[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#0122642135

8466 posts

TOP POSTS

Masa yg lama utk siapkan #sharifahbeautyskincare tidak mematahkan semangat kami... Alhamdulillah R&D testing selama setahun dan menunggu kelulusan KKM & HALAL yg agak lama sangat berbaloi. Skincare yg kami hasilkan sgt bermutu tinggi dan sesuai utk semua lelaki & wanita.

Jangan was2 utk mencuba.
.
Whatsapp #0122642135

@fashasandha - Jom makan tanpa rasa bersalah .
Abaikan muka pagi tanpa solekan dan eyebags itu. 😂

Jom sms/whatsapp sy #0122642135
Walk In Boutique

@promessa_boutique @mate_empireboutique @vendorsventure

from @fashasandha - Second look for today.
Oh ya, memang nampak perut ye, sbb mmg saya masih ada perut. Sapa nak mengata or kecam, silakan 😄
Yang penting kita tak edit pic kita ❤❤❤
.
.
.FASHA SANDHA dah berjaya buktikan SOLIFIT sangat berkesan.. .
Nak tahu tips Slim Fasha Sandha ?
.
Jom order SOLIFIT SEKARANG !!
.
NAK LAGI MENARIK!!!!!!
Beli 3 kotak Solifit dengan harga RM255 sahaja
.
Whatsapp sy #0122642135.
.
POSTAGE LAST ESOK YER!!!
CEPAT ORDER ! STOCK LIMITED !

Yang nak beli dengan walk in boleh ke butik vendor yang berdekatan👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
.
Walk In Boutique
@auroravintage.store
@vendorsventure
@promessa_boutique
@mate_empireboutique
.
#fashakurussayapunnakkurus
#solifitfashasandha
#jomkurusbersamafasha
#fashasandha

ALOEVERA MEMBANTU MENGHIDARI KULIT DARI MASALAH KEKERINGAN
.
Ramai org mengadu kulit tidak kering lepas pakai #sharifahbeautyskincare.
Kandungan hebat dlm setiap 4 produk sharifah beauty skincare adalah ALOEVERA. .
Aloevera terbukti bagus utk kesihatan kulit. Jom try set 4 in 1 Sharifah Beauty sekarang.
.
Whatsapp #0122642135

🍋 LEMON 🍋

LEMON ni sy suka sgt kalau diffuse kt rumah, rumah kita akan berbau segarv .
🍋Dlm satu botol 15ml YLEO .
🍋nie terkandung 100% Citrus Limon yg diproses dr kulit lebih kurang 75 biji
Yg selalu kita ingat psl .
🍋 Lemon ni utk detox n kurangkn berat bdn. Tp sbnrnya byk lg manafaat .
🌲 Immune Booster - Sapu kt tapak kaki
🌲 Redakan demam - dilute .
🍋 dgn Carrier Oils sapu di blkg
leher. Cmpur 2 titis dlm air mandian utk kanak2.
🌲 Tingkatkan emosi n legakan tekanan - Diffuse di pej @ rumah
🌲 Insomnia - Diffuse sblm n semasa waktu tidur
🌲 Masalah pencernaan - Campur 2 titis lm air dlm gelas KACA sblm tido.... Esok pg gerenti lawas.
🌲 Pewangi semulajadi - Diffuse di rumah @ pejabat. Stop guna pewangi sintetik, beralih pd 100% semulajadi
🌲 Kurangkn berat badan - Campur 2 titis dlm air dlm bekas KACA, minum pagi. .
Sy amalkan trio 🍋 + Peppermint + Grapefruit utk maintain berat

Berminat nak cuba? Jom whtsapp #0122642135

@fashasandha - Rahsia untuk kawal nafsu setiap hari.
Bukan lagi rahsia pun
Faham, bila dah berusia ni metabolism menjadi rendah, salah makan je habis.
Solifit adalah penyelamat anda.
Tak percaya? Cuba
RM98 😇😄
.
. .
Chia Seed
Solifit by Dhaja

#0122642135
#0122642135

from @fashasandha - Usaha tangga kejayaan 😇
Disebabkan makan terlalu banyak di kampung, balik KL je kena kerja kuat untuk next drama series.

