[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#0199015256

231 posts

TOP POSTS

Hurry up guys , promosi hujung tahun !!! Megataur Mass 7.7kg
RM 230
FREE POSTAGE AND FREE SHAKER ! ! !

WHATSAPP #0199015256

Follow these rules :
1. Train insane
2. Eat enough and clean
3. Disciplines "Your are the engineer of your body" ๐Ÿ’ช ๐Ÿ’ช ๐Ÿ’ช

For any supplement suggestion, do whatsapp #0199015256

Keep motivated guys !
"You are the engineer for your body"
๐Ÿ’ช
Untuk cadangan supplement yang sesuai boleh direct whatsapp ke #0199015256
Thanks !

Hello abang2 sado sekelian ! ! !
Mari dekat mari rapat !
Ni diaaa, FAT BURNER TERBAIK , GIFTED NUTRITION's Super Lean
60 servings, 120 tablets !

Mari nak cerita fungsi Produk ini : -> Mengandungi caffeine yg berfungsi memberi tenaga, meningkatkan pembebasan "free fatty acid" kepada peredaran darah , jadi lebih lemak akan dibakar semasa membuat senaman/jogging/sebarang cardio exercises.
-> Mengandungi Nettle Leaf extract, sejenis herba yg meningkatkan peredaran darah
-> Mengandungi bitter orange plant berfungsi untuk mengawal selera makan

So ape lg tgguuu , yang mane tgh buat cutting tu, combine dgn whey depot . perghhh mantap!!!
WHATSAPP #0199015256

.
.
MAMMOTH MASS SUDAH TIBA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
=========================
.
PRODUK : Mammoth mass ! ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช
.
Recommended untuk yang mencari mass gainer yg kurang manis ๐Ÿ’ช.
.
.

TUNGGU APA lagi abg2 sado !
Jom segera dapatkan dengan harga terbaik ! .
.
.
10lbs (4.54kg) : RM190
15lbs (6.8kg). : RM230
.
.
.
Apa kelebihan MAMMOTH MASS NI ? .
.
๐Ÿ‘ Di buat menggunakan clean carb .
๐Ÿ‘ Mass yg rendah gula rendah! 9g saja!
๐Ÿ‘ Protein tinggi , 60g per serving
๐Ÿ‘ rasa yg sgt Sedap dan senang di bancuh
๐Ÿ‘ mudah larut dan tidak pekat
.
.
.
Whatsapp #0199015256.
.

#tipstegapstore #gymmalaysia #massgainer #tambahberatbadan #sizing #workout #abangsado #sado #tegaptv #barrisan
#whey #proteinmurah #weightloss #supplement #malaysia #masstech #muscletech #massgainer #gym #preworkout #binabadan #badancantik #kedaigym #xpertgym #sayajualprotein #bazaarpaknil #bazaaronline #kedaionline #kedaiprotein #proteinmurah #proteinmalaysia #sizing

Set Combo 2
1) Whey Depot 10lbs
2) Performance Creatine
3) ON Glutamine Powder

PRICE : RM 300 *Free postage to peninsular

WHATSAPP #0199015256

Hello bro2 sador sekelian. What's up ? Ni hari ni abang nak payung sikit cara nak main cutting. Cutting ni program workout lps sizing. Maknanya kita dah puas hati dengan size sekarang so kita nak proceed ke next steps iaitu dapatkan solid muscles (buang lemak) , bagi hilang yang sebu2 tu.
Contoh workout cutting :

70% daripada berat biasa yang selalu anda main .
Cthnya 10kg, so amik 7kg sebagai starting load.
7kg - 25 reps
5kg - 35 reps
2.5kg - 45 reps
No load - until failure

Okay, ni baru di kira satu sets. Boleh repeat at least 3 sets .
Selang antara load tu kalau boleh minimizekan time rehat okay. Time selang antara sets tu boleh lah rehat kejap tp still jangan lama sangat .
Okay , simple je sebenarnye.
Lps ni , program workout litar bakal menyusul . ๐Ÿ’ช ๐Ÿ’ช ๐Ÿ’ช

P/S : cara pemakanan macam mane pula ye ? Hehe

Hi guysss ! For the fast respons, do whatsapp yaaa ! Thanks
WHATSAPP #0199015256

King mass in the house yooo ! ! !

