#0192035898

MOST RECENT

Penjagaan untuk kulit kering dan mengelupas.

1. WHITENING & MOISTURIZER CLEANSER 33 ( ahli 29.70)

2.  ANTI AGEING MOISTURIZER
45 ( ahli 40.50)

3. SUPER HYALURONIC ACID SERUM 45 ( ahli 40.50)
4. Soothing gel 39.20 ( ahli 35.30)

Semua Belian dgn Harga Ahli tanpa Perlu Daftar ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio

Bedak asas atau lebih dikenali sebagai foundation ni adalah item paling penting dalam solekan. Pemakaian foundation yang betul akan bantu untuk menyamarkan parut atau noda, menyekatakan tona wajah serta buat kulit muka nampak flawless.
.
Cover Up Foundation SPF 25 PA++ dengan kemasan demi matte sangat sesuai utk cuaca Msia. Ia mampu mengelakkan foundation jadi flaky atau bercapuk bagi kulit normal, berminyak, kombinasi. Solekan boleh kekal elok sepanjang hari. Akhir sekali, baurkan sedikit bedak pada wajah untuk solekan nampak lebih gebu.
.
Cover Up Foundation SPF25 PA++ RM35.00 (ahli RM31.50)
.
Semua Belian dgn Harga Ahli Tanpa Perlu Daftar ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #coverupfoundation

Kajian mendapati lebih dari 400 million cawan kopi diambil setiap tahun, dan ini menjadikan kopi sebagai minuman yang paling popular di dunia. Kopi mempunyai pelbagai khasiat yang sangat bagus untuk tubuh badan manusia.
.
Antara khasiat yang ada pada kopi ialah:
1. Memiliki pelbagai jenis nutrisi yang baik untuk tubuh. Antara nutrisi yang terkandung dalam kopi ialah Riboflavin (Vitamin B2), Pantothenic Acid (Vitamin B5), Manganese, Potassium, Magnesium dan Niacin (B3). Dengan hanya minum kopi, kita akan bantu untuk bekalkan nutrisi yang diperlukan oleh tubuh kita.
2. Membantu dalam pembakaran lemak. Kopi ialah salah satu bahan yang sering kita nampak ada terkandung dalam produk suplemen pembakar lemak atau pengurangan berat badan. Kandungan kafein yang ada dalam kopi ni akan membantu meningkatkan kadar metabolisme tubuh yang membantu proses pembakaran lemak dengan lebih baik.
3. Memberi tenaga kpd tubuh. Kafein yang ada pada kopi ini akan meningkatkan kadar Adrenaline dalam badan. Adrenaline ni adalah hormon yang memainkan peranan dalam pergerakan tubuh sewaktu badan sedang melakukan aktiviti berat.
4. Meningkatkan kecerdasan otak. Selain bantu badan jadi lebih bertenaga, kafein pada kopi juga berfungsi untuk meningkatkan paras pencetus saraf seperti dopamin dan norepinefrin dan seterusnya membantu meningkatkan neuron dalam otak. Rangsangan kafein pada otak akan meningkatkan daya fikir, ingatan dan mood seseorang.
5. Tinggi antioksidan. Antioksidan ini boleh memberi manfaat dalam pelbagai cara. Antaranya adalah dapat membantu menyingkirkan toksin dalam badan, meneutralkan radikal bebas yang boleh menyebabkan masalah kesihatan pada tubuh.
.
D’folia Coffee ni dirumus khas dengan bijian kopi dan juga kacip fatimah yang akan memberi pelbagai khasiat kesihatan kepada para wanita. D’folia Coffee RM27.50 (ahli RM24.75)
.
Semua Belian dgn Harga Ahli tanpa Daftar Ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #dfoliacoffee

