[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#1minutemiraclefoundation

15057 posts

TOP POSTS

Amboiii...DULU KUTUK SGT...SKRNG HEGEH2 NK TAU RAHSIA KULIT SAYA ....
.
.
.
.
.
.
.
"Mmg Miracle sgt2 #1mmf ni kak..hbes semua jerawat2 dan parut2 sya dicoverkan..dh la tu..muka saya mcm disinari 'nur' hahahahah..ptt la nama dia #secretOfGlowingOverdose nooo..mmg mmg overdosee ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ramai yg dlu kutuk2 saya,skrng asyik2 tnya saya pakai apa...hahhaah "
.
.
.
Ni bukan glowing overdose dh dikk..ni mmg SUPER DUPER MEGA GLOWING OVERDOSE DH ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Akak pun jeless dikk... #1minuteMiracleFoundation ni mmg bntu ramai wanita2 kat luar yg nk kulit nmpk glowing peloless..
.
.
.
---------------------
Apa lg yg bes pasal #1mmf niii.....
.--------------------- .
๐Ÿญ-lepas 1minit apply wajah jadi merelip bak mutiara ๐Ÿญ-30% ekstrak mutiara (wajib glowing) ๐Ÿญ-8grm tahan 2bulan lebih ๐Ÿญ-wangian melekat diwajah ๐Ÿญ-1kod warna sahaja,,1mmf akn berubah mengikut warna kulit ๐Ÿญ-tahan 16jam (tak berminyak) ๐Ÿญ-full coverage ๐Ÿญ-spf45 ๐Ÿญ-mngandungi vit e ๐Ÿญ-halal (boleh dibawa solat) ๐Ÿญ-mesra wuduk
.
.
.
--------------
ADA FREE GIFT UOOOLLLSSS
-------------- FREE high quality CHARCOAL Sponge lagiii....
Apa yg best sponge ni???
.
-mmpu mengecutkan jerawat(terbukti setelah di kaji)
-mnghaluskan dan meratakan foundation dengn lebih cntik -material setaraf beauty blander ori yg berharga rm90..
-mmpu mngembang 2kali ganda dari saiz asal

HARGA SGT2 BERBALOIII WEEYYYYY
โคโคโคโคโคRM 35.00โคโคโคโคโคโคโคโค Berminat???? Jgn pm kamii!! Terus klik link dibawah untuk whsapp...
http://www.wasap.my/+601111791815
http://www.wasap.my/+601111791815
http://www.wasap.my/+601111791815
cod area seremban2/3,rasah,

Penangan 1Minute Miracle Foundation โ—โ—
.
Calit calit je dah cukup untuk membuatkan wajah anda glowing sepanjang hari. Full coverage gittew ๐Ÿ˜˜

Direka dengan 1 kod warna sahaja yang sesuai untuk semua warna kulit. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Paling penting, teksturnya yg creamy + ringan dan mudah diblend !

JOM GLOWING GLOWING DENGAN 1MMF ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Dapatkan hanya yang ORIGINAL di
@herleena.my
@herleena.my
@herleena.my .
#1minutemiraclefoundation
#reviewbyfeezahismail #igreviewmurah #paidreviewmurah #giftreview

[MELETOPSS] KORANG PENAH DENGAR BELI BRG KOSMETIK DPT FREE GIFT HEBAT?? X PERNH KAN?? DNGN 1MINUTE BUKN STKT HEBAT.. SIAP LIMITED XDA DKT MLAYSIA.. 100% GERNTY..HARGA XYH CKP. .
.
.
"Serius dlu saya xsuka makeup..sbb lepas lunch ja,cmfrm bercmpuk..tp lepas try #1mmf ni,mmg terbaik lahhh...makin lama pakai,makin glowing..patut lah nama dia glowing overdose"
.
Saerah, Bangi..
.
"Mascara ni mmg pelik la sis..nk remove,xperlu pakai air..just tarik2 dh hilang..xda dh hitam bawah mata.dh tu siap dapat free gift "pengepit robocop" saya sukaa"
.
Zahira, Melaka..
.
.
.
================================
[+]Kenapa foundation ni glowing dan bes sgt
================================
โœ… Kandungan Serbuk Mutiara Asli yg mmbuatkan kulit menjdi Glowing OVERDOASe secara natural
โœ… Kelulusan HALAL dari JAKIM
โœ… Tidak akan bercampuk walaupun pemakaian selama 16jam
โœ… Lg berpeluh lagi Glowing
.
.
====================================
[+] Mascara super lentik mencanak ke langit
====================================
โœ… Mascara pertama dimalaysia yg berbau Chocolate
โœ… Mesra Wuduq..xperlu cuci dengn air.just tarik2 dh bersih โœ…Micro Magnetic Fibernya mmpu mmbuatkan bulu mata panjang 50X ganda
โœ…FREE GIFT super letop "pengepit Robocop" sekali kepit mencanak ke langit
.
.
#1minuteMiracleFoundation RM35
#1minuteMiracleMascara RM45

Berminat???? Xsusah punnnn...
.
Taip "NAK" kat ruangan komen
Taip "NAK" kat ruangan komen
Taip "NAK" kat ruangan komen

Selfie dulu ๐Ÿค— bila la mo hilang ni jerawat ๐Ÿ˜…๐Ÿ™ˆ oya, muka glowing after wearing #1minutemiraclefoundation love it ๐Ÿ˜ #1minutemiraclemascara pun awesome ๐Ÿ‘

