#0174838910ws

100 posts

TOP POSTS

Ok...sekarang xda isu haram bisnes ni..pkat2 dengaq dlu noh..hihi..blh jga kita ngaji ckit..
#bisnessacademy360
#0174838910ws

[SEMAKIN KU SAKIT SEMAKIN KAU BAHAGIA]
.
.
sis bukan bercinta , bukan tengah jiwang . Tapi inilah yang jadi bila kita tengah jatuh , bila kita di bawah . Akan ada orang yg tertawakan kita , akan ada yg mempersendakan kita . Kutuk !! Itu benda biasa . .
.
Putus asa tu senang . Nak bangkit dari putus asa tu susah . Tapi sekali bangkit kau akan rasa kemanisannya bila tiba masa untuk rebah kali kedua rasa kesakitan itu tidak akan sama dengan yg pertama . .
.
Jangan takut untuk gagal . Takutlah kerana gagal ingin mencuba .
.
.
#businessacademy360
#0174838910ws

Selamat menjamu selera ya malam ni...lama tak kena no...mai pekena dlu noh.... bukan selalu..
.
.
.
#bisnessacademy360
#0174838910ws

Assalamualaikom...sapa nk....mai2....jom bilang sama2..hihi

#bisnessacademy360
#0174838910ws

Sudah sampai jelapang padi.... blik kg dlu..hahha

#bisnessacademy360
#0174838910ws

Selamat pagi..ngatok lagi...mahu tdo..hahaha
Moga pagi ni dimurahakan rezeki... dan dilimpahi rahmaNya..
.
.
.
#bisnessacademy360
#0174838910ws

Kalau nak berjaya kena la brani bertindak... kurangkn alasan... insyaallah yg susah pon senang
.
.
.
Belum apa2 dah bagi alasan... sampai bila pon xkn berjaya...
.
#bisnessacademy360
#0174838910ws

“Jangan Menunggu Waktu Yang Tepat Untuk Melakukan Sesuatu, Kerana Waktu Tidak Akan Pernah Tepat Bagi Mereka Yang Menunggu.”
.

Permulaan mungkin sesuatu yang amat sukar. Tapi anda pernah lalui zaman tadika, bagaimana susahnya nak belajar A-Z, dan bagaimana susahnya untuk mengira 1,2,3. Tapi kerana usaha, keyakinan dan istiqomah anda semua berjaya membaca dan mengira. .

Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Darjah 6? Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Form 5? Kerana satu perkara iaitu "MINDSET".
.
.
#bisnessacademy360
#0174838910ws

Kemarin...seblom.blik p dulu jalan2...cuci mata..hihi xtau bila nk p lagi....
*BUKIT BENDERA*

#bisnessacademy360
#0174838910ws

MOST RECENT

CUKUP LA HARI NI BTL X.
.
.
RM100-Rm500 Sehari Cukup Tak??
Siapa nak buat bisnes online online je guna instagram dengan #businessacademy360 .. boleh roger roger okeh .. kalau tak minat, korang tengok acc bank korang, ada tak Rm10,000 korang simpan, kalau takde baik korang pm saya, meh saya ajar macam mana nak ada simpanan banyak tu, okey 👌 jom
.
.
#0174838910ws
.
.
#BusinessAcademy360
#ProjekIncomeTurbo
#RetireYoungRetireRich
#OnlineSkillStage3 .
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi

Permulaan business memang susah sebab kita takde asas dalam bidang yang baru kita ceburi. Kita nak set up business kita, nak dptkan networking, nak dapat rentak business tu dan sebagainya. .

Logik kita sekolah dulu masa darjah 1 nak belajar matematik susah, payah sampai tension. Sebab benda tu benda baru dalam hidup kita. Tapi sampai darjah 6 kita guna, sampai spm kita guna dan sampai sekarang kita still lagi guna betul tak ?. Mahir tak ? Dah biasa tak dengan matematik ?. .
.
Sama macam bisnes yang kita cuba-cuba untuk buat, baru bermula. Permulaan memang susah. Nak kene bertahan at least 5 tahun. Baru dapat rentak tentang business kita. Tak kesah bisnes apa apa. Kene tahu skill dalam business. Baru kita akan kuasai dan mahir bidang tu. .

