[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#31052015

8034 posts

TOP POSTS

Kalbim atıyorsa eğer,nabzım sensin♥️ İnsan özlemiyor değil haniii💭 #31052015 👰🤵

Masa ni perasaan tak tahu nak cakap malu ke awkward ke apa. And masa ni tetiba rasa dah besar dah. Dah nak kahwin ke ni? Haha. Yeah perkenalan singkat. Jumpa parents husb 1st time masa tu dia bawak kita dinner dgn family dia dkt area kg baru. Masa tu tak declare pun bercinta ke apa kut. Eh kita bercinta lepas kahwin kay 😝 Then 2nd time jumpa, mak husb (now mak mentua) dtg merisik. Kan awkward muka tu haha. Datang merisik tak plan. Hari rabu husb kita bgtau parents dia nak datang merisik hari ahad minggu yang sama. Kita bgtau mak abah dorang okay. Kita mekap sendiri masa ni. Baju pun pakai apa yang ada. Takde majlis cuma sesama family je. Masa ni arwah abah baca doa, dia sebak. And semua pun sebak. Maybe sbb abah rasa anak bongsu dia dah nak kahwin. Anak2 dia semua dah besar. Semua dah kahwin. Alhamdulillah abah sempat tgk semua anak dia kahwin and sempat tgk aaliyah sblm dia pergi 😢 #semogarohabahtenangdisana #throwback #31052015

Earlier today, Salam 'perkenalan' welcoming myself to Laur.. #31052015

shrimp shrimp timeee🍴🐙 #pre #31052015

Тортик для Викусика, но почему-то все ели, кроме именинницы, беспредел!🤔😬🙉🙊❤️👼🏼 #намодингодик #именинница #тортик #31052015

Terharu bgt liat video ini dan gak bisa ngomong apa"karna mas widi bukan type lelaki yg romantis dan bukan juga lelaki yg suka bikin kejutan tp kali ini dia diam-diam cari foto di hp dan buat video sndiri agak lucu sih tapi aku seneng bgt walaupun cuma video aja 😊😊 , cuma bisa senyum-senyum sendiri dan berucap syukur sm allah "terima kasih ya allah untuk pendamping yg kau titipkan untukku, lindungi dirinya agar dia bisa selalu membimbingku pada kebaikan" aamiin

HAPPY WEDDING ANNIVERSARY 💑💑



Cuma satu doa kita yg sama yaitu cepat diberikan momongan aamiin allahuma aamiin 🙏🙏🙏 #weddinganniv #2years #31052015 #widynovi

Bir tbt de benden gelsin 😊 #31052015 #enmutlugün #tbt #lovehim❤️

MOST RECENT

Hallöchen #instariders

Ich war heut mal wieder ne Runde ausreiten - alleine 😍
Ich bin stolz wie Bolle. Warum? Fauna hat weder 1x gewiehert, noch hatte sie irgendwelche Panikattacken :) Am langen Zügem gings dann 1.5 Stunden im Schritt raus 😄 es war soo schön. ▶️▶️ 2 Meter neben der Leitplanke der Autobahn 🚘🚗 is ne tolle Runde..also find ich :)
___
In solchen Momenten weiß ich, dass ich nichts falsch mache. Dass sie mir mittlerweile auf eine gewisse Art und Weise vertraut 😄🤗😍 ich liebe dieses Pony einfach 💓 #31052015
___
Für mich gabs jetzt noch Parmesanschnitzel mit tomatensoße ☝️ boaaah war das gut #cheatday
Schönen Abend noch 😉

PS: auch mit Reithelm sieht man gut aus #nieohnehelm 👨🏻‍🏭 #fauna #ausreiten #vertrauen #ohneangst #hafipower #gebisslos #massimo #eskadron #racinggreen #hufschuhe #instahorse #pferdeblog #equestrianlife #equestrianlove #eurepferdeposts #eurepferdebilder #diary #_123horse #horseofinstagram

„Kdekoli zasejeme sny, vykvetou růže.“ 🌹💎 #senjerealita #sk #cz #rose #pink #thankyou #milujiho 😍💋 #31052015 #nejlepšícoměmohlopotkat ❗️

Most Popular Instagram Hashtags