#0192035898

MOST RECENT

.
Whitening Pearl Cream ni antara produk yang kami selalu kena restock sebab ramai yang jatuh cinta dengannya. Pearl Cream ni adalah beauty cream yang ada pelbagai fungsi dan diperbuat daripada 100% serbuk mutiara. Mari lihat apakah khasiat mutiara untuk membantu memulihkan kulit wajah anda.
.
✳️ Mengandungi pelembap semulajadi seperti Vitamin B kompleks & polisakarid.
✳️ Mengandungi anti-oksida merawat penuaan.
✳️ Mengandungi protein untuk meransang pertumbuhan kolagen.
✳️ Kaya dengan kalsium, amino asid dan lebih 30 mineral.
.
Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60)
.
semua belian dgn harga ahli tanpa daftar ahli

wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #pearlcream

Golden Herbs Soap ni ialah sabun yang dirumus khas untuk mereka yang mempunyai kulit kombinasi, berminyak dan berjerawat. Selain dari kandungan madu dan herba ganoderma, Golden Herbs Soap ni turut mengandungi kandungan Salicylic Acid.
.
Salicylic Acid ni berfungsi sebagai mild exfoliator dimana ia membantu untuk menanggalkan sel-sel kulit mati pada wajah sewaktu mencuci wajah. Salicylic Acid ni juga membantu untuk mencerahkan wajah dan menyekatakan tona kulit wajah dan memudarkan parut jerawat
.
Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 )
.
semua bemian dg harga ahli tanpa daftar ahli

link wasap di bio atau dm #0192035898
.
#sendayutinggi #goldenherbssoap #jerawat #yatiesendayitinggi #yatie_sendayutinggi #kulitberminyak

Female+ ni ialah minuman herbs pracampuran Kacip Fatimah, Manjakani, Vitamin C dan juga Stevia. Ia sesuai untuk diambil pada setiap hari dengan jumlah kalori 75.4 kcal setiap hidangan. Female+ ni tak mengandungi kandungan gula tetapi menggunakan stevia.
.
Ada yang tertanya-tanya apa beza Female+ dengan D’folia Coffee ni. Walaupun kedua-duanya memberi fungsi meningkatkan tenaga dan mengelakkan kelesuan badan, tapi Female+ ni lebih berfungsi ke arah hormone booster. Apa itu hormone booster? Maksudnya disini, Female+ ni akan bantu untuk tingkatkan kadar hormon estrogen dan progesteron dalam badan wanita.
.
Kedua-dua hormon ni penting untuk memastikan sistem reproduksi wanita dalam keadaan yang baik. Selain itu, kedua-dua hormon ni juga berperanan penting untuk merangsang pertumbuhan dan pembangunan payudara, organ reproduksi, mengekalkan keanjalan dan kelembapan kulit serta berfungsi untuk mengawal kitaran haid wanita.
.
Sebagai wanita, kita perlu menjaga dalaman kita dengan baik terutamanya kadar keseimbangan hormon. Jika hormon tidak seimbang, ia akan menyebabkan timbulnya pelbagai penyakit seperti ovarian cyst, PCOS, kanser ovari ataupun PMS.
.
Female+ ni boleh diambil pada bila-bila masa pada waktu siang dan boleh diambil 1-2 kali sehari. Bagi penghidap cyst, fibroid atau apa-apa ketumbuhan dan juga wanita mengandung, anda dilarang untuk mengambil Female+ ni ya.
.
Female+ RM31.00 (ahli RM27.90)
.
semua belian dgn harga ahli tanpa daftar ahli

