[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#0199015256

254 posts

TOP POSTS

Follow these rules :
1. Train insane
2. Eat enough and clean
3. Disciplines "Your are the engineer of your body" πŸ’ͺ πŸ’ͺ πŸ’ͺ

For any supplement suggestion, do whatsapp #0199015256

.
.
Concrete Mass datang dengan pack baru πŸ’ͺπŸ‘»
.
12 lbs ( 5.4kg )
Harga : RM 200 SAHAJAAA πŸ˜±πŸ‘Œ
.
For fast reply, Whatsapp #0199015256 πŸ’―
.
.

Keep motivated guys !
"You are the engineer for your body"
πŸ’ͺ
Untuk cadangan supplement yang sesuai boleh direct whatsapp ke #0199015256
Thanks !

Hello abang2 sado sekelian ! ! !
Mari dekat mari rapat !
Ni diaaa, FAT BURNER TERBAIK , GIFTED NUTRITION's Super Lean
60 servings, 120 tablets !

Mari nak cerita fungsi Produk ini : -> Mengandungi caffeine yg berfungsi memberi tenaga, meningkatkan pembebasan "free fatty acid" kepada peredaran darah , jadi lebih lemak akan dibakar semasa membuat senaman/jogging/sebarang cardio exercises.
-> Mengandungi Nettle Leaf extract, sejenis herba yg meningkatkan peredaran darah
-> Mengandungi bitter orange plant berfungsi untuk mengawal selera makan

So ape lg tgguuu , yang mane tgh buat cutting tu, combine dgn whey depot . perghhh mantap!!!
WHATSAPP #0199015256

Set Combo 2
1) Whey Depot 10lbs
2) Performance Creatine
3) ON Glutamine Powder

PRICE : RM 300 *Free postage to peninsular

WHATSAPP #0199015256

.
======================
December Promotion !! πŸ’ͺπŸ’ͺ.
======================
.
Whey depot 10lbs + c4 ripped + xtend bcaa = rm430
Whey depot + nitraflex = rm350
.
Whatsapp #0199015256

Hello bro2 sador sekelian. What's up ? Ni hari ni abang nak payung sikit cara nak main cutting. Cutting ni program workout lps sizing. Maknanya kita dah puas hati dengan size sekarang so kita nak proceed ke next steps iaitu dapatkan solid muscles (buang lemak) , bagi hilang yang sebu2 tu.
Contoh workout cutting :

70% daripada berat biasa yang selalu anda main .
Cthnya 10kg, so amik 7kg sebagai starting load.
7kg - 25 reps
5kg - 35 reps
2.5kg - 45 reps
No load - until failure

Okay, ni baru di kira satu sets. Boleh repeat at least 3 sets .
Selang antara load tu kalau boleh minimizekan time rehat okay. Time selang antara sets tu boleh lah rehat kejap tp still jangan lama sangat .
Okay , simple je sebenarnye.
Lps ni , program workout litar bakal menyusul . πŸ’ͺ πŸ’ͺ πŸ’ͺ

P/S : cara pemakanan macam mane pula ye ? Hehe

Hi guysss ! For the fast respons, do whatsapp yaaa ! Thanks
WHATSAPP #0199015256

King mass in the house yooo ! ! !

ANTARA MASS GAINER YG PALING SESUAI UNTUK ORG KURUS / ORANG YG NK NAIK BERAT BADAN.

Ronnie Coleman Signature Series King Mass XL 15lbs!
Mesti semua nak tau kelebihan product ini kan??
Meh sini abang share. Hehe - POINT 1 : LEBIH JIMAT !
HANYA RM220 sahaja ! Mesti tertanya2 , erk mahalnya ? Tang mane datang nye jimat tu ?
Ini sebabnya , king mass mempunyai 27 servings yg setiap serving mempunyai 60g protein .
Amik contoh : Megataur Mass 17lbs hanya 23 servings dan setiap serving hanya 50g protein tetapi sudah rm250!
***** 1 serving king mass hanya RM220/27 = RM8.14 tetapi megataur mass 1 serving dah lebih rm10 - POINT 2 : PROTEIN SGT TINGGI 60G.
kebanyakkan mass biasanya mempunyai hanya 50g setiap serving, tetapi king mass mempunyai 60g protein per serving - POINT 3 : mempunyai 7.5g creatine
JAPPPPP BRO!! apa fungsi creatine ?? Ni dia bro nak habaq meh, creatine memberi tenaga dan jugak mempercepatkan lg pertumbuhan otot. Satu lagi bantu penyerapan air ke dalam otot. Biasanya 1 hari otai2 akan pakai 5g creatine selepas workout. - POINT 4 : RASA YANG LAZAT!
King mass dark choc ini rasanya seperti choc magnum ice cream - POINT 5 : FREE POSTAGE SEKARANG DALAM SEMENANJUNG MALAYSIA exclusively di @tegap_store

WHATSAPP #0199015256

MOST RECENT

.
.
Concrete Mass datang dengan pack baru πŸ’ͺπŸ‘»
.
12 lbs ( 5.4kg )
Harga : RM 200 SAHAJAAA πŸ˜±πŸ‘Œ
.
For fast reply, Whatsapp #0199015256 πŸ’―
.
.

.
.
Bermula kerja - kerja membuat stor bagi menyimpan bahan asas binaan disusuli dengan perbincangan bersama Team Sub Con mengenai lokasi kedudukan rumah yang bakal di bina dengan mengambil kira jarak yang perlu di "reserve" mengikut syarat oleh PBT.
.
.
Dalam fasa awal pembinaan, antara isu yang mungkin kecil tapi sangat menyulitkan ialah kebenaran meminjam sumber eletrik daripada jiran terdekat. .
.
Alhamdulillah, jiran jenis mudoh kecek kiro. 😊
.
.
IZN JAYA - Homes ===========================================
Perlu bantuan bina rumah atau ubahsuai rumah ? . πŸ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256 .
Call ---------------------> #0182797477
.
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
.
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
.
Instagram-----------> @iznjaya_homes ==========================================
#rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
======================
December Promotion !! πŸ’ͺπŸ’ͺ.
======================
.
Whey depot + hydroxycut sx7 = rm 350
Whey depot + c4 ripped = rm350
.
Whatsapp #0199015256 .

.
======================
December Promotion !! πŸ’ͺπŸ’ͺ.
======================
.
Whey depot 10lbs + c4 ripped + xtend bcaa = rm430
Whey depot + nitraflex = rm350
.
Whatsapp #0199015256

.
.
Concrete Mass datang dengan pack baru πŸ’ͺπŸ‘»
.
12 lbs ( 5.4kg )
Harga : RM 200 SAHAJAAA πŸ˜±πŸ‘Œ
.
For fast reply, Whatsapp #0199015256 πŸ’―
.
.

