[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#10stepskoreanskincare

446 posts

TOP POSTS

picture on your left side was taken on November 27, 2016. the first day i started the korean skin care routine. I wouldn't call it the 10 steps because sometimes i do less or more, depending on my skin's needs.
both are taken by front camera of iphone SE without any filter. I'm trying to redo the lighting to justify the change and this is the closest i get.
I don't recommend you copied the products that I used on my previous posting. Instead, find out what works on your skin using the routine as a guideline: double cleansing, exfoliating, toning and hydrating with layers of essences, serum, ampoules and cream. UV protection is important. sheet mask is fun to do when you have time.
spend time researching the products and you don't have to use korean or asian products. instead look at what has been working well for you now and expand from there.
FYI, since i live in Jakarta, Indonesia which have similar climate over the year, i don't have to differentiate summer vs winter skincare. you might need to.
#10stepskoreanskincare
#skincareroutine
#proof

Inii skin care routine aku, jd tdnya tertarik bgt sm #10stepskoreanskincare yg aku liat di youtube ato baca di forum2. Jd rahasia kecantikan wanita korea itu they do 10 things before they sleep 😭 dulu banget pas masih pake krim dokter aja cm 1 step pake krim malam ajaa ga rutiiin haha inii pengen yg 10 step. Tapi karena penasaran jd nyoba deh. Ga semua yg aku pake dr korea sih byk produk lokal jg tp yg aku suka dr produk korea, mereka itu biasanya terbuat dr natural ingredients ky brand innisfree dan cosrx itu mereka terkenal dg bahan alaminya, juga jarang yg mengandung paraben 😊. Meskipun beberapa make up yg aku punya mengandung paraben jg sih πŸ’” ky matte liquid lipstik yg aku punya..
Setelah baca2 Paraben itu zat kimia yg digunakan sbg pengawet dalam kosmetik emang sih pasti kadarnya aman tapi katanya paraben ini sifatnya seperti hormon esterogen yg bila dalam jumlah banyak bisa menyebabkan kanker 😱
Jadi kalo bisa mengurangi yang ada kandungan parabennya.
Eits back to skin care routine yg ala2 korea ini πŸ˜„ jd hampir semua yg aku pake ini fungsinya adalah menjaga kelembapan kulit. Aku ga pake yg memutihkan ato mencerahkan karena menurut aku kulit yg sehat itu kulit yg terjaga kelembapannya. Karena kl kulit itu kering dia akan produce minyak kan, jd kl lembab bisa ngurangi minyak dan nanti akan terasa lebih cerah deh.

Dan ga setiap hari i do the 10 steps, exfoliator itu biasanya maksimal aku seminggu 2x aja dan sheet mask jg seminggu 2x hihi biar ga boros 😊
So ini dia 10 stepnyaa
1. Oil based cleanser : Emina traceless oil
2. Water based cleanser : emina double bubble, clean & clear , bodyshop yg Nutriganic foam
3. Exfoliator : cosrx one step pimple pad
4. Toner / Skin : sacre skin rose water 🌷, benton snail bee high content skin 🐌
5. Essence : secret key starting treatment essence yg rose edition
6. Serum : innisfree green tea seed serum 🌱
7. Sheet mask : fav aku etude 0.2mm, leaders sm innisfree
8. Eye cream : mizon snail repair eye cream 🐌 , sm innisfree green tea seed eye cream 🌱
9. Moisturizer : mizon all in one snail repair cream 🐌
10. Sleeping mask / sunblock : kl malam pake sleeping pack laneige water sleeping mask kl siang pake sunblock 😊

πŸ’ MY 10 STEPS KOREAN SKINCARE ROUTINE πŸ’ (Part I)

1. First cleanser, ini dilakukan di malam hari sebelum tidur, mami pakai : Heimish Clean Balm (untuk makeup berat) & The Face Shop Rice Cleansing Oil (untuk daily makeup).
.
2. Second cleanser, di pagi hari biasanya mami lgsg loncat ke step ini 😁 mami pakai : Cosrx Morning Gel Cleanser (pagi) & Neogen Cleansing Foam Cranberry (malam).
.
3. Exfoliating, mami pakai : Neogen Gauze Peeling .. ini cukup 1 x seminggu yah.
.
4. Toner, mami pakai : Klairs Facial Toner (pagi) & Laneige Water Mist (malam).
.
5. Essence, mami pakai : Benton Fermentation Essence (pagi) & Missha First Treatment Essence (malam).
.
#skincare #KoreanSkincare #10stepskoreanskincare