link wasap di bio @ dm #0192035898
.
#sendayutinggi #female+

Brightening Series Super Hyaluronic Acid Serum dengan WAJAH BARU dan FORMULASI BARU!!
.
Super Hyaluronic Acid Serum ni bersifat ‘water-based’ dan bertekstur seakan gel cair yang sangat cepat menyerap pada kulit dan tak meninggalkan rasa melekit pada kulit wajah. Ia diformulasikan dengan gabungan bahan-bahan tinggi hidrasi seperti Trehalose, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Ectract dan Ethyl Ascorbic Acid untuk memberi lembapan yang intensif kepada kulit disamping membantu menjadikan kulit lebih anjal dan lembut.
.
Super Hyaluronic Acid Serum dengan formulasi baru ni akan beri lebih hidrasi pada kulit dan teksturnya juga lebih cepat menyerap pada kulit wajah. Bagi yang ada masalah kulit yang terlalu kering, boleh gunakan Super Hyaluronic Acide Serum ni bersama Face Cleansing Makeup Removing Gel dan juga Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion.
.
Gabungan ketiga-tiga produk ni akan bantu untuk merawat masalah kulit yang terlalu kering sekaligus menjadikan kulit lebih lembap, sihat dan wajah nampak lebih cerah dan glowing.
.
Brightening Series Super HA Serum RM45.00 ( ahli RM40.50 )
.
semua belian dgn harga ahli..x perlu daftar ahli

wasap link di bio @ #0192035898
.
#sendayutinggi #superhyaluronicacidserum #brsserum

Bibir gelap dan kehitaman memang akan buat kita kurang keyakinan diri. Bibir gelap ni bukan disebabkan oleh merokok sahaja, tapi banyak lagi sebab antaranya dehidrasi, bibir kering, hiperpigmentasi dan juga kafein.
.
Mereka yang mempunyai bibir gelap biasanya sukar untuk memilih warna gincu yang sesuai. Tetapi kalau pakai warna gincu yang sesuai, ia akan bantu untuk menyamarkan warna bibir yang gelap. Antara warna yang sesuai ialah warna seakan bronze, coklat, nude, oren kemerahan dan juga warna merah.
.
Nude Edition hadir dengan 6 rona neutral dan nude yang berkemasan pusam

Semua belian dgn harga ahli tanpa perlu daftar ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
Nude Edition RM33.00 .
#nudeedition #lipcream #nudelipstick

Doll Skin Foundation dengan wajah baru!! Doll Skin Foundation ni merupakan foundation yang paling digemari ramai. Selain teksturnya yang ringan, ia juga akan buat wajah nampak gebu je bila pakai. .
Doll Skin Foundation ni sangat buildable dan tak akan buat solekan tu nampak heavy walaupun kita apply dengan jumlah yang banyak.
.
Doll Skin Foundation ni ada 4 kod yang boleh disesuaikan dengan tona kulit kita. Doll Skin Foundation ni sesuai dengan semua jenis kulit lebih-lebih lagi untuk mereka yang ada kulit kering kerana ia mengandungi formulasi melembap kulit. Sebabtu bila pakai Doll Skin Foundation ni kulit kita nampak dewy dan glowing je.
.
Doll Skin Foundation SPF15 RM38.00 (ahli RM36.10)
.
Semua belian dgn harga ahli tanpa daftar ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation

Seperti yang kita tahu, sarapan tu sangat penting untuk kita ambil setiap hari dan sarapan boleh diambil dengan kuantiti yang banyak. Pengambilan sarapan akan bantu untuk badan kita mendapatkan tenaga seharian dan juga ia akan bantu untuk atasi masalah berat badan berlebihan.
.
Slimmax Drink ni sesuai diambil semasa hamil, waktu berpantang atau sbb pegganti sarapan pada waktu pagi kerana ia mengandungi kandungan oat dan bijirin yang bantu tubuh mendapatkan tenaga yang mencukupi. Selain tu, ia juga bantu untuk proses penurunan berat badan kerana ia bantu perut kita cepat rasa kenyang dan turut bantu proses pembuangan.
.
Slimmax Drink RM29.50 (ahli RM28.05)
.
Semua belian dgn harga ahli tanpa perlu daftar ahli