Scrub adalah produk penjagaan wajah yang memiliki butiran-butiran kasar yang fungsinya untuk menanggalkan sel kulit yang mati, membersihkan kotoran danmembantu menjadikan kulit lebih halus dan lembut. Bagi kebanyakan orang, membersihkan wajah dengan sabun sudah cukup untuk membersihkan kotoran pada wajah. Padahal sebenarnya mencuci wajah sahaja tak cukup. Scrub akan bantu untuk membersihkan kulit dengan lebih sempurna lagi. Dengan melakukan scrub 1-2 kali seminggu, itu sudah cukup untuk kita memiliki kulit yang lebih sihat, lembut dan halus serta bersih dari jerawat dan bintik hitam.
.
Antara kebaikan scrub ialah:
1. Menanggalkan sel-sel kulit mati
2. Membantu proses regenerasi kulit
3. Mencerahkan wajah
4. Menganjal dan melambatkan penuaan kulit
5. Kulit nampak lebih sihat dan berseri
6. Mengelakkan jerawat
.
Facial Scrub with Collagen RM29.00 (ahli RM26.10)
.
Semua Belian dgn Harga Ahli tanpa Daftar Ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #collagenfacialscrub

Solekan mata ni memang sangat memberi impak kepada penampilan seseorang, bak kata pepatah, ‘dari mata turun ke hati’. Kombinasi warna yang betul memang akan buat penampilan kita sangat cantik. Bagi beginner, nak guna eyeshadow ni kena berani dan yakin diri. Ini kerana, eyeshadow ni hadir dengan pelbagai jenis warna dan pelbagai jenis kemasan.
.
Ada eyeshadow yang berona natural dan ada yang berona terang. Eyeshadow juga hadir dalam pelbagai jenis. Antara jenis eyeshadow yang selalu kita jumpa ialah:
1. Powder Eyeshadow. Powder Eyeshadow ni adalah eyeshadow yang sangat common dan sangat mudah digunakan. Kemasan Powder Eyeshadow ni biasanya ada dua iaitu matte dan shimmer.
2. Cream Eyeshadow. Cream Eyeshadow ni hadir dalam bentuk krim dan ianya bersifat lebih tahan lama. Yang paling menariknya, kita boleh gunakan jari sahaja untuk kemasan yang nampak lebih pop out.
3. Crayon Eyeshadow. Crayon Eyeshadow ni hadir dalam bentuk pensel seperti krayon dan ianya bertekstur seakan pencil eyeliner. Crayon Eyeshadow sangat mudah digunakan dan sesuai dibawa semasa travel.
.
Eyes On Me palette ni adalah eyeshadow dari jenis powder eyeshadow. Ianya sangat mudah digunakan walaupun untuk beginner. Berpigment tinggi dan hadari dengan dua jenis kemasan iaitu matte dan shimmer. Natural Eyes untuk rona-rona earthy dan natural. Sensual Eyes pula untuk rona-rona anggun.
.
Eyes On Me RM60.00 (ahli RM54.00)
.
Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio

Semua Belian dgn Harga Ahli tanpa Perlu Daftar Ahli
.
#sendayutinggi #eyesonme

Jerawat memang masalah kulit yang memang dibenci oleh semua orang. Jerawat ni sebenarnya ada banyak jenis, dari jerawat kecil sehinggalah jerawat yang bernanah. Setiap jerawat ni berbeza dan perlukan rawatan yang berbeza supaya kita dapat hapuskannya dengan cara yang betul.
.
Antara jenis jerawat yang biasanya ada pada wajah ialah:
1. Blackheads
• Ha! Ramai tak tahu yang blackheads ni pun sejenis jerawat kan? Blackheads ni semua orang ada dan ianya disebabkan bila pori tersumbat dengan minyak, bakteria dan sel-sel kulit mati. Warna hitam pada blackheads tu pula disebabkan oleh pigmen kulit yang bertindak balas dengan oksigen
_
2. Whiteheads
• Whiteheads ni pun lebih kurang dengan blackheads. Whiteheads terjadi bila pori tersumbat sepenuhnya dan memerangkap minyak, bakteria dan sel-sel kulit mati
_
3. Papules
• Jerawat jenis papules ni adalah jerawat kecil yang kemerahan tanpa nanah
_
4. Pustules
• Pustules ialah jerawat yang muncul kemerahan dan mempunyai nanah berwarna putih atau kuning
_
5. Nodules
• Jerawat jenis ini ialah antara jerawat yang paling merbahaya kerana ianya boleh ada pada wajah berbulan lamanya dan ia sangat menyakitkan. Biasanya ia berbentuk besar dan muncul dengan benjolan keras dibawah permukaan kulit.
.
Amat penting untuk kita tahu cara rawat setiap masalah jerawat ni. Blackhead dan whitehead boleh diatasi dengan cara extraction atau scrub wajah. Jerawat jenis lain pula boleh dirawat dengan menggunakan krim atau gel rawatan jerawat. Pilih produk rawatan yang betul dan yang mengandungi bahan semulajadi.
.
Acne Cream dirumus khas untuk membantu merawat masalah jerawat dari awal. Ia mengandungi pelbagai bahan semulajadi yang bukan sahaja merawat masalah jerawat tetapi membantu mengecutkan proi besar serta merawat masalah kulit berminyak.
.
Acne Cream RM35.00 (ahli RM31.50)
.
Semua belian dgn harga ahli tanpa daftar ahli