ANTARA MASS GAINER YG PALING SESUAI UNTUK ORG KURUS / ORANG YG NK NAIK BERAT BADAN.

Ronnie Coleman Signature Series King Mass XL 15lbs!
Mesti semua nak tau kelebihan product ini kan??
Meh sini abang share. Hehe - POINT 1 : LEBIH JIMAT !
HANYA RM220 sahaja ! Mesti tertanya2 , erk mahalnya ? Tang mane datang nye jimat tu ?
Ini sebabnya , king mass mempunyai 27 servings yg setiap serving mempunyai 60g protein .
Amik contoh : Megataur Mass 17lbs hanya 23 servings dan setiap serving hanya 50g protein tetapi sudah rm250!
***** 1 serving king mass hanya RM220/27 = RM8.14 tetapi megataur mass 1 serving dah lebih rm10 - POINT 2 : PROTEIN SGT TINGGI 60G.
kebanyakkan mass biasanya mempunyai hanya 50g setiap serving, tetapi king mass mempunyai 60g protein per serving - POINT 3 : mempunyai 7.5g creatine
JAPPPPP BRO!! apa fungsi creatine ?? Ni dia bro nak habaq meh, creatine memberi tenaga dan jugak mempercepatkan lg pertumbuhan otot. Satu lagi bantu penyerapan air ke dalam otot. Biasanya 1 hari otai2 akan pakai 5g creatine selepas workout. - POINT 4 : RASA YANG LAZAT!
King mass dark choc ini rasanya seperti choc magnum ice cream - POINT 5 : FREE POSTAGE SEKARANG DALAM SEMENANJUNG MALAYSIA exclusively di @tegap_store

WHATSAPP #0199015256

MOST RECENT

.
.
CLEARANCE STOCK !!! ๐Ÿ’ฏ
================
.
MUTANT WHEY 5lbs (2.3KG)
.
NUTRITION FACTS : ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
Calories : 140kcal
Fat : 2g
Carbo : 2g
Protein : 44g
Weight : 5lbs
Servings :70
Flavour : Chocolate
.
.
โšกโšกComplete BCCA'S &GLUTAMINE !!! โšกโšก
.
.
Price :
RM 120 FREE POSTAGE !!!
.
.
WHATSAPP #0199015256 ๐Ÿ“ฒ
.

#wheydepot #wheyprotein #xpertgym #tegaptv #sado #barbrothers #kedaiprotein #proteinonline #susuprotein #mutantwhey

.
.
All time favourite sweetener !!๐Ÿ”ฅ .
========================
.
Tahukah anda, pemakanan harian kita 80% manis ?. ๐Ÿ˜ฑ
.
Tahukah anda, dengan tidak mengambil gula anda mampu hilang 5-6kg sebulan ?.๐Ÿ˜ฑ
.
Tahukah anda, kandungan gula dalam kebanyakan supplement sangat tinggi ? ๐Ÿ˜จ

