[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#1minutemiraclefoundation

13097 posts

TOP POSTS

Amboiii...DULU KUTUK SGT...SKRNG HEGEH2 NK TAU RAHSIA KULIT SAYA ....
.
.
.
.
.
.
.
"Mmg Miracle sgt2 #1mmf ni kak..hbes semua jerawat2 dan parut2 sya dicoverkan..dh la tu..muka saya mcm disinari 'nur' hahahahah..ptt la nama dia #secretOfGlowingOverdose nooo..mmg mmg overdosee 😂😂 ramai yg dlu kutuk2 saya,skrng asyik2 tnya saya pakai apa...hahhaah "
.
.
.
Ni bukan glowing overdose dh dikk..ni mmg SUPER DUPER MEGA GLOWING OVERDOSE DH 😂😂😂 Akak pun jeless dikk... #1minuteMiracleFoundation ni mmg bntu ramai wanita2 kat luar yg nk kulit nmpk glowing peloless..
.
.
.
---------------------
Apa lg yg bes pasal #1mmf niii.....
.--------------------- .
🍭-lepas 1minit apply wajah jadi merelip bak mutiara 🍭-30% ekstrak mutiara (wajib glowing) 🍭-8grm tahan 2bulan lebih 🍭-wangian melekat diwajah 🍭-1kod warna sahaja,,1mmf akn berubah mengikut warna kulit 🍭-tahan 16jam (tak berminyak) 🍭-full coverage 🍭-spf45 🍭-mngandungi vit e 🍭-halal (boleh dibawa solat) 🍭-mesra wuduk
.
.
.
--------------
ADA FREE GIFT UOOOLLLSSS
-------------- FREE high quality CHARCOAL Sponge lagiii....
Apa yg best sponge ni???
.
-mmpu mengecutkan jerawat(terbukti setelah di kaji)
-mnghaluskan dan meratakan foundation dengn lebih cntik -material setaraf beauty blander ori yg berharga rm90..
-mmpu mngembang 2kali ganda dari saiz asal

HARGA SGT2 BERBALOIII WEEYYYYY
❤❤❤❤❤RM 35.00❤❤❤❤❤❤❤❤ Berminat???? Jgn pm kamii!! Terus klik link dibawah untuk whsapp...
http://www.wasap.my/+601111791815
http://www.wasap.my/+601111791815
http://www.wasap.my/+601111791815
cod area seremban2/3,rasah,

the power of make up😘😁
#1minutemiraclefoundation

Ada lawan dah pipi kita tu ezzue 🤣
Bz dr pagi jd supir
Antar anak tuisyen...kafa
Last p klinik review ezcema
Alhamdulillah dah ok eczema nya tgu bln dpn lg next appointment tp batuk bkahak la pula baby ezzue
Doakan baby ezzue ya cpt sihat
Aamin3x
Psstt mama ezzue pkai #1MinuteMiracleFoundation je tau oklaaa simple2 kannn 💋

Mawar ni necklace org pun dia nak main 🙈 #1minutemiraclefoundation

MAKIN LAMA MAKIN GLOWING...BERSINAr222..
.
hebat gileee kak..glowing naw2 tp xberminyak langsung..dari pg saya pakai,#1minuteMiracleFoundation tetap maintain smpai je malam..malah makin glowing dan pelolesss.... .
.
---------------------
Apa lg yg bes pasal #1mmf niii.....
.--------------------- .
🍭-lepas 1minit apply wajah jadi merelip bak mutiara
🍭-30% ekstrak mutiara (wajib glowing)
🍭-8grm tahan 2bulan lebih
🍭-wangian melekat diwajah
🍭-1kod warna sahaja,,1mmf akn berubah mengikut warna kulit
🍭-tahan 16jam (tak berminyak)
🍭-full coverage
🍭-spf45
🍭-mngandungi vit e
🍭-halal (boleh dibawa solat)
🍭-mesra wuduk
.
.
.
--------------
ADA #FREEGIFT UOOOLLLSSS
-------------- 🎁🎁🎁FREE high quality CHARCOAL Sponge lagiii....
Apa yg best sponge ni???
.
🎈mmpu mengecutkan jerawat(terbukti setelah di kaji)
🎈mnghaluskan dan meratakan foundation dengn lebih cntik
🎈material setaraf beauty blander ori yg berharga rm90..
🎈mmpu mngembang 2kali ganda dari saiz asal ====================
HARGA SGT2 BERBALOIII WEEYYYYY
===================
❤RM 35.00❤
+601119946487