.
.
Megataur Mass , memang tak pernah mengecewakan πŸ’ͺπŸ’ͺ.
.
.
Ada Abang sado sekali angkut 2,3 beg, buat stock 3 bulan katanya . hehehe
Memang terbaik lah #megtaurmass Ni !! πŸ‘πŸ‘
.
.
Tak nak pos ? Nak COD je pon boleh bro , No Problem πŸ‘ŒπŸ‘Œ
.
.
Whatsapp #0199015256
.
.

.
.
Promosi datang lagi ! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ .
====================
.
.
Untuk beginner atau yang nak lean muscle, amat recommendedπŸ‘πŸ‘πŸ‘
________________________________

#massdepot + Dp shaker (ada spring) ! πŸ˜„

________________________________

Harga : RM 250 sahaja !
Free postage !
Free shaker !
________________________________

NUTRITION FACTS :

Weight : 15lbs (6.8kg)
Protein : 173g
Carbs : 152g
Calories : 1232kJ
Sugar : 32g

WHATSAPP #0199015256.
.
.
#massgainer #monstermass #wheyprotein #wheydepot #gym #sado #binabadan #badancantik #kedaigym #xpertgym #sayajualprotein #postworkout #fitness #hulk #fatburnermalaysia #tegaptv #bazaarpaknil #bazaaronline #kedaionline #kedaiprotein #proteinmurah
#rapidmass #wheyprotein #wheydepot #gym #sado #binabadan #badancantik #kedaigym #xpertgym #sayajualprotein #postworkout #fitness #hulk #fatburnermalaysia #tegaptv #bazaarpaknil #bazaaronline #kedaionline #kedaiprotein #proteinmurah

.
.
CLEARANCE STOCK !!! πŸ’―
================
.
MUTANT WHEY 5lbs (2.3KG)
.
NUTRITION FACTS : πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Calories : 140kcal
Fat : 2g
Carbo : 2g
Protein : 44g
Weight : 5lbs
Servings :70
Flavour : Chocolate
.
.
⚑⚑Complete BCCA'S &GLUTAMINE !!! ⚑⚑
.
.
Price :
RM 120 FREE POSTAGE !!!
.
.
WHATSAPP #0199015256 πŸ“²
.

#wheydepot #wheyprotein #xpertgym #tegaptv #sado #barbrothers #kedaiprotein #proteinonline #susuprotein #mutantwhey

.
.
SANGAT SESUAI UNTUK HOME WORKOUT πŸ‘πŸ’ͺ
===========================
.
Muscle Rope Untuk Sadokan Otot !!.
.
.
βœ”Bicep.
.
βœ”Tricep.
.
βœ”Shoulder.
.
βœ”Arm.
.
βœ”Sixpac.
.
βœ”Back.
.
βœ”Chest.
.
βœ”Leg
.
.
Sepantas kilat !! πŸ”₯πŸ”₯ .
.
.
STOK MUSCLE ROPE SEMAKIN NIPIS πŸ˜‰
.
Jom order, setiap pembelian bro akan dapat: .
.
πŸ‘‰ Muscle Rope Full Set
πŸ‘‰ Ebook Teknik Workout 10 set
πŸ‘‰ 4 Workout Video
πŸ‘‰ FREE POSLAJU ke seluruh Malaysia
.
HARGA : Rm90 Sahaja πŸ‘
.
Jom Order laju2.
Whatsapp #0199015256
.
.
#musclerope #muscleropemurah #muscleropmalaysia #sado #fitnessmalaysia

.
.
Alpha Mass ! πŸ‘πŸ’ͺ .
.
Brand yang sama dengan #progainer , dari company yang sama !! Berat yang sama dengan #megataurmass. !!
.
Beza cuma kurang calories sikit berbanding megataur dan kurang manis sebab kandugan gula yang rendah, tapi kandungan protein sama.

Keduanya : 50g protein per serving. πŸ’ͺπŸ‘ Harga : RM 230 ( free postage)
.
WHATSAPP #0199015256
.
#gymmalaysia #massgainer #tambahberatbadan #sizing #workout #abangsado #sado #tegaptv #barrisan
#whey #proteinmurah #weightloss #supplement #malaysia #masstech #muscletech #massgainer #gym #

. .
.
"The best investment on earth is, Earth. Robert T Kiyosaki "
=======================================
.
PagiΒ² lagi di kejut oleh ibu untuk melawat Tanah milik beliau di Kg Kuar, Bachok .
.
Lokasi yang sangat strategik iaitu betulΒ² tepi Jalan Utama dan hanya 5km dari Pantai Irama & Bandar Bachok dan yang paling penting lokasi BEBAS BANJIR. . .
.
Yang paling menarik, lokasi tanah berdekatan dengan lokasi keretapi laju ERL Kelantan - Kuala Lumpur .
.
.
Dalam perancangan awal untuk mendirikan 5 Unit Banglo di sini kerana melihat potensi kawasan ini di mana sudah banyak ProjekΒ² SemiD dan juga Banglo dinaikan.
.
Semoga dipermudahkan segalanya. .
InsyaAllah it will become My First 7 Figures Project .😊
.
P/s : Tauke kayu yang berminat dengan DUA batang cengal (saiz : dua pemeluk lelaki dewasa)
boleh hubungi saya .

#0199015256 / #0182797477
.

.
.
=======================================
SANGAT SESUAI UNTUK HOME WORKOUT πŸ‘πŸ’ͺ =======================================
.
.
Muscle Rope Untuk Sadokan Otot!!. πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
.
βœ”Bicep.
.
βœ”Tricep.
.
βœ”Shoulder.
.
βœ”Arm.
.
βœ”Sixpac.
.
βœ”Back.
.
βœ”Chest.
.
βœ”Leg
.
.
Sepantas kilat !! πŸ”₯πŸ”₯ .
.
.
STOK MUSCLE ROPE SEMAKIN NIPIS πŸ˜‰
.
Jom order, setiap pembelian bro akan dapat: .
.
πŸ‘‰ Muscle Rope Full Set
πŸ‘‰ Ebook Teknik Workout 10 set
πŸ‘‰ 4 Workout Video
πŸ‘‰ FREE POSLAJU ke seluruh Malaysia
.
HARGA : Rm90 Sahaja πŸ‘
.
Jom Order laju2.
Whatsapp #0199015256
.
.
#musclerope #muscleropemurah #muscleropmalaysia #sado #fitnessmalaysia

.
.
SANGAT SESUAI UNTUK HOME WORKOUT πŸ‘πŸ’ͺ
.
. ==============================================================================
.
.
Muscle Rope Untuk Sadokan Otot!!.
.
.
βœ”Bicep.
.
βœ”Tricep.
.
βœ”Shoulder.
.
βœ”Arm.
.
βœ”Sixpac.
.
βœ”Back.
.
βœ”Chest.
.
βœ”Leg
.
.
Sepantas kilat !! πŸ”₯πŸ”₯ .
.
.
STOK MUSCLE ROPE SEMAKIN NIPIS πŸ˜‰
.
Jom order, setiap pembelian bro akan dapat: .
.
πŸ‘‰ Muscle Rope Full Set
πŸ‘‰ Ebook Teknik Workout 10 set
πŸ‘‰ 4 Workout Video
πŸ‘‰ FREE POSLAJU ke seluruh Malaysia
.
HARGA : Rm90 Sahaja πŸ‘
.
Jom Order laju2.
Whatsapp #0199015256
.
.
#musclerope #muscleropemurah #muscleropmalaysia #sado #fitnessmalaysia