Salah ? Gagal ?. Silap ?. Biasa la tu. Sedangkan matematik yang dah belajar lebih 10 tahun pun sekarang pun kita kadang-kadang salah kira. Apatah lagi business yang kita baru start dalam setahun, sebulan, seminggu betul tak ?. .
.
#0174838910ws
#businessacademy360
#SkillsOnlineStage3
#skillsmartphone

Ni la hakikat sekarang...xmacam dulu dah..
.
Alhamdulillah..sy dah ambik langkah awak buat BUSINESS ACADEMY360 sy xperlu risau lagi.
.
.
So sape2 nk income atau nk ubah kehidupan lebih main jom2 mai cpt...
.
.
Saya ajar mcm mana nk nak tabahkan income atau nk ubah kehidupan lebih baik..xsusah pon..buat online sahaja kat rumah kan...
.
.
Sapa2 berminat blh je pm sy ok...
#0174838910ws
.
#businessacademy360
#SkillsOnlineStage3
#skillsmartphone
#onlinemarketingpractice5
#edan_ba360

Assalamualaikum😊
.
.
Hai, saje nak tnjuk bukti baru hari ni. Testimoni top achievers income bulan march 2017. Jom, apa kata awak pula achieve bulan ni 😁💪🏻
.
.
Siapa² nak jana pendapatan sambil tengah belajar di Business Academy 360?. Business Academy adalah satu akademi yg akan membantu orang yg baru berniaga atau telah lama berniaga ingin menjana pendapatan melalui medium online.
.
Business Academy menyediakan satu platform yg kukuh bagi orang yg baru berniaga utk memulakan perniagaan. Jika percaya whatapps saya , jika tdk percaya jangan sesekali whatapps sekadar bertanya
.
#0174838910ws
.
#businessacademy360
#SkillsOnlineStage3
#onlinebusiness
#parttime

Kebosanan hari no...xpela..habis 1 hari ja lagi cuti..esok dah mula keja......
.
.
.
#bisnessacademy360
#SkillsOnlineStage3
#SyukurSelalu
#edan_ba360
#0174838910ws

Nak share sikit untuk semua...
.
.
.
Berbaloi x..modalhnya sekali..income berkali2... xbanyak pon sikit pasti ada... rezeki hari jumaat..
.
.
.
Saat kita susah xda sapa pon pandang..tak ada sape pon yang sudi tolong kalu bukan diri sendiri yg berlu melangkah untuk berubah..
.
.
Hari ni..rezeki sy.. sy ubah nasib saya.. ANDA di luar sana bila.. nk jom sy ajar mcm mana nak berjaya..
.
.
#bisnessacademy360
#SkillsOnlineStage3
#skillsmartphone
#edan_ba360
#0174838910ws

Xda keja..kacau budak.kecik ni tidoq..hari ni cuti lagi..hihi
.
.
.
#bisnessacademy360
#SkillsOnlineStage3
#skillsmartphone
#0174838910ws
#edan_ba360

Selamat malam smua..
.
.
.
Hari ni ada rezeki..ok ke x..hari cuti macam ni pon ada income... stiap usaha pasti ada kejayaan..
.
.
Apa yang perlu untuk berjaya... keberanian serta pengorbanan... insyaallah pasti berjaya... takkan ada duit turun seperti hujan kalau xde usaha..
.
.
#bisnessacademy360
#smartphoneskill
#0174838910ws

#Edan

Sama2 la kita tambahkan ibadah kita ye...hihi
.
.
#bisnessacademy360
#0174838910ws
#skillsOnlineStage3
#skilsmartphone

Xda keja hari ni...keja xbyk sgt... petang satg sambung kaja balik... jom sapa nk ikot p rehat...
.
.
.
#Smartphones
#bisnessacademy360
#0174838910ws

[ GAJI STUDENT 19 TAHUN? 😱 ]
.
.
.
TAHNIAH HUSNA @_una.official ! Hanya student biasa2 , busy dengan assignment , exam, carrymark , tapi semuanya bukanlah alasan untuk Husna terus commit dgn bisnes. Nak berjaya, tepis 1000 alasan. Nak gagal? Cukup dgn 1 alasan 😏
.
.
.
Nak tahu rahsia ? Haa ni lah yg nak share. Sebenarnya, platform #majesticapprenticecrew menyediakan modul #skillsOnlineStage3 untuk jana side income rm100-rm 500 sehari. Bahan semua dah disediakan dah. Tinggal copy paste sahaja 😆 Mudah ke mudah? .
.
.
.
Apa yang penting ialah smartphone dan data ✅ kalau korang rasa memenuhi 2 syarat ni, meh pm sis laju2 . Main handphone yg sama, tapi hasil yg berbeza 😏 org yg bijak ialah org yg BERTINDAK 🔥 untuk 3 org terawal, sis akn kasi offer 50 percent 😱 JOM pm sekarang! .
.
.
#bisnessacademy360
#0174838910ws

Bila la nk p lepak pd lagi no.... tggu cuti la....jom2 sapa nk ikot...
.
.
#bisnessacademy360
#0174838910ws

Cash RM3760

Eh? Pelajar USIM pon sertai kami di Business Academy 360?, masya Allah, student agama pon dah percayai bisnes ni, so agak2 bisnes ni real ke fake?