Akhirnya saya menulis blog post di #toldbyputy seri #skincarebewbie part 3, yaitu produk-produk apa aja yang saya pakai untuk 10 Steps Korean Skin Care Routine saya. Nggak semuanya produk Korea sih dan dari 6 bulan pemakaian ada yang saya cocok sampai repurchase ada yang biasa aja. Sekalian saya tulisin harganya jadi mungkin bisa buat quick reference.
Silakan cek link di bio ya... sekalian kalau ada rekomendasi serum / esens buat ngilangin noda bekas jerawat aku mau dongg πŸ˜‚ Sedih nih tangan suka gatel mencetin komedo terus item-item.

Siapa yang udah lelah dengan segala bentuk krim dokter? Siapa yang udah engga sempet perawatan rutin ke salon? Siapa yang pengen perawatan natural alami? Siapa yang pengen perawatan sambil nonton drama korea favorit? Siapa yang pengen perawatan sambil tetep quality time bareng anak? SAYA!! Hihihi πŸ˜πŸ™ˆ
Yuk, cobain 10 tahapan Korean Skincare Routine dengan bahan-bahan yang natural alami. Dan hasilnya akan bikin kamu takjub! Jangan lupa sesuaikan dengan kondisi kulit kamu ya 😊
[source: pinterest]
#koreanskincareroutine #10stepskoreanskincare

Siapasih yang nggak pengen punya kulit putih bersih mulus layaknya artis kore? Ini nih #10stepskoreanskincare πŸ’†πŸ» Gak harus 10 step itu kamu ikutin, coba ketahui masalah kulit kalian dan kebutuhan kulit kalian πŸ˜‰
.
#skincarerhadorable

MOST RECENT

Laneige Water Sleeping Mask (15ml)
180+sf

How to order?
DM or viber me at 0917-7731286

CLAIM TO FAME: An intensely hydrating overnight mask that recharges dehydrated skin

FAST FACTS: Delivers intense doses of moisture to stressed, parched skin; relaxes and rejuvenates with aromatic sleep scent, a combination of orange flower, rose, and sandalwood; brightens and purifies fatigued skin with apricot and chestnut extracts; highly-concentrated, ionized mineral water and ceramides leave skin soft, smooth, plump, and glowing; gel texture is quickly absorbed by skin for a non-greasy feel

PERFECT FOR: Waking up to radiant, refreshed skin

#koreanskincare #10stepskoreanskincare#koreanskincareph #skincareph #cosrxph
#samplerph #laneigeph #innisfreeph #itsskinph #cleanserph #bestsellerph#c20ph #skinfoodph
#naturerepublicph #naturerepublic#itsskinph #laneigeph #klairsph#aprilskinph #koreanph #skincareph#skinfoodph

Original Pure Vitamin C20 Serum

SALE PRICE: P800 +sf

REGULAR PRICE: P850+ sf

CLAIM TO FAME: A best-selling serum that contains 40 times more Vitamin C than orange, 120 times more than strawberries, and 200 times more than mandarins

FAST FACTS: Packed with potent amounts of vitamins for beautiful, healthy skin; contains 6,000mg of 100% pure Vitamin C; helps prevent premature skin-aging; protects, softens and moisturizes skin; has 20% L-Ascorbic acid concentrate for gentle peeling and exfoliation

PERFECT FOR: Clearing out imperfections and dark spots

Note: Given the nature of Vitamin C, the serum may crystallize around the opening of the bottle. This does not alter the quality of the product.

HOW TO USE:
STEP 1: Apply after cleansing and toning. Use 2~3 drops and smooth in gently all over face (especially over the aged areas such as pigmented or wrinkled lesions).
STEP 2: Initially, a slight tingling sensation may be experienced (a passing phenomenon).
STEP 3: Mix with several drops of toner to make your skin refreshed without feeling gooey.
STEP 4: After applying vitamin source C20, apply moisturizer to increase efficacy.