Kenapa anda perlu mencuba #alphabolicsweetener ? . ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ‘ Boleh menggantikan gula 100%
๐Ÿ‘ Mengandungi xylitol yang boleh meningkat kan daya tahan tulang
๐Ÿ‘ Membantu meningkatkan jumlah kolagen dalam badan
๐Ÿ‘ Membantu pencernaan dalam usus
๐Ÿ‘ Membantu penghasilan insulin dalam badan
๐Ÿ‘ Boleh di gunakan dalam semua jenis makanan.
.
Siapa yang sesuai ? . ๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ฏ
.
๐Ÿ‘‰ Abangยฒ sado yg selalu ambik supplement.
๐Ÿ‘‰Penghidap kencing manis
๐Ÿ‘‰Orangยฒ muda yang nak kawal pengambilan gula.
.
Dengan ada nya #alphabolicsweetener, anda tak perlu lagi raguยฒ untuk makan makanan yang manis ๐Ÿ˜Ž.
.
Manis seperti gula tapi berkhasiat umpama madu.
.
.
Whatsapp ke #0199015256 !!! ---------------------------------------------------------------------------
#gymmalaysia #massgainer #tambahberatbadan #sizing #workout #abangsado #sado #tegaptv #barrisan
#whey #proteinmurah #weightloss #supplement #malaysia #masstech #muscletech #massgainer #gym #preworkout #binabadan #badancantik #kedaigym #xpertgym #sayajualprotein #bazaarpaknil #bazaaronline #kedaionline #kedaiprotein #proteinmurah #proteinmalaysia #sizing

#repost.
.
Assalamuakaikum !
Selamat pagi ! ๐Ÿ’ช.
.
Sedikit perkongsian tentang soalanยฒ yang biasa admin dapat. .
Semoga bermanfaat !๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช .
.
.
Feel free to tag your friends ! ๐Ÿ˜„

Bagaimana nak mulakan bina badan?.
.
๐Ÿ”ฅMulakan dengan diet yang baik contohnya makanan rendah lemak, protein tinggi, karbohidrat seperti spagetti, pasta, buah-buahan, sayuran.ย Dapatkan suggestion untuk supplement apa yang sesuai.
.
.
Apa cara makan terbaik waktu sizing ?
๐Ÿ”ฅTambah kekerapan makan. Kalau biasa makan 3 kali sehari. Tukar ke 6 kali sehari. Elakkan gula, garam, alkohol, makanan segera.
.
.
Saya dah main 3 bulan tapi tak nampak hasilnya. Kenapa?
๐Ÿ”ฅ3 faktor utama iaitu latihan, makanan, rehat.ย Kebiasaanya pemakanan yang salah.
.
.
Saya kurus dan baru nak start main gym.Apa supplement yang patut saya ambil ?
๐Ÿ”ฅMass gainer yang tggi calories& protein.Conttohnya megataur , pro gainer. .
.
Saya atlet nak dapatkan shape badan yang cantik.Apa supplement sesuai ? ๐Ÿ”ฅWhey protein atau lean gainer.
.
.
Apakah yang sesuai diambil selepas latihan?
๐Ÿ”ฅBawa pisang dan makan selepas workout. Jika ingin minum protein whey, 30 minit hingga 2 jam selepas latihan. .
.
Bagaimana dengan supplement lain contohnya bcca, glutamine?
๐Ÿ”ฅBoleh amik BCAA selepas karbohidrat dan diikuti glutamine, dan akhir sekali protein whey.
.
.
Bagaimana membentukย sixpack? Adakah perlu saya buat 1000 kaliย sit-upย sehari?
๐Ÿ”ฅBerlatih semua bahagian badan. Latihan bebenan bahagian badan yang lain juga menggunakan core-muscle termasuk perut. Jadi latihan bebanan yang cukup dan pemakanan yang baik akan membentuk 6 ketul di perut. .
.
P/S : untuk cadangan supplement, whatsapp ke #0199015256 .
.
Thanks !๐Ÿ‘ ๐Ÿ’ช
.
.#gymmalaysia #abangsado #sado #tegaptv #barrisan #proteinmurah #supplementmalaysia #gym #preworkout #binabadan #badancantik #kedaigym #xpertgym #sayajualprotein #postworkout #fatburnermalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #kedaionline #kedaiprotein #proteinmurah #proteinmalaysia