Dengan #1minutemiraclefoundation ,uolls dah tak perlu risau kalo kelas uolls start pagi sampai la ke ptg.. OR keje dri pagi smpai ptg.
Sebab pe?? taw x sebab pe? 👉tahan 16jam
👉makin lama pakai makin glowing
👉tidak berminyak
👉tidak melekit
👉tidak bercapuk
👉mesra wuduk(mudah dicuci)
berminat?? www.wasap.my/60139016833

RM35 JE UOLLS.. FREE CHARCOAL SPAN

#agent1mmf
#agent1mmm
#agentchiaseed

Main makeup dengan owner @1mmf_foundation_official kak @ain_fatin_lyana 😍😍😍 hadoi rasa bagai langit dan bumi. Kak ain cantik gila. Teyn dengan tak makeup nya, muka busuknya. Hahahahaha! Thank you kak ain for sponsoring my class today! 😘❤️ #1minutemiraclefoundation #merelipbakmutiara #founder1mmf

MOST RECENT

final look😉
1. lukis kening
2. conceal kening dgn 1mmf utk bagi kemas
3. sapu muka dgn 1minute miracle foundation
4. dap dap dap...... dan siap! oh jgn lupa pakai liptint sikit utk elak bibir pucat😉
ok yg nk order mascara & 1minute miracle foundation boleh terus whatsapp nani ya.. harga utk setiap item RM35 SAHAJA 😄
whatsapp 0127592352
#1minutemiraclefoundation #1mmfbysyahida1304 #foundationfeedbackbysyahida1304 #addictionmascarabysyahida1304 #mascarafeedbackbysyahida1304 #tipsandsecretforeyelashesbysyahida1304 #politeknikmetrojb #bandarbaruuda #bandarjb #jb #gombak #selayang #batucaves #wangsamaju #setapak #ampang #kl #putrajaya #puchong #selangor #igshop #instashop #instagram

jom conceal kening dengan 1MINUTE MIRACLE FOUNDATION 😉 muka glowing & kening pon cantik uols😄 RM35 SAHAJA... foundation tinggal 2 je ni.. sapa nk meh whatsapp nani 0127592352
#1minutemiraclefoundation #1mmfbysyahida1304 #foundationfeedbackbysyahida1304 #gombak #selayang #batucaves #wangsamaju #setapak #danaukotakl #ampang #kl #putrajaya #puchong #selangor #jb #malaysia #singapore #instagram #instashop #onlineshop #igshop #igreview

Mascara viral #1mmm
.
Senang pakai dan tidak hitam bawah mata bila kita cuci tau😍😍
.
Antara keunikan 1MMM
🔸Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda.iii
🔸Mngandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata tnpa pedih..
🔸Design khas berus silicone yg unik..
🔸Special bauan coklat..
🔸Mmbuatkan mata lebih galak
🔸Tidak bergumpal
🔸Mesra Wudhu
.
Rm45 tak termasuk postage
(Free pengepit bulu mata)
.
WhatsApp/telegram
019 472 0458
.
#1mmm
#1minuteMiracleMascara#1mmf
#merelipbakmutiara
#glowingoverdose
#team_iman
#produkmalaysia #kulitbersih #kulitmulus #1mmf #foundation #foundationmuka #foundationhalal #1minutemiraclefoundation #1minutemiraclefoundationshahalam #1minutemiraclefoundationklang #1minutemakeup #mutiara #compactpowder #bedak #foundationmalaysia #foundationhalalmalaysia #produkbumiputera #1mmfshahalam #1minutemiraclefoundationklang #1minutemiraclefoundationpuncakalam

