#31052015

8094 posts

TOP POSTS

Bir tbt de benden gelsin 😊 #31052015 #enmutlugün #tbt #lovehim❤️

365 gündür her sabah senin gözlerine bakarak uyanmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum.Her an şükrediyorum, iyiki diyorum🙏 Allah bir ömür ellerini tutmayı, yanında uyanmayı nasip etsin kıymetlim... Seni çok seviyorum herşey için teşekkür ederim😊🙏 Bizi seviyorum kocacım💕 #miraybilal #1stanniversary #31052015

Masa ni perasaan tak tahu nak cakap malu ke awkward ke apa. And masa ni tetiba rasa dah besar dah. Dah nak kahwin ke ni? Haha. Yeah perkenalan singkat. Jumpa parents husb 1st time masa tu dia bawak kita dinner dgn family dia dkt area kg baru. Masa tu tak declare pun bercinta ke apa kut. Eh kita bercinta lepas kahwin kay 😝 Then 2nd time jumpa, mak husb (now mak mentua) dtg merisik. Kan awkward muka tu haha. Datang merisik tak plan. Hari rabu husb kita bgtau parents dia nak datang merisik hari ahad minggu yang sama. Kita bgtau mak abah dorang okay. Kita mekap sendiri masa ni. Baju pun pakai apa yang ada. Takde majlis cuma sesama family je. Masa ni arwah abah baca doa, dia sebak. And semua pun sebak. Maybe sbb abah rasa anak bongsu dia dah nak kahwin. Anak2 dia semua dah besar. Semua dah kahwin. Alhamdulillah abah sempat tgk semua anak dia kahwin and sempat tgk aaliyah sblm dia pergi 😢 #semogarohabahtenangdisana #throwback #31052015

Bts
Lucunya abang saat ngantuk . Hehehe
#latepost #31052015 #pukul #/4pagi

En güzel iyikimsin, herseyimsin çok seviyorumm 😍
#31052015 #2.yil

MOST RECENT

👉🅰.Н.🅰
Əкем мінгізген алғашқы көлігімде (бесігімде) жатып, @erkin_nurjan - ның əндерін тыңдағанды ұнатыппын😍
#31052015 жыл сағат: 14:47

Huhaholongi do ho 😊 😘😚
Johannes Adi Syahputra Siahaan.
#31052015

Most Popular Instagram Hashtags