.
.
SANGAT SESUAI UNTUK HOME WORKOUT ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช
===========================
.
Muscle Rope Untuk Sadokan Otot !!.
.
.
โœ”Bicep.
.
โœ”Tricep.
.
โœ”Shoulder.
.
โœ”Arm.
.
โœ”Sixpac.
.
โœ”Back.
.
โœ”Chest.
.
โœ”Leg
.
.
Sepantas kilat !! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ .
.
.
STOK MUSCLE ROPE SEMAKIN NIPIS ๐Ÿ˜‰
.
Jom order, setiap pembelian bro akan dapat: .
.
๐Ÿ‘‰ Muscle Rope Full Set
๐Ÿ‘‰ Ebook Teknik Workout 10 set
๐Ÿ‘‰ 4 Workout Video
๐Ÿ‘‰ FREE POSLAJU ke seluruh Malaysia
.
HARGA : Rm90 Sahaja ๐Ÿ‘
.
Jom Order laju2.
Whatsapp #0199015256
.
.
#musclerope #muscleropemurah #muscleropmalaysia #sado #fitnessmalaysia

.
.
Alpha Mass ! ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช .
.
Brand yang sama dengan #progainer , dari company yang sama !! Berat yang sama dengan #megataurmass. !!
.
Beza cuma kurang calories sikit berbanding megataur dan kurang manis sebab kandugan gula yang rendah, tapi kandungan protein sama.

Keduanya : 50g protein per serving. ๐Ÿ’ช๐Ÿ‘ Harga : RM 230 ( free postage)
.
WHATSAPP #0199015256
.
#gymmalaysia #massgainer #tambahberatbadan #sizing #workout #abangsado #sado #tegaptv #barrisan
#whey #proteinmurah #weightloss #supplement #malaysia #masstech #muscletech #massgainer #gym #

. .
.
"The best investment on earth is, Earth. Robert T Kiyosaki "
=======================================
.
Pagiยฒ lagi di kejut oleh ibu untuk melawat Tanah milik beliau di Kg Kuar, Bachok .
.
Lokasi yang sangat strategik iaitu betulยฒ tepi Jalan Utama dan hanya 5km dari Pantai Irama & Bandar Bachok dan yang paling penting lokasi BEBAS BANJIR. . .
.
Yang paling menarik, lokasi tanah berdekatan dengan lokasi keretapi laju ERL Kelantan - Kuala Lumpur .
.
.
Dalam perancangan awal untuk mendirikan 5 Unit Banglo di sini kerana melihat potensi kawasan ini di mana sudah banyak Projekยฒ SemiD dan juga Banglo dinaikan.
.
Semoga dipermudahkan segalanya. .
InsyaAllah it will become My First 7 Figures Project .๐Ÿ˜Š
.
P/s : Tauke kayu yang berminat dengan DUA batang cengal (saiz : dua pemeluk lelaki dewasa)
boleh hubungi saya .

#0199015256 / #0182797477
.

.
.
=======================================
SANGAT SESUAI UNTUK HOME WORKOUT ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช =======================================
.
.
Muscle Rope Untuk Sadokan Otot!!. ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
.
โœ”Bicep.
.
โœ”Tricep.
.
โœ”Shoulder.
.
โœ”Arm.
.
โœ”Sixpac.
.
โœ”Back.
.
โœ”Chest.
.
โœ”Leg
.
.
Sepantas kilat !! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ .
.
.
STOK MUSCLE ROPE SEMAKIN NIPIS ๐Ÿ˜‰
.
Jom order, setiap pembelian bro akan dapat: .
.
๐Ÿ‘‰ Muscle Rope Full Set
๐Ÿ‘‰ Ebook Teknik Workout 10 set
๐Ÿ‘‰ 4 Workout Video
๐Ÿ‘‰ FREE POSLAJU ke seluruh Malaysia
.
HARGA : Rm90 Sahaja ๐Ÿ‘
.
Jom Order laju2.
Whatsapp #0199015256
.
.
#musclerope #muscleropemurah #muscleropmalaysia #sado #fitnessmalaysia

