#1234U

MOST RECENT

U 'll soon be able to get the happiness that u have been longing for πŸ’™
#1234u
#NorahUtara
#purplemintchampions πŸ‘

.
πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ TRUDOLLY MERDEKA SALE β€Ό πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ .
.
πŸ’•TRIO COMBO
Price : RM 150sm , RM 160ss akan dapat : πŸ˜β €
βœ… 1 botol Beauty Booster, 1 botol Detox Pro β €
βœ… 1 botol Vdolly β €
βœ… FREE GIFT🎁🎁 DRAWSTRING BAG πŸŽπŸŽβ €
βœ… FREE POSTAGE πŸ“«πŸ“«
.
.
Whatsapp πŸ“²016.9650997
for fast reply!
.
βœ”POSTAGE TO ALL IN MALAYSIA EVERYDAY
βœ”COD TO AREAS IN JOHOR BAHRU
βœ”FAST REPLY & SERVICE
βœ”TRUSTED ONLINE SELLER
.
Spread kindness! 😍😍😍
.
#trudolly
#trudollybyfazura
#fazura #puterizarith
#chewabletsblets
#trudollyhq
#lovewarriors #fazbulous #euphoria
#fairytalewedding #cintalangka
#1234u #fattzurawedding
#cantikdansihatmacamfazura
#trudollyjohorbahru
#trudollybukitindah
#trudollyskudai
#trudollytamanu
#trudollypulai
#trudollymutiararinimydin
#trudollymutiararinitesco
#trudollygelangpatah
#trudollyjdt

.
πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ TRUDOLLY MERDEKA SALE β€Ό πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ .
.
πŸ’•TRIO COMBO
Price : RM 150sm , RM 160ss akan dapat : πŸ˜β €
βœ… 1 botol Beauty Booster, 1 botol Detox Pro β €
βœ… 1 botol Vdolly β €
βœ… FREE GIFT🎁🎁 DRAWSTRING BAG πŸŽπŸŽβ €
βœ… FREE POSTAGE πŸ“«πŸ“«
.
.
Whatsapp πŸ“²016.9650997
for fast reply!
.
βœ”POSTAGE TO ALL IN MALAYSIA EVERYDAY
βœ”COD TO AREAS IN JOHOR BAHRU
βœ”FAST REPLY & SERVICE
βœ”TRUSTED ONLINE SELLER
.
Spread kindness! 😍😍😍
.
#trudolly
#trudollybyfazura
#fazura #puterizarith
#chewabletsblets
#trudollyhq
#lovewarriors #fazbulous #euphoric
#fairytalewedding #cintalangka
#1234u #fattzurawedding
#cantikdansihatmacamfazura
#trudollyjohorbahru
#trudollybukitindah
#trudollyskudai
#trudollytamanu
#trudollypulai
#trudollymutiararinimydin
#trudollymutiararinitesco
#trudollygelangpatah
#trudollyjdt

.
πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ TRUDOLLY MERDEKA SALE β€Ό πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ .
.
πŸ’•TRIO COMBO
Price : RM 150sm , RM 160ss akan dapat : πŸ˜β €
βœ… 1 botol Beauty Booster, 1 botol Detox Pro β €
βœ… 1 botol Vdolly β €
βœ… FREE GIFT🎁🎁 DRAWSTRING BAG πŸŽπŸŽβ €
βœ… FREE POSTAGE πŸ“«πŸ“«
.
.
Whatsapp πŸ“²016.9650997
for fast reply!
.
βœ”POSTAGE TO ALL IN MALAYSIA EVERYDAY
βœ”COD TO AREAS IN JOHOR BAHRU
βœ”FAST REPLY & SERVICE
βœ”TRUSTED ONLINE SELLER
.
Spread kindness! 😍😍😍
.
#trudolly
#trudollybyfazura
#fazura #puterizarith
#chewabletsblets
#trudollyhq
#lovewarriors #fazbulous #euphoric
#fairytalewedding #cintalangka
#1234u #fattzurawedding
#cantikdansihatmacamfazura
#trudollyjohorbahru
#trudollybukitindah
#trudollyskudai
#trudollytamanu
#trudollypulai
#trudollymutiararinimydin
#trudollymutiararinitesco
#trudollygelangpatah
#trudollyjdt