[TERBARU] ๐Ÿ˜Ž
-
BERSEDIAKAHH SIS UNTUK 'GLOWINGKAN' MUKA SIS DIDEPAN MMBER2 SIS YG DULUNYA KUTUK BGAI NK MEROYAN..?? ๐Ÿ”ฅ
DENGAN HARGA SUPERB
.
.
.
Akk ni kja hri2 kna round2 bndr KL.. mklumlh jumpa client jual COWAY kn.. dulu2 5 client 5 kli touchup mekup.. naik bebal.. dh rushing masa.. dngn #1minuteMiracleFoundation kk pkai pagi.. tnghari tu pun lpas solt zohor..jaaaa..TEERBAIKK..๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช IENA- COWAY AGENT, AMPANG.
.
.
Harga????
Rm35 jerrrr..... ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Ape yg dapat FREE FREE tu??? ๐Ÿ˜˜
-
FREE CHACOAL GLITTER SPONGE..
AKA BEAUTY BLENDER.. Knpe perlu cuba?? ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ
-
* Sesangtlh susah nk dpt stock sebb asik hbis dkt stokis/agen.
* FREE GIFT?? Nama pun Free.. hbis brg xda FREE lgi dah..

Mawar ni necklace org pun dia nak main ๐Ÿ™ˆ #1minutemiraclefoundation

Main makeup dengan owner @1mmf_foundation_official kak @ain_fatin_lyana ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ hadoi rasa bagai langit dan bumi. Kak ain cantik gila. Teyn dengan tak makeup nya, muka busuknya. Hahahahaha! Thank you kak ain for sponsoring my class today! ๐Ÿ˜˜โค๏ธ #1minutemiraclefoundation #merelipbakmutiara #founder1mmf

BAHANA MICRO FIBER NI BULU MATA MUA BELLAZ MENCANAK KE LANGITT....
.
.
"xpernh lg jumpak Mascara bes cmnii..dh la panjang gilaaa..mhdah cuci lak tuu..ketup ketup ketup tercabut dh mascara..xyah pakai ayaq.. Bell Sukaaaaaa...."
.
Nabilah Zulydaini,Founder Makeup By Bellaz
.
.
.
.
Ape yg SUPERB SNGAT 1mmm nih??
.
๐Ÿ’ฏ micro FIBRE, agen yg paling jahat pnjgkn bu lu mata si pemakai..
๐Ÿ’ฏ Flevor chocolat, xde lagi dah nk munth2 dngn bau mscra mcm ubat lurus rambut.
๐Ÿ’ฏ Extrct ROSE, vitamin pda bu lu mta..bila lg kerp guna scra x lnsung boleh mmbuatkn pertumbuhan sel2 baru bu lu mata si pmkai..
๐Ÿ’ฏ LENTIK?? sewajibnya PENGEPIT OTOBOT 1ST in Mlysia dberi setiap pmbelian.. dengn NEW shape yg dicipta memudhkn bu Lu mata letik dngn garangnya.. x mcm dulu asik pth2 ja guna yg jnis gunting tu..
.
.
Knpe perlu beli SEKARANG???
.
โš  brg bagus selalunya stok asik hbis.. jngn slhkn HQ jika trjadi mcm 1st batch dulu.. berjnggut tgu stock baru..
.
โš  brg free PENGEPIT OTOBOT.. brg exclusive xda dekat malaysia.. semangnya mahal.. jdi jika HQ terasa terbeban.. kemungkinan besar FREE pengepit akn terkubur tinggal ayat shaja..
.
Whatsapp 0192547005 to orderโ™ฅ๏ธ
.
www.wasap.my/0192547005
.
#1mmmascara #1minutemiraclefoundationoriginal #1minutemiraclemascara #1minutemiraclemascara #1minutemiraclefoundation

SUSAH NK JMPA FOUNDATION YG BETUL2 GLOWING NATURAL,OVERDOSE??? EHHH kami dh jmpaaa...ce stalker ckittt...
.
.
.
"Pakai #1mmf ni mmg ringan,senang n mudah sgt2..yg paling bes pasal #1minuteMiracleFoundation nii dia #glowingOverdose n xmelekit.."
.
.
Segaknyaaa kak..kami pun jelesss niii...peloles betull skin ๐Ÿ˜๐Ÿ˜bahana #1mmf ๐Ÿ˜
.
.
Whatsapp 01132220384
.
.

MOST RECENT

"Sebelum nk beli msti cust akan tny.. Ok x ni... Sy ni cerewet sket nk cba bnda baru... "

Sis sy lagi 10kali cerewet bab nk tempek muka sis ni.. Sebab muka kot.. Nk plak dh pernah muka breakout dlu... Tapi sys tgk dah 1thun sis dh guna dan penah kejap CURANG ๐Ÿ™ˆ tapi patah balik guna 1mmf sbb brand hat sis curang tu tak best cam 1mmf.
Mai nak share ttg 1 Minute Miracle Foundation ni apa yg best
โœ… KKM NOT 160201
โœ… Sesuai semua jenis kulit dan tona
โœ… Merawat kulit muka
โœ… Tidak BERCAPUK!! โœ… Sah sah laa GLOWING OVERDOSE lepas seminit.. Rasa rasa nk cuba.. Rasa rasa ragu.. Mai jumpa sis trus.. Sis tolong calitkan.. Konfiram jatuh cinta ๐ŸŽถ๐ŸŽถ Jadi kau jangan ragu ragu sayang..ia tetap jadi milikmu ๐ŸŽถ๐ŸŽถ ws 011 36288906| 011 36288906

#foundationviral #foundationmerawat #1mmf #1minutemiraclefoundation #muabellaz #letscantik #glowingoverdose