.
.
SANGAT SESUAI UNTUK HOME WORKOUT ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช
.
. ==============================================================================
.
.
Muscle Rope Untuk Sadokan Otot!!.
.
.
โœ”Bicep.
.
โœ”Tricep.
.
โœ”Shoulder.
.
โœ”Arm.
.
โœ”Sixpac.
.
โœ”Back.
.
โœ”Chest.
.
โœ”Leg
.
.
Sepantas kilat !! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ .
.
.
STOK MUSCLE ROPE SEMAKIN NIPIS ๐Ÿ˜‰
.
Jom order, setiap pembelian bro akan dapat: .
.
๐Ÿ‘‰ Muscle Rope Full Set
๐Ÿ‘‰ Ebook Teknik Workout 10 set
๐Ÿ‘‰ 4 Workout Video
๐Ÿ‘‰ FREE POSLAJU ke seluruh Malaysia
.
HARGA : Rm90 Sahaja ๐Ÿ‘
.
Jom Order laju2.
Whatsapp #0199015256
.
.
#musclerope #muscleropemurah #muscleropmalaysia #sado #fitnessmalaysia

.
==============
Business Online ! ๐Ÿ’ณ๐Ÿ“ฑ
============== .
.
Sebab hari ni tak berapa rajin nak masuk site, saya nak promote kedai online saya sendiri.
Created on November 2013 and until now, still working for me ๐Ÿ˜Ž
.
Antara sifu awal saya untuk bidang ini ialah @nadiafatihah & @fatihahosthman ๐Ÿ˜‚
.
Untuk tahun ni, focus sy lebih kepada mencari agenยฒ dropship ( tak pakai modal ) yang berkualiti.
Trust me, jika Anda mampu membuat jualan 3-4 units sehari 4 angka confirm dapat sebagai duit tambahan ๐Ÿ’ฐ
.
Sekarang ada dalam +- 40 orang agent di bawah kendalian saya.
.
Sebagai bukti hasil , saya attachkan sekali transaksi jualan bulanan di @tegap_store
.
Untuk yang berminat untuk menjadi agen, boleh WhatsApp segera ke .
#0199015256 .
.
========================
Mohon Follow !!! ๐Ÿ‘‡

@tegap_store
@tegap_store
@tegap_store
.
Thanks ! ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช

.
.
Laporan kemajuan untuk kerjaยฒ ubahsuai ( renovation ) di Pengkalan Chepa. .
.
Skop kerja : .
Meroboh & membina semula bumbung dan bangunan, menambah bilik di bahagian belakang dan tepi, pendawaian semula eletrik & penstrukturan semula longkang.
.
Kos projek : RM 228,000
.
Kemajuan kerja : 40%
.
.
Perlu bantuan bina rumah atau ubahsuai rumah ? . ๐Ÿ‘‡
.
=========================
.
Whatsapp -----------> #0199015256 .
Call ---------------------> #0182797477
.
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
.
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
.
Instagram-----------> @iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
Proposal ringkas bersama pelan lantai Dan design Rumah contoh until Klien kami di Padang Luas, Jerteh .
.
.
Minggu depan mula proses submit pelan ke Majlis Daerah Besut sebelum submit permohonan pinjaman ke LPPSA. .
.
SEMOGA DIPERMUDAHKAN.
AMIN. .
.
========================== .
.
Anggaran kelulusan pinjaman :
RM 270,000