.
The perfect dual solution for your skin and body.
.
It comes in a set of 2 bottles,
BEAUTY BOOSTER & DETOXPRO,
for the price of ONE!
.
Come, dm or whatsapp me for further enquiries! I will be more than happy to assist you!
.
BUY 1 BOX AND YOU GET AN EXCLUSIVE AND LIMITED TRUDOLLY DRAWSTRING BAG! ❀❀❀.
.
016.9650997
016.9650997
016.9650997
.
βœ”POSTAGE TO ALL IN MALAYSIA EVERYDAY
βœ”COD TO AREAS IN JOHOR BAHRU
βœ”FAST REPLY & SERVICE
βœ”TRUSTED ONLINE SELLER
.
Spread kindness! 😍😍😍
.
#trudolly
#trudollybyfazura
#fazura #puterizarith
#chewabletsblets
#trudollyhq
#lovewarriors #fazbulous #euphoric
#fairytalewedding #cintalangka
#1234u #fattzurawedding
#cantikdansihatmacamfazura
#trudollyjohorbahru
#trudollybukitindah
#trudollyskudai
#trudollytamanu
#trudollypulai
#trudollymutiararinimydin
#trudollymutiararinitesco
#trudollygelangpatah
#trudollyjdt

.
Lots and lots of love.
😍😍😍
.
Regrann from @missfazura - Kebaikan TruDolly Beauty Booster✨ dan Detox Pro ✨ @trudollyhq πŸ’– - #regrann
.
TruDolly, the perfect dual solution for your skin and body. 😚
.
It comes in a set of 2 bottles,
BEAUTY BOOSTER & DETOXPRO,
for the price of ONE!
.
Come, dm or whatsapp me for further enquiries! I will be more than happy to assist you!
.
This month, get a FREE awesome TruDolly water bottle with the purchase of 2 boxes of TruDolly! πŸ–’β˜πŸ”₯
.
016.9650997
016.9650997
016.9650997
.
βœ”FREE POSTAGE TO ALL IN MALAYSIA EVERYDAY
βœ”FREE COD TO AREAS IN JOHOR BAHRU
βœ”FAST REPLY & SERVICE
βœ”TRUSTED ONLINE SELLER
.
Spread kindness and love! 😍😍😍
.
#trudolly
#trudollybyfazura
#chewabletsblets
#trudollyhq
#fairytalewedding #cintalangka #1234u #fattzurawedding
#cantikdansihatmacamfazura
#trudollyjohorbahru
#trudollybukitindah
#trudollyskudai
#trudollytamanu
#trudollypulai
#trudollymutiararinimydin
#trudollymutiararinitesco
#trudollygelangpatah
#trudollysingapore
#trudollyjdt

Cantik kan Drawstring Bag ni ❓❓
.
Boleh bawa pergi gym and boleh la lepas ni nak letak your Trudolly n Vdolly dalam tu. Boleh letak macam2 lagi 😍 yg penting high quality material nylon. Apa tunggu lagi. Free gift kita tinggal sikit je tau !
.
Order trudolly cepat n kita bagi terus free gift ni πŸ’•
.
#fattzura #trudollymurah #giftaway #ubatkurus #wanitaterindah #1234U #fazbulous #fattastic #trudollyterengganu #trudollykl #dramamrgrey #eyrahazali #fendybakry #nisaardina #maliquegregorykamal #iftarbersamaFendyBakry #janganbencicintaku #lelakikirimantuhan #isteriuntukdisewa #kankukejarcintakamu #ratukalajengking #prayforfendybakry

Cantik kan Drawstring Bag ni ❓❓curlasss Fazura pun pakaii tauu 😍
.
Boleh bawa pergi gym and boleh la lepas ni nak letak your Trudolly n Vdolly dalam tu. Boleh letak macam2 lagi 😍 yg penting high quality material nylon. Apa tunggu lagi. Free gift kita tinggal sikit je tau !
.
Order trudolly cepat n kita bagi terus free gift ni πŸ’•
.
#fattzura #trudollymurah #giftaway #ubatkurus #wanitaterindah #1234U #fazbulous #fattastic #trudollyterengganu #trudollykl #dramamrgrey #eyrahazali #fendybakry #nisaardina #maliquegregorykamal #iftarbersamaFendyBakry #janganbencicintaku #lelakikirimantuhan #isteriuntukdisewa #kankukejarcintakamu #ratukalajengking #prayforfendybakry

Cantik kan Drawstring Bag ni ❓❓
.
Boleh bawa pergi gym and boleh la lepas ni nak letak your Trudolly n Vdolly dalam tu. Boleh letak macam2 lagi 😍 yg penting high quality material nylon. Apa tunggu lagi. Free gift kita tinggal sikit je tau !
.
Order trudolly cepat n kita bagi terus free gift ni πŸ’•
.
#fattzura #trudollymurah #giftaway #ubatkurus #wanitaterindah #1234U #fazbulous #fattastic #trudollyterengganu #trudollykl #dramamrgrey #eyrahazali #fendybakry #nisaardina #maliquegregorykamal #iftarbersamaFendyBakry #janganbencicintaku #lelakikirimantuhan #isteriuntukdisewa #kankukejarcintakamu #ratukalajengking #prayforfendybakry

