[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#0122642135

8171 posts

TOP POSTS

Umaima info 🌸
Umaima Tablet Nutri C Plus Putih & Berseri2.
Cantik Dari Hati.
Mudah dibawa kemana sahaja tanpa membebankan anda.
Pastikan Original.
Kesan 5 X ganda.

Kandungan :
Pati susu kambing
Berry Stemcell
Apple stemcell
Pati strawberry stemcell
Pati marine collagen
Vitamin C
Vitamin E
Pati gluthathione
Serbuk mutiara

Khasiat :
Menghilangkan jeragat dan parut2 dari dalam
Melicinkan wajah
Memutihkan seluruh badan termasuk bawah lengan,siku,celah paha,ketiak & belakang leher
Menyeimbangkan berat badan
Merawat jerawat dari dalam dan luar
Mencantikkan bentuk badan
Menaikkan seri wajah
Awet muda
Menghilangkan jeragat
Memudarkan parut2 hitam
Seimbangkan berat badan

Umaima Tablet hangat dipasaran!
Sangat mengujakan. Jom berUmaima Tablet.

Pos seluruh Malaysia
Umaima Tablet RM79.90 sm, rm89.90 ss
30biji
.
Berminat? Boleh whatsapp Miera #0122642135

Walk In Boutique @auroravintage.store
@promessa_boutique

🍋 LEMON 🍋

LEMON ni sy suka sgt kalau diffuse kt rumah, rumah kita akan berbau segarv .
🍋Dlm satu botol 15ml YLEO .
🍋nie terkandung 100% Citrus Limon yg diproses dr kulit lebih kurang 75 biji
Yg selalu kita ingat psl .
🍋 Lemon ni utk detox n kurangkn berat bdn. Tp sbnrnya byk lg manafaat .
🌲 Immune Booster - Sapu kt tapak kaki
🌲 Redakan demam - dilute .
🍋 dgn Carrier Oils sapu di blkg
leher. Cmpur 2 titis dlm air mandian utk kanak2.
🌲 Tingkatkan emosi n legakan tekanan - Diffuse di pej @ rumah
🌲 Insomnia - Diffuse sblm n semasa waktu tidur
🌲 Masalah pencernaan - Campur 2 titis lm air dlm gelas KACA sblm tido.... Esok pg gerenti lawas.
🌲 Pewangi semulajadi - Diffuse di rumah @ pejabat. Stop guna pewangi sintetik, beralih pd 100% semulajadi
🌲 Kurangkn berat badan - Campur 2 titis dlm air dlm bekas KACA, minum pagi. .
Sy amalkan trio 🍋 + Peppermint + Grapefruit utk maintain berat

Berminat nak cuba? Jom whtsapp #0122642135

Jom dapatkan skrg

Whatsapp sy 0122642135

@jozlynnhanania - Bila #gaiainnerbeautypowder abes stok selama 2minggu... Dan dlm masa tu jugak aku sibuk berjemur tgh panas.. X cukup tdo, x cukop rehat ni la wajah aku.. Tp xpe.. Aku ttp nk tunjuk kt korg.. Aku x malu.. Nih mmg aku.. So dpt lak stok yg baru.. Bungkusan dia kecik sikit tp khasiat dia bgs.. Bgs utk kulit.. Rasa mcm nenas.. 😋.. Bedal trus 2 peket.. Air letak stgh jek.. Jgn buh air panas yek.. Room temp atau air sejuk.. Perghhh nikmat!! Khasiat dia utk dalaman kita, kulit.. Nk kulit cantik dalaman sihat minom air masak byk baru dia senang nak proses.. So pd yg lupa cpt pi buat skrg.. Jom dptkn skrg #GAIASignature #0122642135

