN BACA KALAU TAK NAK PASANG TINTED KERETA #MURAH DAN SIAP DALAM #45MINIT "
.
Anda pernah hantar kereta tinted tapi kena tinggal satu hari? Lepas tu tak boleh bukak tingkap sampai 48 jam?
.
Jangan risau. Kami di Tinted Magic Globe Store ada menyediakan servis pemasangan tinted kereta anda dengan harga #MURAH dan #CEPAT. ==========================
#KELEBIHAN TINTED KAMI
==========================
- Tahan Panas dengan IR (Infra Red rejected) yang tinggi sehingga 78%. - Perlindungan UV sehingga 98%.
- #100% milik Bumiputera
- Pengedar Tunggal #TintedMagic di Malaysia
- Boleh bukak dan pasang semula tanpa ada masalah (tanpa gam)
- Boleh siap dalam #45minit (bergantung pada ramai pelanggan) ======================
LOKASI
======================
Tinted magic meru
No 7406
Jalan meru batu 5
41050 klang
Selangor

Waze: Tinted Magic Meru Klang

Whatsapp: www.wasap.my/60132031223

call: +6013-2031223 ====================
DISKAUN
==================== Berminat nak diskaun? Buat 3 benda ini:
1. Like post ni
2. Share post ini
2. Komen โ€œDah Share"
Saya tidak akan pilih mereka yang tak buat 3 benda di atas.
Offer ini akan ditutup bila-bila masa. Apa lagi?
.
1. Like post ni
2. Share post ini
2. Komen โ€œDah Share"

Terima kasih.

#meru
#tintedmagic
#laris
#tintedtahanpanas
#merukini

Aku bukan Abi sempurna namun cintuku untuk anak anak selalu sempurna
#jalankakisudahmemadai
#kayuhpunpelan2jer
#45minit

" JANGAN BACA KALAU TAK NAK PASANG TINTED KERETA #MURAH DAN SIAP DALAM #45MINIT "
.
Anda pernah hantar kereta tinted tapi kena tinggal satu hari? Lepas tu tak boleh bukak tingkap sampai 48 jam?
.
Jangan risau. Kami di Tinted Magic Globe Store Putrajaya ada menyediakan servis pemasangan tinted kereta anda dengan harga #MURAH dan #CEPAT. ==========================
#KELEBIHAN TINTED KAMI
==========================
- Tahan Panas dengan IR (Infra Red rejected) yang tinggi sehingga 78%. - Perlindungan UV sehingga 98%.
- #100% milik Bumiputera
- Pengedar Tunggal #TintedMagic di Malaysia
- Boleh bukak dan pasang semula tanpa ada masalah (tanpa gam)
- Boleh siap dalam #45minit (bergantung pada ramai pelanggan) ======================
LOKASI
====================== Puchong Magic Tinted
No.3, Jalan BP 6/7, Bandar Bukit Puchong, 47100 Puchong, Selangor Darul Ehsan.

Waze: Puchong Magic Tinted

Whatsapp: www.wasap.my/60193581413/PuchongMagicTinted

call: +6019-3581413 ====================
DISKAUN
==================== Berminat nak diskaun? Buat 3 benda ini:
1. Like post ni
2. Share post ini
2. Komen โ€œDah Share"
Saya tidak akan pilih mereka yang tak buat 3 benda di atas.
Offer ini akan ditutup bila-bila masa. Apa lagi?
.
1. Like post ni
2. Share post ini
2. Komen โ€œDah Share"

Terima kasih.