EH TOLONG ERKKK..TU BUKAN MINYAKKK..TU GLOWINGGG GILA NAMANYAAA...
.
.
.
"Muka glowing GILA.that pic muka xberminyak yaa..tp effct #1minuteMiracleFoundation tu.."
.
"Pakai moisturizer dengn #1mmf je dh #glowing mcm ni..mcm cermin dh muka ".
.
.
.
Serius akak jeles dikk..sbb tu la 1mmf "secret of glowing overdose" .mmg overdose kaw kaw ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
1minute Miracle Foundation #1mmf foundation HD berevolusi terkini dengn 30% kandungan ekstrak mutiara khas untuk wajah GLOWING dan agen PERAWAT yang berkesan..
.
Harga Cuma ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—RM35.00๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Berminat???? trus dial ๐Ÿ‘‰ 0111-7777807

Mata galak bulu mata melentik, siap boleh sihatkan bulu mata lagi ๐Ÿ˜˜๐ŸŒˆ
.
RM45 SAHAJA
Postage RM8/SM RM12/SS
.
Berminat? Boleh DM atau Whatsapp 0122166410. Klik je link kat bio tuuuu ๐Ÿ˜

Buat sekadar mascara biasa tau. Ia luar biasaaaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
RM45 SAHAJA
Postage RM8/SM RM12/SS
.
Berminat? Boleh DM atau Whatsapp 0122166410. Klik je link kat bio tuuuu ๐Ÿ˜

Sebab tu lah weols cakap 1MMM ni berkesan! ๐Ÿ˜
.
Best sangat tau!
.
RM45 SAHAJA
Postage RM8/SM RM12/SS
.
Berminat? Boleh DM atau Whatsapp 0122166410. Klik je link kat bio tuuuu ๐Ÿ˜

Berminat? Boleh DM atau Whatsapp 0122166410. Klik je link kat bio tuuuu ๐Ÿ˜

Fibre Mascara ๐Ÿ˜ฑ Best gilaaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Berminat? Boleh DM atau Whatsapp 0122166410. Klik je link kat bio tuuuu ๐Ÿ˜

The Best Mascara Ever!
.
1 Minute Miracle Mascara ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
Berminat? Boleh DM atau Whatsapp 0122166410. Klik je link kat bio tuuuu ๐Ÿ˜

1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION

SPF 45

Tak perlu lagi pakai bedak, conceler or lain-lain, sebab 1MMF ni dah full coverage.

Parut jerawat, kulit kusam, eyebag semua ghaib dengan sekali sapuan.
Let's grab now. 1MMF.

Let's grab now.
whatsapp: 011-36623026

#1minutemiracle#1minutemiraclemakeup#1minutemiraclemascara#1minutemiraclefoundation#mascara#foundation

#1minutemiraclefoundation ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
Memang jadi pilihan ramai sebab
๐ŸŒนfull coverage
๐ŸŒนada spf 45
๐ŸŒนtahan sehingga 16 jam
๐ŸŒน30% extract pearl
.
Nak muka terus glowing lepas makeup ofcos la guna #1minutemiraclefoundation ๐Ÿ˜˜
.
Foundation ni juga bertindak sebagai perawat wajah
๐Ÿ’‹-memutihkan kulit
๐Ÿ’‹-mnyerap minyak berlebihan
๐Ÿ’‹-mnghilangkan black head
๐Ÿ’‹-memudarkan parut ๐Ÿ’‹-mnghaluskan kulit .
.
Harga cuma ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅRM35.00๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
FREE GIFT CHARCOAL SPONGE HIGH QUALIYY
Postge sm RM8
Postge ss RM11
.
TOTAL INCLUDE POSTGE
๐Ÿ”ŠSM RM43
๐Ÿ”ŠSS RM46
.
COD setia Alam,meru,puncak alam,shahAlam
.
Berminat???? WhatsApp/telegram
019 472 0458
Or klik link di bio ๐Ÿ‘† @1minutemiracle.foundation
.
#1mmf
#merelipbakmutiara
#glowingoverdose
#team_iman
#produkmalaysia #kulitbersih #kulitmulus #1mmf #foundation #foundationmuka #foundationhalal #1minutemiraclefoundation #1minutemiraclefoundationshahalam #1minutemiraclefoundationklang #1minutemakeup #mutiara #compactpowder #bedak #foundationmalaysia #foundationhalalmalaysia #produkbumiputera #1mmfshahalam #1minutemiraclefoundationklang #1minutemiraclefoundationpuncakalam

Tudiaaa.. tudia... tudiaaa...Cun melecun flawless baqhang dengan 1Minute Miracle Foundation kena plak gn 1Minute Miracle Mascara... ish.. mmg x kelih dh tgkkk.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Sapa tak cuba lagi rugi oii ! Haha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ โŒ No concealer
โŒ No powder
โŒ No shimmering
โŒ No fake eyelashes

Hmpa xmau kaa segak cm kak yong cikmiqha neh... Beli 1mmf dapat FREE CHARCOAL SPONGE untuk hampa blend 1mmf + EXTRA GIFT lagi ๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ‘
.
.
#1MMF
#1MinuteMiracleFoundation
#1MMM
#1Minute Miracle Mascara
#foundationviral
#mascaraviral