Keluasan Rumah :
1800kps .
.
Kontrak Rumah :
RM243,000

Kos guaman , Arkitek & Kelulusan pelan dari majlis daerah :
RM 18,000

Jumlah : RM 261,000
Baki : RM 9,000

Anggaran bayaran balik :
RM 1315.60
.
=======================================
.
Perlu bantuan bina rumah atau ubahsuai rumah ? . ๐Ÿ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256 .
Call ---------------------> #0182797477
.
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
.
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
.
Instagram-----------> @iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
SANGAT SESUAI UNTUK HOME WORKOUT ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช
.
. ==============================================================================
.
.
Muscle Rope Untuk Sadokan Otot!!.
.
.
โœ”Bicep.
.
โœ”Tricep.
.
โœ”Shoulder.
.
โœ”Arm.
.
โœ”Sixpac.
.
โœ”Back.
.
โœ”Chest.
.
โœ”Leg
.
.
Sepantas kilat !! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ .
.
.
STOK MUSCLE ROPE SEMAKIN NIPIS ๐Ÿ˜‰
.
Jom order, setiap pembelian bro akan dapat: .
.
๐Ÿ‘‰ Muscle Rope Full Set
๐Ÿ‘‰ Ebook Teknik Workout 10 set
๐Ÿ‘‰ 4 Workout Video
๐Ÿ‘‰ FREE POSLAJU ke seluruh Malaysia
.
HARGA : Rm90 Sahaja ๐Ÿ‘
.
Jom Order laju2.
Whatsapp #0199015256
.
.
#musclerope #muscleropemurah #muscleropmalaysia #sado #fitnessmalaysia

.
. ===========================================RUMAH & TANAH UNTUK DI JUAL !!!==========================================
Lawatan ke tapak projek pembinaan terbengkalai (40% under construction )
.
Punca terbengkalai : Owner sakit leukemia baru keluar hospital.
.
Owner minta pihak saya sambung siapkan dan cari pembeli.
.
InsyaAllah dalam masa terdekat pihak saya akan siapkan sebut harga terbaik untuk Tuan Tanah.
Semoga cepat sembuh Puan.
. ======================================================================================
.
Spefikasi Rumah & tanah :
.
Keluasan Rumah : 1800kps
.
Keluasan tanah : +- 1/2 ekar
.
Kerangka Bumbung : Kayu .
Status tanah : Bangunan
.
Kelulusan pelan : Majlis Daerah Bachok
. ======================================================================================.
.
Berminat hubungi saya #0199015256
(Izuddin)
.
Urusan dengan peguam, kelulusan pinjaman pihak kami tolong uruskan.
. ====================================================================================== .
.
.
Perlu bantuan bina rumah atau ubahsuai rumah ? . ๐Ÿ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256 .
Call ---------------------> #0182797477
.
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
.
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
.
Instagram-----------> @iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
Lawatan ke tapak projek ubahsuai ( renovation ) di Pengkalan Chepa. .
.
Skop kerja : .
Meroboh Bumbung Dan bangunan, menambah bilik di bahagian belakang dan tepi, pendawaian semula eletrik & penstrukturan semula longkang.
.
Kos projek : RM 228,000
.
Kemajuan kerja : 15%
.
.
Perlu bantuan bina rumah atau ubahsuai rumah ? . ๐Ÿ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256 .
Call ---------------------> #0182797477
.
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
.
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
.
Instagram-----------> @iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
Kerjaยฒ akhir kemasan rumah puan Maryam Salleh di Kg. Pengkalan Pauh, Kedai Menanti, Pasir Puteh, Kelantan.

Ada 1 minggu lagi kerja kerja akhir penyiapan rumah sebelum akan diduduki oleh Tuan Rumah.

Bina Rumah di Atas Tanah Sendiri Rm169k
Luas Rumah 1300kp
Bilik 3
Tandas 2

FOC (Free Gift)
Lampu LED DownLight
Kipas Remote
Kabinet Dapur(Table Top)
Dapur Gas Kaca
Grill Rumah
Mozek Porch
VVVIP Service ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž.
.
Photos credit to : Rekajitu Homes
_______________________________
_______________________________
.
Perlu bantuan bina rumah atau ubahsuai rumah ? . ๐Ÿ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256 .
Call ---------------------> #0182797477
.
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
.
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
.
Instagram-----------> @iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
Kemasan dalaman menggunakan lampu LED Tube bagi pembinaan banglo 2 tingkat di Pak Badol, Bachok.