Tak ada yang menghalang seseorang untk ingin berjaya dan kejar impian... kalau bukan diri sendiri siapa yang hendak laksana impian kita..
.
.
.
Nk kejar impian perlu la ambik TINDAKA.. kalau berangan takkan ke mana... #bisnessacademy360
#0174838910ws 😎😎😎

SALAM JUMAAT BUAT SEMUA.
.
.
Anda harus dapatkan tempat di setiap sudut walau dimana anda berada.

Jangan pernah memandang remeh tentang peluang yang kecil,
kerana pasti ada punca rezeki yang akan keluar.

Seperti anda masuk kedalam hutan,
Bayangkan tiada seorang pn yang mampu menolong anda pada ketika itu.
Tetapi hanya ada naluri dan gerak hati anda.
Percaya atau tidak, pada ketika itu anda terpaksa utk memaksa diri anda untuk membuat sesuatu,
Jadi ambil tindakan yang betul.

Jadi jangan jadi orang y suka menoleh,
Sebaliknya terus fokus apa yang kita impikan.
Bukan tunggu utk berjaya,
Tetapi Cari peluang utk dicuri,

Dalam kehidupan anda harus tahu ianya seperi dirancang dan ianya seperti perlumbaan.
Jika anda terlambat,
Orang lain tidak pernah menunggu kita,
Mereka terus mengejar dan terus mengejar impian mereka.

#bisnessacademy360
#0174838910ws

ADA SAPE2 NAK DUIT... SINI NAK AJAR MACAM MANA NK BUAT..
.
.
.
Tips4Biz

Ini apa yang saya selalu sebut- Kita boleh paksa tarik seekor kuda ke sungai tetapi kita tidak boleh paksa kuda tersebut untuk minum air. .

Dalam pemasaran. Kita tidak boleh paksa seseorang untuk melakukan sesuatu yang mereka sendiri tidak mahu lakukannya. .

Sebab itu amat penting untuk kita tahu "kuda" mana yang haus dan "kuda" mana yang tidak. "Kuda" dalam konteks pemasaran ialah Pelanggan kita. .

Amat penting kita kenal pelanggan yang benar-benar kita boleh bantu selesaikan masalah mereka atau tambah nilai hidup mereka dengan produk atau perkhidmatan kita. .

Jangan buang masa tarik "kuda yang salah. Mereka boleh jadi kuda meroyan...
.
.
#bisnessacademy360
#0174838910ws
.
.
Call of action

⭐ *NEW 5 figure income achiever* ⭐
.
.
.
.
Tahniah @fatimahhyahaya student UIA Gombak masih berumur 19 tahun dah collect RM10k dalam perniagaan bersama BUSINESS ACADEMY 360. 🤗

Bermula dgn pakej silver dan upgrade ke pakej *MOBILE PROMOTION* kerana berani utk dapatkan impian dalam platform yg cukup luar biasa ini. Fatimah merupakan seorang yang dahagakan ilmu dan sanggup berkorban dari segi masa, tenaga dan wang semata mata untuk menuntut ilmu dari mentor2 yang berjaya dalam perniagaan ni💪🏻
sanggup ulang alik tiap2 minggu ke training gunakan public transport hanya utk dptkan ilmu tanpa rasa penat lelah.
bila dh ada ilmu, confirm boleh buat😎

Tahniah kepada fatimah🔥 Kalau perempuan yg kecil molek ni pn blh, yg lain?😏
.
.
Ada sapae yang betul2 serius.. jom sy ajar macam mana nak buat income...blh pm sy..
.
.
#bisnesacademy360
#0174838910ws

Alhamdulillah rezeki Allah bagi *RM370.00* sehari. Okay ke okay? bersama Business Academy 360 rezeki Allah bg mcm ni income masuk ke dalam akaun milik saya.

Tapi kene ingat, dalam perniagaan tiada yang mudah permulaan kecuali anda join MONEY GAME, SKIM CEPAT KAYA atau PIRAMID . JANGAN SESEKALI !. Siapa yang nak belajar dengan #businessacademy360 boleh terus dengan saya, in Syaa Allah saya ajar.
.
.
.
#bisnesacademy360
#0174838910ws

9 Ciri Usahawan berjaya 💪

1)Sabar

2)Tidak mudah putus asa

3)Pandai merebut peluang

4)Mempunyai perhubungan awam yang baik

5)Berpandangan jauh

6)Berpegang pada janji

7)Berupaya meyakinkan pelanggan semasa menguruskan perniagaan

8)Memiliki daya tahan dan semangat juang yang tinggi

9)Tidak suka menunggu kerana peluang tidak pernah menunggu mereka

For business purpose 👇
#0174838910ws

my profile 👌 #newplan #newmodule #newstrategi #4step #earnwhileULearn #umk #uum #upm #usm #uitm #unimap #uthm #kptm #kelantan #kedah #johor #sabah #selangor #negerisembilan #melaka #BusinessAcademy360

Selamat berciti dan berhujung minggu..
.
.
#bisnesacademy360
#0174838910ws

Most Popular Instagram Hashtags