#MisiCantikGebuCerahMacamOzlynn
#ProdukNo1TerbaikUntukWanita

Khas buat kaum wanita khususnya yg dah berumahtangga. Nampak tak perumpamaan gambar di atas, pokok2 yg kering kontang & #VwashByGaia . Ada maksud tersirat tu. Sbg wanita, bahagian intim ( vagina / cik nona ) adalah mahkota kita. Jgn pandang remeh walaupon tempat mahkota kita tu jauh nun di bawah. Penjagaan sepatutnya lebih perlu dititik beratkan terutama bila dah bersuami. Jgn sampai kering, berbau, keputihan dan tak terurus. Faktor2 ni menunjukkan betapa kita perihatin akan penjagaan diri. Bukan takat putihkan muka, licinkan muka, mekap dan sebagainya tapi "cik nona" kita terabai
.
VwashByGaia ni bantu utk penjagaan dari sudut luaran. Supaya kekal bersih, wangi, jauhkan fungus, hilangkan jerawat kat cik nona, gatal2, keputihan juga mengetatkan. PH semulajadi 3.5 bantu melembabkan kawasan sulit tak basah sgt dan tak mengeringkan. Faham ke faham ni syg semua?
Bagi anak dara yg belom berkahwin pun sesuai sgt pakai #VwashByGaia ni. Penjagaan awal sgt penting sebelom kena sunting dgn jejaka idaman ye adik2. Waktu uzur/haid lagi bagus pakai supaya hilang segala bau tak menyenangkan
.
Belom habis lagi...
Pastu gabungkan juga dgn minum #gaiasignature yg dulu namanya #gaiainnerbeautypowder (tiada dalam gambar) jgn korang salah minum pulak vwash ni yer.
#GAIASIGNATURE pulak khusus utk penjagaan dalaman. Banyak khasiat bila amalkan minum GAIA. Nanti gambar seterusnya sis kongsi kebaikan gaia pulak ok
.

Jom dptkn skrg #0122642135

#EzRepost @solifitfashasandha_kedah with @repostigapp 💞💞 Perfume Special Edition Fasha Sandha💞💞 .
Kini telah berada di pasaran.
.
.
Tempahan boleh dibuat sekarang. Memang sedap👍🏻👍🏻 Fasha Special Edition by D'Haja
====================
🌸 30ml
🌸 Eau De Parfum
🌸 RM39.90sm
🌸 RM45.00ss
.
Terdiri daripada buah-buahan sitrus .
🍊 Nanas
🍍 Markisah, 🍓 Strawberry
.
.
Digabungkan pula dengan aroma bunga-p jasmine, red berries, lily-of-the-valley, peony, vanilla dengan base notes woody, musk , dan oakmoss 🌸🌼🌻 .
.
ALOR SETAR #0124574580
KL #0122642135 .
.
#perfumespecialeditionfashasandha #perfumefashasandha

ANTARA KEBAIKAN YANG AKAN ANDA PEROLEHI DENGAN MENGAMALKAN GAIA SIGNATURE :
------------------------------------------
✔️Memelihara keremajaan dan menyerlahkan penampilan kulit
✔️Mengurangkan gejala menopaus
✔️Mengurangkan sengugut
✔️Mengetatkan tisu vagina dan mengencangkan payudara
✔️Menambah tenaga
✔️Mengurangkan masalah susah tidur
✔️Mengawal kulit kering dan berminyak
✔️Mengecutkan semula tisu-tisu faraj
✔️Merawat keputihan serta membasmi bakteria dan kuman yang mengakibatkan bau yang tidak selesa pada faraj
✔️Membersihkan serta menyihatkan rahim bagi meningkatkan peluang untuk hamil
✔️Merawat sembelit (pencernaan)
✔️Bagus untuk penglihatan dan rambut
✔️Kandungan antioksida yang sangat tinggi
✔️Melambatkan proses penuaan & awet muda
✔️Mencantik dan melembapkan kulit
✔️Meningkatkan keanjalan kulit
✔️Merawat kitaran haid tidak teratur
✔️Anti Stress
.
Dan baaaaanyak lagi. Sila amalkan secara konsisten untuk memperolehi hasil kebaikan yg diinginkan
.
.
#0122642135
#GAIASignature #ProdukNo1TerbaikUntukWanita
#MisiCantikGebuCerahMacamOzlynn