.
==============
Business Online ! πŸ’³πŸ“±
============== .
.
Sebab hari ni tak berapa rajin nak masuk site, saya nak promote kedai online saya sendiri.
Created on November 2013 and until now, still working for me 😎
.
Antara sifu awal saya untuk bidang ini ialah @nadiafatihah & @fatihahosthman πŸ˜‚
.
Untuk tahun ni, focus sy lebih kepada mencari agenΒ² dropship ( tak pakai modal ) yang berkualiti.
Trust me, jika Anda mampu membuat jualan 3-4 units sehari 4 angka confirm dapat sebagai duit tambahan πŸ’°
.
Sekarang ada dalam +- 40 orang agent di bawah kendalian saya.
.
Sebagai bukti hasil , saya attachkan sekali transaksi jualan bulanan di @tegap_store
.
Untuk yang berminat untuk menjadi agen, boleh WhatsApp segera ke .
#0199015256 .
.
========================
Mohon Follow !!! πŸ‘‡

@tegap_store
@tegap_store
@tegap_store
.
Thanks ! πŸ‘πŸ’ͺ

.
.
Laporan kemajuan untuk kerjaΒ² ubahsuai ( renovation ) di Pengkalan Chepa. .
.
Skop kerja : .
Meroboh & membina semula bumbung dan bangunan, menambah bilik di bahagian belakang dan tepi, pendawaian semula eletrik & penstrukturan semula longkang.
.
Kos projek : RM 228,000
.
Kemajuan kerja : 40%
.
.
Perlu bantuan bina rumah atau ubahsuai rumah ? . πŸ‘‡
.
=========================
.
Whatsapp -----------> #0199015256 .
Call ---------------------> #0182797477
.
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
.
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
.
Instagram-----------> @iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
Proposal ringkas bersama pelan lantai Dan design Rumah contoh until Klien kami di Padang Luas, Jerteh .
.
.
Minggu depan mula proses submit pelan ke Majlis Daerah Besut sebelum submit permohonan pinjaman ke LPPSA. .
.
SEMOGA DIPERMUDAHKAN.
AMIN. .
.
========================== .
.
Anggaran kelulusan pinjaman :
RM 270,000

Keluasan Rumah :
1800kps .
.
Kontrak Rumah :
RM243,000

Kos guaman , Arkitek & Kelulusan pelan dari majlis daerah :
RM 18,000

Jumlah : RM 261,000
Baki : RM 9,000

Anggaran bayaran balik :
RM 1315.60
.
=======================================
.
Perlu bantuan bina rumah atau ubahsuai rumah ? . πŸ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256 .
Call ---------------------> #0182797477
.
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
.
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
.
Instagram-----------> @iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
SANGAT SESUAI UNTUK HOME WORKOUT πŸ‘πŸ’ͺ
.
. ==============================================================================
.
.
Muscle Rope Untuk Sadokan Otot!!.
.
.
βœ”Bicep.
.
βœ”Tricep.
.
βœ”Shoulder.
.
βœ”Arm.
.
βœ”Sixpac.
.
βœ”Back.
.
βœ”Chest.
.
βœ”Leg
.
.
Sepantas kilat !! πŸ”₯πŸ”₯ .
.
.
STOK MUSCLE ROPE SEMAKIN NIPIS πŸ˜‰
.
Jom order, setiap pembelian bro akan dapat: .
.
πŸ‘‰ Muscle Rope Full Set
πŸ‘‰ Ebook Teknik Workout 10 set
πŸ‘‰ 4 Workout Video
πŸ‘‰ FREE POSLAJU ke seluruh Malaysia
.
HARGA : Rm90 Sahaja πŸ‘
.
Jom Order laju2.
Whatsapp #0199015256
.
.
#musclerope #muscleropemurah #muscleropmalaysia #sado #fitnessmalaysia

.
. ===========================================RUMAH & TANAH UNTUK DI JUAL !!!==========================================
Lawatan ke tapak projek pembinaan terbengkalai (40% under construction )
.
Punca terbengkalai : Owner sakit leukemia baru keluar hospital.
.
Owner minta pihak saya sambung siapkan dan cari pembeli.
.
InsyaAllah dalam masa terdekat pihak saya akan siapkan sebut harga terbaik untuk Tuan Tanah.
Semoga cepat sembuh Puan.
. ======================================================================================
.
Spefikasi Rumah & tanah :
.
Keluasan Rumah : 1800kps
.
Keluasan tanah : +- 1/2 ekar
.
Kerangka Bumbung : Kayu .
Status tanah : Bangunan
.
Kelulusan pelan : Majlis Daerah Bachok
. ======================================================================================.
.
Berminat hubungi saya #0199015256
(Izuddin)
.
Urusan dengan peguam, kelulusan pinjaman pihak kami tolong uruskan.
. ====================================================================================== .
.
.
Perlu bantuan bina rumah atau ubahsuai rumah ? . πŸ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256 .
Call ---------------------> #0182797477
.
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
.
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
.
Instagram-----------> @iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
Lawatan ke tapak projek ubahsuai ( renovation ) di Pengkalan Chepa. .
.
Skop kerja : .
Meroboh Bumbung Dan bangunan, menambah bilik di bahagian belakang dan tepi, pendawaian semula eletrik & penstrukturan semula longkang.
.
Kos projek : RM 228,000
.
Kemajuan kerja : 15%
.
.
Perlu bantuan bina rumah atau ubahsuai rumah ? . πŸ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256 .
Call ---------------------> #0182797477
.
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
.
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
.
Instagram-----------> @iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
KerjaΒ² akhir kemasan rumah puan Maryam Salleh di Kg. Pengkalan Pauh, Kedai Menanti, Pasir Puteh, Kelantan.

Ada 1 minggu lagi kerja kerja akhir penyiapan rumah sebelum akan diduduki oleh Tuan Rumah.

Bina Rumah di Atas Tanah Sendiri Rm169k
Luas Rumah 1300kp
Bilik 3
Tandas 2

FOC (Free Gift)
Lampu LED DownLight
Kipas Remote
Kabinet Dapur(Table Top)
Dapur Gas Kaca
Grill Rumah
Mozek Porch
VVVIP Service 😎😎😎.
.
Photos credit to : Rekajitu Homes
_______________________________
_______________________________
.
Perlu bantuan bina rumah atau ubahsuai rumah ? . πŸ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256 .
Call ---------------------> #0182797477
.
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
.
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
.
Instagram-----------> @iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
Kemasan dalaman menggunakan lampu LED Tube bagi pembinaan banglo 2 tingkat di Pak Badol, Bachok.