Terima Kasih Solifit by @d_haja banyak membantu mengembalikan keyakinan ramai wanita ❤❤ Jom dptkn SOLIFIT dari sy STOKIS KUALA LUMPUR #0122642135

FASHA SANDHA dah berjaya buktikan SOLIFIT sangat berkesan.. Nak tahu tips Slim Fasha Sandha ?
.
Jom order SOLIFIT SEKARANG !!
.
NAK LAGI MENARIK!!!!!!
Beli 3 kotak Solifit dengan harga RM255 sahaja
.
Whatsapp sy #0122642135.
.
CEPAT ORDER ! STOCK LIMITED !
.
Walk In Boutique
@auroravintage.store
@vendorsventure
@promessa_boutique
@mate_empireboutique
.
#fashakurussayapunnakkurus
#solifitfashasandha
#jomkurusbersamafasha
#fashasandha

FASHA SANDHA dah berjaya buktikan SOLIFIT sangat berkesan.. Nak tahu tips Slim Fasha Sandha ?
.
Jom order SOLIFIT SEKARANG !!
.
NAK LAGI MENARIK!!!!!!
Beli 3 kotak Solifit dengan harga RM255 sahaja.
.
Whatsapp sy #0122642135.
.
CEPAT ORDER ! STOCK LIMITED !
.
Walk In Boutique
@auroravintage.store
@vendorsventure
@promessa_boutique
.
#fashakurussayapunnakkurus
#solifitfashasandha
#jomkurusbersamafasha
#fashasandha

MOST RECENT

Ready Stock area anda #0122642135
.
. 🏎🏎COD AREA KL🏎🏎
.
Haii mai nak COD #GAIASignature
area KUALA LUMPUR??😚.?? .
.
Follow IG :
@gaiasignature_kl
@gaiasignature_myra
.
.
.
💃 JALAN SEMARAK
💃 KERAMAT
💃 SETIAWANGSA
💃 COCHRANE
💃 CHERAS MALURI

Sms/whtsapp #0122642135

#GAIAInnerBeautyPowder
#GAIASignature #VwashByGAIA
#CodGAIAKualaLumpurSelangor
#PenanganGAIA #KUALALUMPUR
#produkno1terbaikuntukwanita

😍😍 REPEAT ORDER LAGI 2 KOTAK 😍😍
.
Assalamualaikum. Sy nak share testimoni daripada customer kesayangan setelah minum #GAIASignature ..itu pun belum habis 2 kotak lagi tau..dah nampak banyak perubahan yg dialami
.
Apa tunggu lagi, cepat dapatkan sekarang sementara stok masih ada..😉😉
.
#0122642135
#0122642135
#0122642135
#GAIASignature
#ProdukNo1TerbaikUntukWanita
#MisiCantikGebuCerahMacamOzlynn
#PostageSetiapHari
#CODAreaKLdanSelangor - #regrann

Baru 3 minggu minum #GAIASignature ..freezer penuh susu untuk simpanan anak2..
Happy katanya ..dapat lah anak susu sebanyak mungkin..
.
Tahukah anda antara khasiat dan kebaikan yg akan perolehi jika anda amalkan #GAIAInnerBeautyPowder ?
.
.
🌸Menjaga aset wanita
🌸Merawat masalah kewanitaan
🌸Menguatkan rambut
🌸Merawat senggugut
🌸Menghilangkan bau badan
🌸Mengetatkan kembali otot2 rahim yang longgar.
🌸Mencantikkan kulit.
🌸Mengecutkan peranakan wanita
🌸Kitaran haid teratur, mengecutkan cyst.
🌸Menyuburkan rahim.
🌸Memberikan tenaga
🌸Menguatkan sistem peranakan.
🌸Menganjalkan payudara dan punggung yang jatuh.
🌸Mengempiskan perut. sekaligus menurunkan berat badan