"Syg tengok ape ni 😅😅"
.
Aduii ni laa alien yg simpan dlm hidung dia rupenye. Sebelum ni dia xpercaya pon tau...Lps dia tgk sndiri alien dlm hidung haaa 😅terus percaya.. Siap amik sndiri hidu & sapu hidung.. Jom dapatkn RC Young Living
#0122642135

#essentialoils #younglivingmalaysia

@jozlynnhanania
Kami akan berjalan2 di bangkok harini.. cuaca sgt panas.. kulit dh terbakar teruk.. so utk mengelakkan kulit kering.. n batuk.. kita bedal @gaiainnerbeautypowderofficial 2 paket sekaligus utk siang.. mlm bedal lg 2.. ye.. #gaiainnerbeautypowder di mana2.. nak tau kulit kering atau x cukup air ke x.. cer guna kuku kerik kulit tu.. nmpk kesan putih bkn merah haaaaaaa.. x baguih tu... bedal gaia nih.. InsyaAllah elok.. toksah ckp byk.. sape yg lupa td cpt minom.. sape xde cpt beli stok... kuar xyah makeup!!! Tenyeh lipstik merah jek kt bibir tuh.. n kuar trus.. aku nih pon walau dh naik jerawat 3-4 bijik kt muka.. maintain brani x makeup.. tetap ada mamat bangkok yg jeling..😝.. nasib baik ada bodyguard arini teman kita..👻👻👻 #bangkok

Jom dptkan skrg GAIA SIGNATURE #0122642135

Nak share satu testimoni, sejak consume #GAIASIGNATURE customer akak sorang ni tak yakin diri sebab proses healing crisis dalam badan sampai naik jerawat yg agak serius... Jenuh nak explain tapi akak still suruh customer akak ni konsisten dgn Gaia Signature (harap-harap ada perubahan lepas ni).. Korang nak tahu tak dia whatsapp balik bagi feedback macam nii SELEPAS 1KOTAK PERCUBAAN SAHAJA!! .
.
🍦MUKA DAH BERSIH 🍦JERAWAT HILANG
.
Alhamdulillah kesan positif untuk kulit luaran customer dengan GAIA SIGNATURE .
.
.
Whatsapp akak skrg utk dptkan #GAIASIGNATURE
#0122642135

MOST RECENT

Khas buat kaum wanita khususnya yg dah berumahtangga. Nampak tak perumpamaan gambar di atas, pokok2 yg kering kontang & #VwashByGaia . Ada maksud tersirat tu. Sbg wanita, bahagian intim ( vagina / cik nona ) adalah mahkota kita. Jgn pandang remeh walaupon tempat mahkota kita tu jauh nun di bawah. Penjagaan sepatutnya lebih perlu dititik beratkan terutama bila dah bersuami. Jgn sampai kering, berbau, keputihan dan tak terurus. Faktor2 ni menunjukkan betapa kita perihatin akan penjagaan diri. Bukan takat putihkan muka, licinkan muka, mekap dan sebagainya tapi "cik nona" kita terabai
.
VwashByGaia ni bantu utk penjagaan dari sudut luaran. Supaya kekal bersih, wangi, jauhkan fungus, hilangkan jerawat kat cik nona, gatal2, keputihan juga mengetatkan. PH semulajadi 3.5 bantu melembabkan kawasan sulit tak basah sgt dan tak mengeringkan. Faham ke faham ni syg semua?
Bagi anak dara yg belom berkahwin pun sesuai sgt pakai #VwashByGaia ni. Penjagaan awal sgt penting sebelom kena sunting dgn jejaka idaman ye adik2. Waktu uzur/haid lagi bagus pakai supaya hilang segala bau tak menyenangkan
.
Belom habis lagi...
Pastu gabungkan juga dgn minum #gaiasignature yg dulu namanya #gaiainnerbeautypowder (tiada dalam gambar) jgn korang salah minum pulak vwash ni yer.
#GAIASIGNATURE pulak khusus utk penjagaan dalaman. Banyak khasiat bila amalkan minum GAIA. Nanti gambar seterusnya sis kongsi kebaikan gaia pulak ok
.

