#18sx

6907 posts

TOP POSTS

Pusing aku ke pantai, tanah aku julang, serpa air erat bersama, kucup aku seperti selalu. #18sx

Jangan tiru aksi ini dirumah. Kanak2 dibawah umur serta yg lemah semangat, lemah jantung, lemah ingatan, pendek akal, akal tak berhubung dinasihatkan supaya tidak melihat foto ini ❗️🔞 #18sx #icity #3DTrickArtMuseum #jangantiru

Salam guyz.

Apa khabar semua?
Malam ni abang dan isteri nak belanja video baru.

So nanti boleh cikedaut dekat page Fb atau Youtube MTAS Production!

Pastikan solat terawikh dulu baru tengok,
Sebab bagi wanita, ia boleh menganggu gugat iman kalian 😜😜😜 #censored #18sx

😏🐳🐠🐟🐬🐋🌊 #ibe #beautyexpo2017 #waterworld #dontwrongfocus #18sx

Senyum je dia..aummm..HAHAHA
#winter #travel #vacation #18sx #IkanDuyungTakSenonoh

"If a man expects a women to be an angel in his life, he must first create heaven for her" 😁 #quoteoftheday #pattern #18sx

MOST RECENT

.
X perlu guna jari lagi😍😍😍
Pasti dara, kompom setia
Rasa macam ori, boleh pancut dalam.
.
.
#pussypalsu .
.
Wasap 0108528907

Repost #testimonibelacakpwp
Mengapa minyak belacak baik utk anda?

1. Besar panjang
Besar dan panjang dimana ia dapat memberi kenikmatan kepada orang yang tersayang..Dimana ia dapat menyentuh 5 makam bagi mencapai klimaks seorang wanita.
2. Kuat pangkal
Supaya tidak mudah patah ketika bersama..bila org rmh berada di atas, pangkal zakar boleh patah jika pangkal anda tidak kuat..juga mengelakkan zakar dr mudah lembik ketika bersama

3. Pecah angin
Membuang angin pd lubang cincin..zakar akan lebih cepat teransang drpd biasa..lebih cepat bangun utk pusingan kedua..dan tidak lembik ketika bersama..dan bila angin dah pecah pd lubang cincin, ia dpt menambahkan size pada zakar..juga utk mengelakkan dr terkena angin pasang

4. Keras
Zakar keras dr biasa, picit pun x sakit, kena kemut pun steady dan memberi kenikmatan pd pasangan..juga boleh menyelesaikan masalah kencing x lawas, meluruskan zakar bengkok dan menambahkan kekuatan pancutan mani

5. Tahan lama
Menghilangkan geli pd kepala zakar dan menenggelamkan urat geli pd bahagian bawah kepala zakar.. Minyak disertakan doa batin dan solat hajat sekali ketika diproses..insyaallah jika digunakan dgn betol, encik akan dpt hasilnya.. Harga:
-30ml @RM35
-70ml @RM70
-Ma'jon @RM35
-Package 30ml+ma'jon @RM60
-Package 70ml+30ml/ma'jon @RM90
-Package 70ml+30ml+ma'jon @RM110
-Free ebook permata yg hilang
-Free pos seluruh msia
-Pengeposan privasi
-Bank in sblm weekdays 5pm jika ingin barang dipos hari yang sama
#sayajual #minyakbelacak #suamiisteri #ubatkuat #kadkahwin #kadkahwinmurah #pelamin #minipelamin #pelaminmini #harummalam #minyaklintah #sayajualmurah #bazaarpaknil #malaysianwedding #hantaran #hantaranmurah #18sx #pinengpowerbank #minyakbelacakpwp #minyaklintahgunung #vimaxmalaysia ☎️sms/whtsp 019-3798856
🎁Free Poslaju
🎁Free Ebook Permata Yg Hilang
✅ poslaju preferred
✅ cod area
-pst bdr damansara (10am- 6pm)
-mcd bangsar baru (6-8pm)
-NU Sentral (6-8pm)
-Megan Salak Park (6-8pm)
-Tol Sg Besi, UPM, Kajang, Bangi (6-8pm)
-Bkt Mahkota/Bdr Seri Putra (>9pm)

.
"KOMBINASI TERBAIK UNTUK TENAGA DALAMAN & LUARAN"
.
REXAVAR di Formulasikan oleh Dr. MARK SAGINOR iaitu PAKAR Sakit Tuan & sudah 30 Tahun lebih dalam bidangnya.
.
Fungsi REXAVAR U.S:
✅ Membangkitkan Ghairah Nafsu dengan cepat.
✅ Capaian Eraksi yang panjang "Lambat Pancut"
✅ Mengembangkan saluran darah Utama dalam zakar.
✅ Meningkatkan hormon "TESTOSTERON" badan.
✅ Memberi tenaga & stamina.
✅ Memekat, membanyakkan air mani "Pancutan Kuat".
✅ Menstabilkan hormon kelelakian.
. 💘Kembalikan semula Keremajaan & Kehangatan Hubungan intim Suamisteri.
.
.
#rexavar
#supplementlelaki
.
.
Wechat id : ciksab10
GST ditanggung, POS dipayung. Segalanya beres. Wasap jer no ni
👇👇👇👇👇 .
📲 0108528907
.
.
📲 0108528907
.
.
📲 0108528907
.
.
PSSTTTT** Jangan PM @ DM, wasap jer terus 0108528907 nanti org tau. Identiti dirahsiakan dari pengetahuan umum. Jangan risau, selamat punya