1MINUTE MIRACLE FOUNDATION+MASCARA COMBO SET
.
.
APA ISTIMEWANYA 1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION (1MMF) NI :
- Lepas 1minit apply wajah jadi merelip bak mutiara
- 30% ekstrak mutiara (wajib glowing)
- 8grm tahan 2bulan lebih
- Wangian melekat diwajah
- 1kod sahaja,,1mmf akn berubah mengikut warna kulit
- Tahan 16jam (tak berminyak)
- Full coverage
- Spf45
- Mengandungi vit e
- Halal (boleh dibawa solat)
- Mesra wuduk
.
FOUNDATION 1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION (1MMF) JUGA BERTINDAK SEBAGAI PERAWAT WAJAH :-
๐ŸŒธMemutihkan Kulit
๐ŸŒธMinyak Berlebihan
๐ŸŒธMenghilangkan Black Head
๐ŸŒธMemudarkan Parut
๐ŸŒธMenghaluskan Kulit
.
.
1 MINUTE MIRACLE MASCARA
BULU MATA LEBIH PANJANG 50X GANDA!
โœ” Extra Liquid
โœ” New Chocolate Flavor
โœ” Extra Mirco Fiberr
โœ” Free Transfomer Curler
.
KELEBIHAN & KEUNIKAN 1 MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) :
โœ”Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda!
โœ”Mengandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata
โœ”Design khas berus silicone yang unik
Special bauan coklat
โœ”Membuatkan mata lebih galak
โœ”Tidak bergumpal / comot
โœ”Mesra Wudhuk (Sangat mudah cuci)
.
.
COMBO SET 1MMF+1MMM
RM70
KOSPOS:
+RM8SM
+RM12SBH/SRWK
.
.
โคHARGA TAK TERMASUK POS
โคPOSTAGE EVERYDAY
โคFAST SERVICE
โคREADY STOCK!
โคTRUSTED SELLER
โค100% ORIGINAL
โคFREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

ORDER ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +60173441378
.
#1MinuteMiracleFoundation
#1MinuteMiracleFoundationMurah
#1MinuteMiracleFoundationOriginal
#1MMF #1MMFMurah #1MMFOriginal
#Foundation1MM
#OneMinuteMiracleFoundation
#OneMinuteMiracleFoundationMurah
#1MinuteMiracleMascara
#1MinuteMiracleMascaraMurah
#1MinuteMiracleMadcaraOriginal
#1MMM #1MMMMurah #1MMMOriginal
#Mascara1MM
#OneMinuteMiracleMascara
#OneMinuteMiracleMascaraMurah

1 MINUTE MIRACLE MASCARA

1 Minute Miracle Mascara mampu:

1. Melebatkan bulu mata
2. Melentikkan bulu mata
3. Memanjangkan bulu mata

Ada free pengepit bulu mata tau.

Rugi tau kalau tak cuba 1MMM ni.

Grab cepat 1MMM

RM 45
Postage: RM8 (SM) / RM12 (SS)

Jangan lupa order 1MMM

Whatsapp: 011-36623026

#1minutemiracle#1minutemiraclemakeup#1minutemiraclemascara#1minutemiraclefoundation#makeup#foundation#mascara

Tak kisah kulit awak kuning langsat, coklat koko, putih susu, si tampuk manggis dan hijau hulk ahahahaa ni mak kau ijauu๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Semua jenis kulit sesuai pakai 1MMF ni.
Sebab dia akan blend in dgn warna kulit awak. Awesome kan๐Ÿ˜‰

#1mmf
#1minutemiraclefoundation

Okay yang mana nak order #TotallyCleanWipes tu boleh click link kat bio kami. Wet tissue ni free from paraben and alcohol, sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Jom dapatkan sekarang! ๐Ÿ”ฅ
.
Harga Totally Clean :
๐ŸŒท1 PEK RM12
๐ŸŒธ1 set (3 peket Totally Clean)
RM30 - JIMAT RM6
.
๐Ÿ“ฆPostage: RM8sm| RM12ss
๐Ÿ“ฒWhatApp:011-31551546
๐Ÿ‘†๐ŸผCLICK AT OUR BIO WHATAPP LINK๐Ÿค—
๐Ÿ“ธNak order Screen Shoot gambar sekali
.
.
#iconmsia#myloveiconmsia#beuatybox#beautyboxmalaysia#dottsybeauty#dottsyfoundation#1minutemiraclefoundation#1mmf#temyracle#irriseential#magicskinprimer#nafura#hopegirl#trueisland#nudeconcealerbase#hermosabybelinda#cleansingwaterhermosa#hermosamalaysia#hbv#honeybeevenom#touchmineral#sugarbelle#ador#adorliquidmattes#sufiatottalycleanwipes#totallyclean#iflawless#minyakarganemas

Kan saya dah kata. MVM ni lain macam sikit jerat cinta dia. Mula-mula memang rasa maskara ni biasa-biasa je, tapi lepas cuba memang lemass tenggelam dalam lautan cinta si MVM ni. Tak mampu nak timbul dipermukaan dah ๐Ÿ˜‚ .
.
.
Masalah bila pakai maskara ni berpeluh sekejap je tapi dah comot kan? Belum lagi kena hujan. Habislah terjejas penampilan kalau mata comot kehitaman. Orang sebelah pun asyik terpandang-pandang kepelikan. Tapi MVM ni memang saya boleh jamin uolss takkan kecewa langsung. Pekat hitam jadi sekali calit je bulu mata terus menampakkan diri masing-masing .
.
.
โœ”๏ธ Langsung tak comot .
โœ”๏ธ Senang cuci. Guna air jer! .
โœ”๏ธ Dual brush ; skinny + jumbo .
โœ”๏ธ Ada fibre utk lentik lebat dan panjangkan .
โœ”๏ธ Ada castor oil utk pelihara bulu mata .
โœ”๏ธ Tak perlu bulu mata palsu dah! .
.
.
MVM harga asal RM89
PROMO RM59 sahaja + free travel makeup bag .
.
.
Whatsapp 01132209609