Jom dptkn skrg #0122642135

Umaima info 🌸
Umaima Tablet Nutri C Plus Putih & Berseri2.
Cantik Dari Hati.
Mudah dibawa kemana sahaja tanpa membebankan anda.
Pastikan Original.
Kesan 5 X ganda.

Kandungan :
Pati susu kambing
Berry Stemcell
Apple stemcell
Pati strawberry stemcell
Pati marine collagen
Vitamin C
Vitamin E
Pati gluthathione
Serbuk mutiara

Khasiat :
Menghilangkan jeragat dan parut2 dari dalam
Melicinkan wajah
Memutihkan seluruh badan termasuk bawah lengan,siku,celah paha,ketiak & belakang leher
Menyeimbangkan berat badan
Merawat jerawat dari dalam dan luar
Mencantikkan bentuk badan
Menaikkan seri wajah
Awet muda
Menghilangkan jeragat
Memudarkan parut2 hitam
Seimbangkan berat badan

Umaima Tablet hangat dipasaran!
Sangat mengujakan. Jom berUmaima Tablet.

Pos seluruh Malaysia
Umaima Tablet RM79.90 sm, rm89.90 ss
30biji
.
Berminat? Boleh whatsapp Miera #0122642135

Walk In Boutique @auroravintage.store
@promessa_boutique

BUTIK BUKAK HARI NI !!! VENDOR 😍😍
SHAH ALAM .
.
Bole dapatkan #GaiaSignature dengan Walk in terus ke @vendorsventure
.
E-9-G Jln Serai Wangi M16/m
Alam Avenue 2 Sek 16
Shah Alam
🌸oposite JPJ pdg jawa
🌸masuk lorong Restoran Pelita
.
Waktu Operasi 👇
.
❣11.00 pagi - 10.00 mlm
.
Rehat ➡ 6.00 ptg - 8.00 mlm
.
❣6.00 ptg - 10.00 mlm

Follow Ig @vendorsventure
⏩Online order contact #0122642135
.
.
#vendorsventure #alamavenue #gaiasignature #qmhanggunbeauty #alamavenue2 #shahalam #salekawkaw #linentops #tops #bangisentral #bangi #shahalamresident #vendorneeded #vendorwanted #vendorconcept #vendorboutique #vendormalaysia #vendorshahalam #vendorboutiqueconcept #vendorconceptboutique #bokita #keknis #ctdk #naelofar #tops #blouse #vendorshahalam #saleraya

Ya allah syukur rezeki awak dear, hamil kali ke3 ikhtiar bersama #GAIASignature dengan izinnya, percaya pada rezeki allah dan berusaha..kita hanya merancang allah tentukan segalanya, #GAIASignature asbab juga sebab selagi kita mampu kita ikhtiar mane yang patut, pernah kehilangan ke dua2 baby, itu pon ikhtiar bersama gaia juga..moga kali ni rezeki berpihak pada awak ye syg..😘.. mane yang belom mencuba #GAIASignature dan tercari2 suplement untuk suburkan rahim, masalah dalaman meh whtssap ye #0122642135

#GAIASignature #VwashByGAIA
#ProdukNo1TerbaikUntukWanita
#MisiCantikGebuCerahMacamOzlynn
#IkhtiarHamilGAIA

#GAIARAYASALE
TINGGAL 3 HARI LAGI
.
.
Nak cantik nak sihat luar dalam kena gigih 💪

Muaaacikedd plis??? 💋💋
WHATSAPP SY #0122642135
.
Follow IG sy @gaiasignature_kl
MASTER STOKIS KL