Dan banyak lagi!
Hubungi pengedar sah kami utk pelbagai khasiat dan kebaikan yg perlu anda tahu!
.
Sms@whatsapp #0122642135
#MasterStokisKualaLumpur
#GAIASignature
#ProdukNo1TerbaikUntukWanita
#milkbooster - #regrann

Baru 3 minggu minum #GAIASignature ..freezer penuh susu untuk simpanan anak2..
Happy katanya ..dapat lah anak susu sebanyak mungkin..
.
Tahukah anda antara khasiat dan kebaikan yg akan perolehi jika anda amalkan #GAIAInnerBeautyPowder ?
.
.
🌸Menjaga aset wanita
🌸Merawat masalah kewanitaan
🌸Menguatkan rambut
🌸Merawat senggugut
🌸Menghilangkan bau badan
🌸Mengetatkan kembali otot2 rahim yang longgar.
🌸Mencantikkan kulit.
🌸Mengecutkan peranakan wanita
🌸Kitaran haid teratur, mengecutkan cyst.
🌸Menyuburkan rahim.
🌸Memberikan tenaga
🌸Menguatkan sistem peranakan.
🌸Menganjalkan payudara dan punggung yang jatuh.
🌸Mengempiskan perut. sekaligus menurunkan berat badan

Dan banyak lagi!
Hubungi pengedar sah kami utk pelbagai khasiat dan kebaikan yg perlu anda tahu!
.
Sms@whatsapp #0122642135
#MasterStokisKualaLumpur
#GAIASignature
#ProdukNo1TerbaikUntukWanita
#milkbooster

😍😍 REPEAT ORDER LAGI 2 KOTAK 😍😍
.
Assalamualaikum. Sy nak share testimoni daripada customer kesayangan setelah minum #GAIASignature ..itu pun belum habis 2 kotak lagi tau..dah nampak banyak perubahan yg dialami
.
Apa tunggu lagi, cepat dapatkan sekarang sementara stok masih ada..😉😉
.
#0122642135
#0122642135
#0122642135
#GAIASignature
#ProdukNo1TerbaikUntukWanita
#MisiCantikGebuCerahMacamOzlynn
#PostageSetiapHari
#CODAreaKLdanSelangor

BUTIK BUKAK HARI NI !!!
.
VENDOR 😍😍
SHAH ALAM .
.
Bole dapatkan #GaiaSignature dengan Walk in terus ke @vendorsventure
.
E-9-G Jln Serai Wangi M16/m
Alam Avenue 2 Sek 16
Shah Alam
🌸oposite JPJ pdg jawa
🌸masuk lorong Restoran Pelita
.
Waktu Operasi 👇
.
❣11.00 pagi - 7.00 mlm
.

Follow Ig @vendorsventure
⏩Online order contact #0122642135
.
.
#vendorsventure #alamavenue #gaiasignature #qmhanggunbeauty #belleza#alamavenue2 #shahalam #salekawkaw #linentops #tops #bangisentral #bangi #shahalamresident #vendorneeded #vendorwanted #vendorconcept #vendorboutique #vendormalaysia #vendorshahalam #vendorboutiqueconcept #vendorconceptboutique #bokita #keknis #ctdk #naelofar #tops #blouse #vendorshahalam