Caution: When you use this product, please avoid using any products that contain high levels of AHA, BHA (include Betain Salicylate), Retinal, Vitamin C (Ascorbic Acid). Because of the hot weather, some vitamin serum can be leaked. But this is a natural phenomenon that can only happen to pure vitamins. When this happens, wipe leaked liquid, and keep it in fridge. Then you may use it without any problems.

#koreanskincare #10stepskoreanskincare#koreanskincareph #skincareph #cosrxph
#samplerph #laneigeph #innisfreeph #itsskinph #cleanserph #bestsellerph#c20ph #skinfoodph
#naturerepublicph #naturerepublic#itsskinph #laneigeph #klairsph#aprilskinph #koreanph #skincareph#skinfoodph #misshaph #itsskinph #beautywaterph

πŸ’•BEST SELLERπŸ’•Β SON & PARK Beauty Water 60 ml

SALE PRICE: P290+ sf

REGULAR PRICE:P320+ sf

How to order?
DM or viber me at 0917-7731286

CLAIM TO FAME: A multi-benefit toner and cleansing water that purifies and conditions skin

FAST FACTS: Formulated with willow bark extract, papaya extract, citrus aurantium dulcis orange fruit extract, and rose damascena flower water; delivers all-day hydration and nutrients; improves skin clarity as it softens and smoothens; gently cleanses to remove dirt, oil, and makeup; helps maintain your skin’s natural ph levels; restores and refreshes to create the perfect base for foundation

PERFECT FOR: Use as a toner in the morning and cleanser at night

#koreanskincare #10stepskoreanskincare #koreanskincareph #skincareph #cosrxph
#samplerph #laneigeph #innisfreeph #itsskinph #cleanserph #bestsellerph#c20ph #skinfoodph
#naturerepublicph #naturerepublic#itsskinph #laneigeph #klairsph#aprilskinph #koreanph #skincareph#skinfoodph #misshaph #itsskinph #son&;parkph #beautywaterph

COSRX Galactomyces 95 Whitening Power Essence
P20 + sf

CLAIM TO FAME: A powerhouse essence that whitens, tightens, and moisturizes the skin

FAST FACTS: Contains a 95% concentration of Galactomyces to reveal fairer skin; nourishes, moisturizes, and firms with glactomyces fermentation technology; renews skin for a more radiant tone; protects against aging, sagging, and wrinkles

PERFECT FOR: Dull, dry, and/or mature skin

#koreanskincare #10stepskoreanskincare #koreanskincareph #skincareph #cosrxph
#samplerph #laneigeph # innisfreeph #itsskinph #cleanserph #bestsellerph #c20ph #skinfoodph

#koreanskincare #10stepskoreanskincare #cosrxph #naturerepublicph #naturerepublic #itsskinph #laneigeph #klairsph #aprilskinph #koreanph #skincareph #skinfoodph

COSRX Galactomyces 95 Whitening Power Essence
P20 + sf

CLAIM TO FAME: A powerhouse essence that whitens, tightens, and moisturizes the skin

FAST FACTS: Contains a 95% concentration of Galactomyces to reveal fairer skin; nourishes, moisturizes, and firms with glactomyces fermentation technology; renews skin for a more radiant tone; protects against aging, sagging, and wrinkles

PERFECT FOR: Dull, dry, and/or mature skin

#koreanskincare #10stepskoreanskincare #koreanskincareph #skincareph #cosrxph
#samplerph #laneigeph # innisfreeph #itsskinph #cleanserph #bestsellerph #c20ph #skinfoodph

#koreanskincare #10stepskoreanskincare #cosrxph #naturerepublicph #naturerepublic #itsskinph #laneigeph #klairsph #aprilskinph #koreanph #skincareph #skinfoodph

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

How to order?
DM or viber me at 0917-7731286

CLAIM TO FAME: A skin-moistening, snail mucin-infused essence
FAST FACTS: Contains 96% pure snail secretion filtrate packed with healing nutrients; penetrates deep into the skin to counteract damage; keeps skin moist and hydrated all day; restores vitality for a brighter, healthier complexion

PERFECT FOR: Rejuvenating dry, dull, and damaged skin

On the forehead and the nose: Lightly touch so as not to cause heaviness.

On the cheeks: Spread a generous amount and rub enough to soak into the skin.

On the under eye area: Tap as if playing the piano, to make the skin absorb the essence.