Whatsapp atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #acnecream

Skincare Sendayu Tinggi.

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio

Semua Belian dgn Harga Ahli tanpa Perlu Daftar Ahli

Mencuci wajah ni sangat penting lebih-lebih lagi bagi mereka yang mengenakan solekan sepanjang hari. Ada waktu yang kita rasa sangat penat dan fikir ‘aku tak pakai makeup, jadi tak payahlah cuci muka’. Salah tu! Walaupun kita tak pakai makeup, cuci muka dengan pencuci yang betul itu wajib.
.
Banyak masalah yang akan timbul kalau kita tak cuci muka dengan betul. Antaranya:
1. Kulit jadi kering. Bila kita tidur, kulit kita akan kehilangan lembapan dan jika kita tidur dengan wajah yang kotor, ia akan membuat kulit semakin kering dan ia menyebabkan berlakunya kulit kering sehingga mengelupas teruk.
2. Penuaan kulit sebelum usia. Debu dan asap merupakan radikal bebas yang kita tak boleh elak. Ia akan terlekat kepada kulit kita dan jika kita tak bersihkan dengan betul, ia akan memberi masalah besar kepada kulit. Bermula dengan munculnya jeragat, tona tidak sekata sehinggalah muculnya garis-garis halus serta kedutan di wajah dan akhirnya wajah kehilangan keanjalan dan muka kita nampak lebih tua sebelum usia sebenar.
3. Ganguan pada proses regenerasi kulit. Setiap hari, sel-sel kulit kita akan mati dan digantikan dengan yang baru. Jika kita tak bersihkan sel-sel kulit mati ni, kulit kita akan penuh dengan kekotoran dan sel-sel kulit mati ni akan menyumbat pori wajah. Jadi, proses regenerasi kulit akan terganggu dan kulit akan mengalami iritasi.
.
Whitening Bar Soap ni sesuai dipakai setiap hari dan tidak akan menyebabkan iritasi pada kulit. Ia membantu membersihkan kekotoran, mencerahkan kulit, melembap wajah disamping membantu melawan penuaan dan meremajakan wajah. Whitening Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
.
Semua Belian dgb Harga Ahli tanpa Perlu Daftar Ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #whiteningsoap

