#3ceblushcushion

MOST RECENT

16BRAND EYE MAGAZINE
150k ✨
.
The 16Brand Eyeshadow works as a one-swipe wonder and makes applying eyeshadow as easy as 1-2-3!
.
Dua warna pada eyeshadow ini akan memberikan efek gradient/ombre.
16Brand eye magazine ini juga sudah dilengkapi dengan brush yang didesain special untuk pengaplikasiannya, posisikan warna yang lebih gelap dekat dengan lash line kemudian usapkan pada seluruh area kelopak mata.
And voila! You will get the perfect blended shadow results. Effortless step, tapi hasil yang diberikan sangat memuaskan ❣️ #01 Everyday
#02 Hello Monday
#03 Sweet Sunday
#04 Hey My Day
.
#16brandeyemagazine #16brandeyeshadow #jual16brand #16brandreadystock #16brandoriginal #3ceblushcushion #jual3ceblushcushion #blushcushion3ce #jualeyeshadowpalette #eyeshadowpalette #jual16brandeyemagazine
#etudehousejakarta
#etudehousesurabaya
#etudehousebandung
#etudebandung
#etudejakarta
#3cejakarta #3cesurabaya #innisfreebandung
#jualetudehouseread

3CE BLUSH CUSHION (*) DEWY & NATURAL WATERCOLOR MAKEUP - A dewy water-base which leaves a pure tinge of color to help complete a watercolor makeup look. (*) DEWY, LONG-LASTING BLUSH - Hyaluronic acid and Swiss Alpine herbs ensure dewy and vibrant colors for a long-lasting blushed look. (*)EASY-TO-USE CONTOUR COLORS - Translucent pigments add thin and buildable layers allowing any beginners can use for a naturally contoured look
Rp 195,000

#jual3ce #jual3cemurah #jualmakeupkorea #makeupkorea #jualblushon #3ceblushcushion

💗✈️ CLOUDYPREORDER ✈️💗
.
รอบพรีของ CHUU 5kg jeans ของ CHUU สั่งได้ค่ะ รุ่นฮิตสุดๆที่สาวๆหลายๆคนพูดเป็นเสียงเดียวว่าใส่แล้วหุ่นดีสุดๆ แถมดูเหมือนน้ำหนักลดลงไป 5kg ตามชื่อรุ่นเลยนะคะ สนใจแบบไหนสอบถามรายละเอียดเพิ่มเติมได้เลยค่ะ ❤️#รูปของทางร้านห้ามนำไปใช้โดยไม่ได้รับอนุญาต
.

THANK YOU 😊🙏🏻
.
สนใจติดต่อ line : @cloudypreorder (มี @ ด้วยน้า)
.
ดูรีวิวเพิ่มเติมได้ที่นี่ค่ะ 💗➡️ #review_cloudypreorder
.
#preorderkorea #chuu #chuuthailand #linefriends #linesticker #icecream12 #3ce #stylenandathailand #พรีออเดอร์เกาหลี #3cethailand #stylenandathailand #hourglass#3cestudio #3ceblushedkit #3cetattooliptint #3cethailand #3ceพร้อมส่ง #3cemoodrecipelipcolorminikit #3cemoodrecipe #3cepotlip #StylenandaThailand #stylenanda #stylenandakorea #3ceblushcushion #3ce #chuu #chuukorea #chuuthailand #stylenanda

[Preorder] 💗💗 Chuu / Icecream12 💗💗 ของแท้ 💯ใครอยากได้ตัวไหนแบบไหนไลน์มาได้เลยนะคะ รับพรีทุกแบบค่ะ ❤️❤️❤️ สอบถามเพิ่มเติมได้นะคะ แม่ค้าใจดีจ้า 📌✨ #สินค้าขายแยกชิ้นนะคะ
.
#รูปของทางร้านห้ามนำไปใช้โดยไม่ได้รับอนุญาต
.
สนใจติดต่อ line : @cloudypreorder (มี @ ด้วยน้า)
.
#preorderkorea #chuu #chuuthailand #linefriends #linesticker #icecream12 #3ce #stylenandathailand #พรีออเดอร์เกาหลี #3cethailand #stylenandathailand #hourglass#3cestudio #3ceblushedkit #3cetattooliptint #howtoperfect #3ceพร้อมส่ง #3cemoodrecipelipcolorminikit #3cemoodrecipe #3cepotlip #StylenandaThailand #stylenanda #stylenandakorea #3ceblushcushion #3ce #chuu #chuukorea #chuuthailand #stylenanda

3CE Blush Cushion
Shade •Mandarine•
💰229000
.
.
✔ Dewy and Natural watercolour Makeup
✔ Easy to use
✔ Dewy, Long-lasting Blush
✔ Maintain vibrant and Glowing Cheeks that The Last Day
.
Tanya/Order:
Line @msw0015d (pake@)
.
#3ce
#3ceindonesia
#3ceblushcushion
#3cekorea

3CE Blush Cushion
Shade •Girlish Red•
💰229000
.
.
✔ Dewy and Natural watercolour Makeup
✔ Easy to use
✔ Dewy, Long-lasting Blush
✔ Maintain vibrant and Glowing Cheeks that The Last Day
.
Tanya/Order:
Line @msw0015d (pake@)
.
#3ce
#3ceindonesia
#3ceblushcushion
#3cekorea

