[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#12joy

7 posts

MOST RECENT

Matchweek #2 KVL Damansara Div 2 : GTFC 3-0 SIC 📸 : @theninphotos #kvl #GTFC Need an assist? Call @zsyibri 😉 Alhamdulillah 1st goal for the new season. More to come! 💪🏻 @gelaktikusfc #12joy

Practice senyum and posture, nanti takdela nampak garang & rendah 😂. Orang sebelah bukan main silang sailang lagi, 😬 Ya Allah, permudahkan perjalanan dan urusan kami aminnn. Thanks @boldxjabbar & family kasi pinjam props. #12joy #juycale #classico #oranglamo #vintage

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin kepada semua yang mengenali diri. Menjelang raya umpama restart button untuk everything, macam tahun baru, aku punya tahun baru. Tahun ni special sikit, tahun terakhir beraya bujang, so tak boleh restart macam biasa*, sebab tu satu je bunga api, tunggu tahun depan ada dua bunga api insyaallah kalau panjang umur 😉 #12joy #raya #teamrayaipoh

Sukan bolasepak ni merangkumi pelbagai gerak geri yang menarik. Sebagai contoh gambar diatas, gabungan dari bolasepak & silat haaaa, tumpuan tenaga & fokus yang betul terutamanya pada ketika untuk melakukan rembatan yang padu dan tepat (*rujuk gambar diatas) akan pasti menemui sasaran. Tuah @cale.salim datang tengok game pun menjadi punca terhasilnya gol yang dicari untuk musim ini. #ratsmarchingon #gtfc #invincible #gelaktikusfc #12joy Akhir kata shotoooooooo!

Haaa jaga jaga nanti kena 5 ringgit. #gtfc #RatsGoMarchingOn #joy #12joy

December photo challenge.... Day#12JOY is FAMILY Day#14Drink #Sprite😈 #Day15Lights #ChristmasTree &&& this is my Day#13Composition @treceylv @osocuteinc playing catch up from a busy weekend

Most Popular Instagram Hashtags