HORMON TIDAK SEIMBANG ?
Terlalu banyak faktor yang boleh menyebabkan ketidakseimbangan hormon dan jangan terkejut kalau salah satu puncanya datang dari anda sendiri?
.
1. Pemakanan Yang Tidak Sihat
Makanan berminyak, berlemak, tinggi sodium, karbo dan tinggi gula sangat tidak bagus bukan saja untuk hormon tapi untuk kesihatan kita juga. Tahu tak fast food boleh buat hormon dalam badan kita bertindak ‘gila’. Makanan ni ada ‘major impact’ pada hormon level kita sebab dia terus masuk dalam badan, apatah lagi ‘processed food’ macam frozen chicken, nugget semua tu.
.
2. Stress
Bila badan mengalami tekanan yang kronik, badan akan mula menggunakan hormon progesterone dan menukarkannya kepada cartisol, hormon stress. Ini akan mengganggu paras hormon progesterone dan fungsinya terhadap badan. Semakin kerap anda stress, semakin banyak anda kehilangan hormon progesterone.
.
3. Toksin
Minuman keras, rokok, asap pencemaran, ubat-ubatan yang masuk dalam badan semua berpotensi menganggu hormon kita. Toksin-toksin ini akan membebankan organ hati, menyebabkan ‘overload’. Hati adalah organ yang sangat penting untuk untuk menguraikan lebihan estrogen dan mengeluarkannya dari badan kita. Apabila tercemar dan terlalu banyak toksin terkumpul, menyebabkan berlaku gangguan hormon estrogen yang tinggi dalam badan.
.
4. Faktor Umur
Apabila wanita semakin berumur, hormon estrogen dan progesterone akan merudum. Malangnya, progesteron akan jatuh lebih cepat & kadangkala mencapai tahap sifar. Manakala estrogen tidak jatuh secepat progesteron menyebabkan berlaku ketidakseimbangan hormon disitu, sekaligus berlakunya dominasi estrogen dan punca kepada monopause. Maka tidak hairan lah ramai wanita dikalangan umur 40an-50an sudah mengalami monopause.
.
Sedu Arrow RM32.00 (ahli RM28.80)
.
Semua Belian dgn Harga Ahli tanpa Daftar Ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click wasap di bio
.
#sendayutinggi #seduarrow #hormon

Eyeliner merupakan salah satu alat solek yang essential bagi setiap penggemar solekan. Pemakaian eyeliner akan bantu mengubah penampilan seseorang. Pemakaian eyeliner memerlukan teknik-teknik yang tersendiri untuk hasil yang berbeza.
.
Bagi beginner, anda perlu kenal jenis-jenis eyeliner yang sesuai untuk anda. Eyeliner yang berbentuk cecair biasanya datang dalam bentuk pen dan mempunyai 2 jenis berus iaitu berus felt dan berus biasa yang lebih halus dan tirus. Penggunaan eyeliner jenis pen lebih sesuai bagi beginner kerana hujungnya yang tirus lebih memudahkan proses membentuk alis mata. Pen eyeliner juga biasanya hadir dengan kemasan tahan lama dan kalis air. Oleh itu, ia tak akan buat solekan alis mata menjadi comot walaupun dah seharian dipakai.
.
Doll Ultimate Precision Pen Eyeliner RM32.00 (ahli RM28.80)

Semua Belian dgn Harga Ahli tanpa perlu daftar ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #peneyeliner #dollultimateprecisionpeneyeliner

Apa tu color corrector? Kenapa perlu pakai color corrector? Mesti ada yang masih tak pasti fungsi color corrector pada solekan kan. Sebenarnya, color corrector ni berfungsi untuk meneutralkan dan menyekatakan tona wajah. Color corrector ni ada banyak warna yang setiap satunya mempunyai fungsi yang tersendiri.
.
Make Up Base Color Correct ni ada 2 fungsi utama iaitu sebagai primer dan juga sebagai color corrector. Ia bantu untuk jadikan kemasan solekan lebih cantik dan buat wajah nampak cerah dan glowing.
.
Untuk mereka yang berkulit kusam dan tidak berseri, boleh guna Make Up Base Color Correct warna ungu untuk mencerah kawasan wajah yang kusam dan gelap.
.
Untuk mereka yang berkulit kemerahan pula, boleh gunakan Make Up Base Color Correct berwarna kuning. Ia akan bantu meneutralkan tona wajah supaya kelihatan lebih natural. Untuk yang berkulit sawo matang, boleh jadikan warna ini sebagai concealer untuk lebam bawah mata.
.
Make Up Base Color Correct RM37.00 (ahli RM33.30)
.
Semua belian dgn harga ahli tanpa perlu daftar ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #makeupbasecolorcorrect

