[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#1shamelin

1552 posts

TOP POSTS

kasi peluh sikit malam td
tu nak smash ke nak spike 😂

#badminton #1shamelin #smash #tanam

What an awesome weekend. Champion for both coed and mixed category. #rxn #reactiongear #1shamelin

The best shot tonight ☺☺☺
cc:@syahrilakhbar
#badminton #1shamelin #finaldahdekat

Wah hebatnya idola ni @asha_af2016 nyanyi lagu Putus Terpaksa haha 😂

#1Shamelin #DivaShamelin #AshaAF2016 #AkademiFantasia #PutusTerpaksa

Highly recommend !! Sesiapa nk buat rambut cut, color , treatment or apa2 berkaitan rambut dtg la sini cari sis @emie79 memang puas hati ... Thank you sis @emie79 ❤️❤️❤️ #1shamelin #beyoncé inspired by #jlo

ACADEMY FREE TRIAL run by Ex-Nationals
25 November & 2 December 2016
Shamelin Dodgeball Court (Level 5, Shamelin Mall)
*Participants are encouraged to join both sessions for more DODGEBALL ACTION!

For more information kindly contact 03-92854990 or e-mail to a&p@1shamelin.com.my

TERMS & CONDITIONS:
1. All entries must be submitted by Tuesday, 22 November 2016. "First come, first served"
2. Session are only open to individuals/groups aged 10 and above.
3. You can send your participation form via e-mail to a&p@1shamelin.com.my
4. The Event Organizer are not responsible for any accident/injuries sustained or loss of properties during the session.
5. The Event Organizer reserves the rights to publish the names / photographs in promotional materials and advertisements as it deem fit.

#Dodgeball #DodgeballMalaysia #ShamelinDodgeballCourt #1Shamelin

Sekian saja dodgeball harini.. Tahniah Team RED menang no 1. #kitamenang #teamred #dodgeball #1shamelin

MOST RECENT

Gigih iollssss menyiapkan postage untuk esok pagi waktu2 dah nak berbuka ni 😂😂😂 .
Parcel anda akan dipos esok pagi ye. Tracking number kita akan whatappss sorang2 naaahh 📚
.
PM lagi sesiapa yang berminat. Foundation yang ringan, mudah dibawa, tidak bercapuk, Halal, serta makeup fix yang mengandungi ekstrak aloevera 🌸 .
Nak order boleh msg 0133706564
Dapat free gift, dapat duit raya, dapat consultation. RM79.00 tengah PROMO ni. .
COD #KUPTMKL #SHAMELIN #CHERAS #TESCOAMPANG #AEONMALURI #1SHAMELIN

Disebabkan produk ni lahhh !!!! .
.
✔ Muka jadi cantik
✔ Ramai puji cakap lawa je flawless
✔ Jimat masa nak bersiap
✔ Jimat duit beratus-ratus
✔ Kekal hingga balik kerja, balik kelas
✔ Halal dan lulus KKM
✔ Mudah untuk dibawa
.
.
Tunggu apa lagi, esok kita ada postage, nak join selit postage sila whatapps ok. 0133706564.
Tak mahal pun harga mampu milik, RM79.00. Nak cantik raya ni, boleh order ok. 😊 .
.
COD #KUPTMKL #1SHAMELIN #SHAMELIN #CHERAS #TESCO AMPANG #AEONMALURI

#tshirtprinting harga berbaloi untuk anda. Kami di #1shamelin mall KL. Penghantaran ke seluruh Malaysia juga disediakan. #smprinting #terbaik #sayajualmurah #kualalumpur #cetakbaju #bolasepakmalaysia #family #klsentral

Nak buat baju /jersey untuk team anda? Kami boleh buatkan..
Yang penting harga berpatutan taw uolls.. :)
Yang jauh2 jangan risau,kami boleh pos..
Mai2 dm kami cepat @ whatapps 0126254952

#tshirtprinting #heatpress #embroidery
#sayajualmurah
#bajucantik #bajumurah #kualititiptop_puashati💖followig
#rayasale #1shamelin
#kualalumpur

T-shirt printing di #kualalumpur Berminat untuk print baju design sendiri boleh whatsapp kami 012-6254952 #smprinting #tshirtprinting #1shamelin #throwbackthursday #dramasangat #drama

T-shirt printing harga berpatutan. Berminat hubungi kami segera 012-6254952 #smprinting #printbaju #cetakbaju #tshirtprinting #kualalumpur #1shamelin #kl #sayajualmurah

kasi peluh sikit malam td
tu nak smash ke nak spike 😂

#badminton #1shamelin #smash #tanam

Buat tshirt design sendiri secara heatpress. Tiada minimum order. Berminat wassap 012-6254952 #smprinting #1shamelin #kl #kualalumpur #sayajual #tshirtprinting #cetakbaju #printbaju

Most Popular Instagram Hashtags