Photos credit to Rekajitu Homes .
_______________________________
_______________________________
.
Perlu bantuan bina rumah atau ubahsuai rumah ? . πŸ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256 .
Call ---------------------> #0182797477
.
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
.
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
.
Instagram-----------> @iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
1/4/2017
------------------------------------------------------------------------------
Projek Banglo 1 Tingkat
------------------------------------------------------------------------------
Developer :
REKAJITU DEVELOMENT & PROPERTIES SDN BHD

Contractor : IZN JAYA TRADING

Land Area : 5457 sqf

Built up Area : 1800 sqf

Location : Kg Tok Merah Mukim Padang Raja,
16400 Kota Bharu, Kelantan.

Project Price : RM 2XX,000 (Including : Legal Fee ,design cost and loan management cost)
Finance : Islamic Bank ( Personal Loan + Cash money )

Project Progress : Begin
.
.
_______________________________
_______________________________
.
Perlu bantuan bina rumah atau ubahsuai rumah ? . πŸ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256 .
Call ---------------------> #0182797477
.
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
.
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
.
Instagram-----------> @iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah @ Kampong Padang Raja, Kelantan, Malaysia

.
.
1 April 2017 🏠
============ Client :
Mawarni Binti Zawai

Contractor : IZN JAYA TRADING

Land Area : 15457 sqf

Built up Area : 1828 sqf

Location : Kg Tok Merah Mukim Padang Raja,
16400 Kota Bharu, Kelantan.

Project Price : RM 254,000 (Including : Legal Fee ,design cost and loan management cost)
Finance : Islamic Bank ( Personal Loan + Cash money )

Project Progress : Begin
.
.
_______________________________
_______________________________
.
Perlu bantuan bina rumah atau ubahsuai rumah ? . πŸ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256 .
Call ---------------------> #0182797477
.
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
.
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
.
Instagram-----------> @iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
Assamualaikum guys πŸ™‹

Pernah rasa ni ? πŸ‘‡.
.
. " Bro kenape perit SANGAT Rasa Lepas Main Gym, Otot macam tegang sangat, nak betulkan tangan pon susah "
.
Selalu dengar orang complain camnie kan ? Admin pon selalu dapat soalan sama πŸ˜„
lepas gym ok lagi tapi time nak bangun tidur tu otot fuh memang pedih macam kene hiris pisau rasanya. πŸ˜…
.
.
Bro, dah tahu workout Gile gile telanlah BCAA nie dlu 2 biji lepas gym dan 2 biji sebelum tido barulah otot tak pedih nanti.
.
___________________________________________
.
FUNGSI UTAMA BCAA NI : πŸ’ͺ
.
βœ” Memperbaiki tisu-tisu rosak
βœ” Maintainkan otot dari kecut
βœ” Mengurangkan sakit-sakit badan
βœ” Mengembangkan otot
βœ” Mengurangkan kelesuan pada otot
βœ” Membekalkan protein secukupnya pada tubuh badan
βœ” Menjaga keseimbangan hormon dalam badan
βœ” Menjaga jantung supaya lebih sihat
.
β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚
.
Banyak lagi fungsi BCAA ni. Tapi admin taip sikit dulu.
Taip banyak korang malas baca gak. haha πŸ˜…πŸ˜‚
.
Jom dapatkan harga promosi sekarang !!! . .
Whatsapps admin terus :πŸ‘
#0199015256

Sms or wasap to ----> #0199015256
.

#binabadanmalaysia #sihat #fitmalaysia #supplementmurah
#abangsado #tegaptv #tegapstore #tegaptvmalaysia #supplementmurah
#aestheticmalaysia #fitnessmalaysia #badancantik #proteinmalaysia #kedaiprotein

.
.
Mula proses sukat tanah di Kg Tok Merah mukim Pdg Raja.
.
.
Spefikasi Rumah yang bakal di bina : .
.
Kos Projek : RM 20x, xxx
.
Keluasan : 1800kps
.
Bilik : 4
.
Tandas : 3
.
Ruang Dapur : 2 (Basah & Kering)
.
Ruang Keluarga : 1
.
Porch : 1
.
.
Free of Charge :
.
1) Pagar
2) Grill pintu & jendela
3) Kos Guaman
4) Pelan Rumah
.
. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
Mula kerja : March 2017
.
Jangka siap : Oktober/November 2017
.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.

Perlu bantuan untuk bina rumah atau ubahsuai rumah ? . πŸ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256
Call ---------------------> #0182797477
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
Instagram-----------> iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
Mula proses sukat tanah di Kg Tok Merah mukim Pdg Raja.
.
.
Spefikasi Rumah yang bakal di bina : .
.
Kos Projek : RM 20x, xxx
.
Keluasan : 1800kps
.
Bilik : 4
.
Tandas : 3
.
Ruang Dapur : 2 (Basah & Kering)
.
Ruang Keluarga : 1
.
Porch : 1
.
------------------------------------------------------------------------------------------------------ .
.
Free of Charge :
.
1) Pagar
2) Grill pintu & jendela
3) Kos Guaman
4) Pelan Rumah
.
.

Perlu bantuan untuk bina rumah atau ubahsuai rumah ? . πŸ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256
Call ---------------------> #0182797477
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
Instagram-----------> iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
Alphabolic Amino Stix !βœ‹πŸ™Œ ___________________________________________________
500 servings RM 150 je ?
Biar betul ??? 😱😱😱 ___________________________________________________

Apa yang bagus sangat tentang produk ni ? 😎
_______________________________________________________: :πŸ’ͺBrand yg sama dgn #progainer
πŸ’ͺ1,200 mg of Hydrolyzed Protein
πŸ’ͺSuper duper jimat
πŸ’ͺMacamΒ² flavour ada !!!!! Choc,vanila, and mix fruits :
:πŸ’ͺProduk dari #germany
Berminat nak cuba ?
Whatsapp ke #0199015256
Thanks !πŸ’ͺπŸ‘ ___________________________________________________

#gymmalaysia #abangsado #sado #tegaptv #barrisan #proteinmurah #supplementmalaysia #gym #preworkout #binabadan #badancantik #kedaigym #xpertgym #sayajualprotein #postworkout #fatburnermalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #kedaionline #kedaiprotein #proteinmurah #proteinmalaysia

.
.
Salam
.
.

Rumah Banglo 1 Tingkat siap 100% untuk di Jual

Lokasi : Kg Uda, Kubang Kerian, Kota Bharu.

Keluasan rumah : 1816kp

Keluasan Tanah : 6081kp

View Tepi rumah adalah bangunan HUSM. Anggaran jarak ke Husm adalah 1km shj.

Terletak di kawasan kejiranan perumahan.

Kawasan Bebas Banjir 2014.