Kulit berjerawat memerlukan penjagaan yang sangat rapi dan teliti. Salah satu rutin penting penjagaan wajah bagi kulit berjerawat ialah mencuci muka. Pemilihan pencuci wajah yang betul akan bantu mengurangkan jerawat dan membunuh kuman jerawat.
.
Acne Bar Soap ni mengandungi bahan-bahan yang sangat bagus untuk merawat jerawat. Selain itu, Acne Bar Soap ini tidak menghasilkan buih yang banyak dan ini sangat bagus kerana ia tidak akan menyebabkan kulit menjadi kering dan sisa sabun tidak akan tertinggal di dalam pori-pori wajah. .
Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
.
Semua Belian dgn Harga Ahli Tanpa Daftar Ahli

Wasap atau dm #0192035898
.
#sendayutinggi #acnebarsoap

Ready stock Pearl cream!!! Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio

Semua belian dgn harga ahli tanpa daftar ahli

Kulit normal ni sangat beruntung kerana tidak memerlukan rawatan yang rumit. Tapi bila usia semakin meningkat kulit akan cenderung menjadi kering jika tidak dijaga dengan betul. Kekurangan hormon dan kehilangan kolagen adalah antara penyebabnya. Kenapa tidak bermula dari sekarang ? Jom tengok tips penjagaan mudah untuk kulit normal.
.
COLLAGEN FACIAL SPRAY
Diperkaya dengan kolagen untuk membantu membaiki ketegangan dan keanjalan kulit. Ia menyejukkan kulit dan mengekalkan kelembapan 24 jam untuk kulit yang lembut bersinar.
.
UV DEFENSE CREAM HYDRATING TINTED SUNSCREEN
Krim pelindungan matahari untuk kulit kering dan normal, melindungi kulit dari sunburn dan kemerahan. Ia juga mengandungi bahan pencerah kulit untuk memudarkan jeragat serta parut.
.
COCOA COLLAGEN
Paling terbaik ambil 1-2 jam sblm makan berat. Bila diambil konsisten, kulit akan nampak lembap, garis kedutan kurang, kulit jadi kenyal, tebal & anjal. Yg bermasalah dgn sakit lutut sangat bagus amalkan collagen. .
Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10)
Uv Defense Cream Hydrating Tinted Sunscreen RM39.00 (ahli RM35.10)
Cocoa Collagen RM29.00 (ahli RM26.10)
.
Semua Belian dgn Harga Ahli tanpa Daftar ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click libk wasap di bio
.
#sendayutinggi #normalskintips #combinationskin #dryskin

Alhamdulillah ramai yang consume ST Clear Tablet ni bagi feedback positif. Rata-ratanya berpuas hati sebab jerawat kecut dengan cepat dan jayanya seawal seminggu. Macam mana Clear Tablet berfungsi?
.
ST Clear Tablet dirumus dengan ekstrak kolagen, biji anggur, manggis, teh hijau, buah zaitun, strawberi, aloe vera dan dandelion yang kaya dengan antioksida untuk membantu meneutralkan kulit dari radikal bebas disamping membantu melembapkan kulit dari dalam.
.
Bagi yang tiada masalah kulit tapi nak cuba juga boleh ke? BOLEH tak ada masalah. Sebab ia MEMBANTU mengawal pengeluaran minyak dan jeragat dari dalam disamping MENGURANGKAN pembentukan blackhead dan menghaluskan wajah kasar disebabkan jerawat. Walaupun dirumus khas untuk mereka yang mempunyai kulit berjerawat dan berminyak, mereka yang mempunyai kulit NORMAL dan KOMBINASI juga boleh ambil ST Clear Tablet ni.
.
ST Clear Tablet RM.36.50 (ahli RM 32.85)
.