Testimoni #1mmf 1 minute miracle foundation
Sapa yg blum cuba jommm lah pm sis..best tau..belummm cuba belum tahuuu ... โค1MinuteMiraclefoundation
- Ringan , tak melekit
- SPF 45
- Mesra Wuduk mudah dicuci & halal boleh di bawa solat
- Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif - Mengecilkan pori
- Agen perawat - Merawat jerawat
- Mengurangkan kulit kusam, jeragat & eyebag
- 8gm (tahan 2-3 bln) ikut cara penggunaan
Parut , jeragat, jerawat, open pore ..semua boleh cover !!! Wajib berseri semulajadi sehingga 16 jam ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Full coverage ! Texture halus dan ringan . Kalau nak makeup nipis boleh, tebal pun boleh ! Janji glowing wing wing.. Dari jauh dah nampak muka
BAHAN AKTIF DALAM #1MMF BERTINDAK SEBAGAI PERAWAN PALINH BERKESAN
โœUvinul Easy ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ยท UV Filter
โœVitamin E ๐Ÿ’‹Anti-oxidan ๐Ÿ’‹ Melembabkan kulit
โœMethyl Metacrylate Crosspolymer ๐Ÿ’‹ Untuk melembutkan kulit ๐Ÿ’‹ยท Mengawal pengeluaran sebum (minyak) dan ๐Ÿ’‹menyerap pengeluaran minyak berlebihan.
โœTitanium Dioxide ๐Ÿ’‹ยท Melindungi kulit dari sinaran UV.
โœRice Bran Oil ๐Ÿ’‹ยท Anti-Oksida ๐Ÿ’‹ยท Membantu mengekalkan kelembapan pada kulit ๐Ÿ’‹ยท Membantu memperharui sel kulit yang baru dan memperbaiki permukaan kulit supaya lebih lembut
.
.
.
Tp part paling bessss... 1minute Miracle Foundation #1mmf foundation HD berevolusi terkini dengn 30% kandungan ekstrak mutiara khas untuk wajah GLOWING dan agen PERAWAT yang berkesan.. Wowww ! Best sgt ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’• berminat nak order klik link dibawah ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601121918334
#1minuteMiracleMascara
#1minutemiraclefoundation
#kosmetikviral
#koleksikosmetikmurah
#kosmetikbeautyshop
#pelbagaikosmetikmurah

1 MINUTE MIRACLE MASCARA

1 Minute Miracle Mascara mampu:

1. Melebatkan bulu mata
2. Melentikkan bulu mata
3. Memanjangkan bulu mata

Ada free pengepit bulu mata tau.

Rugi tau kalau tak cuba 1MMM ni.

Grab cepat 1MMM

RM 45
Postage: RM8 (SM) / RM12 (SS)

Jangan lupa order 1MMM

Whatsapp: 011-36623026

#1minutemiracle#1minutemiraclemakeup#1minutemiraclemascara#1minutemiraclefoundation#makeup#foundation#mascara

Dengan semudah ABC anda akan dpt bulu mata idaman anda..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Sangat sangat best 1mmm ni bila comot, tak perlu dah tisu basah atau air untuk lap..anda hanya tgu kering then lap shja.. tiada lg kesan hitam..tiada lg alasan malas nak remove makeup..๐Ÿ˜˜ โค๏ธMesra wuduk
โค๏ธmudah tanggal โค๏ธtiada kesan hitam
โค๏ธberus silicone
โค๏ธfree gift pengepit bulu mata yg di reka khas utk 1mmm

Nak ka nak??
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Boleh dm directly whatsapp dengan tekan link kat bio (0122166410)

NAK HARGA MURAH?? ๐Ÿ˜ณ. NAK HARGA JIMAT?? ๐Ÿ˜ฑ. Tuuu.. Tekan link bawah jah๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป. Harga promosi bulan December masih berjalan ye๐Ÿ˜˜

DIRECT WHATSSAP TO ORDER www.wasap.my/60145150486 ๐Ÿ˜VOSS_SHOP๐Ÿ˜
#produkkecantikan #produkkosmetik #produkkesihatan #murah #original #produkkesihatan #ukm #upm #utm #uitm #usm #um #hargastudent #makeup #eyeshadow #blusher #nars #aprilskin #aprilskinmurah #kylie #berusmakeupmurah #symabeauty #lemonex #1minutemiraclefoundation #lesandafoundation

Muka berminyak?
Blackhead banyak?
Kulit kusam?
.
Boleh dirawat dengan bantuan VITAMIN E & MINYAK ARGAN.
1MINUTE MIRACLE FOUNDATION (1MMF )100% halal dan tahan sehingga 16 jam.
Foundation HD berevolusi terkini yang mengandungi SERBUK MUTIARA khas untuk wajah GLOWING
.
FREE high quality CHARCOAL Sponge lagiii!
.
Apa yang best sponge ni???
- Mampu mengecutkan jerawat(terbukti setelah di kaji)
- Menghaluskan dan meratakan foundation dengan lebih cantik - Material setaraf beauty blander ori yang berharga RM90..
- Mampu mengembang 2kali ganda dari saiz asal
.
Bukan tu jaaaa...
1MMF sekarang dah ada scan barcode..untuk apa tu??
Untuk elakkan permainan harga berlaku..
Casing yang custom made...lain dari org lain..insyallah susah nak tiru..
Ingredient... Masih samaaa... Tetap SECRET OF GLOWING OVERDOSE
.
APA ISTIMEWANYA 1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION (1MMF) NI :-
- Lepas 1minit apply wajah jadi merelip bak mutiara
- 30% ekstrak mutiara (wajib glowing)
- 8grm tahan 2bulan lebih
- Wangian melekat diwajah
- 1kod sahaja,,1mmf akn berubah mengikut warna kulit
- Tahan 16jam (tak berminyak)
- Full coverage
- Spf45
- Mengandungi vit e
- Halal (boleh dibawa solat)
- Mesra wuduk
.
FOUNDATION 1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION (1MMF) JUGA BERTINDAK SEBAGAI PERAWAT WAJAH :-
๐ŸŒธMemutihkan Kulit
๐ŸŒธMinyak Berlebihan
๐ŸŒธMenghilangkan Black Head
๐ŸŒธMemudarkan Parut
๐ŸŒธMenghaluskan Kulit
.
.
RM32
KOSPOS:
+RM8SM
+RM12SBH/SRWK
.
.
โคHARGA TAK TERMASUK POS
โคPOSTAGE EVERYDAY
โคFAST SERVICE
โคREADY STOCK!
โคTRUSTED SELLER
โค100% ORIGINAL
โคFREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