Spesifikasi Rumah : .
.
πŸ‘‰Pintu Pagar Stainless Steel .
.
πŸ‘‰Pagar Konkrit Hadapan & Sisi Rumah .
.
πŸ‘‰Baki Tanah belakang rumah 30kaki .
.
πŸ‘‰Fully Tiles Dalam & Luar Rumah .
.
πŸ‘‰Auto Gate Percuma .
.
πŸ‘‰Lampu Dalam & Luar rumah disediakan
Percuma .
.
πŸ‘‰Water heater Percuma .
.
πŸ‘‰Pendawaian Eletrik 3 Phase
DAN lain lain.

HARGA RM585K
(Yuran Guaman Di Tanggung Pembeli)

Perlu bantuan untuk bina rumah atau ubahsuai rumah ? . πŸ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256
Call ---------------------> #0182797477
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
Instagram-----------> iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
A bit of plan study for housing project in Pelagat, Jerteh while refreshing back my AutoCAD subject. .
.
Involving 2 phases of terrace house which is both phases consist of 28 units each with 1011 square feet per unit.
.
.
Still under earlier stage of dealing process with quotation, materials, spefication, infrastructure and so on .
Semoga dipermudahkan . Amin .
.
.

Perlu bantuan untuk bina rumah atau ubahsuai rumah ? . πŸ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256
Call ---------------------> #0182797477
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
Instagram-----------> @iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
A bit of plan study for project in Pelagat, Jerteh .
.
.
Involving 2 phases with 28 unit each consist of terrace house with 1011 square feet.
.
.
Still under earlier stage of dealing with quotation, materials, infrastructure and so on .
.
.

Perlu bantuan untuk bina rumah atau ubahsuai rumah ? . πŸ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256
Call ---------------------> #0182797477
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
Instagram-----------> iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

#wheydepotrestock .
.
.
Assalamualaikum , hai guys βœ‹ .
BERITA BAIK UNTUK PEMINAT SETIA #wheydepot !!! ..
.
.

Stok baru dah sampai !
Flavour baru bos !

Choc ,vanila , mocha , cookies, strawberry and blueberryπŸ˜‹

So ape lagi ?
JomΒ² cepat dapatkan barang hot ni sementara masih ada !!!.
.
.
Tengah buat cutting, nak ripped kawΒ² memang terbaik, dijamin puas hati ! πŸ‘
.
.
Stock terhad tau then nak restock memang lama πŸ˜… __________________________________________________________________

Harga : RM 240 (FREE POSTAGE dan FREE SHAKER) πŸ†“βœ”
__________________________________________________________________
Nutrition facts :

Calories : 130kcal
Fat : 2g
Carbo : 2g
Protein : 28g
Weight : 10lbs
Servings :130

Flavour : Chocolate/mocha

Ingredients : Whey protein isolate, whey protein concentrate, whey hydrolasate, cocoa powder

Whatsapp lajuΒ² ke #0199015256

__________________________________________________________________

#gymmalaysia #abangsado #sado #tegaptv #barrisan #proteinmurah #supplementmalaysia #gym #preworkout #binabadan #badancantik #kedaigym #xpertgym #sayajualprotein #postworkout #fatburnermalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #kedaionline #kedaiprotein #proteinmurah #proteinmalaysia

.
.
Salam . .
.
.
KerjaΒ² meroboh Rumah kayu Di Kg Pak Badol untuk di gantikan dengan satu unit Rumah banglo. .
.
.
Keluasan Rumah : 2000 kps
.
.
Photo credit to Reka Jitu Development & Properties SDN BHD
.
.

Perlu bantuan untuk bina rumah atau ubahsuai rumah ? . πŸ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256
Call ---------------------> #0182797477
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
Instagram-----------> iznjaya_homes
.
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
Salam. .
.
Lawatan santai ke tapak pembinaan di Bukit Tanah.
.
2 unit banglo rekaan sederhana moden. .
Keluasan rumah : 2000kps
.
Harga kontrak : RM 270,000 ( percuma pagar )
.
80% siap sepenuhnya. Di jangka bulan depan owner dah boleh masuk.
.
.
Perlu bantuan untuk bina rumah ? . πŸ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256
Call ---------------------> #0182797477
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
Instagram-----------> iznjaya_homes
.
.
#rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
SANGAT SESUAI UNTUK HOME WORKOUT πŸ‘πŸ’ͺ
.
. ==============================================================================
.
.
Muscle Rope Untuk Sadokan Otot!!.
.
.
βœ”Bicep.
.
βœ”Tricep.
.
βœ”Shoulder.
.
βœ”Arm.
.
βœ”Sixpac.
.
βœ”Back.
.
βœ”Chest.
.
βœ”Leg
.
.
Sepantas kilat !! πŸ”₯πŸ”₯ .
.
.
STOK MUSCLE ROPE SEMAKIN NIPIS πŸ˜‰
.
Jom order, setiap pembelian bro akan dapat: .
.
πŸ‘‰ Muscle Rope Full Set
πŸ‘‰ Ebook Teknik Workout 10 set
πŸ‘‰ 4 Workout Video
πŸ‘‰ FREE POSLAJU ke seluruh Malaysia
.
HARGA : Rm90 Sahaja πŸ‘
.
Jom Order laju2.
Whatsapp #0199015256
.
.
#musclerope #muscleropemurah #muscleropmalaysia #sado #fitnessmalaysia

.
.
Salam & selamat pagi.
.
Tinjauan kerjaΒ² membuat jalan serta mencuci kawasan di perumahan banglo dua tingkat di Bukit Tanah , Selising. .
Thanks Bos Nasrol, owner RekaJitu untuk ilmuΒ² pembinaan yang ckup bermanfaat. πŸ‘
.
.
Perlu bantuan untuk bina rumah ? . πŸ‘‡
.
Whatsapp -----------> #0199015256
Call ---------------------> #0182797477
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
Instagram-----------> @iznjaya_homes .
.
#usahasamaiznjayarekajitu #rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
Bukan bermula dengan mudah untuk umur setahun jagung dalam bidang ini. .
.
Ada yang menyokong tak kurang juga yang menafikan. .
.
Tapi sekurang-kurangnya aku mesti mencuba dan mencabar diri dahulu. .
.
Seterusnya aku hanya mampu berserah kepada Yang Maha Esa.πŸ‘†
.
Dengan izinNya, berharap agar segala usaha tidak sia-sia. Amin Ya Rabb Alamin. 😊 .
.
===============================
Untuk siapaΒ² ada kenalan/ sedara nak buat rumah di area Kelate boleh hubungi saya. SPECIAL REBATE untuk kawanΒ².
.
.
Juga dialu - alukan untuk kawanΒ² yang berminat menjadi agen. Komisyen di sediakan untuk setiap pelanggan. .
Terima kasih πŸ‘
.
.
Whatsapp -----------> #0199015256
Call ---------------------> #0182797477
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
Instagram-----------> @iznjaya_homes
.
.
No Pendaftaran SSM :
KT0403166-W

No Pendaftaran CIDB :
0120170108-KN183642
.
.
#rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
Salam .