β€’β€’β€’
.
Alhamdulillah regular cust myra nak grab SET COMBO TRUDOLLY & VDOLLY FREE Drawstring Bag ni tau 🎁.wowww 😍
.
Jom jom yg nak grab TRUDOLLY + VDOLLY utk set combo boleh wassap myra sekarang ya guys !!
.
Lambat lambat melepas tauu , nanti takde chance lagi dah nk grab Drawstring Bag limited edition ni 😍😍
.
Tekan link di bio @trudolly.official utk direct whatsapp myra ❀
.
.
#fattzura #trudollymurah #giftaway #ubatkurus #wanitaterindah #1234U #fazbulous #fattastic #trudollyterengganu #trudollykl #dramamrgrey #eyrahazali #fendybakry #nisaardina #maliquegregorykamal #iftarbersamaFendyBakry #janganbencicintaku #lelakikirimantuhan #isteriuntukdisewa #kankukejarcintakamu #ratukalajengking #prayforfendybakry

β€’β€’β€’
.
Alhamdulillah regular cust myra grab 1 box trudolly FREE Drawstring Bag ni tau 🎁.wowww 😍
.
Jom jom yg nak grab TRUDOLLY + VDOLLY utk set combo boleh wassap myra sekarang ya guys !!
.
Lambat lambat melepas tauu , nanti takde chance lagi dah nk grab Drawstring Bag limited edition ni 😍😍
.
Tekan link di bio @trudolly.official utk direct whatsapp myra ❀
.
.
#fattzura #trudollymurah #giftaway #ubatkurus #wanitaterindah #1234U #fazbulous #fattastic #trudollyterengganu #trudollykl #dramamrgrey #eyrahazali #fendybakry #nisaardina #maliquegregorykamal #iftarbersamaFendyBakry #janganbencicintaku #lelakikirimantuhan #isteriuntukdisewa #kankukejarcintakamu #ratukalajengking #prayforfendybakry

β€’β€’β€’
.
πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ”₯MERDEKA SALEπŸ”₯ πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
.
Pakej A
1 Trudolly : RM 99 + EXCLUDE Postage + FREE Drawstring Bag
.
Pakej B
Trio Combo : RM 150 + FREE Postage + FREE Drawstring Bag
.
Pakej C
2 Beauty Booster/ 2 Detox Pro/ 2 Vdolly : RM 110 + EXCLUDE Postage + FREE Drawstring Bag
.
Whatsapp myra sekarang 016.371.7014
.
Tekan link di bio utk direct whatsapp myra πŸ’•
.
#fattzura #trudollymurah #giftaway #ubatkurus #wanitaterindah #1234U #fazbulous #fattastic #trudollyterengganu #trudollykl #dramamrgrey #eyrahazali #fendybakry #nisaardina #maliquegregorykamal #iftarbersamaFendyBakry #janganbencicintaku #lelakikirimantuhan #isteriuntukdisewa #kankukejarcintakamu #ratukalajengking #prayforfendybakry

β€’β€’β€’
.
πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ”₯MERDEKA SALEπŸ”₯ πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
.
Pakej A
1 Trudolly : RM 99 + EXCLUDE Postage + FREE Drawstring Bag
.
Pakej B
Trio Combo : RM 150 + FREE Postage + FREE Drawstring Bag
.
Pakej C
2 Beauty Booster/ 2 Detox Pro/ 2 Vdolly : RM 110 + EXCLUDE Postage + FREE Drawstring Bag
.
Whatsapp myra sekarang 016.371.7014
.
Tekan link di bio utk direct whatsapp myra πŸ’•
.
#fattzura #trudollymurah #giftaway #ubatkurus #wanitaterindah #1234U #fazbulous #fattastic #trudollyterengganu #trudollykl #dramamrgrey #eyrahazali #fendybakry #nisaardina #maliquegregorykamal #iftarbersamaFendyBakry #janganbencicintaku #lelakikirimantuhan #isteriuntukdisewa #kankukejarcintakamu #ratukalajengking #prayforfendybakry

