#0122642135

7957 posts

TOP POSTS

FASHA SANDHA dah berjaya buktikan SOLIFIT sangat berkesan.. Nak tahu tips Slim Fasha Sandha ?
.
Jom order SOLIFIT SEKARANG !!
.
NAK LAGI MENARIK!!!!!!
Beli 3 kotak Solifit dengan harga RM255 sahaja
.
Whatsapp sy #0122642135.
.
CEPAT ORDER ! STOCK LIMITED !
.
Walk In Boutique
@auroravintage.store
@vendorsventure
@promessa_boutique
.
#fashakurussayapunnakkurus
#solifitfashasandha
#jomkurusbersamafasha
#fashasandha

#Repost @jozlynnhanania
・・・
Saje nak ingatkan korg.. takot lupa.. abaikan muka berminyak aku tuh.. baru lepas settle masak.. aah lambat masak arini sb bebdk semua xde.. sekolah kan,. So aku nak bgtau kalau korg tetiberrr jerawat berbintat2 kt muka cpt2 minom @gaiainnerbeautypowderofficial yek.. mcm aku bedal 2 sachet trus tp kang kena byk minom air masak.. gaia nih bgs utk kulit jugak... sb kulit aku sensitiiipppp naw.. kena gigit nyamuk pon leh jd kudis.. so jgn lupa minom tau.. aku x cukup rehat jugak salah satu punca jerawat nih membaja.. yg buat aku terperanjat td bila tgk kat dapor ehhhhh.. bibik aku pon minom gaia hawau!!! 😂 tu yg aku trus minom 2 peket nak tunjukkan aku lg hebat laaa😝.. pastu kak puyie tanya.. eh boleh minom 2 paket trus eh.. aku sound balik... sudah!!! Ko jgn nak abeskan #gaiasignature aku!! Kang payah nak dpt.. ko minom satu jek sb muka ko bersih... haaaaaa nampak x dengki dgn bibik👻👻 #gaiasignature
#gaiainnerbeautypowder
#produkno1terbaikuntukwanita

Jom dapatkan skrg #0122642135

❤Dapatkan dari Agent /
Walk In Vendor Boutique ❤
.
↪Kuantan
@promessa_boutique .
.
↪Shah Alam
@vendorsventure
.
↪ Batu Caves
@auroravintage.store
.
↪ Alor Setar
@aliaaman_shop
.
↪ Wangsa Maju
@hajaroutlet
.
Singapore
@mashihalalicious.sg

Susu Maaez! Susu Terbaik Untuk Kulit dan IQ
.
Kenapa ianya terbaik? Cuba tengok bahan-bahan Susu Maaez, diperbuat dari makanan sunnah tau. Oh ya! Dalam Susu Maaez ni juga ada kolagen, jadi kulit boleh jadi cantik uols!😍
.
.
👉Sarang Burung Walit
👉Susu Kambing
👉Habbatus Sauda
👉Buah Tin
👉Kismis
👉Kurma
👉Delima
👉Biji Aprikot
👉Madu
👉Kolagen Laut
👉Tomato
👉Krimer
👉Zaitun
👉Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu.

Kelebihan Susu Maaez;
.
👉Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
👉Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit
👉Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit
👉Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar
👉Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah
👉Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan
👉Memberikan tenaga dan mengekalka kecergasan
👉Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan
👉Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
👉Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu
👉Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
👉Mengurangkan masalah keguguran rambut
.
SMS/WHATSAP #0122642135

Wangi luaran
Sihat dalaman
.
Kombo GAIA & VWASH .
Pada siapa nak cuba #gaiainnerbeautypowder @ #GaiaSignature #VwashByGaia boleh
Contact #0122642135 #MasterStokisKualaLumpur.
.
.
Walk In Boutique
@auroravintage.store
@promessa_boutique
@vendorsventure .
.
.
Cepat tau sblom stok sold out lagiiiiii 😘😘

Morning...
Hai kekakak & adik2 manis

Dah minum #GAIASignature ke belum? #produkno1terbaikuntukwanita tau!
.
Jgn lupa sebelum sarapan mesti minum 1sachet #GAIASignature
.
Korang jangan lupa minum ok. Rugi. Kalau lupa juga, pegi minum cepat. Belum terlambat, janji minum! .
.
Nak cantik nak sihat luar dalam kena gigih 💪

Muaaacikedd plis??? 💋💋
WHATSAPP SY #0122642135
.
Follow IG @gaiasignature_myra

Dapat GAIA SIGNATURE Area KUALA LUMPUR ➡ KLANG ➡ BATU CAVES ➡ SHAH ALAM ➡ KUANTAN ➡ KEDAH ➡ PERLIS ➡PENANG ➡ SINGAPORE & BRUNEI

#gaiasignature #sayajualgaia #visitmyIG

OIL OF THE DAY .
🌹Lavender

EO ni mesti dibawa kemana2.wajib duk dalam beg if travel or balik kampung..
.
1.untuk senang tidur malam2
.
2. Kalau ade terluka/jatuh lebam. Bole di jadikan ubat untuk sementara. Bonus dia wangi & tenang.
.
So of course la suka lavender ni sebab bukan boleh pakai untuk satu function je, banyak kegunaan lain yg boleh digunakan so tak rugi nak kena beli banyak benda kan. Lavender sesuai untuk harian kita.

Paling penting 100% tumbuhan through distillation process.imported from US

Ps: saya guna 5ml lavender tahan 2bulan+.dulu tak suka sangat bau lavender tapi lavender youngliving ni memang lain.

