#21jan2017

3905 posts

TOP POSTS

Masih seputar #kellyn1stbirthdayparty 😜😜 #21jan2017

Sarjana🎓 #21jan2017

Alhamdulillah then Bismillah again for the next step 😇😇😇
.
.
#21jan2017 #CasaPradaStory

Have a happy married life bhai n bhabhi ☺ #bhaibhabhi❤ #justmarried #21jan2017 #enjoyedalot #memroblemoments 😊

#throwback #21jan2017

A day with those incredible kids.
"Menumpang anak-anak murid cikgu @nurulainfatihah "

#smpkvk
#monstertruck
#mailikanbakar

Hye Assalamualaikum
First of All kepada yang mengenali 2 orang kembar belakang saya Hafidz X Hariz. Sama'2 kita ucapkan takziah buat mereka kerana atas pemergian Mama tersayang beberapa hari yang lalu. Al-Fatihah. #21Jan2017
.
.
Korang ingat tk gambar ni kat genting ,masa ni korang dari hospital selayang sanggup nk bonding dgn team #BV ,sebenarnya dari mak kau masuk hospital selayang aku dah rasa lain masa tu, tapi tkpa aku just dapat rasa. Selang berapa minggu dengan korang tahu'2 dapat call dari korang aku sebak bila kau cakap "TYSON MAK AKU DAH TAK ADA" sebab mak kau mmg nampak sihat, yelah orang sakit tak suka diri dia nampak lemah and sakit sama juga kita dalam business ni macam'2 kita kena ,kita still menampakkan kita kuat.
.
.
Aku nk korang kuatkan semangat, jaga adik'2 korang and ingat kita ada family #BizVaganza ramai boleh support kita bangkit balik. .
.
Aku pernah cakap kat kau "KALAU DUGAAN 2016 KITA BOLEH TERIMA AND HADAP, DUGAAN 2017 KITA LAGI BOLEH" Tapi this year bukan kita kena terima, hadap apa semua TAPI kita kena REDHA ingat tu Bo (kembar). .
Yang penting capai impian kau, aku, kita, yang lain and #BizVaganza
.
#21Jan2017

MOST RECENT

Baby what are you talking ya!! ❤❤
...
#21Jan2017 #LeeVanessa #李莉莎 #bbgirl #TalkingBaby #GrowUp #6m25d #206days

Good Morning my naughty fatty girl•• your smile melt my heart 😍😍 love you always
...
...
#21Jan2017 #LeeVanessa #李莉莎 #bbgirl #6m20d #201days #GrowUp #MorningSmile #MomLoveYou

Nem acredito que já se passaram mais de seis meses desse dia. Reviveria esses momentos milhões de vezes na minha vida. A felicidade está estampada no meu rosto! Inesquecível! 🙏🏼🥂✨👩🏻‍🎓 #formaturaBruna #direito #pucrs #21jan2017

alhamdulilah smpe saat ini masih bertahan dg orang yang sama dan dg prsaan yg sama wlwpn radha galak sih😂
.
.
.
#pokokelafyuu😘
#21jan2017

她是我女儿,女儿是我的,她的健康•成长•卫生•对我来说非常重要,因为她是我10个月怀胎生出来,所以我一定要一脚一手顾好她!如果想对她做什么,请问过她娘我先(因为她是我女儿)
我的心肝宝贝6个月大咯,妈咪尽我的能力来保护你 😘😘
#21Jan2017 #LeeVanessa #李莉莎 #bbgirl #6monthsold #GrowUp #LoveUU

The favour of God suspends laws, customs and protocols to grant a person's desire and aspirations.
#DrPstPaulEnenche #DIGC #21Jan2017

With ayah tersayangg 😘😘😘 wes edisi ngantok kabeh gara" gondang bergoyang semalam 😝😝😝
#21Jan2017

李莉莎与祖母•第一张合照•Vanessa first picture with grandmother
#21Jan2017 #LeeVanessa #李莉莎 #bbgirl #WakeUpFace #KlangGrandmaHouse #ThrowBackMonday

Most Popular Instagram Hashtags