Wasap atau dm #0192035898
.
#sendayutinggi #slimmaxdrink

Lebih untung.. DTOX 300 gram

WALK IN RM76
MEMBER RM68.40

Whatsapp atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio

Semua belian dgn harga ahli tanpa perlu daftar ahli

.
Majoriti Ada Resdung Tanpa Sedar?
Kalau nak ikut istilah tradisional, resdung ni kerengsangan hidung yang boleh menyebabkan organ-organ lain menjadi gatal dan menimbulkan ketidakselesaan. Tapi kalau istilah saintifiknya, resdung ni merupakan virus kanser yang hidup di bawah lapisan kulit. Ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kepada kerosakan organ-organ tertentu dalam badan.
.
Apabila dijangkiti, seseorang itu akan merasakan dirinya tidak sihat. Membrane mucus dalam hidungnya kelihatan merah dan bengkak. Kadang-kadang tu ada yang sampai nanah terkeluar dari hidung. Jijik kan? Ha sebab tu lah kena cepat-cepat ambil inisiatif untuk merubati penyakit resdung ni.
.
Langkah-langkah Pencegahan Awal :
1. Bila muka atau rongga mula gatal akibat alahan dari makanan tertentu, boleh ambil sebiji cetrizin ( ubat selesema ) yang banyak di jual di farmasi. Ia akan melegakan serta merta kegatalan dalam masa 30 minit selepas pengambilan
2. Waktu pagi bagi penghidap resdung akan mengalami masalah sukar bernafas. beli nasal spray di farmasi untuk melegakan laluan hidung yang sempit & tersumbat akibat dari cecair resdung
3. Elakkan terdedah kepada asap rokok, bas serta habuk kerana ia boleh meradangkan laluan hidung. Kalau nak tahu, perokok lagi senang dapat resdung tau
4. Jangan pergi berenang atau menyelam semasa diserang resdung kerana bahan klorin yang terdapat di dalam air kolam renang akan mengganggu pengalas lapisan hidung & sinus. Kalau menyelam juga, kemungkinan akan mengalami kesesakan semasa bernafas
.
Atau boleh ambil Nosygone sebagai rawatan alternatif tradisional yang berfungsi untuk melegakan resdung. Semua herba-herba yang terdapat di dalam kapsul ni dapat mengatasi alahan seperti jerawat, gatal-gatal, hidung berair, kelumumur dan bau yang tak enak.
.
Nosygone RM 35.00 (ahli RM 31.50)
.
Semua belian dgn harga ahli tanpa perlu daftar ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #nosygonesinustreatment

Utk yg belum pernah try BB Cushion blh consider yg ni. Sbb blh skip pelembap, whitening cream, sunblock dan foundation sekali
.
Doll Skin BB Cushion SPF50 sgt sesuai utk normal, dry, combination & sensitive skin. Formula baru kini added Ascorbic Acid, Hyaluronic Acid, Centella Asiatica Extract dan Algae Extract untuk memberi lembapan pada kulit wajah. Selain mencerahkan kulit ia juga merawat. Oh ya, Bb Cushion ni juga kalis peluh ya utk mrk2 yg kuat sweating 😅 .
.
Utk skin yg berminyak, jerawat blh pakai Matte BB Cushion ya. Ia utk bantu kontrol minyak atau mrk yg suka efek silky .
Doll Skin BB Cushion SPF50 RM49.90 (ahli RM44.90) @sendayu.tinggi_hq .
.

Semua belian dgn harga ahli tanpa daftar ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio

#sendayutinggi #newformulation #dollskinbbcushion #yatie_sendayutinggi #yatiesendayitinggi #makeup

