[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#21jan2017

3907 posts

TOP POSTS

Have a happy married life bhai n bhabhi ☺ #bhaibhabhi#justmarried #21jan2017 #enjoyedalot #memroblemoments 😊

Congrates to kakak ija and abang haris💞 From Langkawi I fly to the KL with my face that already tanned to come to your wedding and also with the spirit of Meritus shirt, I went to the wedding. But thanks to god because still give me a chance to gather with all the family members even half of that already back to their home. Love them😍😘
#faiza&;haris
#21jan2017

Alhamdulillah then Bismillah again for the next step 😇😇😇
.
.
#21jan2017 #CasaPradaStory

Hye Assalamualaikum
First of All kepada yang mengenali 2 orang kembar belakang saya Hafidz X Hariz. Sama'2 kita ucapkan takziah buat mereka kerana atas pemergian Mama tersayang beberapa hari yang lalu. Al-Fatihah. #21Jan2017
.
.
Korang ingat tk gambar ni kat genting ,masa ni korang dari hospital selayang sanggup nk bonding dgn team #BV ,sebenarnya dari mak kau masuk hospital selayang aku dah rasa lain masa tu, tapi tkpa aku just dapat rasa. Selang berapa minggu dengan korang tahu'2 dapat call dari korang aku sebak bila kau cakap "TYSON MAK AKU DAH TAK ADA" sebab mak kau mmg nampak sihat, yelah orang sakit tak suka diri dia nampak lemah and sakit sama juga kita dalam business ni macam'2 kita kena ,kita still menampakkan kita kuat.
.
.
Aku nk korang kuatkan semangat, jaga adik'2 korang and ingat kita ada family #BizVaganza ramai boleh support kita bangkit balik. .
.
Aku pernah cakap kat kau "KALAU DUGAAN 2016 KITA BOLEH TERIMA AND HADAP, DUGAAN 2017 KITA LAGI BOLEH" Tapi this year bukan kita kena terima, hadap apa semua TAPI kita kena REDHA ingat tu Bo (kembar). .
Yang penting capai impian kau, aku, kita, yang lain and #BizVaganza
.
#21Jan2017

MOST RECENT

不知道该开心还是好笑,我尝试睡不同的方向 这个小瓜都会慢慢爬向我身边叫醒我(屁股向上 头去前方-就像只虫)到了我身边会头撞头 手打手!太聪明了吧 😮
#21Jan2017 #LeeVanessa #李莉莎 #bbgirl #MomLoveU #CleverGirl #GrowUp #不舍得你那么快长大 #母爱

男的是我的爱人••小贝比是男的情人••这两个人都是我的宝 💋💋
#21Jan2017 #LeeVanessa #李莉莎 #bbgirl #MomLoveU #LikeFatherLikeDaugther #5m6d #156days

Ek het my beste vriend getrou... Xx eks so Lief vir jou my manliefie... Xx
#inlove #husband #wife #bestie #21jan2017 #best_day_of_my_life #myeverything #myworld #love

手拿到一个枕头都可以玩到那么开心 😂 我的傻宝宝
#21Jan2017 #LeeVanessa #李莉莎 #bbgirl #MomLoveU #155days #5m4d #PlayWithPillow

Bonita tarde#21jan2017 #sunset

Tvld 17 salgi😄❤💋💥💛👪
Enqlab tabstni 🌞
Khoda mno to boland tarin roz b shoma dad ta bishtar az baqie roz ha dostm dashte bashid😁😄😉
#1tir #21jan2017 #tvld #darya

Precious today 5 months old, she is naughty, active and clever girl 🤗
She sticky me and always make me happy••Vanessa mommy love you so much 😍😘
#21Jan2017 #LeeVanessa #李莉莎 #bbgirl #MomLoveU #5monthsold #HappyPill

RUSUH PISAN~
.
.
#21jan2017

CHUBBY ❤
.
.
Minus si eceu @08leamakeup 😭
.
.
#21jan2017

Most Popular Instagram Hashtags