Lawatan tapak projek di Pasir Puteh ( belakang petronas by pass)

Rumah dianggarkan +-7000 kaki per segi.
Projek bermula dalam bulan April. Semoga dipermudahkan . Amin.
.
.
Whatsapp -----------> #0199015256
Call ---------------------> #0182797477
Email ------------------> izn.jaya.trading@gmail com
FB page --------------> IZN JAYA - HOMES
Instagram-----------> iznjaya_homes
.
.
#rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
Salam, selamat pagi ☺
.
.
Urusan pecah lot tanah di Pejabat Tanah KB dalam proses rundingan awal pembinaan rumah di kawasan Melor. .
Keluasan rumah 1800 kaki per segi dengan anggaran harga RM 250k termasuk pagar. .
.
Urusan pecah lot mungkin memakan sedikit masa sebelum proses permohonan pinjaman perumahan di buat oleh pemilik tanah.
.
.
#rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

Whatsapp #0199015256
Call #0182797477
Email : izn.jaya.trading@gmail com

.
.
By @iznjaya_homes
Salam
Ada sesiapa perlu bantuan untuk membina rumah atas tanah sendiri ?
Kami sedia membantu !

NAMA SYARIKAT : IZN JAYA TRADING
(Kontraktor Gred G2 & 100% Syarikat BUMIPUTERA)

No Pendaftaran SSM :
KT0403166-W

No Pendaftaran CIDB :
0120170108-KN183642

Kami menyediakan perkhidmatan membuat rumah di atas lot sendiri !

Perkhidmatan lain kami :
1.Menyediakan tapak tanah lot (jika tidak mempunyai tanah)
2.Menambung tanah,pasir atau batu crusher run
3.Menyiapkan rekabentuk rumah yang mengikut kehendak anda
4.Mendapatkan kelulusan Majlis Daerah tempatan
5.Menyediakan khidmat peguam untuk pinjaman rumah
6.Membina rumah dengan kadar yang minimum (bergantung pakej)
7.Pendawaian eletrik dalam rumah

Sila hubungi : EN IZUDDIN ZAINI

Whatsapp #0199015256
Call #0182797477
Email : izn.jaya.trading@gmail com

P/S : Komisyen untuk setiap pelanggan saya di sediakan tertakluk terma & syarat.

Yang berminat untuk menjadi agen tetap/sambilan juga boleh hubungi saya.

Terima Kasih & Salam HormatπŸ‘
.
.

#rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projekrumah

.
.
Selain perkhidamatan membina rumah, kami juga menawarkan kerjaΒ² pengubahsuaian rumah .

Foto - kerjaΒ² pengubahsuaian di Kg Kedai Menanti Pasir Puteh.
.
.

#rumah #binarumah #binarumahatastanahsendiri #pemajuperumahan #rumahku #rumahmampumilik #kedaionline #bazaronline #rumahcontoh #rumahuntukdijual #rumahkelantan #trw #kelate #projek rumah

Whatsapp #0199015256
Call #0182797477
Email : izn.jaya.trading@gmail com

.
.
SANGAT SESUAI UNTUK HOME WORKOUT πŸ‘πŸ’ͺ
.
Muscle Rope Untuk Sadokan Otot!!.
.
.
βœ”Bicep.
.
βœ”Tricep.
.
βœ”Shoulder.
.
βœ”Arm.
.
βœ”Sixpac.
.
βœ”Back.
.
βœ”Chest.
.
βœ”Leg
.
.
Sepantas kilat !! πŸ”₯πŸ”₯ .
.
.
STOK MUSCLE ROPE SEMAKIN NIPIS πŸ˜‰
.
Jom order, setiap pembelian bro akan dapat: .
.
πŸ‘‰ Muscle Rope Full Set
πŸ‘‰ Ebook Teknik Workout 10 set
πŸ‘‰ 4 Workout Video
πŸ‘‰ FREE POSLAJU ke seluruh Malaysia
.
HARGA : Rm90 Sahaja πŸ‘
.
Jom Order laju2.
Whatsapp #0199015256
.
.
#musclerope #muscleropemurah #muscleropmalaysia #sado #fitnessmalaysia

.
.
All time favourite sweetener !!πŸ”₯ .
.
Tahukah anda, pemakanan harian kita 80% manis ?.
.
Tahukah anda, dengan tidak mengambil gula anda mampu hilang 5-6kg sebulan ?.
.
Tahukah anda, kandungan gula dalam kebanyakan supplement sangat tinggi ?

Kenapa anda perlu mencuba #alphabolicsweetener ? .
.
πŸ‘ Boleh menggantikan gula 100%
πŸ‘ Mengandungi xylitol yang boleh meningkat kan daya tahan tulang
πŸ‘ Membantu meningkatkan jumlah kolagen dalam badan
πŸ‘ Membantu pencernaan dalam usus
πŸ‘ Membantu penghasilan insulin dalam badan
πŸ‘ Boleh di gunakan dalam semua jenis makanan.
.
Siapa yang sesuai ? .
.
πŸ‘‰ AbangΒ² sado yg selalu ambik supplement.
πŸ‘‰Penghidap kencing manis
πŸ‘‰OrangΒ² muda yang nak kawal pengambilan gula.
.
Dengan ada nya #alphabolicsweetener, anda tak perlu lagi ragu² untuk makan makanan yang manis 😎.
.
Manis seperti gula tapi berkhasiat umpama madu.
.
.
Whatsapp ke #0199015256 !!! -------------------------------------------------------------------------------------------
#gymmalaysia #massgainer #tambahberatbadan #sizing #workout #abangsado #sado #tegaptv #barrisan
#whey #proteinmurah #weightloss #supplement #malaysia #masstech #muscletech #massgainer #gym #preworkout #binabadan #badancantik #kedaigym #xpertgym #sayajualprotein #bazaarpaknil #bazaaronline #kedaionline #kedaiprotein #proteinmurah #proteinmalaysia #sizing

Assamualaikum guys πŸ™‹

Pernah rasa ni ? πŸ‘‡.
.
. " Bro kenape perit SANGAT Rasa Lepas Main Gym, Otot macam tegang sangat, nak betulkan tangan pon susah "
.
Selalu dengar orang complain camnie kan ? Admin pon selalu dapat soalan sama πŸ˜„
lepas gym ok lagi tapi time nak bangun tidur tu otot fuh memang pedih macam kene hiris pisau rasanya. πŸ˜…
.
.
Bro, dah tahu workout Gile gile telanlah BCAA nie dlu 2 biji lepas gym dan 2 biji sebelum tido barulah otot tak pedih nanti.
.
___________________________________________
.
FUNGSI UTAMA BCAA NI : πŸ’ͺ
.
βœ” Memperbaiki tisu-tisu rosak
βœ” Maintainkan otot dari kecut
βœ” Mengurangkan sakit-sakit badan
βœ” Mengembangkan otot
βœ” Mengurangkan kelesuan pada otot
βœ” Membekalkan protein secukupnya pada tubuh badan
βœ” Menjaga keseimbangan hormon dalam badan
βœ” Menjaga jantung supaya lebih sihat
.
β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚
.
Banyak lagi fungsi BCAA ni. Tapi admin taip sikit dulu.
Taip banyak korang malas baca gak. haha πŸ˜…πŸ˜‚
.
Jom dapatkan harga promosi sekarang !!! . .
Whatsapps admin terus :πŸ‘
#0199015256

Sms or wasap to ----> #0199015256
.