ORDER ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +60173441378
.
#1MinuteMiracleFoundation
#1MinuteMiracleFoundationMurah
#1MinuteMiracleFoundationOriginal
#1MMF #1MMFMurah #1MMFOriginal
#Foundation1MM
#OneMinuteMiracleFoundation
#OneMinuteMiracleFoundationMurah

DAH MEMANG CUN, PAKAI 1MMF LAGI TAMBAH CUN !
.
" Almost 3weeks pakai 1mmf, nampak ada perbezaan. Kulit yang dulunya ada parut hitam dah makin kurang sejak pakai 1mmf. Tambah lagi, kulit dah tak oily jadi makin glowing gittew."
.
Thankyou 1mmf !
.
Apa lagi yang best pasal #1mmf ni ?
.
โœ” Lepas 1minit apply wajah jadi merelip bak mutiara
โœ” 30% ekstrak mutiara (wajib glowing)
โœ” 8grm tahan 2bulan lebih
โœ” Wangian melekat diwajah
โœ” Hanya 1kod warna sahaja,1mmf akn berubah mengikut warna kulit
โœ” Tahan 16jam (tak berminyak)
โœ” Full coverage
โœ” Spf45
โœ” Mengandungi vit e
โœ” Halal (boleh dibawa solat)
โœ” Mesra wuduk
.
Hanya bermodalkan RM35 untuk kulit glowing, dan paling penting sambil merawat kulit tau !
.
Whatsapp dya 010-3952515 untuk rahsia kulit glowing ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŽ FREE CHARCOAL SPONGE ๐ŸŽ
.
COD ๐Ÿš˜๐Ÿš˜ : Seri Iskandar, Tronoh & Bota.
.
#1mmf #1mmfipoh #1mmfperak #1minutemiraclefoundationperak #1minutemiraclefoundation #halalfoundation #foundationmurah #secretofglowingoverdose #kulitglowing #rahsiakulitglowing #foundationmampumilik #seriiskandar #ipoh #bota #tronoh #uitmperak #utpians #bazarpaknil #lofattah

Haisshh..ni lah namanya " SECRET OF GLOWING OVERDOSE.." .
.
Sharing dari MUA Thia yg apply 1 minute miracle foundation dan tengok sendiri effect slps 1 jam..makin glowing, makin shine-shine gituuu..๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
Wasap : +60145362077 utk order / detail produk
.
#1mmf
#1minutemiraclefoundation
#glowing #glowingoverdose #1mmm #1mmfoundation #visitmyigshopmy #visitigmy #igbizmalaysia #igbiz

1mm foundation ni bkn calang2 foundation okey... foundation ni bukan alas makeup semata2 tapi..1mmf mampu .
. ๐ŸŒบ Mengecutkan jerawat ๐ŸŒบ Mencerahkan kulit ๐ŸŒบ Lepas 1minit apply wajah jadi merelip bak mutiara ๐ŸŒบ 30% ekstrak mutiara (wajib glowing) ๐ŸŒบ Isi kandungan 8 gram tahan sehingga 2 bulan lebih penggunaan ๐ŸŒบ Wangian melekat diwajah ๐ŸŒบ 1 kod sahaja,1mmf akn berubah mengikut warna kulit ๐ŸŒบ Tahan 16 jam (tanpa kesan berminyak) ๐ŸŒบFull coverage ๐ŸŒบ Spf45 ๐ŸŒบ Mengandungi vit E ๐ŸŒบ Halal (boleh dibawa bersolat) ๐ŸŒบ Mesra wuduk (Mudah dicuci)
.
Harga 1mm Foundation
===================
RM35
.
.
whatsapp 0145362077 .
.
#1mmf #1MinuteMiracleMascara #1minutemiracle #1minutemiraclefoundation #foundationviral #glowingskin #glowing #glowingoverdose #igbizmalaysia #igmalaysia #visitigmy #visitmyigshopmy

MASIH TERCARI-CARI FOUNDATION YG MAMPU MENGHILANGKAN CELA DI WAJAH? MENGURANGKAN JERAWAT? KULIT KUSAM? SEPANTAS SEMINIT? .
.
ya u'olls bagi kaum kaum ibu yg nak siap cepat tapi masih cantik bergaya..? Inilah foundation miracle yg mampu bg kesan glowing dlm masa seminit dan cepat bersiap tanpa buat ank ank dan suami jeling sebab lambat nak tggu... .
.
------------------------------------- 1MMF memang sesuai untuk semua jenis kulit... Bukan nak lariskan produk TAPI memang terbukti dengan feedback customer ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โ†ชKulit sensitif boleh
โ†ชKulit berminyak boleh
โ†ชParut jerawat boleh
โ†ชJeragat boleh
โ†ชKulit kering boleh

Krim halal foundation include bedak asas.. HANYA Rm 35.00

Klik link dibwh tuk order

www.wasap.my/60142159747
#1minutemiraclefoundation#agentmelaka#1minutemiraclemelaka

baru restock 20 pcs smlm 1MMF dah tggal nie je ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Cepat-2 siapa yg blum grab lagi 1mmf sebelum stock habis licin ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Whatsapp 0173566985

#1mmfviral
#1minutemiraclefoundation
#glowingoverdose
#agent1mmf
#agentjohorbahru
#teammamaadmah
#rjsbeauty
#shashashamsi