Pernah dengar tombong / prolapse? Tombong ni adalah apabila rahim terkeluar dari alat sulit. Cara nak tahu adalah dengan gunakan jari dan sentuh bahagian bawah alat sulit dan kalau rasa tersembul tu maknanya rahim kita terkeluar / jatuh dari dinding faraj. Ini sebenarnya adalah simptom awalan yang dipanggil tombong. Kesan2 lain tombong yang korang boleh rasa contohnya kerap kencing kalau terbatuk / ketawa dan sakit dibahagian abdomen.
.
Kebanyakkan ingat tombong ini hanya terjadi pada golongan wanita yang berumur saja, tapi sebenarnya golongan muda pun boleh terkena tombong. Contohnya preggy mom yang salah meneran masa nak melahirkan baby, bukaan belum pun 10cm tapi dah meneran kuat. Selain tu buasir/sembelit yang teruk, penjagaan berpantang yang tak betul, kerap melahirkan dan jarak dekat2, banyak angkat benda berat, dan batuk yang kuat/tak berhenti.
.
Masalah tombong ni sangat ditakuti oleh wanita kerana boleh menjejaskan hubungan rumahtangga dan kesihatan mereka. Mereka yang mengalami maslah tombong akan merasa sakit untuk berhubungan intim dan ini boleh menyebabkan punca keretakan rumahtangga.
.
Macam mana nak atasi? Kalau pergi hospital, doktor akan ikat peranakan yang terkeluar tu dengan sejenis cincin “pessary ring” supaya rahim tu tak ‘terjuntai’ keluar. Tapi kalau yang dah sampai rahim terkeluar habis, doktor akan sarankan untuk buang rahim tu atas faktor keselamatan.
.
Kalau rawatan tradisional boleh amalkan senaman kegel / kemutan untuk naikkan rahim. Ia bagus untuk melatih otot dibahagian alat sulit untuk lebih kuat. Rawatan lain adalah ambil suplemen D’folia & Sedu Arrow. Fungsi dia adalah slowly akan tarik rahim tu ke atas kembali ke posisi asal. Simptom awalan akan rasa merengat dibahagian ari-ari dan keluar banyak keputihan untuk merawat.
.
D’Folia RM31.50 (ahli RM28.35)
SEDU ARROW RM32.00 (ahli RM28.00)
.
Semua belian dgn harga ahli tanpa perlu daftar ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #dfolia #seduarrow #jamu #tombong #yatiesendayitinggi #yatie_sendayutinggi

.
BOLEH KE KURUS CEPAT & NAMPAK KESAN ?
.
Ok, mmg ramai kat dunia ni kalau boleh bangun pagi esok je bila timbang dah turun 10kg. Tapi, memang mustahil la. Namun, setelah kajian dibuat, akhirnya ada tumbuhan semulajadi yg mmg berkesan & berfungsi untuk mengawal selera makan, membuatkan kita bertenaga walaupun kurang makan, kurang rasa nak mengunyah serta bantu kita mudah ke tandas. Jom tengok apa tumbuhan yang dimaksudkan kat bawah.
.
BERAS PERANG :
Sangat baik dimakan oleh individu yang mengamalkan diet rendah kalori. Ia mengandungi MINERAL MAGNESE yg penting untuk kesihatan (1 cawan beras perang = 88% magnesium utk tubuh). MAGNESE membantu mengekalkan berat badan yang ideal, mengawal sistem saraf dan mengawal paras kolestrol badan.
.
CITRUS AURATIUM @ BITTER ORANGE :
Component Synephrine dalam Citrus Auratium berfungsi sebagai pembakar lemak yang turut membantu menurunkan selera makan, meningkatkan tenaga dan kadar metabolisma dalam badan.
.
CHIA SEED :
Mirip biji selasih, tetapi bukan sebaliknya ia berasal dari keluarga sage (salvia hispanica). Masyrakat suku Aztec, Maya dan Inca zaman dahulu mengamalkan biji seed untuk meningkatkan daya ketahanan dan tenaga tubuh badan mereka. Chia Seed kaya dengan lemak Omega-3 yang dapat mengurangkan keradangan dan paras kolestrol. Biji Chia juga mampu menyerap 10 kali air yang masuk ke dalam tubuh untuk membentuk sel yang baik untuk diet.
.
Easyfull dirumus dengan pelbagai bahan organik seperti chia seed, beras perang, black bean, pea protein, soya dan juga bitter orange yang tinggi serat untuk mengawal rasa lapar dan memberikan ras akenyang yang lama selain minuman protein yang bagus untuk membina otot.
.
Easyfull RM56.00 (ahli RM50.40)
.
Semua Belian dgn Harga Ahli Tanpa Daftar Ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio

#sendayutinggi #easyfull

Lip Color Changing Lip Balm ni ada dua jenis tau. Glossy Peach tidak mengandungi menthol dan Glossy Pink ada mengandungi menthol. Glossy Pink ni lebih digemari kerana ia beri rasa berangin pada bibir. Jadi bibir akan rasa lebih segar selain warna pada bibir akan kelihatan pink semulajadi.
.
Antara bahan yang ada dalam Lip Color Changing Lip Balm kod Glossy Pink ni ialah Olive Oil, Menthol, Mineral Oil dan Candelila Cera. Kandungan Olive Oil dan Mineral Oil ini akan bantu untuk rawat masalah bibir yang kering dan mengelupas. Ia akan bantu untuk melembap dan melembut kulit pada bibir tu. Candelila Cera pula akan bantu untuk membuatkan bibir nampak lembap dan kemerahan secara semula jadi. Kandungan Menthol pula akan bantu beri kesegaran pada bibir.
.
Lip Color Changing Lip Balm RM33.00 ( ahli RM31.50 )
.
Semua Belian dgn Harga Ahli Tanpa Daftar Ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #lipcolorchanginglipbalm

Scar Toner dengan wajah baru!! Siapa kat sini yang dah beli Scar Toner dengan packaging baru? Bagi pengguna tegar Scar Toner ni mesti tahu apa akan berlaku pada kulit lepas pakai Scar Toner ni kan. Scar Toner ni dirumus khas untuk mereka yang ada kulit berminyak, jerawat dan juga berparut.
.
Scar Toner ni ialah penyegar untuk kulit yang mempunyai banyak fungsi pada kulit wajah. Ada yang skip toner dalam rutin penjagaan wajah sebab rasa yang toner ni tak penting. Tapi sebenarnya toner ni akan bantu untuk kulit jadi lebih bersih dan ia adalah kunci utama untuk wajah yang glowing.
.
Gunakan Scar Toner ni setiap kali selepas mencuci wajah dan boleh apply menggunakan kapas ataupun tapak tangan sahaja. Scar Toner ni akan bantu untuk bersihkan sisa kotoran, menanggalkan sel kulit mati, mengecutkan jerawat, mengawal pengeluaran sebum dan juga membantu mencerahkan wajah yang kusam. Ia tak akan menyebabkan kulit jadi ketat atau kering tau.
.
Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35)
.
Semua belian dgn harga ahli tanpa daftar ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #scartoner

Short Review mengenai hot selling Pearl Cream
.
▪️Pearl Cream mengandungi SPF15 which is basically dah ada sunblock. Tapi kena ingat mana2 sunblock pun bertahan hanya selama 2 jam sahaja tak kiralah berapa tinggi spf dia pun. So mmg kena apply setiap 2-3 jam sekali.
▪️Pearl Cream bukan sejenis foundation/bedak asas. Ia hanya ada satu warna sahaja iaitu warna sedikit kekuningan atau peach yang natural.
▪️Ia adalah beauty cream yang ada banyak fungsi (multipurpose function) & 100% menggunakan pearl.
▪️Pearl cream berfungsi untuk memutih/mencerahkan kulit, menyekatakan tona wajah, melembutkan kulit dan memudarkan parut jeragat.
▪️Pearl Cream juga boleh digunakan sebagai foundation dan lapis dengan loose powder untuk wajah nampak natural. Boleh dipakai siang & malam selepas penggunaan pelembap atau serum. Bergantung kepada produk skincare yang digunakan. Tetapi pearl cream kena pakai last sekali sebelum sunblock.
▪️Pearl Cream sesuai untuk all skin type. Tetapi memandangkan formulasi bahan & tekstur dia agak creamy dan thick, jadi tak disarankan untuk yang jenis kulit berminyak untuk pakai tebal2. Atau pakai hanya pada kawasan yang nak cerah sahaja seperti kawasan yang ada jeragat atau tona tak sekata.
▪️Selain wajah, Pearl Cream juga boleh disapu pada badan seperti tangan, leher dan kaki.
▪️Pearl Cream selamat digunakan dan telah melalui proses pemeriksaan oleh Kementerian Kesihatan.
.
Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60)
.
Semua Belian dgn Harga Ahli tanpa Daftar Ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #pearlcream