1 minute miracle foundation

Harga RM35
Harga Borong RM33
.
📲016-2573860

#1minutemiraclefoundation

Revolusi terkini dari KOREA MASACARA + SERUM BULU MATA...
.
.
🔹Jojoba Oil (mmbantu pertumbuhan bulu mata dan menguatkan akar bulu mata..juga untuk mata yg sensitif)
.
🔹Ekstrak Rose (perapi dan Serum bulu mata yg mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata
.
🔹Bee Wax (lilin semulajdi dari madu lebah,mengandungi Vit A dan Antibakteria)
.
🔹Carnauba (lilin dari pokok kelapa sawit Brazil yg mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata
🔺🔺FREE GIFT🔺🔺
Pengepit Bulu Mata "Comel" yg berharga RM30 tapi kami bg PERCUMAA..
=======
HARGA
=======
♥️RM45 SM/SS exc postge
.
.
WhatsApp 01132220384
.
.
#1MinuteMiracleFoundation
#HalalFoundation
#GlowingOverdoseUolls
#TeamAzie
#TeamSuraya
#1mmf
#1mmfagentpahang
#1mmfministokis
#agentpahang
#sayajual
#terapiinstagram
#ajimaura
#mesrawhuduk
#mampumilik
#halalproduct
#syukurselalu
#1MMM
#gojes
#founfdationmurah
#merelipbakmutiara
#kkmApproved
#halalproduct
#1mmm
#Mascara

MASCARA YG MEMANJANGKAN BULU MATA 50X GANDA
.
Dh la blh panjangkan bulu mata sepanjang panjang bazar ramdhan..mudah cuci pulak tu.tnpa perlu pakai air..mmg sgt2 magic #1minuteMiracleMascara nii ☺☺love love loveee ❤❤❤
.
Antara keunikan 1MMM
🔸Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda.
🔸Mngandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata tnpa pedih..
🔸Design khas berus silicone yg unik..
🔸Special bauan coklat..
🔸Mmbuatkan mata lebih galak
🔸Tidak bergumpal
🔸Mesra Wudhu 🔺🔺FREE GIFT🔺🔺
Pengepit Bulu Mata "Comel" yg berharga RM30 tapi kami bg PERCUMAA.
.
=======
HARGA
======= ♥RM45 exc postge
.
Berminat???? Whatsapp +6016-6416164. Tq. 😘
.
#1minutemiraclefoundation #1mmf #1mmm #1minutemiraclemascara #mascara

Foundation murah ni setanding foundation mahal
Tapiiii ni bukan foundation timbang kilo atau repack nah
.
✅ 1MMF telah diiktiraf halal oleh JAKIM
✅ Mendapat kelulusan KKM(NOT 160201302K) ✅ Full coverage ✅ Mesra wudhuk
✅ kilang bertaraf GMP
.
wasap.my/601110211070

#1mmf
#1MMFKEDAH
#1MMFPENANG
#1mmfuum
#1minutemiraclefoundation
#1minutemiraclemascara

Alhamdulillah customer berpuas hati dgn servis kaknad ...hihi. suke brg smpai tepat pd masanye. 😂😘😘 ⬇️⬇️⬇️⬇️
Wasap.my/60193189839/nuvitta

#trustseller #nuvittavitaminC #1minutemiraclefoundation #laffmetintbynuvitta #1minutemiraclemascara 😘😘