#koreanskincare #10stepskoreanskincare#koreanskincareph #skincareph #cosrxph
#samplerph #laneigeph #innisfreeph#itsskinph #cleanserph #bestsellerph#c20ph #skinfoodph
#naturerepublicph #naturerepublic#itsskinph #laneigeph #klairsph#aprilskinph #koreanph #skincareph#skinfoodph

🐌 ETUDE HOUSE SNAIL MASK 🐌
🐌20ml
🐌Smoothening and firming
🐌Low-irritant mask made if breathable 0.2mm air sheet effectively delivers 7-free essence to your skin!
#SheetMask #10stepskoreanskincare

COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid sampler
P20+sf

Meet up: Mall of Asia / Pacita Complex (weekdays only)
How to order?
DM or viber me at 0917-7731286

CLAIM TO FAME: A nighttime pore-clearing treatment that helps removes whiteheads

FAST FACTS: Dislodges whiteheads, sebum buildup, or dead skin cells trapped inside pores; made with 7% natural AHA from glycolic acid to gently clear away old skin; leaves skin soft, supple, and clear

PERFECT FOR: Skin prone to whiteheads and large pores

#koreanskincare #10stepskoreanskincare #cosrxph #naturerepublicph #naturerepublic #itsskinph #laneigeph #klairsph #aprilskinph #koreanph #skincareph #skinfoodph

COSRX BHA Blackhead Power Liquid sampler
P20 +sf

Meet up: Mall of Asia / Pacita Complex (weekdays only)
How to order?
DM or viber me at 0917-7731286

CLAIM TO FAME: A pore-clearing treatment that helps removes blackheads

FAST FACTS: Dislodges blackheads, sebum buildup, or dead skin cells trapped inside pores; prevents oxidized sebum from turning into more blackheads; made with 4% BHA mixed with natural BHA and betaine salicylate to gently clear away impurities; formulated with willow bark water, niacinamide, and hyaluronic acid to moisturize and brighten the skin

PERFECT FOR: Skin prone to blackheads and large pores

#koreanskincare #10stepskoreanskincare #koreanskincareph #skincareph #cosrxph
#samplerph #laneigeph #innisfreeph #itsskinph #cleanserph #bestsellerph #c20ph #skinfoodph
#naturerepublicph #naturerepublic #itsskinph #laneigeph #klairsph #aprilskinph #koreanph #skincareph #skinfoodph

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser
sampler

P20 plus sf

Meet up: Mall of Asia/ Pacita Complex (weekdays only)
How to order?
DM or viber me at 0917-7731286

Formulated with purifying botanical ingedients, this low pH formula works to soothe, refresh and soften the skin without the stripping feeling.

CLAIM TO FAME: A 2-in-1 deep facial cleanser and gentle skin exfoliator

FAST FACTS: Penetrates deep into the skin for comprehensive cleansing; BHA content gently removes dead skin cells and improve skin texture; tea tree oil helps diminish blemishes for a clearer complexion; delivers softer, smoother, fairer skin

PERFECT FOR: Daily facial cleanser

#koreanskincare #10stepskoreanskincare #koreanskincareph #skincareph #cosrxph
#samplerph #laneigeph # innisfreeph #itsskinph #cleanserph #bestsellerph #c20ph #skinfoodph

#koreanskincare #10stepskoreanskincare #cosrxph #naturerepublicph #naturerepublic #itsskinph #laneigeph #klairsph #aprilskinph #koreanph #skincareph #skinfoodph

AVAILABLE ON HAND: FACIAL MASK

Php 27/each
6pcs above: 25/each
10pcs above: 23/each

Pm for faster transactions.
Viber: 09063331722

#shellim #ekel #mallie #illua #facemask #essencemask #dailyroutine #10stepskoreanskincare #skincare #routine #mask #affordable #effective #legit #freshfromkorea