SECRET OF GLOWING OVERDOSE.....
.
.
#1minuteMiracleFoundation
Foundation Pertama Di Malaysia yg mengandungi Serbuk Mutiara Asli yg mmpu mmbuat wajah BERSINAR BAK MUTIARA...
.
Dengan harga yg super duper jimat... ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰HAANYA RM35.00

ADA #FREEGIFT lg UOOOLLLSSS
-------------- ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽFREE high quality CHARCOAL Sponge lagiii....
Apa yg best sponge ni???
.
๐ŸŽˆmmpu mengecutkan jerawat(terbukti setelah di kaji)
๐ŸŽˆmnghaluskan dan meratakan foundation dengn lebih cntik ๐ŸŽˆmaterial setaraf beauty blander ori yg berharga rm90..
๐ŸŽˆmmpu mngembang 2kali ganda dari saiz asal

#1minutemiraclefoundation #1minutemiraclemascara #superglowing #ekstrakmutiara #gengluliamra #sayajual #bazarpaknil #faranihouse #faranibeauty #spf45 #foundation
#1mmf #1mmm #fdglowing #freegift #freesponge #beautyblender

1 MINUTE MIRACLE MASCARA

1MMM ni siap ada free pengepit bulu mata lagi tau.

1MMM pun boleh memanjangkan, melebatkan dan melentikkan bulu mata.

So, sesiapa yang teringin nak bulu mata yang lebat, panjang dan lentik tu, meh try 1MMM.

Grab cepat!!! Lambat nanti habis, stock dah tak banyak guys ๐Ÿ˜Š. Hanya RM 45
Postage: RM 8 (SM) / RM 12 (SS)

Whatsapp: 012-7237367

#1minutemiracle#1minutemiraclemakeup#1minutemiraclemascara#1minutemiraclefoundation#mascara#foundation#makeup

1MINUTE MIRACLE FOUNDATION+MASCARA COMBO SET
.
.
APA ISTIMEWANYA 1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION (1MMF) NI :
- Lepas 1minit apply wajah jadi merelip bak mutiara
- 30% ekstrak mutiara (wajib glowing)
- 8grm tahan 2bulan lebih
- Wangian melekat diwajah
- 1kod sahaja,,1mmf akn berubah mengikut warna kulit
- Tahan 16jam (tak berminyak)
- Full coverage
- Spf45
- Mengandungi vit e
- Halal (boleh dibawa solat)
- Mesra wuduk
.
FOUNDATION 1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION (1MMF) JUGA BERTINDAK SEBAGAI PERAWAT WAJAH :-
๐ŸŒธMemutihkan Kulit
๐ŸŒธMinyak Berlebihan
๐ŸŒธMenghilangkan Black Head
๐ŸŒธMemudarkan Parut
๐ŸŒธMenghaluskan Kulit
.
.
1 MINUTE MIRACLE MASCARA
BULU MATA LEBIH PANJANG 50X GANDA!
โœ” Extra Liquid
โœ” New Chocolate Flavor
โœ” Extra Mirco Fiberr
โœ” Free Transfomer Curler
.
KELEBIHAN & KEUNIKAN 1 MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) :
โœ”Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda!
โœ”Mengandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata
โœ”Design khas berus silicone yang unik
Special bauan coklat
โœ”Membuatkan mata lebih galak
โœ”Tidak bergumpal / comot
โœ”Mesra Wudhuk (Sangat mudah cuci)
.
.
COMBO SET 1MMF+1MMM
RM70
KOSPOS:
+RM8SM
+RM12SBH/SRWK
.
.
โคHARGA TAK TERMASUK POS
โคPOSTAGE EVERYDAY
โคFAST SERVICE
โคREADY STOCK!
โคTRUSTED SELLER
โค100% ORIGINAL
โคFREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

ORDER ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +60173441378
.
#1MinuteMiracleFoundation
#1MinuteMiracleFoundationMurah
#1MinuteMiracleFoundationOriginal
#1MMF #1MMFMurah #1MMFOriginal
#Foundation1MM
#OneMinuteMiracleFoundation
#OneMinuteMiracleFoundationMurah
#1MinuteMiracleMascara
#1MinuteMiracleMascaraMurah
#1MinuteMiracleMadcaraOriginal
#1MMM #1MMMMurah #1MMMOriginal
#Mascara1MM
#OneMinuteMiracleMascara
#OneMinuteMiracleMascaraMurah

1 MINUTE MIRACLE MASCARA

1 Minute Miracle Mascara mampu:

1. Melebatkan bulu mata
2. Melentikkan bulu mata
3. Memanjangkan bulu mata

Ada free pengetip bulu mata tau.

Rugi tau kalau tak cuba 1MMM ni.

Grab cepat 1MMM

RM 45
Postage: RM8 (SM) / RM12 (SS)

Whatsapp: 012-7237367

#1minutemiracle#1minutemiraclemakeup#1minutemiraclemascara#1minutemiraclefoundation#makeup#foundation#mascara

Macam2 ada๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป.. Ws untuk harga promosi December. Ye, beg pun ada ye๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ DIRECT WHATSSAP TO ORDER www.wasap.my/60145150486 ๐Ÿ˜VOSS_SHOP๐Ÿ˜
#produkkecantikan #produkkosmetik #produkkesihatan #murah #original #produkkesihatan #ukm #upm #utm #uitm #usm #um #hargastudent #makeup #eyeshadow #blusher #nars #aprilskin #aprilskinmurah #kylie #berusmakeupmurah #symabeauty #lemonex #1minutemiraclefoundation #lesandafoundation