Dapat GAIA SIGNATURE Area KUALA LUMPUR ➡ KLANG ➡ BATU CAVES ➡ SHAH ALAM ➡ KUANTAN ➡ KEDAH ➡ PERLIS ➡PENANG ➡ SINGAPORE & BRUNEI

💞💞 Perfume Special Edition Fasha Sandha💞💞 .
Kini telah berada di pasaran.
.
.
Tempahan boleh dibuat sekarang. Memang sedap👍🏻👍🏻 Fasha Special Edition by D'Haja
====================
🌸 30ml
🌸 Eau De Parfum
🌸 RM39.90sm
🌸 RM45.00ss
.
Beli 2 botol RM 75 SAHAJA!!
.
.
Terdiri daripada buah-buahan sitrus .
🍊 Nanas
🍍 Markisah, 🍓 Strawberry
.
.
Digabungkan pula dengan aroma bunga-p jasmine, red berries, lily-of-the-valley, peony, vanilla dengan base notes woody, musk , dan oakmoss 🌸🌼🌻 .
.
ALOR SETAR #0124574580
KL #0122642135 .
.
#perfumespecialeditionfashasandha #perfumefashasandha

FASHA SANDHA dah berjaya buktikan SOLIFIT sangat berkesan.. .
Nak tahu tips Slim Fasha Sandha ?
.
Jom order SOLIFIT SEKARANG !!
.
NAK LAGI MENARIK!!!!!!
Beli 3 kotak Solifit dengan harga RM255 sahaja
.
Whatsapp sy #0122642135.
.
POSTAGE LAST ESOK YER!!!
CEPAT ORDER ! STOCK LIMITED !

Yang nak beli dengan walk in boleh ke butik vendor yang berdekatan👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
.
Walk In Boutique
@auroravintage.store
@vendorsventure
@promessa_boutique
@mate_empireboutique
.
#fashakurussayapunnakkurus
#solifitfashasandha
#jomkurusbersamafasha
#fashasandha

MILIKI KULIT PUTIH GEBU SEAWAL 7 HARI
.
FUNGSI BELLEZA :
✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit menjadi pucat)
✔️Menjadikan kulit glowing secara natural.
✔️Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
✔️Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma,
✔️Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit
✔️Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
✔️Merawat masalah jerawat dari dalam
✔️Memantapkan bentuk payudara dan punggung
✔️Mengetatkan faraj dan merawat keputihan
✔️Menghalang jangkitan pada vagina
✔️Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat
✔️Menguatkan kuku dan menggalakan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
✔️Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous

Jom sms/whsapp #0122642135

Ready Stock di Boutique & Agent

1. @auroravintage.store (Batu Caves)
2. @vendorsventure(Shah Alam)
3. @aliaaman_shop (Alor Setar)
4. @promessa_boutique (Kuantan)
5. @mashihalalicious.sg (Singapore)
6. @hajarvendor (KualaLumpur)

#bellezatestimonial #bellezabysb #bellezacollagen #agentdiperlukan #bazaarpaknil #visitmyig #stokisbellezakualalumpur #sayajualbelleza

MILIKI KULIT PUTIH GEBU SEAWAL 7 HARI
.
FUNGSI BELLEZA :
✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit menjadi pucat)
✔️Menjadikan kulit glowing secara natural.
✔️Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
✔️Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma,
✔️Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit
✔️Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
✔️Merawat masalah jerawat dari dalam
✔️Memantapkan bentuk payudara dan punggung
✔️Mengetatkan faraj dan merawat keputihan
✔️Menghalang jangkitan pada vagina
✔️Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat
✔️Menguatkan kuku dan menggalakan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
✔️Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous

Jom sms/whsapp #0122642135

Ready Stock di Boutique & Agent

1. @auroravintage.store (Batu Caves)
2. @aliaaman_shop (Alor Setar)
3. @promessa_boutique (Kuantan)
4. @mashihalalicious.sg (Singapore)
5. @hajarvendor (KualaLumpur)