Muka berminyak?
Blackhead banyak?
Kulit kusam?
.
Boleh dirawat dengan bantuan VITAMIN E & MINYAK ARGAN.
1MINUTE MIRACLE FOUNDATION (1MMF )100% halal dan tahan sehingga 16 jam.
Foundation HD berevolusi terkini yang mengandungi SERBUK MUTIARA khas untuk wajah GLOWING
.
FREE high quality CHARCOAL Sponge lagiii!
.
Apa yang best sponge ni???
- Mampu mengecutkan jerawat(terbukti setelah di kaji)
- Menghaluskan dan meratakan foundation dengan lebih cantik - Material setaraf beauty blander ori yang berharga RM90..
- Mampu mengembang 2kali ganda dari saiz asal
.
Bukan tu jaaaa...
1MMF sekarang dah ada scan barcode..untuk apa tu??
Untuk elakkan permainan harga berlaku..
Casing yang custom made...lain dari org lain..insyallah susah nak tiru..
Ingredient... Masih samaaa... Tetap SECRET OF GLOWING OVERDOSE
.
APA ISTIMEWANYA 1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION (1MMF) NI :-
- Lepas 1minit apply wajah jadi merelip bak mutiara
- 30% ekstrak mutiara (wajib glowing)
- 8grm tahan 2bulan lebih
- Wangian melekat diwajah
- 1kod sahaja,,1mmf akn berubah mengikut warna kulit
- Tahan 16jam (tak berminyak)
- Full coverage
- Spf45
- Mengandungi vit e
- Halal (boleh dibawa solat)
- Mesra wuduk
.
FOUNDATION 1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION (1MMF) JUGA BERTINDAK SEBAGAI PERAWAT WAJAH :-
🌸Memutihkan Kulit
🌸Minyak Berlebihan
🌸Menghilangkan Black Head
🌸Memudarkan Parut
🌸Menghaluskan Kulit
.
.
RM35
KOSPOS:
+RM8SM
+RM12SBH/SRWK
.
.
❤HARGA TAK TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

ORDER 📲 WHATSAPP +60173441378
.
#1MinuteMiracleFoundation
#1MinuteMiracleFoundationMurah
#1MinuteMiracleFoundationOriginal
#1MMF #1MMFMurah #1MMFOriginal
#Foundation1MM
#OneMinuteMiracleFoundation
#OneMinuteMiracleFoundationMurah

DARI MAK JEMAH BERTUKAR KE ROZITA CHE WAN......
.
.
.
.
Kulit peloles naw2 lepas apply #1minuteMiracleFoundation...mmg #glowingOverdose xjdi putih lepung...cerah 1tone jaaaaa....
.
.
Bulu mata mencanak smpai cucuk langit guna #1minutrMiracleMascara jaaa...dh la mesra wuduq,nk cuci xpayah pakai air...peel off..tarik2 je dh bersih...powerr betul.. wsp 0128893664

#1mmf
#1mmm

LEPAS MEKAUP ALA2 RETIS GITEWWWW.
.
.
.
Pinaz hasilkan semua Look makeup guna #1minuteMiracleFoundation jaaa...sgt2 power fd niii..yg penting Halal,FullCover dan Glowing....
.
.
#1mmf

TIDO XLENA,SEBAB HUSBND PUJI GLOWING...KEMBANG SEMANGKOK ORG KATA.....
.
.
.
.
Selama ni saya pakai mcm2 foundation xpernh glowing mcm nii..kawan saya suh pakai #1minuteMiracleFoundation ni,naaahhh terkejut..mmg #glowingOverdosee...smpai husbnd pun pujii...sukaaa laa sya 😍😍😍
Yg paling bes,tahan lama dan xbercmpuk langsung".
.
.
. ---------------------
Apa lg yg bes pasal #1mmf niii.....
.--------------------- .
🍭-lepas 1minit apply wajah jadi merelip bak mutiara 🍭-30% ekstrak mutiara (wajib glowing) 🍭-8grm tahan 2bulan lebih 🍭-wangian melekat diwajah 🍭-1kod warna sahaja,,1mmf akn berubah mengikut warna kulit 🍭-tahan 16jam (tak berminyak) 🍭-full coverage 🍭-spf45 🍭-mngandungi vit e 🍭-halal (boleh dibawa solat) 🍭-mesra wuduk
.
.
.
--------------
ADA FREE GIFT UOOOLLLSSS
-------------- FREE high quality CHARCOAL Sponge lagiii....
Apa yg best sponge ni???
.
-mmpu mengecutkan jerawat(terbukti setelah di kaji)
-mnghaluskan dan meratakan foundation dengn lebih cntik -material setaraf beauty blander ori yg berharga rm90..
-mmpu mngembang 2kali ganda dari saiz asal