#sayangbini
#tackleawek
#awekmelayu
#besarkanpayudara
#sayajualmurah
#minyaklintah
#onlineshop
#isteripuas
#produksuamiisteri
#ubatkuat
#ubatbatinmurah
#ubatkuatlelong
#suamiisteri
#18sx
#hammerofthor
#vimaxlelong
#ceritadalamkelambu
#nikah
#kerjakahwin
#ubatkuatmurah
#malampertama
#abamsado
#candyboriginal
#tahanlama
#lambatpancut
#bluewizardmurah
#produkbatinoriginal
#besarkanzakar

stop talking to the sign board . its just only a sign . they're not human like us ? how they do that ? itulah persoalannya . tepuk dada tanya selera . salam kosong satu tiga . #YOLO #igers #igersklate #igersmalaysia #sign #U18 #18sx #19sx #2?sx

Ape la yg dibuatnyer ni..?? Ishhhh ishhh #18SX #dontthinknegatif

Bkn abam2 je boleh guna, hakak2 pun boleh 😎 kasi besar mantap sikit baru seronok laki hang uli 😬
❌Bosan dgn produk kuat??
❌Dah cuba mcm2 produk tp hasil xde??
❌Lepas je beli, seller tutup kedai??
Jangan putus asa dulu bro!! Try minyak belacak keluaran pwp!! Harga pun murah mampu milik!! Dan yang paling penting sekali berkesan!! Apa bagus minyak belacak pwp??
💪🏻 menguatkan zakar
💪🏻 membesarkan zakar
💪🏻 memanjangkan zakar
💪🏻 tambah kelajuan pancutan mani
💪🏻 membaik pulih urat zakar
💪🏻 tahan lama
💪🏻 atasi kencing x lawas
💪🏻 elak mati pucuk
💪🏻 membesar dan mengenyalkan payudara
Produk turun temurun resipi terbaikkk, dari 2007 kami dah jual online. Jgn risau bro, kami bukan seller bermusim 😎
Bro klu nak tahu lanjut boleh whtsp 019-3798856.
#sayajual #minyakbelacak #suamiisteri #ubatkuat #kadkahwin #kadkahwinmurah #pelamin #minipelamin #pelaminmini #harummalam #minyaklintah #sayajualmurah #bazaarpaknil #malaysianwedding #hantaran #hantaranmurah #18sx #pinengpowerbank #minyakbelacakpwp #minyaklintahgunung #vimaxmalaysia ☎️sms/whtsp 019-3798856
🎁Free Poslaju
🎁Free Ebook Permata Yg Hilang
✅ poslaju preferred
✅ cod area
-pst bdr damansara (10am- 6pm)
-mcd bangsar baru (6-8pm)
-NU Sentral (6-8pm)
-Megan Salak Park (6-8pm)
-Tol Sg Besi, UPM, Kajang, Bangi (6-8pm)
-Bkt Mahkota/Bdr Seri Putra (>9pm)

Sesekali kena perli memang rasa down!!terasa macam dah hilang segala kekuatan. Yang keras jadi lembik, yang cute lagi cute.
NAH AMIK PENAWAR NI, MINYAK LINTAH GUNUNG+BELACAK, dengan kandungan 80% pati asli pasti buatkan boboi bertambah garang.
Dulu timun, sekarang terung.
Dulu ular lidi, sekarang tedung.
BERMINAT NAK CUBA??
SEKARANG TENGAH OFFER😍
Harga biasa rm85, sekarang hanya rm70 + free postage.
.
.
#mlb

Alhamdulillah #testimonibelacakpwp lg 🙌🏻
Amalkan minyak kami, BESAR, PANJANG, KERAS, TAHAN LAMA! "PACAKAN BELACAK PASTI KEMUNCAK"

Harga:
-30ml @RM35
-70ml @RM70
-Ma'jon @RM35
-Package 30ml+ma'jon @RM60
-Package 70ml+30ml/ma'jon @RM90
-Package 70ml+30ml+ma'jon @RM110
-Free ebook permata yg hilang
-Free pos seluruh msia
-Pengeposan privasi
-Bank in sblm weekdays 5pm jika ingin barang dipos hari yang sama

sms/whtsp 019-3798856
#sayajual #minyakbelacak #suamiisteri #ubatkuat #kadkahwin #kadkahwinmurah #pelamin #minipelamin #pelaminmini #harummalam #minyaklintah #sayajualmurah #bazaarpaknil #malaysianwedding #hantaran #hantaranmurah #18sx #pinengpowerbank #minyakbelacakpwp #minyaklintahgunung #vimaxmalaysia ☎️sms/whtsp 019-3798856
🎁Free Poslaju
🎁Free Ebook Permata Yg Hilang
✅ poslaju preferred
✅ cod area
-pst bdr damansara (10am- 6pm)
-mcd bangsar baru (6-8pm)
-NU Sentral (6-8pm)
-Megan Salak Park (6-8pm)
-Tol Sg Besi, UPM, Kajang, Bangi (6-8pm)
-Bkt Mahkota/Bdr Seri Putra (>9pm)

Most Popular Instagram Hashtags