#2strokecaliph

MOST RECENT

Konvoi umpama kehidupan,ke satu destinasi,ada jauh ada dekat ada laju ada perlahan,liku demi liku carilah cahaya keluar dari kegelapan.. #flytoAllah #rxz #rxzcatalyzer #kuninggrey #kuningdiraja #shoei #jforce2 #exceltakasago #thailand #thailook #fyruzmachinegarage #2tracing #2strokecaliph #twostrokekhalifa

FOR SALE. Salam Ramadhan ke6..sebuah sstwo utk dijual..kondisi cemerlang baru lepas restore,kebanyakan part nos..harga 5XXX nego til letgo.Berminat Call/Whatsapp 012 300 4466 😊👍🏻#forsale #sstwo #yamaha #4vh #nos #orimoto #f1zr #fyruzmachinegarage #2t #2stroke #2strokecaliph #twostrokekhalifa #2tracing

Full Spec Restore sstwo LGM 2nd model SStwo..costing 12K,owner memang tegar👍🏻 #sstwo #restoration #original #hongleongyamaha #nos #fyruzmachinegarage #2strokecaliph #2t #2stroke #f1zr #twostrokekhalifa

Convert dari ss110 ke sstwo full package restore + overhaul setelah 10tahun tersadai..tahniah owner dari Bangi,owner kate moto banyak kenangan..jika anda mahu ss anda seperti ini boleh contact sy 0192488989..inshaaAllah best price😊🙏🏻 #restoration #ss110 #sstwo #racingspirit #fyruzmachinegarage #2strokecaliph #twostrokekhalifa #f1z #f1zr

Kami akan membuat pengeposan moto hadiah lucky draw dari klang ke Kuantan Pahang..Tahniah @aimanamir__ dari geng GST 🤗 inshaaAllah tahun depan hadiah sstwo full restore😊Terus menyokong kami..tanpa anda siapalah kami🙏🏻 #fyruzmachinegarage #twostrokekhalifa #ss110 #sstwo #f1zr #luckydraw #retromania2018 #morib #yamaha100sports #fullrestore #2strokecaliph #2t #2tracing

Syabas semua yg telah menjayakan event Retromania 2018..kpd pemenang2 hadiah cabutan bertuah Tahniah diucapkan..harga barangan special 70% diskaun buat anda semua yg telah menyokong kami selama inj..#retromania #morib #fyruzmachinegarage #y100sport #ss110#sstwo#125zr #rxz #2strokecaliph #twostrokekhalifa

"Ijazah terbaik datangnya dari jalanan"
Sebenarnya aku tak dapat apa-apa skrol ijazah pun sepanjang perjalanan aku atas jalanraya...Setakat ni belum ada lagi dekan kursus Jalanism untuk bagi skrol tu. Huhu. Tapi mungkin 'skrol pengalaman' tu ada lah sedikit.. #memyselfandi #education #rgv #samttar #fyruzmachinegarage #2strokecaliph #twostrokekhalifa

Salam jumaat penuh barokah..salam sejahtera..semoga kita semua diberi kesihatan yg baik..amin yarobbal'alamin.. #doa #jumaat #ss110 #sstwo #f1z #f1zr #restore #fyruzmachinegarage #2strokecaliph

RIDE SS SHAH ALAM CREW TO PATIN TEMERLOH..Tq sudi ajak ride santai semalam..Alhamdulillah selamat pegi dan balik walopon sedikit masalah teknikal tapi seronok..semoga ukhuwah terus sampai bila2..😃👍🏻 #ssshahalamcrew #patintemerloh #ss110 #sstwo #ride #santai #fyruzmachinegarage #f1z #f1zr #2strokecaliph

Akan ke udara pada 29hb Mac jam 9am nanti di channel youtube saya #angaharm3yr , vlog#008,sedikit teaser sila slide ➡️⏯️#motovloggermalaysia #motovlogmalaysia #2stroke #2strokecaliph #xlaju110jer #yamahass110 #yamahassone #legasiyamahass #retromodern

Selamat Pagi Dunia
Jangan lupa subscribe channel saya di youtube, klik link di bio instagram saya..terima kasih
#nitrusband
#nitrussisa
#motovlogmalaysia #motovloggermalaysia #yamahassone #yamahass110 #2strokecaliph #2stroke

Camne nak bervlog,ujan ajer. Tapi hujan tu rahmat dari Allah, Allahumma Shoyyiban Na'fian
Yang bermaksud "Ya Allah turunkanlah hujan yang bermanfaat" ~HR Bukhari

#motovloggermalaysia #yamahassone #2strokecaliph #yamahass110 #xlaju110jer
#legasiyamahass

Akan ke udara jam 12 nanti di youtube, vlog#007 nantikan RETRO RIDER KESAS featuring @bob_yp sedikit teaser sila slide ➡️⏯️#motovlogermalaysia #motovloggermalaysia #yamahass110 #y100 #ziaa #kesashighway #retromodern #motovlog #bobyp #bidin #ridelivetoday #xlaju110jer #kroni2stroke #2strokecaliph #standardituindah

Most Popular Instagram Hashtags