Product used:
Skinfood Egg White Pore Mask (wash-off mask)
.
πŸ’« Applying the product
The texture of the mask is so smooth that it doen't give me hard time applying it on my face. Tho it has thick-creamy consistency, it still dries up quickly unlike other mask that has the same consistency. It doens't feel uncomfortably tight when dried, and it does not feel like the mask is taking off the moisture off my face.
.
πŸ’« Claims:
✨ Unclogging pores from excess oils & dirt
✨ Skin firming
✨ Minimize pores
.
πŸ’« My Opinion
I didn't see any huge difference after my first use. Maybe I should put a warm towel on my face first next time to open my pores, to help the product work better.
But my face feels softer and brighter after a use.
.
.
πŸ’« Pros
✨ Cute Packaging
✨ Easy to apply
✨ Creamy texture
✨ Dries quickly and doesn't feel uncomfortable (unlike other wash-off mask) ✨ Brighten the skin / refreshens
.
πŸ’« Cons
✨ No visible effect in one use unlike what other reviews are claiming (so demanding of me πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™Š)
.
.
I will post another update of the same product after few days, we'll see of there will be any changes πŸ˜…πŸ™
.
.
#dubaibloggers #makeupjunkie #makeuproutine #makeupblog #makeupbloggeruae #uaebeauty #uaeblog #bloggeruae #uaebloggers #UAEblogger #beautyblogger #skincareroutine #Skinfoodeggwhite #koreanskincare #koreanskincareuae #vlogger #youtuber #instablog #10stepskoreanskincare #Andengatsocablogs

Skinfood Egg White Pore Mask 100g
.
πŸ’« My skin type: Oily / Sensitive / Acne Prone
.
πŸ’« I got mine from Jolse @ USD9.98
.
πŸ’« Claims:
✨ Unclogging pores from excess oils & dirt
✨ Skin firming
✨ Minimize pores
.
πŸ’« How I use:
Cleansing (oil, cream, foam) - Toner - then I applied the mask (avoid mouth & eyes), leave for 10-15minutes, then rinse off with lukewarm water.
.
πŸ’« Packaging:
Plastic jar and the yellow twist-lid. The best part of the packaging for me, is that the instruction and content found in English.
.
πŸ’« Product:
Compare to the other mask, this one has a very light scent that I don't find it annoying. It is very to apply. You can use brush to apply, but I use my fingertip as the texture is not runny at all. A light layer is enough to cover the area, and it also dries up quickly.
.
.
#dubaibloggers #makeupjunkie #makeuproutine #makeupblog #makeupbloggeruae #uaebeauty #uaeblog #bloggeruae #uaebloggers #UAEblogger #beautyblogger #skincareroutine #Skinfoodeggwhite #koreanskincare #koreanskincareuae #vlogger #youtuber #instablog #10stepskoreanskincare #Andengatsocablogs

Been oily lately so this empty will be repurchased. Yay! πŸ‘―πŸ‘― Got oily skin? Hydrate!

If you are suffering from too much sebum production on your face then it is a must to have your skin properly hydrated to control the sebum from coming out.
So the key is to find the most effective moisturizer for your skin.

I can attest to this for I have been the oily skin type until I discover the Belif Moisturizing Bomb. Didn't know it can solve oiliness until further reading but definitely notice how drastic the oil has changed in my face. I can always use tissue or even my bare hands to wipe out those oil and see how oily my face is.
Came to an end when I finished the Belif cream so im back to the shiny shimmering kind of face as of this writing. Thought I didn't need moisturizers since most of the skincare I am using has moisturizers in it. From facial wash, toner, essence, serum and even your creams have moisturizers but it says the opposite I must have really missed proper moisturization so I have decided to buy Belif Moisturizing Bomb again even if this is sooooooooo freaking expensive.

#koreanskincare #koreanskincareph #10stepskoreanskincare #skincare #belif #belifmoisturizingbomb #moisturizer #belifph

Inii skin care routine aku, jd tdnya tertarik bgt sm #10stepskoreanskincare yg aku liat di youtube ato baca di forum2. Jd rahasia kecantikan wanita korea itu they do 10 things before they sleep 😭 dulu banget pas masih pake krim dokter aja cm 1 step pake krim malam ajaa ga rutiiin haha inii pengen yg 10 step. Tapi karena penasaran jd nyoba deh. Ga semua yg aku pake dr korea sih byk produk lokal jg tp yg aku suka dr produk korea, mereka itu biasanya terbuat dr natural ingredients ky brand innisfree dan cosrx itu mereka terkenal dg bahan alaminya, juga jarang yg mengandung paraben 😊. Meskipun beberapa make up yg aku punya mengandung paraben jg sih πŸ’” ky matte liquid lipstik yg aku punya..
Setelah baca2 Paraben itu zat kimia yg digunakan sbg pengawet dalam kosmetik emang sih pasti kadarnya aman tapi katanya paraben ini sifatnya seperti hormon esterogen yg bila dalam jumlah banyak bisa menyebabkan kanker 😱
Jadi kalo bisa mengurangi yang ada kandungan parabennya.
Eits back to skin care routine yg ala2 korea ini πŸ˜„ jd hampir semua yg aku pake ini fungsinya adalah menjaga kelembapan kulit. Aku ga pake yg memutihkan ato mencerahkan karena menurut aku kulit yg sehat itu kulit yg terjaga kelembapannya. Karena kl kulit itu kering dia akan produce minyak kan, jd kl lembab bisa ngurangi minyak dan nanti akan terasa lebih cerah deh.