Kan dah kata kalau terperangkap dalam jerat MVM ni memang tak boleh nak curangg dah. Kalau tercurangg dengan mascara lain pun pasti kembali setia semula dengan MVM ๐Ÿ˜‚ .
.
.
MVM ni bukan calang-calang tau. Ingat lagi mascara Douya yang famous dan viral dulu? Sehinggakan ada fake! Yesss kini pengasas kembali dengan mascara formula baru. Setanding jenama antarabangsa dan lengkap dengan semua ciri yang memudahkan wanita memakai mascara .
.
.
โœ”๏ธ Senang dicuci (mesra wuduk) .
โœ”๏ธ Cuci guna air / cleanser .
โœ”๏ธ Takkan comot (no panda eyes) .
โœ”๏ธ Tahan 24 jam .
โœ”๏ธ Waterproof .
โœ”๏ธ DUAL brush ; skinny + jumbo
โœ”๏ธ Ada fibre utk panjang lentik dan lebat! .
โœ”๏ธ Ada Castor Oil utk jaga dan galakkan pertumbuhan bulu mata baru .
โœ”๏ธ Tak perlu make up remover .
โœ”๏ธ Tak perlu bulu mata palsu dah .
.
.
Semua ciri best ini lengkapp dalam sebatang MVM tau. Ibarat beli 2 mascara berlainan dengan satu harga. Huntonggg ๐Ÿคฉ .
.
.
PROMO RM59 sahaja .
+ free travel make up bag .
.
.
Whatsapp 01132209609

Hari-hari dapat feedback best MVM Norafurla ni. Kalau sebelum beli jeling sebelah mata, selepas beli terus jatoh chentaaaa ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป .
.
.
Mana tak jatuh cinta kalau senang dicuci. Mudah dicuci lagi-lagi bila nak solat. Gosok-gosok dengan air je dah tertanggal semua. Takde kesan hitam melekat dibawah mata, tak perlu guna make up remover. Eh sangat praktikal bagi muslimah tau sebab mesra wuduk .
.
.
Saya boleh jamin lepas korang cuba MVM ni mesti dah tiada lagi mimpi ngeri yang biasa korang alami bila nak cuci mascara. Cuci sekali belum tentu hilang semua fibre yang melekat-lekat. Silap haribulan bulu mata pun tercabut! ๐Ÿ˜ญ .
.
.
MVM harga asal RM89
PROMO RM59 sahaja .
.
.
+ pos RM8 SM/RM12 SS .
+ FREE travel makeup bag .
+ moneyback guaranteed (on terms) .
.
.
Whatsapp 01132209609

1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION AND MASCARA

Cepat Grab!!! Stock dah tak banyak, tinggal ni sahaja, cepat, Siapa cepat dia dapat!! Whatsapp: 012-7237367

#1minutemiracle#1minutemiraclemakeup #1minutemiraclemascara#1minutemiraclefoundation#mascara#foundation#makeup

Assalamualaikum.... ๐Ÿ’
Selamat petang semua....๐Ÿ˜˜ #1minutemiraclefoundation sold out... isnin kaknad restock ye...๐Ÿ˜‰ Ready stock #nuvittavitaminc #1minutemiraclemascara
#innercpg ๐Ÿ˜š

www.wasap.my/6019319839

RAHSIA KULIT GLOWING KINI TERBONGKAR !
.
Siapa yang tengah mencari foundation yang mampu menutup cela di wajah dengan full coverage sambil merawat ?? Nahh 1Minute Miracle Foundation sangat sesuai untuk korang tau !!
.
Kelebihan yang ada pada 1MMF ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐ŸŒธ Lepas 1minit apply wajah jadi merelip bak mutiara
๐ŸŒธ 30% ekstrak mutiara (wajib glowing)
๐ŸŒธ 8grm tahan 2bulan lebih
๐ŸŒธ Wangian melekat diwajah
๐ŸŒธ 1kod warna sahaja, 1mmf akn berubah mengikut warna kulit
๐ŸŒธ Tahan 16jam (tak berminyak)
๐ŸŒธ Full coverage
๐ŸŒธ Spf45
๐ŸŒธ Mengandungi vit e
๐ŸŒธ Halal (boleh dibawa solat)
๐ŸŒธ Mesra wuduk
.
Hanya RM35 untuk dapat kulit glowing, merelip bak mutiara !
.
COD ๐Ÿš˜๐Ÿš˜ : Seri Iskandar, Tronoh & Bota.
.
Berminat whatsapp dya nahh 010-3952515
.
#1mmf
#1mmfseriiskandar
#1mmfperak #1minutemiraclefoundation #merelipbakmutiara #kulitglowing #secretofglowingoverdose #1minutemiraclefoundationperak #halalfoundation #mesrawuduk #foundation #foundationmampumilik #foundationmurah #seriiskandar #ipoh #utpians

#1mmf #1MinuteMiracleFoundation ๐Ÿ’Foundation pertama yg BERTINDAK MENYAMARKAN CELA
๐Ÿ’Pelindung UV SPF45++
๐Ÿ’Diperkaya VITAMIN E merawat kulit sihat muda & bermaya
๐Ÿ’BEBAS SILIKON & BAHAN MERBAHAYA
๐Ÿ’MESRA WUDHUK senang dibawa & dicuci
๐Ÿ’Keluaran bumiputera & kilang bertaraf GMP
๐Ÿ’Sesuai utk SEMUA JENIS KULIT asia cerah mahupun gelap
๐Ÿ’Pudarkan JERAGAT & kecutkan JERAWAT
๐Ÿ’Tahan 16jam lagi lama lagi glowing

watsapp 01110901623
Price rm35.00

#1munutemiraclefoundationmurah#1minutemiraclemalaysia
#1MinuteMiracleFoundation
#HalalFoundation
#GlowingOverdoseUolls

Most Popular Instagram Hashtags