Aduhhhh tewass lagii ! Jangan risau #rambospray sedi membantu ! ๐Ÿ˜Ž
.
"PERLUKAN MASA TAMBAHAN KETIKA #BER-AKSI??.." Spray 3 kali. Tunggu 3-5 minit & terus "0N GAME"
.
Teknologi terbaru yang mendapat Kelulusan Kesihatan Malaysia (KKM NOT171203522K)
.
Membantu anda "#BER-TARUNG" #30Minit hingga #2Jam "Memang paduuu bos. Lepas spray 2-3 minit mcm tu terus "0n Game". Perghhh boleh "#ber-tarung" sampai #45Minit jugak la. Berpeluh habisss - (Haikal) "Sebelum ni pakai produk lain kena tunggu sampai #1Jam. Lepas cuba ni tunggu dalam 5 minit je terus boleh "#beraksiiii". #30Minit - #1Jam tu selamber je - (Omar)
.
Nak tahu lebih lanjut? Jom sy cite lebih terperinci dekat whatsapp. Tekan link whatsapp di bio yee jangan DM โŒ
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan DISKAUN RM20 dan FREE GIFT!
.
P/S : Jangan malu dan segan, kami dah bantu ramai orang. Maklumat pelanggan kami rahsiakan..
.
#rambospray

Aduhhhh tewass lagii ! Jangan risau #rambospray sedi membantu ! ๐Ÿ˜Ž
.
"PERLUKAN MASA TAMBAHAN KETIKA #BER-AKSI??.." Spray 3 kali. Tunggu 3-5 minit & terus "0N GAME"
.
Teknologi terbaru yang mendapat Kelulusan Kesihatan Malaysia (KKM NOT171203522K)
.
Membantu anda "#BER-TARUNG" #30Minit hingga #2Jam "Memang paduuu bos. Lepas spray 2-3 minit mcm tu terus "0n Game". Perghhh boleh "#ber-tarung" sampai #45Minit jugak la. Berpeluh habisss - (Haikal) "Sebelum ni pakai produk lain kena tunggu sampai #1Jam. Lepas cuba ni tunggu dalam 5 minit je terus boleh "#beraksiiii". #30Minit - #1Jam tu selamber je - (Omar)
.
Nak tahu lebih lanjut? Jom sy cite lebih terperinci dekat whatsapp. Tekan link whatsapp di bio yee jangan DM โŒ
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan DISKAUN RM20 dan FREE GIFT!
.
P/S : Jangan malu dan segan, kami dah bantu ramai orang. Maklumat pelanggan kami rahsiakan..
.
#rambospray

"PERLUKAN MASA TAMBAHAN KETIKA #BER-AKSI??.." Spray 3 kali. Tunggu 3-5 minit & terus "0N GAME"
.
Teknologi terbaru yang mendapat Kelulusan Kesihatan Malaysia (KKM NOT171203522K)
.
Membantu anda "#BER-TARUNG" #30Minit hingga #2Jam "Memang paduuu bos. Lepas spray 2-3 minit mcm tu terus "0n Game". Perghhh boleh "#ber-tarung" sampai #45Minit jugak la. Berpeluh habisss - (Haikal) "Sebelum ni pakai produk lain kena tunggu sampai #1Jam. Lepas cuba ni tunggu dalam 5 minit je terus boleh "#beraksiiii". #30Minit - #1Jam tu selamber je - (Omar)
.
Nak tahu lebih lanjut? Jom sy cite lebih terperinci dekat whatsapp. Tekan link whatsapp di bio yee jangan DM โŒ
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan DISKAUN RM20 dan FREE GIFT!
.
P/S : Jangan malu dan segan, kami dah bantu ramai orang. Maklumat pelanggan kami rahsiakan..
.
#rambospray

"PERLUKAN MASA TAMBAHAN KETIKA #BER-AKSI??.." Spray 3 kali. Tunggu 3-5 minit & terus "0N GAME"
.
Teknologi terbaru yang mendapat Kelulusan Kesihatan Malaysia (KKM NOT171203522K)
.
Membantu anda "#BER-TARUNG" #30Minit hingga #2Jam "Memang paduuu bos. Lepas spray 2-3 minit mcm tu terus "0n Game". Perghhh boleh "#ber-tarung" sampai #45Minit jugak la. Berpeluh habisss - (Haikal) "Sebelum ni pakai produk lain kena tunggu sampai #1Jam. Lepas cuba ni tunggu dalam 5 minit je terus boleh "#beraksiiii". #30Minit - #1Jam tu selamber je - (Omar)
.
Nak tahu lebih lanjut? Jom sy cite lebih terperinci dekat whatsapp. Tekan link whatsapp di bio yee jangan DM โŒ
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan DISKAUN RM20 dan FREE GIFT!
.
P/S : Jangan malu dan segan, kami dah bantu ramai orang. Maklumat pelanggan kami rahsiakan..
.
#rambospray

