#1shamelin

MOST RECENT

Throwback Movie !
🧑🏽🐺
Alpha
Rating : 6/10
Additional points for gorgeous scenery, weathers and filmography !
#sceneryporn
#Keda #Hunter #Killer #Tribe
#Alpha #Wolfpack
#20000BC
#TGV
#1Shamelin
#14sep2018
@qioszl @remissamaeltan @j3anl3m
#syxasylum

Cerita hari ni beli tiket guna app #FAVE murah la dpt potongan 40% main puas2

#superkidz
#1shamelin

Mood sesumpah/ chameleon mood dah datang. Dah lama tak dye my hair. Thank you sis @emie79 for your wonderful work. Siapa nak potong, colour, relaxing, perm, set rambut semua boleh datang ja jumpa sis Emie di Beyonce Hair Saloon 1Shamelin okay. Call dia for booking appointment pun boleh. #beyoncehairsaloon #1shamelin #salon #colour #hair #ashbrown #hairservices #hairstylist #besthairstylist #besthairdresser #sister #panasian #kolawo #kocun #komanis #macboy #macartist #macmydiary

Five more days I'm sorry sis if it couldn't happen 😭❤
.
#jalanjalanjapan
#1shamelin
#sorrysis
#luvusomuch❤️

Come n join me for fun & crazy workout every monday😉wanna know more?? PM me for details
#fun #crazy #workout #dance #nutrition #1shamelin #maketheworldhealthierandhappier

🎶Baba yaga come and play,
Little children sleep in bed. 🎵
Movie of the Week !
#Marvel
Ant-Man and the Wasps
🐜&🐝
Rating : 10/10
MVP 👻
#AvaStarr #Ghost #Babayaga
she will be back !
#Throwback
#TGV
#1Shamelin
#05Jul2018
#syxasylum

1 hari yang penuh dgn mcm2 cerita...cerita gembira dan cerita sedih.
Sorry @amirnafis cz ajak lepak sm2 tadi sampai pouch berisi hp n wallet hilang kt Diva Shamelin td. Rasa bersalah gile😢🙏 Dgn skejap je pegi balik dh xde...hope polis dpt trace balik la thru cctv kt situ.. Bagi org2 yg keje cm kitorg ni hp adalah boss..sbb segala jenis ada dlm phone..ctc no, skrip, note itu ini and job2 deal dr fon...duit nk amik amik la..tp jgn fon n ic,card2 bank jugakla..leceh nk buat balik smua tu.. Apepun hrp sgt jgn la ada yg 'xamanah' dibulan puasa ni ye.. Bekerjalah dgn jujur&amanah,xrugi pn..actually Kami pn sbnrnya baru nk berkumpul ramai2 sesama rakan 1 bidang ni tup2 jd mcm ni rasa upset jugakla..
Ape pn happy dpt kenal lebih dkt dgn korg semua arini.bersahur depan balai polis ipd cheras.. Ini semua pengalaman dan pengajaran buat kita semua.. Setiap yg blaku tu pasti ada hikmahnya..
@ikhram_juhari @amirnafis @nelissaedreena @eirashahrel @anjeli_0 @shahzeyjoy @munirkharuddin @r0nm4z4
#bilikno20 #1shamelin #310518 #loki #tomhiddleston

Akhirnya complete.... Nasib baik ada @jalanjalanjapanmy .... Harap maklong
#jalanjalanjapan
#1shamelin

Ok akk dah Ada bag cecomel utk akk g membawang...korang ada..hahahhaa lebiu tq my lovely sister @suhailahashim86 ......
Bawak g jenjalan

#jjj
#jalanjalanjapan
#1shamelin

Most Popular Instagram Hashtags