3CE mood recipe matte lip color
ORIGINAL!!!
Lipstik matte ini memiliki primer yang membuat lipstik terasa creamy saat dioleskan, menjaga warna tahan lama dan tidak pudar. Pokonya lipstik ini udah ga asing lagi. Dannn bener2 bagus😭😭😭
Shade warna hanya yang ada difoto yah ka😍
Only 185rb kalian bisa banget dapetin lipstik ini☺️☺️☺️
#makeupkorea #3ce #3ceindonesia #3ceoriginal #3ceori #blushon #3ceblushcushion #3celipstick #3cevelvetliptint #etudehouse #etude #etudeori #etudeoriginal #etudehouseori #etudehouseoriginal #makeupkorea #skincarekorea #laneige #laneigewatersleepingmask #laneigerwatersleepinglavender #3celipstick #3cemoodrecipe #3cemoodrecipemattelipcolor

READY STOCK ❤️
16BRAND EYE MAGAZINE
🍑IDR 155k🍑
.
The 16Brand Eyeshadow works as a one-swipe wonder and makes applying eyeshadow as easy as 1-2-3!
.
Dua warna pada eyeshadow ini akan memberikan efek gradient/ombre.
16Brand eye magazine ini juga sudah dilengkapi dengan brush yang didesain special untuk pengaplikasiannya, posisikan warna yang lebih gelap dekat dengan lash line kemudian usapkan pada seluruh area kelopak mata.
And voila! You will get the perfect blended shadow results. Effortless step, tapi hasil yang diberikan sangat memuaskan ❣️
01 Everyday
02 Hello Monday
03 Sweet Sunday
04 Hey My Day
#areumdaun_16brand
.
For order and inquiries :
📍Line : klik link yg tertera di bio atau (ID : qfe9544u *pakai @ didepan id)
📍WA : +62 823 0411 0114
🛒 Shopee : areumdaunjournal
Thank you girls. Happy shopping💋🙆
.
#16brandeyemagazine #16brandeyeshadow #jual16brand #16brandreadystock #16brandoriginal #3ceblushcushion #jual3ceblushcushion #blushcushion3ce #jualeyeshadowpalette #eyeshadowpalette #jual16brandeyemagazine #16brandeyemagazineoriginal #16brandeyeshadow #jual16brandmurah
#etudehousejakarta
#etudehousesurabaya
#etudehousebandung
#etudebandung
#etudejakarta
#3cejakarta #3cesurabaya #innisfreebandung
#jualetudehouseready

READY STOCK ❤️
16BRAND EYE MAGAZINE
🍑IDR 155k🍑
.
The 16Brand Eyeshadow works as a one-swipe wonder and makes applying eyeshadow as easy as 1-2-3!
.
Dua warna pada eyeshadow ini akan memberikan efek gradient/ombre.
16Brand eye magazine ini juga sudah dilengkapi dengan brush yang didesain special untuk pengaplikasiannya, posisikan warna yang lebih gelap dekat dengan lash line kemudian usapkan pada seluruh area kelopak mata.
And voila! You will get the perfect blended shadow results. Effortless step, tapi hasil yang diberikan sangat memuaskan ❣️
01 Everyday
02 Hello Monday
03 Sweet Sunday
04 Hey My Day
#areumdaun_16brand
.
For order and inquiries :
📍Line : klik link yg tertera di bio atau (ID : qfe9544u *pakai @ didepan id)
📍WA : +62 823 0411 0114
🛒 Shopee : areumdaunjournal
Thank you girls. Happy shopping💋🙆
.
#16brandeyemagazine #16brandeyeshadow #jual16brand #16brandreadystock #16brandoriginal #3ceblushcushion #jual3ceblushcushion #blushcushion3ce #jualeyeshadowpalette #eyeshadowpalette #jual16brandeyemagazine #16brandeyemagazineoriginal #16brandeyeshadow #jual16brandmurah
#etudehousejakarta
#etudehousesurabaya
#etudehousebandung
#etudebandung
#etudejakarta
#3cejakarta #3cesurabaya #innisfreebandung
#jualetudehouseready

READY STOCK ❤️
16BRAND EYE MAGAZINE
🍑IDR 155k🍑
.
The 16Brand Eyeshadow works as a one-swipe wonder and makes applying eyeshadow as easy as 1-2-3!
.
Dua warna pada eyeshadow ini akan memberikan efek gradient/ombre.
16Brand eye magazine ini juga sudah dilengkapi dengan brush yang didesain special untuk pengaplikasiannya, posisikan warna yang lebih gelap dekat dengan lash line kemudian usapkan pada seluruh area kelopak mata.
And voila! You will get the perfect blended shadow results. Effortless step, tapi hasil yang diberikan sangat memuaskan ❣️
01 Everyday
02 Hello Monday
03 Sweet Sunday
04 Hey My Day
#areumdaun_16brand
.
For order and inquiries :
📍Line : klik link yg tertera di bio atau (ID : qfe9544u *pakai @ didepan id)
📍WA : +62 823 0411 0114
🛒 Shopee : areumdaunjournal
Thank you girls. Happy shopping💋🙆
.
#16brandeyemagazine #16brandeyeshadow #jual16brand #16brandreadystock #16brandoriginal #3ceblushcushion #jual3ceblushcushion #blushcushion3ce #jualeyeshadowpalette #eyeshadowpalette #jual16brandeyemagazine
#etudehousejakarta
#etudehousesurabaya
#etudehousebandung
#etudebandung
#etudejakarta
#3cejakarta #3cesurabaya #innisfreebandung
#jualetudehouseready
#이니스프리
#뷰티

Most Popular Instagram Hashtags