Semua Belian dgn Harga Ahli tanpa Daftar Ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio

#sendayutinggi #cleartablet

Ready stock Pearl Cream 36.00 ( ahli 30.60)

Semua Belian dgn Harga Ahli tanpa Perlu Daftar Ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio

Apa yg ada di dlm Doll Skin Foundation SPF15 ? Ia bukan shj cantik bila oles sebagai bedak asas malahan merawat kulit. Antara bahannya ialah Jojoba Oil. Apakah minyak Jojoba?
.
Sebelum kami memberitahu mengapa anda perlu menyukai Jojoba Oil, ini beberapa fakta & latar belakang mengenai bahan tersebut
.
🎈 Minyak Jojoba adalah lilin cair yang terdapat di dalam benih simen Chinensis Simmondsia.
🎈Strukturnya berbeza daripada kebanyakan minyak lain kerana ia biocompatible . Ini bermakna ia menyerap ke dalam kulit dengan mudah.
🎈Ia kaya dengan vitamin E, zink, yodium, dan antioksidan dan ia berfungsi seperti humectant. Oleh itu, ia “menarik” air jauh ke dalam kulit anda, dan kemudian “menguncinya” untuk penghidratan yg tahan lama
.
Semua belian dgn harga ahli tanpa perlu daftar ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation

Ramai diantara kita selalu buat tidak endah terhadap kepentingan sunscreen. Antara sebab ramai orang tidak menggunakan sunscreen adalah kerana kurang faham tentang betapa bahayanya kalau kulit terlalu terdedah kepada sinaran terik matahari ni.
.
Antara kepentingan pemakaian sunscreen ialah ia akan bantu melindungi kulit dari sinaran matahari seperti UVA dan UVB serta ia juga melindungi protein di bawah permukaan kulit seperti keratin, elastin dan kolagen. Sunscreen juga bantu untuk melambatkan proses penuaan dan menghalang daripada penghasilan bintik hitam dan jeragat.
.
Malaysia ni cuma ada dua cuaca sahaja, panas dan hujan. Disebabkan itu, walau di manapun kita berada, jangan pernah lupa pakai sunscreen setiap masa. Tak kiralah tengah bersenam di luar, pergi bercuti di pantai, keluar membeli belah di kawasan outdoor ataupun hanya duduk di rumah, wajib guna sunscreen setiap hari ya.
.
UV Defense Cream Hydrating Tinted SunscreenSPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10)
UV Defense Cream Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10)
.
Semua Belian dgn Harga Ahli Tanpa Daftar Ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #tintedsunscreed #mattesunscreen

BAGAIMANA SABUN SKRUB HERBA ZEOARY BERFUNGSI?
.
Skrub berfungsi dengan beberapa cara. Ketika sabun digosok ke atas kulit, butiran manik halus atau ‘beads’ pada sabun bertindak sebagai ejen pengelupasan yang akan membantu menanggalkan sel kulit mati. Lapisan kulit baru akan lebih cepat tumbuh dan lembut.
.
Perbuatan menggosok atau mengurut pada badan secara tidak langsung meningkatkan pengaliran peredaran darah ke sekeliling tubuh badan termasuk permukaan kulit. Menyebabkan kulit kelihatan lebih sihat dan berwarna kemerah-merahan.
.
Selain itu, dengan menggunakan sabun skrub, kulit akan mengalami pembersihan dari dalam liang pori (deep cleansing), yang memudahkan penyerapan pelembap atau losyen badan kedalam kulit secara maksima.
.
ZEOARY SOAP RM 15.00 (ahli RM 13.50)
.
Semua Belian dgn Harga Ahli Tanpa Perlu Daftar Ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #zeoarysoap

Sedu Arrow dan D’folia merupakan gabungan sempurna supplemen penjagaan dalaman bagi wanita.
.
D’folia membantu merawat keputihan, menguatkan peranakan dari keguguran, mengecutkan rahim slps bersalin, memerahkan wajah semulajadi, mengecutkan fibroid, cyst dan blh diamalkan bg anak dara.
.
Sedu Arrow pula menggalakkan penghasilan estrogen & progesterone, menjadikan wanita awet muda, mengelakkan tombong dan juga menyuburkan rahim bagi yang susah hamil.
.
Sedu Arrow RM32.00 (ahli RM28.80)
D’folia RM31.50 (ahli RM28.35)
.
Semua Belian dgn Harga Ahli Tanpa Perlu Daftar Ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #seduarrow #dfolia #tombong #dealersendayutinggi #sendayutinggikl #jamu #rahim #cyst #fibroid #

Most Popular Instagram Hashtags