#binabadanmalaysia #sihat #fitmalaysia #supplementmurah
#abangsado #tegaptv #tegapstore #tegaptvmalaysia #supplementmurah
#aestheticmalaysia #fitnessmalaysia #badancantik #proteinmalaysia #kedaiprotein

Alphabolic Amino Stix !βœ‹πŸ™Œ ___________________________________________________
500 servings RM 150 je ?
Biar betul ??? 😱😱😱 ___________________________________________________

Apa yang bagus sangat tentang produk ni ? 😎
_______________________________________________________: :πŸ’ͺBrand yg sama dgn #progainer
πŸ’ͺ1,200 mg of Hydrolyzed Protein
πŸ’ͺSuper duper jimat
πŸ’ͺMacamΒ² flavour ada !!!!! Choc,vanila, and mix fruits :
:πŸ’ͺProduk dari #germany
Berminat nak cuba ?
Whatsapp ke #0199015256
Thanks !πŸ’ͺπŸ‘ ___________________________________________________

#gymmalaysia #abangsado #sado #tegaptv #barrisan #proteinmurah #supplementmalaysia #gym #preworkout #binabadan #badancantik #kedaigym #xpertgym #sayajualprotein #postworkout #fatburnermalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #kedaionline #kedaiprotein #proteinmurah #proteinmalaysia

Mass depot restock ! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ .
.
.
Come with 3 new flavours .
Choc, mocha & cookies 😘.
.
.
Untuk abangΒ² sado yang baru berjinak dgn gym atau yang nak lean muscle, amat recommendedπŸ‘πŸ‘πŸ‘
________________________________

#massdepot! πŸ˜„

________________________________

Harga : RM 230 sahaja ! .
Free postage ! πŸ†“ βœ”

________________________________

NUTRITION FACTS :

Weight : 15lbs (6.8kg)
Protein : 173g
Carbs : 152g
Calories : 1232kJ
Sugar : 32g

WHATSAPP #0199015256.
.
.
#massgainer #monstermass #wheyprotein #wheydepot #gym #sado #binabadan #badancantik #kedaigym #xpertgym #sayajualprotein #postworkout #fitness #hulk #fatburnermalaysia #tegaptv #bazaarpaknil #bazaaronline #kedaionline #kedaiprotein #proteinmurah
#rapidmass #wheyprotein #wheydepot #gym #sado #binabadan #badancantik #kedaigym #xpertgym #sayajualprotein #postworkout #fitness #hulk #fatburnermalaysia #tegaptv #bazaarpaknil #bazaaronline #kedaionline #kedaiprotein #proteinmurah

Alphabolic Amino Stix !βœ‹πŸ™Œ ___________________________________________________
500 servings RM 150 je ?
Biar betul ??? 😱😱😱 ___________________________________________________

Apa yang bagus sangat tentang produk ni ? 😎
_______________________________________________________: :πŸ’ͺBrand yg sama dgn #progainer
πŸ’ͺ1,200 mg of Hydrolyzed Protein
πŸ’ͺSuper duper jimat
πŸ’ͺMacamΒ² flavour ada !!!!! Choc,vanila, and mix fruits :
:πŸ’ͺProduk dari #germany
Berminat nak cuba ?
Whatsapp ke #0199015256
Thanks !πŸ’ͺπŸ‘ ___________________________________________________

#gymmalaysia #abangsado #sado #tegaptv #barrisan #proteinmurah #supplementmalaysia #gym #preworkout #binabadan #badancantik #kedaigym #xpertgym #sayajualprotein #postworkout #fatburnermalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #kedaionline #kedaiprotein #proteinmurah #proteinmalaysia

Assamualaikum guys πŸ™‹

Pernah rasa ni ? πŸ‘‡.
.
. " Bro kenape perit SANGAT Rasa Lepas Main Gym, Otot macam tegang sangat, nak betulkan tangan pon susah "
.
Selalu dengar orang complain camnie kan ? Admin pon selalu dapat soalan sama πŸ˜„
lepas gym ok lagi tapi time nak bangun tidur tu otot fuh memang pedih macam kene hiris pisau rasanya. πŸ˜…
.
.
Bro, dah tahu workout Gile gile telanlah BCAA nie dlu 2 biji lepas gym dan 2 biji sebelum tido barulah otot tak pedih nanti.
.
___________________________________________
.
FUNGSI UTAMA BCAA NI : πŸ’ͺ
.
βœ” Memperbaiki tisu-tisu rosak
βœ” Maintainkan otot dari kecut
βœ” Mengurangkan sakit-sakit badan
βœ” Mengembangkan otot
βœ” Mengurangkan kelesuan pada otot
βœ” Membekalkan protein secukupnya pada tubuh badan
βœ” Menjaga keseimbangan hormon dalam badan
βœ” Menjaga jantung supaya lebih sihat
.
β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚
.
Banyak lagi fungsi BCAA ni. Tapi admin taip sikit dulu.
Taip banyak korang malas baca gak. haha πŸ˜…πŸ˜‚
.
Jom dapatkan harga promosi sekarang !!! . .
Whatsapps admin terus :πŸ‘
#0199015256

Sms or wasap to ----> #0199015256
.

#binabadanmalaysia #sihat #fitmalaysia #supplementmurah
#abangsado #tegaptv #tegapstore #tegaptvmalaysia #supplementmurah
#aestheticmalaysia #fitnessmalaysia #badancantik #proteinmalaysia #kedaiprotein

#repost.
.
Assalamuakaikum ! Selamat pagi ! πŸ’ͺ.
.
Sedikit perkongsian tentang soalanΒ² yang biasa admin dapat. .
Semoga bermanfaat !πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ .
.
.
Feel free to tag your friends ! πŸ˜„