"PERLUKAN MASA TAMBAHAN KETIKA #BER-AKSI??.." Spray 3 kali. Tunggu 3-5 minit & terus "0N GAME"
.
Teknologi terbaru yang mendapat Kelulusan Kesihatan Malaysia (KKM NOT171203522K)
.
Membantu anda "#BER-TARUNG" #30Minit hingga #2Jam "Memang paduuu bos. Lepas spray 2-3 minit mcm tu terus "0n Game". Perghhh boleh "#ber-tarung" sampai #45Minit jugak la. Berpeluh habisss - (Haikal) "Sebelum ni pakai produk lain kena tunggu sampai #1Jam. Lepas cuba ni tunggu dalam 5 minit je terus boleh "#beraksiiii". #30Minit - #1Jam tu selamber je - (Omar)
.
Nak tahu lebih lanjut? Jom sy cite lebih terperinci dekat whatsapp. Tekan link whatsapp di bio yee jangan DM โŒ
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan DISKAUN RM20 dan FREE GIFT!
.
P/S : Jangan malu dan segan, kami dah bantu ramai orang. Maklumat pelanggan kami rahsiakan..
.
#rambospray

"PERLUKAN MASA TAMBAHAN KETIKA #BER-AKSI??.." Spray 3 kali. Tunggu 3-5 minit & terus "0N GAME"
.
Teknologi terbaru yang mendapat Kelulusan Kesihatan Malaysia (KKM NOT171203522K)
.
Membantu anda "#BER-TARUNG" #30Minit hingga #2Jam "Memang paduuu bos. Lepas spray 2-3 minit mcm tu terus "0n Game". Perghhh boleh "#ber-tarung" sampai #45Minit jugak la. Berpeluh habisss - (Haikal) "Sebelum ni pakai produk lain kena tunggu sampai #1Jam. Lepas cuba ni tunggu dalam 5 minit je terus boleh "#beraksiiii". #30Minit - #1Jam tu selamber je - (Omar)
.
Nak tahu lebih lanjut? Jom sy cite lebih terperinci dekat whatsapp. Tekan link whatsapp di bio yee jangan DM โŒ
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan DISKAUN RM20 dan FREE GIFT!
.
P/S : Jangan malu dan segan, kami dah bantu ramai orang. Maklumat pelanggan kami rahsiakan..
.
#rambospray

