[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#0174838910ws

100 posts

Assalamualaikum dan selamat pagi warga instagram sekalian....
.
harinie saya nak berkongsi satu peluang perniagaan yang telah terbukti ramai yang dah boleh keluar dari masalah kewangan bersama #businessacademy360
.
Berniaga hanya dari rumah | menggunakan smartphone sahaja | menggunakan platform yang telah disediakan | keuntungan anda yang tetapkan
.
Berminat??...untuk mengetahui lebih lanjut pasal business nie boleh contact number dibawah
.
Join hari ini 50% kerja anda saya tolong settlekan.
.
for business purpose:
Rohidan
#0174838910ws
.
.
#businessacademy360#ba360granite#tekniksemakphone#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak

Selamat malam....
.
.
.
Semoga hari esok lebih baik dari hari ini...amin...
.
.
.
#bisnesacademy360
#0174838910ws

tahniah amira income sehari rm160++ ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ sambil belajar. walaupun study di luar malaysia, tiada halangan utk berjaya๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ hanya menggunakan #skillonlinestage3 dan follow step by step, ini lah hasilnya. .
.
.
Tak kira di mana pon boleh je kalau nak buat...bumi allah tu luas...idekat mana2 pon pasti ada reeki..usaha dengan tak je sekarang...
.
.
Jom pada yang ada keberanian saya akan ajar skill macam mana nk berjaya...
.
.
#bisnesacademy360
#0174838910ws

Selamat petang...
.
.
.
#bisnesacademy360
#0174838910ws

[SEMAKIN KU SAKIT SEMAKIN KAU BAHAGIA]
.
.
sis bukan bercinta , bukan tengah jiwang . Tapi inilah yang jadi bila kita tengah jatuh , bila kita di bawah . Akan ada orang yg tertawakan kita , akan ada yg mempersendakan kita . Kutuk !! Itu benda biasa . .
.
Putus asa tu senang . Nak bangkit dari putus asa tu susah . Tapi sekali bangkit kau akan rasa kemanisannya bila tiba masa untuk rebah kali kedua rasa kesakitan itu tidak akan sama dengan yg pertama . .
.
Jangan takut untuk gagal . Takutlah kerana gagal ingin mencuba .
.
.
#businessacademy360
#0174838910ws

Kerja petang2 mcm ni..lapar pula... jom mkan dlu ya....
.
.
#bisnesacademy360
#0174838910ws

ADA SAPA2 DAH UBAH FIKIRAN...
.
.
Rezeki ada di mana2 usaha yang penting...
.
Biar diri kita sentiasa istiqamah dan tawakkal..
.
#bisnesacademy360
#0174838910ws

Mai2... sapa yg cari pasal kasi tembak dengan meriam ni...hahaha.. bila dapat p sana lagi ya.....
.
.
.
#bisnesacademy360
#0174838910ws

USIA BUKAN PENGHALANG!!!
.
.
.
Walau usia masih muda tidak jadi penghalang untuk berjaya .... serta berdikari...
.
.
Sama kita renungkan... jika umur 20thun macam mana hasil.... usia yang muda dah berani ambil tindakan... takkan nak tengok saja adik kecil ni yang senang..ANDA bagaimana... ??
.
.
.
Pada siapa yang berani..jom sama2 kita buat dan ubah hidup.. renungkan ye...dengan zaman sekarang ni..
.
.
#bisnesacademy360
#0174838910ws

Assalamualaikom fan selamat pagi... Selamat bekerja ya semua... semiga hidup sentiasa dilimpahi rahmat...
.
#bisnessacademy360
#0174838910ws

Baru SEBULAN dah dapat RESULT?? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
.

Baru join SEBULAN dah ada result MELALUI SISTEM yang diajar. ok tak ok? So kenapa ade orang dapat, ada org tak dapat? Kenapa ada orang cepat ada orang lambat? Jawapannya satu, buat ataupun tak buat sahaja ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ช .
Haa sekarang ni manfaatkanlah platform ONLINE yang mana kita boleh jana pendapatan dengan cepat dan berkesan. Jangan sibuk duk post pasal patah hati, mengumpat orang n sebagainya.
.
Ramai orang berniaga online tetapi tak kena cara. So harini abam nak bukak offer, kepada sesiapa yang nak sertai PROGRAM 1 YEAR ONLINE COACHING. Personal daripada abam, hanya bermula dengan RM370 dan abam akan coaching awk secara 1 to 1. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Hanya untuk yg serious, .
.

#businessacademy360
#0174838910ws

โ€œJangan Menunggu Waktu Yang Tepat Untuk Melakukan Sesuatu, Kerana Waktu Tidak Akan Pernah Tepat Bagi Mereka Yang Menunggu.โ€
.

Permulaan mungkin sesuatu yang amat sukar. Tapi anda pernah lalui zaman tadika, bagaimana susahnya nak belajar A-Z, dan bagaimana susahnya untuk mengira 1,2,3. Tapi kerana usaha, keyakinan dan istiqomah anda semua berjaya membaca dan mengira. .

Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Darjah 6? Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Form 5? Kerana satu perkara iaitu "MINDSET".
.
.
#bisnessacademy360
#0174838910ws

Selamat menjamu selera ya malam ni...lama tak kena no...mai pekena dlu noh.... bukan selalu..
.
.
.
#bisnessacademy360
#0174838910ws

Dah lama tak kerja malam...malam ni masuk malam..haha.. jadi burung hantu ya malam ni..huhu... #bisnessacademy360
#0174838910ws

Tahniah mirza๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.
.
.

buat income sehari gila2 punya kaw2 hmpir rm2000,masih lagi belajar uitm jengka,diploma baru dh buat duit gila2 aduh pening .
.
Sorang student buat bisnes partine ja..mampu mencecah 4angka... xpayah minta duit dekat org tua lagi...
.
.
Ada yg berani x dalam ni... jom senang ja.. ddk rumah goyang kaki ja pon income blh dpt... .
.
#bisnessacademy360
#0174838910ws

Selamat pagi..ngatok lagi...mahu tdo..hahaha
Moga pagi ni dimurahakan rezeki... dan dilimpahi rahmaNya..
.
.
.
#bisnessacademy360
#0174838910ws

Kalau nak berjaya kena la brani bertindak... kurangkn alasan... insyaallah yg susah pon senang
.
.
.
Belum apa2 dah bagi alasan... sampai bila pon xkn berjaya...
.
#bisnessacademy360
#0174838910ws

Sama2 kita berdoa untuk diri dan orang sekeliling untuk perkara2 yang baik ye... biar hati kita tenang.. amin... #bisnessacademy360
#0174838910ws

Setiap usaha pasti ada kejayaan... takkan ada rezeki datang bergolek depan ata tanpa usaha.. betul x..??
.
.
.
#bisnessacademy360
#0174838910ws

Most Popular Instagram Hashtags