Dan ga setiap hari i do the 10 steps, exfoliator itu biasanya maksimal aku seminggu 2x aja dan sheet mask jg seminggu 2x hihi biar ga boros 😊
So ini dia 10 stepnyaa
1. Oil based cleanser : Emina traceless oil
2. Water based cleanser : emina double bubble, clean & clear , bodyshop yg Nutriganic foam
3. Exfoliator : cosrx one step pimple pad
4. Toner / Skin : sacre skin rose water 🌷, benton snail bee high content skin 🐌
5. Essence : secret key starting treatment essence yg rose edition
6. Serum : innisfree green tea seed serum 🌱
7. Sheet mask : fav aku etude 0.2mm, leaders sm innisfree
8. Eye cream : mizon snail repair eye cream 🐌 , sm innisfree green tea seed eye cream 🌱
9. Moisturizer : mizon all in one snail repair cream 🐌
10. Sleeping mask / sunblock : kl malam pake sleeping pack laneige water sleeping mask kl siang pake sunblock 😊

Siapasih yang nggak pengen punya kulit putih bersih mulus layaknya artis kore? Ini nih #10stepskoreanskincare πŸ’†πŸ» Gak harus 10 step itu kamu ikutin, coba ketahui masalah kulit kalian dan kebutuhan kulit kalian πŸ˜‰
.
#skincarerhadorable

10 Steps Korean Skincare Regime .
Baru 2 ke 3 bulan try this method for long term skin conditions. Kadang kadang ter miss tapi gigih juga buat. Dalam rutin harian ni baru ikut beberapa steps je, serum, eye cream dan spf belum ada. Next 2 to 3 months baru nak beli sebab skrg masih mencari moisturizer yang sesuai. Tak cuba sekaligus sebab nanti tak dapat detect produk mana yang buat jerawat. Nak dapatkan mask yang sesuai dengan kulit dan berkesan pun susah, sebab my skin is so sensitive(susah nak lompat brand & susah nak cari yang sesuai dengan kulit) & i have a combination skin.
.
1. Cleansing Oil - @bobbibrown (Lepas ni nak try @heimish_korea sebab banyak good review berbanding @banilacomalaysia )
2. Cleanser - @cosrx & @skii (cosrx baru try, ok tak de breakout for me)
3. Toner - @cosrx & @skii (selang seli cosrx dengn skii, xde breakout juga)
4. Exfoliator - Coffee Scrub @kaffrianbeauty.my (jerawat kecut dan buang sel kulit mati)
5. Essence - @skii (beli December 2016, masih berbaki 1/4)
6. Serum - Target nak beli @klairs.global atau @wishtrend
7. Masks - @bliv, @innisfree_malaysia , @wishtrend (nampak changes, sesuai pakai sebelum majlis, paling sedap wishtrend)
8. Eye Cream - belum jumpa yg bagus
9. Moisturizer - baru nak try @sonandpark_malaysia , guna skii sebelum ni tapi naik jerawat
10. SPF - last baru nak try sebab sensitif
#10stepskoreanskincare #cosrx #skii #wishtrend #bliv #innisfree

My New Skincare Regime. Twice a day. Renyah, tapi boleh rasa perubahan kulit. .
Standard yang orang akan pakai Face Wash, Toner & Moisturizer. If nak try regime ni, tambah satu satu step ke dalam rutin harian, supaya boleh detect jika ada breakout. #10stepskoreanskincare

🌷 S T E P 1 🌷

Most Popular Instagram Hashtags