HARGA SGT2 BERBALOIII WEEYYYYY
❤❤❤❤❤RM 35.00❤❤❤❤❤❤❤❤
.
Berminat???? Jgn pm kamii!!
.
Cepat wasep Akak utk order 👇👇👇
www.wasap.my/60148793674/1mmf
www.wasap.my/60148793674/1mmf
www.wasap.my/60148793674/1mmf

#1MinuteMiracle
#1mmf
#1MinuteMiracleFoundation #glowingfoundation #glowingOverdose #1mmfmiri #1mmfsarawak #1mmm #1MinuteMiracleMascara #Myymakeupstash

Tengok sendiri gambar sebelum dan selepas 👆👆👆
.
Haaaa itu la penangan #1MinuteMiracleFoundation .
Cantikkan.. Glowinggg kan.... Flawless kan... .
LEPAS MEKAUP ALA2 RETIS GITEWWWW.
.
.
.
Pinaz hasilkan semua Look makeup guna #1minuteMiracleFoundation jaaa...sgt2 power fd niii..yg penting Halal,FullCover dan Glowing....
.
.
#1mmf
#1MinuteMiracleFoundation #glowingfoundation #glow #glowingOverdose #1mmfmiri #1mmfsarawak #1MinuteMiracle #1mmm #1MinuteMiracleMascara #teamsuperduper #teamShahNana #Myymakeupstash

Ada lawan dah pipi kita tu ezzue 🤣
Bz dr pagi jd supir
Antar anak tuisyen...kafa
Last p klinik review ezcema
Alhamdulillah dah ok eczema nya tgu bln dpn lg next appointment tp batuk bkahak la pula baby ezzue
Doakan baby ezzue ya cpt sihat
Aamin3x
Psstt mama ezzue pkai #1MinuteMiracleFoundation je tau oklaaa simple2 kannn 💋

Apa yang kak boleh cakap sesuai sangat untuk pakai setiap hari pi office pi jalan-jalan pi kenduri. Tak perlu foundation mahal2 macam nak kawen 😝 Yang penting hasil kebaboommm kan
.
Pastu harga dia sangat lah murah 😭 sampai nak menangis je bila tau harga . Hehehe :-) Berbaloi-baloi tau dak
.

WHATSAP 0142937658 #1minutemiraclefoundation #makeup #pilihanmakeupartist #1mmf

TIDO XLENA,SEBAB HUSBND PUJI GLOWING...KEMBANG SEMANGKOK ORG KATA.....
.
.
.
.
Selama ni saya pakai mcm2 foundation xpernh glowing mcm nii..kawan saya suh pakai #1minuteMiracleFoundation ni,naaahhh terkejut..mmg #glowingOverdosee...smpai husbnd pun pujii...sukaaa laa sya 😍😍😍
Yg paling bes,tahan lama dan xbercmpuk langsung".
.
.
. ---------------------
Apa lg yg bes pasal #1mmf niii.....
.--------------------- .
🍭-lepas 1minit apply wajah jadi merelip bak mutiara 🍭-30% ekstrak mutiara (wajib glowing) 🍭-8grm tahan 2bulan lebih 🍭-wangian melekat diwajah 🍭-1kod warna sahaja,,1mmf akn berubah mengikut warna kulit 🍭-tahan 16jam (tak berminyak) 🍭-full coverage 🍭-spf45 🍭-mngandungi vit e 🍭-halal (boleh dibawa solat) 🍭-mesra wuduk
.
.
.
--------------
ADA FREE GIFT UOOOLLLSSS
-------------- FREE high quality CHARCOAL Sponge lagiii....
Apa yg best sponge ni???
.
-mmpu mengecutkan jerawat(terbukti setelah di kaji)
-mnghaluskan dan meratakan foundation dengn lebih cntik -material setaraf beauty blander ori yg berharga rm90..
-mmpu mngembang 2kali ganda dari saiz asal

HARGA SGT2 BERBALOIII WEEYYYYY
❤❤❤❤❤RM 35.00❤❤❤❤❤❤❤❤ Berminat???? Terus klik link dibawah untuk whsapp...
http://www.wasap.my/+60193189839

Most Popular Instagram Hashtags