β€’β€’β€’
.
πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ”₯MERDEKA SALEπŸ”₯ πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
.
Pakej A
1 Trudolly : RM 99 + EXCLUDE Postage + FREE Drawstring Bag
.
Pakej B
Trio Combo : RM 150 + FREE Postage + FREE Drawstring Bag
.
Pakej C
2 Beauty Booster/ 2 Detox Pro/ 2 Vdolly : RM 110 + EXCLUDE Postage + FREE Drawstring Bag
.
Whatsapp myra sekarang 016.371.7014
.
Tekan link di bio utk direct whatsapp myra πŸ’•
.
#fattzura #trudollymurah #giftaway #ubatkurus #wanitaterindah #1234U #fazbulous #fattastic #trudollyterengganu #trudollykl #dramamrgrey #eyrahazali #fendybakry #nisaardina #maliquegregorykamal #iftarbersamaFendyBakry #janganbencicintaku #lelakikirimantuhan #isteriuntukdisewa #kankukejarcintakamu #ratukalajengking #prayforfendybakry

Cantik kan Drawstring Bag ni ❓❓
.
Boleh bawa pergi gym and boleh la lepas ni nak letak your Trudolly n Vdolly dalam tu. Boleh letak macam2 lagi 😍 yg penting high quality material nylon. Apa tunggu lagi. Free gift kita tinggal sikit je tau !
.
Order trudolly cepat n kita bagi terus free gift ni πŸ’•
.
#fattzura #trudollymurah #giftaway #ubatkurus #wanitaterindah #1234U #fazbulous #fattastic #trudollyterengganu #trudollykl #dramamrgrey #eyrahazali #fendybakry #nisaardina #maliquegregorykamal #iftarbersamaFendyBakry #janganbencicintaku #lelakikirimantuhan #isteriuntukdisewa #kankukejarcintakamu #ratukalajengking #prayforfendybakry

Cantik kan Drawstring Bag ni ❓❓
.
Boleh bawa pergi gym and boleh la lepas ni nak letak your Trudolly n Vdolly dalam tu. Boleh letak macam2 lagi 😍 yg penting high quality material nylon. Apa tunggu lagi. Free gift kita tinggal sikit je tau !
.
Order trudolly cepat n kita bagi terus free gift ni πŸ’•
.
#fattzura #trudollymurah #giftaway #ubatkurus #wanitaterindah #1234U #fazbulous #fattastic #trudollyterengganu #trudollykl #dramamrgrey #eyrahazali #fendybakry #nisaardina #maliquegregorykamal #iftarbersamaFendyBakry #janganbencicintaku #lelakikirimantuhan #isteriuntukdisewa #kankukejarcintakamu #ratukalajengking #prayforfendybakry

Cantik kan Drawstring Bag ni ❓❓
.
Boleh bawa pergi gym and boleh la lepas ni nak letak your Trudolly n Vdolly dalam tu. Boleh letak macam2 lagi 😍 yg penting high quality material nylon. Apa tunggu lagi. Free gift kita tinggal sikit je tau !
.
Order trudolly cepat n kita bagi terus free gift ni πŸ’•
.
#fattzura #trudollymurah #giftaway #ubatkurus #wanitaterindah #1234U #fazbulous #fattastic #trudollyterengganu #trudollykl #dramamrgrey #eyrahazali #fendybakry #nisaardina #maliquegregorykamal #iftarbersamaFendyBakry #janganbencicintaku #lelakikirimantuhan #isteriuntukdisewa #kankukejarcintakamu #ratukalajengking #prayforfendybakry

β€’β€’β€’ RAHSIA KEJELITAAN FAZURA😍
.
Haaa terkejut tak??? @missfazura sendiri adalah founder trudolly ni dan dia amalkan bahan bahan yg ada dalam set TruDolly ni lebih 10 tahun . Sebab itu la kulit dan badannya sentiasa cantik 😍😍
.
#fattzura #trudollymurah #giftaway #ubatkurus #wanitaterindah #1234U #fazbulous #fattastic #trudollyterengganu #trudollykl #dramamrgrey #eyrahazali #fendybakry #nisaardina #maliquegregorykamal #iftarbersamaFendyBakry #janganbencicintaku #lelakikirimantuhan #ratukalajengking #prayforfendybakry

β€’β€’β€’ RAHSIA KEJELITAAN FAZURA😍
.
Haaa terkejut tak??? @missfazura sendiri adalah founder trudolly ni dan dia amalkan bahan bahan yg ada dalam set TruDolly ni lebih 10 tahun . Sebab itu la kulit dan badannya sentiasa cantik 😍😍
.
#fattzura #trudollymurah #giftaway #ubatkurus #wanitaterindah #1234U #fazbulous #fattastic #trudollyterengganu #trudollykl #dramamrgrey #eyrahazali #fendybakry #nisaardina #maliquegregorykamal #iftarbersamaFendyBakry #janganbencicintaku #lelakikirimantuhan #ratukalajengking #prayforfendybakry #kankukejarcintakamu

Most Popular Instagram Hashtags