♥️ #testimonigaiasignature ♥️
・・・
Syiokkknya bila Customer kesayangan berpuas hati dengan #gaiasignature .
🌹MELANCARKAN PERIOD DAN SENGGUGUT BERKURANG
🌹Mengurangkan Sakit Pinggang ketika Period
.
#Vwashbygaia pula membantu atasi masalah keputihan & kegatalan MissV
.
InsyaAllah, kalau terus konsisten dgn #gaiasignature & #vwashbygaia bnyk lagi kebaikan lain yg akan dapat
.
Awak2 yg nk rasa best & awesome jugak,bleh DM @ Whatsapp .
📲📲#0122642135
.
📲📲#0122642135
.
📲📲#0122642135
.
🚘🚘 COD seluruh KL / CHERAS/AMPANG
.
📩📩POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.
#produkno1terbaikuntukwanita
#kitaranhaidgaia - #regrann

@fashasandha - Rahsia untuk kawal nafsu setiap hari.
Bukan lagi rahsia pun
Faham, bila dah berusia ni metabolism menjadi rendah, salah makan je habis.
Solifit adalah penyelamat anda.
Tak percaya? Cuba
RM98 😇😄
.
. .
Chia Seed
Solifit by Dhaja

#0122642135
#0122642135

Assalamualaikum 😍😍
.
Hari ni sy nak share dengan semua pengalaman customer kesayangan setelah amalkan #GAIASignature ..Alhamdulillah, berkat usaha tanpa jemu dan konsisten masalah sis kita ni semakin berkurangan..semoga lepas ni banyak lagi manfaat dan kebaikan yang bakal diperolehi..😘😘
.
Cepat whatsapp Myra sekarang untuk atasi masalah anda..belum cuba belum tahu, dah cuba in shaa allah harap membantu..
.
#0122642135
#0122642135
#0122642135
#GAIASignature
#ProdukNo1TerbaikUntukWanita
#SayNoToKeputihanGAIA

♥️ #testimonigaiasignature ♥️
・・・
Syiokkknya bila Customer kesayangan berpuas hati dengan #gaiasignature .
🌹MELANCARKAN PERIOD DAN SENGGUGUT BERKURANG
🌹Mengurangkan Sakit Pinggang ketika Period
.
#Vwashbygaia pula membantu atasi masalah keputihan & kegatalan MissV
.
InsyaAllah, kalau terus konsisten dgn #gaiasignature & #vwashbygaia bnyk lagi kebaikan lain yg akan dapat
.
Awak2 yg nk rasa best & awesome jugak,bleh DM @ Whatsapp .
📲📲#0122642135
.
📲📲#0122642135
.
📲📲#0122642135
.
🚘🚘 COD seluruh KL / CHERAS/AMPANG
.
📩📩POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.
#produkno1terbaikuntukwanita
#kitaranhaidgaia

SOLIFIT ORGANIC CHIA SEED & GLOWING sesuai untuk BREAST FEED MOM ..
.
🔵mampu memperbanyakkan air susu
🔵membentukkan badan lebih ramping dan perut menjadi semakin kempis
🔵membuang angin dalam badan
yang PALING PENTING tiada kesan kepada bayi .. .
.
.
Berminat nak cuba JOM ORDER SKRG...SMS/WHATSAP #0122642135 .
.
#solifit #Solifit #solifitfashasandha
#slimglow #slimming #kurussecarasihat #kurusdenganselamat #onlinemeletop #onlineshop #dhaja #lakukeras - #regrann

@fashasandha - Jom makan tanpa rasa bersalah .
Abaikan muka pagi tanpa solekan dan eyebags itu. 😂

Jom sms/whatsapp sy #0122642135
Walk In Boutique

@promessa_boutique @mate_empireboutique @vendorsventure

BUTIK DAH BUKA
HARI NIE

ORANG-ORANG SHAH ALAM
JOM SERBU 😍😍
.
.
Bole dapatkan SOLIFIT FASHA SANDHA dengan Walk in terus ke @vendorsventure
.
E-9-G Jln Serai Wangi M16/m
Alam Avenue 2 Sek 16
Shah Alam
🌸oposite JPJ pdg jawa
🌸masuk lorong Restoran Pelita
.
Waktu Operasi 👇
.
❣11 tgh - 7 mlm

