#15kmfinisher

MOST RECENT

Done ! The North Face Outdoor Challenge 2018✅
#tnfoutdoorchallenge2018 #15kmfinisher #8obstacles #pewaiteruk

We run and we survived !!!
15KM Saucony run Malaysia 2018 🙌 ✔ Challenge
✔ Journey
✔ Achievement
✔ Medal
❌ Run like there is no tomorrow? 🤣

#sauconyrunmalaysia2018 #royalsportinghouse #companyevent #15kmfinisher #runyourworld

วิ่งหน้าตั้งมันเป็นแบบนี้นี่เอง 😂😂😂#superminimarathon15km #15kmfinisher #morningrunning #preparefor21km


Tak ada yang pertama mana mungkin akan ada yang seterusnya... ❤
Mula mula sebelum register untuk join run ni asyik dok cakap dengan diri "Boleh ke aku... Larat ke aku...macam mana kalau tak sempat habiskan 15km..." eh macam2 soalan keluar dari suara hati... ❤
Tapi akal dok push juga kata kat diri "kau boleh!... Kalau tak cuba mana nak tahu kau mampu ke tak.. So kena cuba.. " sign up dan kemudian fikir... Eh baik ku sign up nama en suami Penjejak Bayang sekali.. Hahaha. Paksa juga dia join walau pun tahu waktu tu dia nak balik Johor seminggu.

Bila start buat... Eh macam boleh habis je sebelum waktu yg ditetapkan. Semakin hari makin confident boleh cukup larian ikut masa. En suami pun masa tu dikampung dapat selesaikan larian beliau.

Hilang terus suara suara yang negetif melemahkan semangat waktu sebelum register tu. Bukan orang lain pun. Tapi suara hati diri sendiri yang merendahkan kebolehan diri sendiri. Suka fikir yang bukan bukan sebelum mencuba kan. ❤
Begitulah kita dalam apapun bidang, selalu pandang rendah diri sendiri memang akan membinasakan diri sendiri juga. Cuba dulu... Cuba sehabis baik. Jgn terus decided dan judge. ❤

#proudofmyself #proudofmyhubby #kidneycarevirtualrun #healthykidneyhealthylife #15kmfinisher #healthywithshaklee #poweredbyShaklee #Shakleebusines

Cette année je n'étais pas dans l'eau pour nager les 15 km qui séparent Doussard d'Annecy soit le lac dans sa longueur.
Cette année j'ai décidé de vivre cette expérience de l'autre côté et de soutenir les participants aux derniers mètres de la course du haut de mon paddle. Je comprenais leur joie d'arriver à bout, dans la douleur pour certains, dans l'excitation pour d'autres. Quelques phrases de réconfort redonnaient le sourire pour terminer ces derniers 800 mètres. Bravos à tous, vous étiez géniaux! Et merci @nellymoenneloccoz pour ta dance sur le paddle et @pcampiche 😘
.
.
.
.
.
#swimming #openwater #lakeswimming #workoutmotivation #workoutbabes #fitness #lake #trailrunning #trail #triathlon #healthyfoodshare #motivation #sportmotivation #running #alpinebabes #swimwear #arena #alps #womenstyle #mountain #mountainbabes #style #race #summerstyle #arenaswimwear #15kmfinisher #outdoorwomen #mountaingirls

I can do it 🏃🏽‍♀️
#tbsaturday 🏃🏽‍♀️❤️
#brooksnationaldayrun2018
#15kmfinisher
#keeprunninggirl

I think its naive to think you can push yourself as hard as someone else can push you, but I work really hard on my own. I know my body. 👍👌
#SandugoTrailRunChallenge2018
#15KMFinisher
#firsttimeintrailrunandimlovingit☺️

Taking on life's challenges one step at a time with a smile. As the song goes, "Don't worry about a thing 'cause every little thing gonna be alright." Photo taken from @sandugo_official FB page. Thank you for the pics! :) #sandugorun2018 #sandugotrailrun2018 #15kmfinisher #walangtraining #lakadmatatag

Always remind yourself to Stay positive and happy. Work hard and don't give up hope. Be open to criticism and keep learning👍🤗☺️
#SandugoTrailRun2018
#SandugoRoadtoTrailChallenge
#15KMFinisher
#WhatanAmazingTrailRoute

Most Popular Instagram Hashtags