SERUM TAHAN LAMA UNTUK LELAKI
.
Adakah anda stress sebab ada salah satu daripada masalah di bawah?
๐Ÿ‘‰ Selalu terpancut awal?
๐Ÿ‘‰ Cepat lembik?
๐Ÿ‘‰ Isteri naik angin sebab tak puas?
๐Ÿ‘‰ Isteri tidak capai klimaks?
๐Ÿ‘‰ Isteri merungut kerana terlalu cepat tewas?
.
Jangan risau... Anda bukan keseorangan. Saya ada jalan penyelesaian untuk masalah anda.
.
Saya memperkenalkan produk Serum Tahan Lama KASTAVA PLUS..
.
Apa kelebihan KASTAVA PLUS?
โœ… Menguatkan tenaga kelakian anda.
โœ… Mampu memberikan kesan tahan lama, tiada lagi terpancut awal.
โœ… Ia diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang dijamin ๐Ÿ’ฏHALAL.
โœ… Dibuat dari Kilang bertaraf GMP dan ada kelulusan dari SIRIM dan KKM.
โœ… Bukan produk makan, ianya produk sapuan.
โœ… Hanya sapu sahaja di zakar sebelum bersama. (Lagi bagus sapu 1jam sebelum bersama dengan isteri).
.
Ianya bukan produk gambir yang kebas, ketuk pakai tukul besi pun tak rasa apa-apa.
KASTAVA PLUS serum ini bila anda sapu, ia berasa seperti normal, TAPI mampu bertahan lama.
โŒ Tidak Kebas
โŒ Tidak Pedih
โŒ Tidak Panas
โŒ Tidak Berminyak
โŒ Tidak Melekit
.
Berapa Harganya??
Sekarang saya sedang membuat Promosi. Harga asal RM100/botol.
HARGA PROMOSI
RM70/botol @ RM130 untuk 2 botol bagi Semenanjung
RM80/botol @ RM140 untuk 2 botol bagi Sabah & Sarawak.
๐Ÿ“ฎPos adalah PERCUMA๐Ÿ†“๏ธ
JIMATKAN???
.
Bayangkan perasaan anda selepas menggunakan KASTAVA PLUS:
๐Ÿ‘‰ Anda tidak akan Stress lagi sebab anda mampu bertahan lama.
๐Ÿ‘‰ Anda berasa lega dapat memuaskan Isteri & diri anda.
๐Ÿ‘‰ Isteri akan nak lagi dan lagi dan lagi.
๐Ÿ‘‰ Anda akan berasa ghairah seperti malam pertama.
.
Apa yang anda tunggu lagi? TEMPAH SEKARANG, whatsapp taip KS4MEN ke:
๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
atau tekan link ini direct ke whatsapp:
www.wasap.my/601130774624/ks4men
.
p/s: Jangan tunggu lama-lama, takut anda berasa lebih kecewa dari sekarang.
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ COD area Putrajaya, Cyberjaya, Kajang, Bangi, Serdang, Balakong, Seri Kembangan...
#tahanlama #sekstahanlama #lambatpancut #pancutlambat #serumtahanlama #kastavaplus #lelakigagah #suamiisteri #isteriklimak2kali #malamjumaat #tiap2malam #tidakkebas #tidakpanas #tidakpedih #tidakberminyak #tidakmelekit #45minit #isteripuas #isterigigil #rumahtanggabahagia

SERUM TAHAN LAMA UNTUK LELAKI
.
Adakah anda stress sebab ada salah satu daripada masalah di bawah?
๐Ÿ‘‰ Selalu terpancut awal?
๐Ÿ‘‰ Cepat lembik?
๐Ÿ‘‰ Isteri naik angin sebab tak puas?
๐Ÿ‘‰ Isteri tidak capai klimaks?
๐Ÿ‘‰ Isteri merungut kerana terlalu cepat tewas?
.
Jangan risau... Anda bukan keseorangan. Saya ada jalan penyelesaian untuk masalah anda.
.
Saya memperkenalkan produk Serum Tahan Lama KASTAVA PLUS..
.
Apa kelebihan KASTAVA PLUS?
โœ… Menguatkan tenaga kelakian anda.
โœ… Mampu memberikan kesan tahan lama, tiada lagi terpancut awal.
โœ… Ia diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang dijamin ๐Ÿ’ฏHALAL.
โœ… Dibuat dari Kilang bertaraf GMP dan ada kelulusan dari SIRIM dan KKM.
โœ… Bukan produk makan, ianya produk sapuan.
โœ… Hanya sapu sahaja di zakar sebelum bersama. (Lagi bagus sapu 1jam sebelum bersama dengan isteri).
.
Ianya bukan produk gambir yang kebas, ketuk pakai tukul besi pun tak rasa apa-apa.
KASTAVA PLUS serum ini bila anda sapu, ia berasa seperti normal, TAPI mampu bertahan lama.
โŒ Tidak Kebas
โŒ Tidak Pedih
โŒ Tidak Panas
โŒ Tidak Berminyak
โŒ Tidak Melekit
.
Berapa Harganya??
Sekarang saya sedang membuat Promosi. Harga asal RM100/botol.
HARGA PROMOSI
RM70/botol @ RM130 untuk 2 botol bagi Semenanjung
RM80/botol @ RM140 untuk 2 botol bagi Sabah & Sarawak.
๐Ÿ“ฎPos adalah PERCUMA๐Ÿ†“๏ธ
JIMATKAN???
.
Bayangkan perasaan anda selepas menggunakan KASTAVA PLUS:
๐Ÿ‘‰ Anda tidak akan Stress lagi sebab anda mampu bertahan lama.
๐Ÿ‘‰ Anda berasa lega dapat memuaskan Isteri & diri anda.
๐Ÿ‘‰ Isteri akan nak lagi dan lagi dan lagi.
๐Ÿ‘‰ Anda akan berasa ghairah seperti malam pertama.
.
Apa yang anda tunggu lagi? TEMPAH SEKARANG, whatsapp taip KS4MEN ke:
๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
atau tekan link ini direct ke whatsapp:
www.wasap.my/601130774624/ks4men
.
p/s: Jangan tunggu lama-lama, takut anda berasa lebih kecewa dari sekarang.
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ COD area Putrajaya, Cyberjaya, Kajang, Bangi, Serdang, Balakong, Seri Kembangan...
#tahanlama #sekstahanlama #lambatpancut #pancutlambat #serumtahanlama #kastavaplus #lelakigagah #suamiisteri #isteriklimak2kali #malamjumaat #tiap2malam #tidakkebas #tidakpanas #tidakpedih #tidakberminyak #tidakmelekit #45minit #isteripuas #isterigigil #rumahtanggabahagia

