#180618

MOST RECENT

My love is yours if you're willing to take it
Give me your heart 'cause I ain't gonna break it💍
#friends #proud #couple #couplegoals #friendships #180618

翻影片看~這個演唱會能去成,真的要感謝朋友,懷著感恩的心,要多做好事~
有機會希望也剛好有能力,再衝一次。
睡前聽聽요섭 講話,好睡
#양요섭솔로콘서트 #180618 #白

#latepost thanks bro dah ngeboyong cajonnya.... Salam 41artmusicshopmakassar
Jl. Mallengkeri 3 No.6 Komp. Zchar Lr. 2 Makassar
Wa 08971591181,
Phone 082348639100
Cabang
Jl. Mapaodang (depan STIEM Bongaya)
Wa/Phone 082333393100

IG : 41artmusicshop
Fanpage : 41-ArtMusicShopMakassar
Web : https://41artmusicshop.com
#41artmusicshop
#tokomusik
#makasar
#gitar
#accesoriesmusik
#instamusic
#music
#diskon
#murah
#180618

#latepost ke toraja dlo.... Thank bro tommy.... Salam 41artmusicshopmakassar
Jl. Mallengkeri 3 No.6 Komp. Zchar Lr. 2 Makassar
Wa 08971591181,
Phone 082348639100
Cabang
Jl. Mapaodang (depan STIEM Bongaya)
Wa/Phone 082333393100

IG : 41artmusicshop
Fanpage : 41-ArtMusicShopMakassar
Web : https://41artmusicshop.com
#41artmusicshop
#tokomusik
#makasar
#gitar
#accesoriesmusik
#instamusic
#music
#diskon
#murah
#180618

#개특별 #180618 #미용이 참 잘됐구만 #단골이 좋긴해 #이동네 오길 잘했어ㅋㅋㅋ

Nak train Aisya minum susu dlm botol bkn senang, ibu nangis sekali 😂😂😂
start day 1,dia ok ja minum susu badan n botol, tp ibu mcm xyakin khasiat yg dia dpt dr susu ibu yg dibotolkan (teknik pemanasan semula), jd ibu kurangkan bg susu dlm botol 😅
Hampir 2bulan umur Aisya, baru sedar,nanti nak kena hantar Aisya ke pengasuh, nak tak nak, dia kena minum susu botol. Bermula laa drama pukul 7, akasia, samarinda,sinetron 😆😆. Nak train dia biasa balik dgn botol bkn senang.
Tapi ibu paksa jgk, haa dia punya teriak tu mcm kena cubit. Tak sempat masuk mulut lg puting tu, dia punya menjerit Ya Allah, xsampai hati dengaq 😅. Sampai ke sudah xminum, tuang saja susu. Tp ibu cuba jgk, smpai akhirnya,dia ok minum dlm botol.

Tp bila tngok dia minum dlm botol, ibu pulak rasa sedih, dia punya reaksi muka tu nampak sgt kena paksa 😢😢😢. #ibuterpaksaAisya
#59days #nuraisyanabila #anakibubaba #anugerahsyawal #180618

💥พร้อมส่ง💥 งานจีน เสื้อถักไหมพรมถักใส่คลุมเก๋ๆ

อกยืดได้ 38" ยาว 20"

ราคา 200 บาท

#พร้อมส่ง #สินค้าพร้อมส่ง #ภาพถ่ายจากสินค้าจริง #เสื้อ #เสื้อถัก #เสื้อถักไหมพรม #เสื้อกล้าม #เสื้อกล้ามถักไหมพรม #180618

Telatpost... #180618

#180618
내 사랑 떠영이〰️❣

En ozel en guzel an🙏🏻allahim omur boyu ayirmasin sizi🙏🏻birbirinize can olun yoldas olun🙏🏻🖤
#kardesleilkbulusma👬
#180618

Pengen blek lagi😄😄 #lateposting
#180618

skali skala ibu nak wefie ngn Aisya 😂😂😂
syok dia balik kg kena gomol ngn tok nek n mak tok 😅😅 masuk keta lena 👪👪👪
Baba mana? 😆😆😆
#nuraisyanabila
#anugerahsyawal #anakibubaba #180618 #55days

2 months Today Daddy😭Shit Don't get easier,, Still Waiting For You To Walk through those doors or jump out of that car,, reality just isn't normal,, The house feels so empty without your grumpy ass😭💔Just come home already😔💔I hope wherever you are your at ease and out of pain,, We Love N Miss You Like Fking Crazy Dada💔Until We Meet Again xo

#051179 #180618 #WeLoveYou

+863
굿뭘닝🌞
#생후758#부릅#180618

Most Popular Instagram Hashtags