Bagaimana nak mulakan bina badan?.
.
πŸ”₯Mulakan dengan diet yang baik contohnya makanan rendah lemak, protein tinggi, karbohidrat seperti spagetti, pasta, buah-buahan, sayuran.Β Dapatkan suggestion untuk supplement apa yang sesuai.
.
.
Apa cara makan terbaik waktu sizing ?
πŸ”₯Tambah kekerapan makan. Kalau biasa makan 3 kali sehari. Tukar ke 6 kali sehari. Elakkan gula, garam, alkohol, makanan segera.
.
.
Saya dah main 3 bulan tapi tak nampak hasilnya. Kenapa?
πŸ”₯3 faktor utama iaitu latihan, makanan, rehat.Β Kebiasaanya pemakanan yang salah.
.
.
Saya kurus dan baru nak start main gym.Apa supplement yang patut saya ambil ?
πŸ”₯Mass gainer yang tggi calories& protein.Conttohnya megataur , pro gainer. .
.
Saya atlet nak dapatkan shape badan yang cantik.Apa supplement sesuai ? πŸ”₯Whey protein atau lean gainer.
.
.
Apakah yang sesuai diambil selepas latihan?
πŸ”₯Bawa pisang dan makan selepas workout. Jika ingin minum protein whey, 30 minit hingga 2 jam selepas latihan. .
.
Bagaimana dengan supplement lain contohnya bcca, glutamine?
πŸ”₯Boleh amik BCAA selepas karbohidrat dan diikuti glutamine, dan akhir sekali protein whey.
.
.
Bagaimana membentukΒ sixpack? Adakah perlu saya buat 1000 kaliΒ sit-upΒ sehari?
πŸ”₯Berlatih semua bahagian badan. Latihan bebenan bahagian badan yang lain juga menggunakan core-muscle termasuk perut. Jadi latihan bebanan yang cukup dan pemakanan yang baik akan membentuk 6 ketul di perut. .
.
P/S : untuk cadangan supplement, whatsapp ke #0199015256 .
.
Thanks !πŸ‘ πŸ’ͺ
.
.#gymmalaysia #abangsado #sado #tegaptv #barrisan #proteinmurah #supplementmalaysia #gym #preworkout #binabadan #badancantik #kedaigym #xpertgym #sayajualprotein #postworkout #fatburnermalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #kedaionline #kedaiprotein #proteinmurah #proteinmalaysia

. .
.
.
Assalamualaikum πŸ˜„

Berita baik untuk manaΒ² owner gym, runner, broker !!!
.
.
ATAU.
.
SiapaΒ² yang berminat untuk jadi tokey supplement, kami di #tegapstore membuka peluang besar untuk anda beli dengan harga borong secara terus dengan kami !!! πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . .
.
ATAU .
.
Anda boleh propose kat mana² gym owner dan komisyen anda sebagai runner akan disediakan ! 😎
.
.
Peluang buat duit kawΒ² ni brader πŸ’°πŸ’°πŸ’° .
.
.
PM KAMI SEGERA UNTUK DAPATKAN HARGA BORONG ! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ .
.
.
ATAU .
.
.
WHATSAPP #0199015256.
.

Brand : Whey Depot
Berat : 10lb (4.54kg)
Harga borong : RM xxx
Harga jual RM 220
Minimum units : 24 units
*Selling point : protein tinggi/scoop + harga whey yang sangat murah untuk 10lbs( banding dengan whey brand lain)

Brand : Mass depot
Berat : 15lb(6.8kg)
Harga borong : RM xxx
Harga jual RM 230
Minimum units : 24 units
*Selling point : protein tinggi gila babas (173g/serving), mass gainer brand lain 52g-70g sahaja.

Nota : harga termasuk penghantaran cuma ada tempat tak termasuk ( boleh bincang )

Assamualaikum guys πŸ™‹

Pernah rasa ni ? πŸ‘‡.
.
. " Bro kenape perit SANGAT Rasa Lepas Main Gym, Otot macam tegang sangat, nak betulkan tangan pon susah "
.
Selalu dengar orang complain camnie kan ? Admin pon selalu dapat soalan sama πŸ˜„
lepas gym ok lagi tapi time nak bangun tidur tu otot fuh memang Pedih macam kene hiris pisau rasanya. πŸ˜…
.
.
Bro, dah tahu workout cam Giler giler telanlah BCAA nie dlu 2 biji lepas gym dan 2 biji sebelum tido barulah otot tak pedih nanti.
.
___________________________________________
.
FUNGSI UTAMA BCAA NI : πŸ’ͺ
.
βœ” Memperbaiki tisu-tisu rosak
βœ” Maintainkan otot dari kecut
βœ” Mengurangkan sakit-sakit badan
βœ” Mengembangkan otot
βœ” Mengurangkan kelesuan pada otot
βœ” Membekalkan protein secukupnya pada tubuh badan
βœ” Menjaga keseimbangan hormon dalam badan
βœ” Menjaga jantung supaya lebih sihat
.
β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚β–‚
.
Banyak lagi fungsi BCAA ni. Tapi admin taip sikit dulu.
Taip banyak korang malas baca gak. haha πŸ˜…πŸ˜‚
.
Jom dapatkan harga promosi sekarang !!! wasap admin terus : πŸ‘
#0199015256
Sms or wasap to ----> #0199015256
.

#binabadanmalaysia #sihat #fitmalaysia #supplementmurah
#abangsado #tegaptv #tegapstore #tegaptvmalaysia #supplementmurah
#aestheticmalaysia #fitnessmalaysia #badancantik #proteinmalaysia #kedaiprotein

Promosi datang lagi ! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ .
.
.
Untuk beginner atau yang nak lean muscle, amat recommendedπŸ‘πŸ‘πŸ‘
________________________________

#massdepot + Dp shaker (ada spring) ! πŸ˜„

________________________________

Harga : RM 230 sahaja !
Free postage !
Free shaker !
________________________________

NUTRITION FACTS :

Weight : 15lbs (6.8kg)
Protein : 173g
Carbs : 152g
Calories : 1232kJ
Sugar : 32g

WHATSAPP #0199015256.
.
.
#massgainer #monstermass #wheyprotein #wheydepot #gym #sado #binabadan #badancantik #kedaigym #xpertgym #sayajualprotein #postworkout #fitness #hulk #fatburnermalaysia #tegaptv #bazaarpaknil #bazaaronline #kedaionline #kedaiprotein #proteinmurah
#rapidmass #wheyprotein #wheydepot #gym #sado #binabadan #badancantik #kedaigym #xpertgym #sayajualprotein #postworkout #fitness #hulk #fatburnermalaysia #tegaptv #bazaarpaknil #bazaaronline #kedaionline #kedaiprotein #proteinmurah

Mass depot & whey depot !!!
Stok baru sampai πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
JomΒ² dapatkan segera abangΒ² sadooo πŸ’ͺπŸ‘Š ____________________________________________________
____________________________________________________

Mass depot 15lbs RM 220
Whey depot 10lbs RM 210

WHATSAPP #0199015256
#gymmalaysia #abangsado #sado #tegaptv #barrisan #proteinmurah #wheyprotein #weightgain #supplement #malaysia #muscletech #massgainer #gym #preworkout #binabadan #badancantik #kedaigym #xpertgym #sayajualprotein #postworkout #healthy #fatburnermalaysia #tegaptv #bazaarpaknil #bazaaronline #kedaionline #kedaiprotein #proteinmurah #sado #proteinmalaysia #kedaionline

Most Popular Instagram Hashtags