SERUM TAHAN LAMA UNTUK LELAKI
.
Adakah anda stress sebab ada salah satu daripada masalah di bawah?
๐Ÿ‘‰ Selalu terpancut awal?
๐Ÿ‘‰ Cepat lembik?
๐Ÿ‘‰ Isteri naik angin sebab tak puas?
๐Ÿ‘‰ Isteri tidak capai klimaks?
๐Ÿ‘‰ Isteri merungut kerana terlalu cepat tewas?
.
Jangan risau... Anda bukan keseorangan. Saya ada jalan penyelesaian untuk masalah anda.
.
Saya memperkenalkan produk Serum Tahan Lama KASTAVA PLUS..
.
Apa kelebihan KASTAVA PLUS?
โœ… Menguatkan tenaga kelakian anda.
โœ… Mampu memberikan kesan tahan lama, tiada lagi terpancut awal.
โœ… Ia diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang dijamin ๐Ÿ’ฏHALAL.
โœ… Dibuat dari Kilang bertaraf GMP dan ada kelulusan dari SIRIM dan KKM.
โœ… Bukan produk makan, ianya produk sapuan.
โœ… Hanya sapu sahaja di zakar sebelum bersama. (Lagi bagus sapu 1jam sebelum bersama dengan isteri).
.
Ianya bukan produk gambir yang kebas, ketuk pakai tukul besi pun tak rasa apa-apa.
KASTAVA PLUS serum ini bila anda sapu, ia berasa seperti normal, TAPI mampu bertahan lama.
โŒ Tidak Kebas
โŒ Tidak Pedih
โŒ Tidak Panas
โŒ Tidak Berminyak
โŒ Tidak Melekit
.
Berapa Harganya??
Sekarang saya sedang membuat Promosi. Harga asal RM100/botol.
HARGA PROMOSI
RM70/botol @ RM130 untuk 2 botol bagi Semenanjung
RM80/botol @ RM140 untuk 2 botol bagi Sabah & Sarawak.
๐Ÿ“ฎPos adalah PERCUMA๐Ÿ†“๏ธ
JIMATKAN???
.
Bayangkan perasaan anda selepas menggunakan KASTAVA PLUS:
๐Ÿ‘‰ Anda tidak akan Stress lagi sebab anda mampu bertahan lama.
๐Ÿ‘‰ Anda berasa lega dapat memuaskan Isteri & diri anda.
๐Ÿ‘‰ Isteri akan nak lagi dan lagi dan lagi.
๐Ÿ‘‰ Anda akan berasa ghairah seperti malam pertama.
.
Apa yang anda tunggu lagi? TEMPAH SEKARANG, whatsapp taip KS4MEN ke:
๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
atau tekan link ini direct ke whatsapp:
www.wasap.my/601130774624/ks4men
.
p/s: Jangan tunggu lama-lama, takut anda berasa lebih kecewa dari sekarang.
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ COD area Putrajaya, Cyberjaya, Kajang, Bangi, Serdang, Balakong, Seri Kembangan...
#tahanlama #sekstahanlama #lambatpancut #pancutlambat #serumtahanlama #kastavaplus #lelakigagah #suamiisteri #isteriklimak2kali #malamjumaat #tiap2malam #tidakkebas #tidakpanas #tidakpedih #tidakberminyak #tidakmelekit #45minit #isteripuas #isterigigil #rumahtanggabahagia