#bellezatestimonial #bellezabysb #bellezacollagen #agentdiperlukan #bazaarpaknil #visitmyig #stokisbellezakualalumpur #sayajualbelleza

MILIKI KULIT PUTIH GEBU SEAWAL 7 HARI
.
FUNGSI BELLEZA :
✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit menjadi pucat)
✔️Menjadikan kulit glowing secara natural.
✔️Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
✔️Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma,
✔️Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit
✔️Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
✔️Merawat masalah jerawat dari dalam
✔️Memantapkan bentuk payudara dan punggung
✔️Mengetatkan faraj dan merawat keputihan
✔️Menghalang jangkitan pada vagina
✔️Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat
✔️Menguatkan kuku dan menggalakan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
✔️Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous

Jom sms/whsapp #0122642135

Ready Stock di Boutique & Agent

1. @auroravintage.store (Batu Caves)
2. @aliaaman_shop (Alor Setar)
3. @promessa_boutique (Kuantan)
4. @mashihalalicious.sg (Singapore)
5. @hajarvendor (KualaLumpur)

#bellezatestimonial #bellezabysb #bellezacollagen #agentdiperlukan #bazaarpaknil #visitmyig #stokisbellezakualalumpur #sayajualbelleza

Jom sahur dengan #gaiasignature #yourtrustedenergybooster

ANTARA KEBAIKAN YANG AKAN ANDA PEROLEHI DENGAN MENGAMALKAN GAIA SIGNATURE :
------------------------------------------
✔️Memelihara keremajaan dan menyerlahkan penampilan kulit
✔️Mengurangkan gejala menopaus
✔️Mengurangkan sengugut
✔️Mengetatkan tisu vagina dan mengencangkan payudara
✔️Menambah tenaga
✔️Mengurangkan masalah susah tidur
✔️Mengawal kulit kering dan berminyak
✔️Mengecutkan semula tisu-tisu faraj
✔️Merawat keputihan serta membasmi bakteria dan kuman yang mengakibatkan bau yang tidak selesa pada faraj
✔️Membersihkan serta menyihatkan rahim bagi meningkatkan peluang untuk hamil
✔️Merawat sembelit (pencernaan)
✔️Bagus untuk penglihatan dan rambut
✔️Kandungan antioksida yang sangat tinggi
✔️Melambatkan proses penuaan & awet muda
✔️Mencantik dan melembapkan kulit
✔️Meningkatkan keanjalan kulit
✔️Merawat kitaran haid tidak teratur
✔️Anti Stress
.
Dan baaaaanyak lagi. Sila amalkan secara konsisten untuk memperolehi hasil kebaikan yg diinginkan
.
.
#0122642135
#GAIASignature #ProdukNo1TerbaikUntukWanita
#MisiCantikGebuCerahMacamOzlynn

#GAIARAYASALE
#GAIARAYASALE

VENDOR 😍😍
SHAH ALAM .
.
Bole dapatkan #GaiaSignature dengan Walk in terus ke @vendorsventure
.
E-9-G Jln Serai Wangi M16/m
Alam Avenue 2 Sek 16
Shah Alam
🌸oposite JPJ pdg jawa
🌸masuk lorong Restoran Pelita
.
Waktu Operasi 👇
.
❣11.00 pagi - 10.00 mlm
.
Rehat ➡ 6.00 ptg - 8.00 mlm
.
❣6.00 ptg - 10.00 mlm

Follow Ig @vendorsventure
⏩Online order contact #0122642135
.
.
#vendorsventure #alamavenue #gaiasignature #qmhanggunbeauty #belleza#alamavenue2 #shahalam #salekawkaw #linentops #tops #bangisentral #bangi #shahalamresident #vendorneeded #vendorwanted #vendorconcept #vendorboutique #vendormalaysia #vendorshahalam #vendorboutiqueconcept #vendorconceptboutique #bokita #keknis #ctdk #naelofar #tops #blouse #vendorshahalam

Most Popular Instagram Hashtags