Photos credit to Rekajitu Homes .
_______________________________
_______________________________
.
Perlu bantuan bina rumah atau ubahsuai rumah ? . ๐Ÿ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256 .
Call ---------------------> #0182797477
.
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
.
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
.
Instagram-----------> @iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
1/4/2017
------------------------------------------------------------------------------
Projek Banglo 1 Tingkat
------------------------------------------------------------------------------
Developer :
REKAJITU DEVELOMENT & PROPERTIES SDN BHD

Contractor : IZN JAYA TRADING

Land Area : 5457 sqf

Built up Area : 1800 sqf

Location : Kg Tok Merah Mukim Padang Raja,
16400 Kota Bharu, Kelantan.

Project Price : RM 2XX,000 (Including : Legal Fee ,design cost and loan management cost)
Finance : Islamic Bank ( Personal Loan + Cash money )

Project Progress : Begin
.
.
_______________________________
_______________________________
.
Perlu bantuan bina rumah atau ubahsuai rumah ? . ๐Ÿ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256 .
Call ---------------------> #0182797477
.
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
.
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
.
Instagram-----------> @iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah @ Kampong Padang Raja, Kelantan, Malaysia

.
.
1/4/2017

Client :
Mawarni Binti Zawai
Asmadi Bin Ripin

Developer :
REKAJITU DEVELOMENT & PROPERTIES SDN BHD

Contractor : IZN JAYA TRADING

Land Area : 5457 sqf

Built up Area : 1800 sqf

Location : Kg Tok Merah Mukim Padang Raja,
16400 Kota Bharu, Kelantan.

Project Price : RM 2XX,000 (Including : Legal Fee ,design cost and loan management cost)
Finance : Islamic Bank ( Personal Loan + Cash money )

Project Progress : Begin
.
.
_______________________________
_______________________________
.
Perlu bantuan bina rumah atau ubahsuai rumah ? . ๐Ÿ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256 .
Call ---------------------> #0182797477
.
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
.
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
.
Instagram-----------> @iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
Assamualaikum guys ๐Ÿ™‹

Pernah rasa ni ? ๐Ÿ‘‡.
.
. " Bro kenape perit SANGAT Rasa Lepas Main Gym, Otot macam tegang sangat, nak betulkan tangan pon susah "
.
Selalu dengar orang complain camnie kan ? Admin pon selalu dapat soalan sama ๐Ÿ˜„
lepas gym ok lagi tapi time nak bangun tidur tu otot fuh memang pedih macam kene hiris pisau rasanya. ๐Ÿ˜…
.
.
Bro, dah tahu workout Gile gile telanlah BCAA nie dlu 2 biji lepas gym dan 2 biji sebelum tido barulah otot tak pedih nanti.
.
___________________________________________
.
FUNGSI UTAMA BCAA NI : ๐Ÿ’ช
.
โœ” Memperbaiki tisu-tisu rosak
โœ” Maintainkan otot dari kecut
โœ” Mengurangkan sakit-sakit badan
โœ” Mengembangkan otot
โœ” Mengurangkan kelesuan pada otot
โœ” Membekalkan protein secukupnya pada tubuh badan
โœ” Menjaga keseimbangan hormon dalam badan
โœ” Menjaga jantung supaya lebih sihat
.
โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚โ–‚
.
Banyak lagi fungsi BCAA ni. Tapi admin taip sikit dulu.
Taip banyak korang malas baca gak. haha ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚
.
Jom dapatkan harga promosi sekarang !!! . .
Whatsapps admin terus :๐Ÿ‘
#0199015256

Sms or wasap to ----> #0199015256
.

#binabadanmalaysia #sihat #fitmalaysia #supplementmurah
#abangsado #tegaptv #tegapstore #tegaptvmalaysia #supplementmurah
#aestheticmalaysia #fitnessmalaysia #badancantik #proteinmalaysia #kedaiprotein

Most Popular Instagram Hashtags