SERUM TAHAN LAMA UNTUK LELAKI
.
Adakah anda stress sebab ada salah satu daripada masalah di bawah?
๐Ÿ‘‰ Selalu terpancut awal?
๐Ÿ‘‰ Cepat lembik?
๐Ÿ‘‰ Isteri naik angin sebab tak puas?
๐Ÿ‘‰ Isteri tidak capai klimaks?
๐Ÿ‘‰ Isteri merungut kerana terlalu cepat tewas?
.
Jangan risau... Anda bukan keseorangan. Saya ada jalan penyelesaian untuk masalah anda.
.
Saya memperkenalkan produk Serum Tahan Lama KASTAVA PLUS..
.
Apa kelebihan KASTAVA PLUS?
โœ… Menguatkan tenaga kelakian anda.
โœ… Mampu memberikan kesan tahan lama, tiada lagi terpancut awal.
โœ… Ia diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang dijamin ๐Ÿ’ฏHALAL.
โœ… Dibuat dari Kilang bertaraf GMP dan ada kelulusan dari SIRIM dan KKM.
โœ… Bukan produk makan, ianya produk sapuan.
โœ… Hanya sapu sahaja di zakar sebelum bersama. (Lagi bagus sapu 1jam sebelum bersama dengan isteri).
.
Ianya bukan produk gambir yang kebas, ketuk pakai tukul besi pun tak rasa apa-apa.
KASTAVA PLUS serum ini bila anda sapu, ia berasa seperti normal, TAPI mampu bertahan lama.
โŒ Tidak Kebas
โŒ Tidak Pedih
โŒ Tidak Panas
โŒ Tidak Berminyak
โŒ Tidak Melekit
.
Berapa Harganya??
Sekarang saya sedang membuat Promosi. Harga asal RM100/botol.
HARGA PROMOSI
RM70/botol @ RM130 untuk 2 botol bagi Semenanjung
RM80/botol @ RM140 untuk 2 botol bagi Sabah & Sarawak.
๐Ÿ“ฎPos adalah PERCUMA๐Ÿ†“๏ธ
JIMATKAN???
.
Bayangkan perasaan anda selepas menggunakan KASTAVA PLUS:
๐Ÿ‘‰ Anda tidak akan Stress lagi sebab anda mampu bertahan lama.
๐Ÿ‘‰ Anda berasa lega dapat memuaskan Isteri & diri anda.
๐Ÿ‘‰ Isteri akan nak lagi dan lagi dan lagi.
๐Ÿ‘‰ Anda akan berasa ghairah seperti malam pertama.
.
Apa yang anda tunggu lagi? TEMPAH SEKARANG, whatsapp taip KS4MEN ke:
๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
๐Ÿ“ฒ011-3077 4624
atau tekan link ini direct ke whatsapp:
www.wasap.my/601130774624/ks4men
.
p/s: Jangan tunggu lama-lama, takut anda berasa lebih kecewa dari sekarang.
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ COD area Putrajaya, Cyberjaya, Kajang, Bangi, Serdang, Balakong, Seri Kembangan...
#tahanlama #sekstahanlama #lambatpancut #pancutlambat #serumtahanlama #kastavaplus #lelakigagah #suamiisteri #isteriklimak2kali #malamjumaat #tiap2malam #tidakkebas #tidakpanas #tidakpedih #tidakberminyak #tidakmelekit #45minit #isteripuas #isterigigil #rumahtanggabahagia

Most Popular Instagram Hashtags