Follow Ig @vendorsventure
⏩Online order contact #0122642135
.
.
#ootdvendors #alamavenue #qmhanggunbeauty #belleza#alamavenue2 #shahalam #salekawkaw #linentops #tops #bangisentral #bangi #shahalamresident #vendorneeded #vendorwanted #vendorconcept #vendorboutique #vendormalaysia #vendorshahalam #vendorboutiqueconcept #vendorconceptboutique #bokita #keknis #ctdk #naelofar #tops #blouse #vendorshahalam

😱😱 BERMINAT MENJADI AGEN 😱😱
.
Assalamualaikum! ya Allah sy terkejut sangat bila customer kesayangan siap bertanya macam mana nak jadi agent kami..😍😍 .
Sebab katanya nak kongsi kebaikan dengan semua wanita2 di luar sana..mana taknya kan, kalau sis kita ni baru je amalkan #GAIASignature 11 HARI tapi dah nampak BANYAK KEBAIKAN DAN MANFAAT...
Alhamdulillah..😉😉
.
Jangan tunggu lama2 lagi, cepat whatsapp sy sekarang
.
#0122642135
#0122642135
#0122642135
#GAIASignature
#ProdukNo1TerbaikUntukWanita
#MisiCantikGebuCerahMacamOzlynn
#PostageSetiapHari
#CODAreaKLdanSelangor

@fashasandha - Rahsia untuk kawal nafsu setiap hari.
Bukan lagi rahsia pun
Faham, bila dah berusia ni metabolism menjadi rendah, salah makan je habis.
Solifit adalah penyelamat anda.
Tak percaya? Cuba
RM98 😇😄
.
. .
Chia Seed
Solifit by Dhaja

#0122642135
#0122642135

BUTIK BUKA HARI NI

VENDOR 😍😍
SHAH ALAM .
.
Bole dapatkan #GaiaSignature dengan Walk in terus ke @vendorsventure
.
E-9-G Jln Serai Wangi M16/m
Alam Avenue 2 Sek 16
Shah Alam
🌸oposite JPJ pdg jawa
🌸masuk lorong Restoran Pelita
.
Waktu Operasi 👇
.
❣11.00 pagi - 7.00 mlm
.

Follow Ig @vendorsventure
⏩Online order contact #0122642135
.
.
#vendorsventure #alamavenue #gaiasignature #qmhanggunbeauty #belleza#alamavenue2 #shahalam #salekawkaw #linentops #tops #bangisentral #bangi #shahalamresident #vendorneeded #vendorwanted #vendorconcept #vendorboutique #vendormalaysia #vendorshahalam #vendorboutiqueconcept #vendorconceptboutique #bokita #keknis #ctdk #naelofar #tops #blouse #vendorshahalam

Tqvm 2 beradik yg setia dengan GAIA.. Restock lagi GAIA.. COD di Area Maluri😍😍
.
.
Jom dapatkan #gaiasignature dgn saya skg COD area KL , Klang, Bangi, Kuantan, Kedah & Perlis🚗🚗🚗 .
.
Whatsapp/call #0122642135 skg 💃🏽💃🏽💃🏽 #GAIAsignature #SayaJualGAIA #GaiaLovers #MasterStokisKualaLumpur #misicantikgebucerahmacamozlynn - #regrann

Tqvm 2 beradik yg setia dengan GAIA.. Restock lagi GAIA.. COD di Area Maluri😍😍
.
.
Jom dapatkan #gaiasignature dgn saya skg COD area KL , Klang, Bangi, Kuantan, Kedah & Perlis🚗🚗🚗 .
.
Whatsapp/call #0122642135 skg 💃🏽💃🏽💃🏽 #GAIAsignature #SayaJualGAIA #GaiaLovers #MasterStokisKualaLumpur #misicantikgebucerahmacamozlynn

Most Popular Instagram Hashtags