Bermasalah dengan jerawat, kulit berminyak, parut, pori besar dan wajah tak sekata ? Dapatkan 4 produk ringkas ini utk penjagaan siang & mlm
.
Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35)
Acne Balm RM30.00 (ahli RM28.50)
Acne Cream RM35.00 ( ahli RM31.50 )
Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
.
Semua Belian dgn Harga Ahli tanpa Perlu Daftar Ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #acneseries #toner #acnesoap #jerawat #skincare #kulitberminyak #yatiesendayutinggi #yatie_sendayutinggi

Whitening Bar Soap ni bukan hanya dikhaskan untuk mencerahkan kulit wajah yang gelap kepada cerah sahaja tau. Bagi mereka yang ada kulit yang tona tak sekata, tompok hitam pada wajah dan berjeragat memang sangat sesuai gunakan Whitening Bar Soap ni. Selain tu, mereka yang ada parut jerawat atau parut2 lain pun sesuai pakai sabun ni.
.
Whitening Bar Soap ni akan bantu sekatakan tona wajah dimana ia bantu mencerahkan kawasan yang gelap dan juga bantu untuk menghilangkan parut2 yang ada pada wajah tu. Whitening ni boleh pakai setiap hari setiap kali kita cuci wajah dan ia tak akan buat wajah kita jadi ketat atau kering.
.
Jom dapatkan Whitening Bar Soap ni dengan harga diskaun semasa Warehouse Sale harini. Jangan lepaskan peluang untuk beli produk-produk ST dengan harga diskaun ya!
.
Whitening Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20)
.
Semua Belian dgn Harga Ahli Tanpa Perlu Daftar Ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #whiteningbarsoap #jeragat #skincaretips

ST Gleam Tablet Natural Glutathione Booster ialah tablet kunyahan khas untuk kecantikan dan kesihatan kulit dengan perisa tembikai susu dan vanila.
.
ST Gleam Tablet ni boleh diambil oleh semua orang dan cara pengambilannya ialah 1 tablet pada waktu pagi dan 1 tablet pada waktu malam. Bagi penghidap cyst dan fibroid, boleh ambil ST Gleam Tablet ni kerana ia tak mengandungi kolagen, tetapi hanya ambil 1 tablet sehari sahaja. Bagi ibu menyusu pula, boleh ambil selepas bayi berusia 4 bulan dan keatas. Untuk ibu hamil, pengambilan ST Gleam Tablet adalah tidak digalakkan.
.
ST Gleam Tablet RM38.00 (ahli 34.20)
.
Semua belian dgn harga ahli tanpa daftar ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #stgleamtablet

Berapa ramai sebenarnya dari kita yg mengalami masalah badan berparut, legap, kasar dan kehitaman kawasan pelipat tapi segan mengakui. Bila kulit mati dibiarkan lama, kesannya akan menjadi lbh gelap dan kasar
.
Bagi wanita hamil pula, simptom gelap di leher, ketiak dan celah peha mmg akan berlaku bg kebanyakan wanita. Amalkan Zeoary Soap utk membersihkan daki dan kehitaman pada bahagian tertentu tubuh badan. Dlm sebulan mmg nampak perubahan ketara
.
Zeoary Soap RM15.00 (ahli RM13.50)
.
Semua Belian dgn harga ahli tanpa perlu daftar ahli

Wasap atau click link wasap di bio atau dm #0192035898
.
#sendayutinggi #zeoarysoap

Baru utk suplemen kesihatan lelaki. Stok panas lagi ni. Rasanya sgt mild dan walau di campur dgn herba. Menggunakan stevia sbg pemanis .
MALE + RM 30.00 ( ahli RM 27.00 )

Semua Belian dgn harga ahli tanpa perlu daftar ahli

Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di bio
.
#sendayutinggi #male+

Most Popular Instagram Hashtags