Boleh PM untuk consultation
Atau whatsapp #0122642135

#EssentialOil
#YoungLiving

#Repost @royalslim_kl with @repostapp
・・・
Hah pernah tak korang melihat diri korang ke hadapan? Tapi sayang nya bukan cerah masa depan tu tapi buncit boroi dan kegemukkan yang merundum diri korang. Korang nak perbaiki diri tapi takboleh nk perbaiki apa apa sebab dalam otak ko stuck untuk kuruskan badan dulu then hidup kau akan perfecto! Pernah rasa?

Sekarang. Impian tu dah banyak dijadikan kenyataan sebab ada nya royal slim rapberry peptide..Ko tinggal dapatkan je then konsisten minum, faham tak? Semua tu bukan angan angan tapi boleh berubah jadi realiti

Jom dapatkan skrg dr sy #0122642135

#royalslimextremesolution‬#‎nakkurus‬#‎supplementkurus‬#‎mestikurus‬#‎takbolehtakkurus‬#‎naksihat‬#‎nakcantik‬#‎nakletops‬#‎slim‬#‎ubatslim‬#‎kenaslim‬#‎nakslim‬
#royalslimextremesolution#‎royaldetoxplatinum‬ #royaldetoxplatinum#‎royalslimlishomagic‬#‎royalslim‬#‎slimming‬#‎kurus‬#‎rasberryketone

Jom order skrg #0122642135

Hah si monyet comel ni dah sampaikan semua mesej yang admin cuba sampaikan. Lagi lagi dah nak raya ni, siapa lah taknak kelihatan kurus murus cantik menawan betul tak?! Takkan lah masa raya nanti kau nak kelihatan seperti sarung nangka padahal baju yang dah dibeli memang cantik sangat tapi disebabkan susuk tubuh yang gempal kau pakai apa pun mmg kelihatan sedih pedih!

Pastu masa raya jalan tunduk je taknak org perasan muka ko. Haha sekarang jgn risau, kalau amalkan royal slim raspberry peptide insyyallah sebelum raya kau dah kurus murus ala ala ziana zain mahupun miss fazura, flawless! .
.
Kenapa? Sebab agent kami menyediakan consultation step by step mcm mana nk kurus drpd pengasas sendiri! Kalau pengasas dah turun 60kg dlm 3 bulan je takkan korang taknak! Dapatkannn sgeeraa.

#royalslimextremesolution‬#‎nakkurus‬#‎supplementkurus‬#‎mestikurus‬#‎takbolehtakkurus‬#‎naksihat‬#‎nakcantik‬#‎nakletops‬#‎slim‬#‎ubatslim‬#‎kenaslim‬#‎nakslim‬ #royalslimrapberrypeptide #royalslimextremesolution#‎royaldetoxplatinum‬ #royaldetoxplatinum#‎royalslimlishomagic‬#‎royalslim‬#‎slimming‬#‎kurus‬#‎rasberryketone

Jom order skrg Sms@Whsapp sy #0122642135

@fashasandha - Tolong jangan marah saya please...
😂

Alhamdulillah ...utk first batch pengeluaran...perfume fasha dah hbis terjual.
kami hanya sempat berikan kpd 4 stokis shj
.
.
Ready Stock #0122642135

MOST RECENT

💞💞 Tqvm @mamaharizan restock lagi nak simpan raya katanye 😍
.
Perfume Special Edition Fasha Sandha💞💞 .
.
Bau Memang sedap👍🏻👍🏻 Fasha Sandha Special Edition by D'Haja
====================
🌸 30ml
🌸 Eau De Parfum
🌸 RM39.90sm
🌸 RM45.00ss
.
Promo Ramadan
➡➡Beli 2 botol RM 75 SAHAJA!!
.
.
Terdiri daripada buah-buahan sitrus .
🍊 Nanas
🍍 Markisah, 🍓 Strawberry
.
.
Digabungkan pula dengan aroma bunga-p jasmine, red berries, lily-of-the-valley, peony, vanilla dengan base notes woody, musk , dan oakmoss 🌸🌼🌻 .
.
ALOR SETAR #0124574580
KL #0122642135 .
.
#perfumespecialeditionfashasandha #perfumefashasandha

RAMAI ORG CAKAP SAYA MAKIN KURUS... .
.
Nak repeat order lagi #ROYALSLIMRASPBERRYPEPTIDE
.
Aah ye sis.. mmg lah nmpk kurus dah hilang 4 kg tu sis... banyak tu!!!
.
Jom dptkan ROYAL SLIM sekarang juga.

SMS/WHATSAP MYRA #0122642135
.
Agent diperlukan.

#royalslimxtremesolution #royalslimraspberryketone #royalslimraspberrypeptide
#royalslimkualalumpur #royalslimkl #sayajualroyalslim #visitmyig #kurussihatmenawan #kurusdenganroyalslim

📣📣📣 ORANG-ORANG SHAH ALAM
JOM SERBU 😍😍
.
.
Bole dapatkan SOLIFIT FASHA SANDHA dengan Walk in terus ke @vendorsventure
.
E-9-G Jln Serai Wangi M16/m
Alam Avenue 2 Sek 16
Shah Alam
🌸oposite JPJ pdg jawa
🌸masuk lorong Restoran Pelita
.
Waktu Operasi 👇
.
❣11 tgh - 7 mlm

Follow Ig @vendorsventure
⏩Online order contact #0122642135
.
.
#ootdvendors #alamavenue #qmhanggunbeauty #belleza#alamavenue2 #shahalam #salekawkaw #linentops #tops #bangisentral #bangi #shahalamresident #vendorneeded #vendorwanted #vendorconcept #vendorboutique #vendormalaysia #vendorshahalam #vendorboutiqueconcept #vendorconceptboutique #bokita #keknis #ctdk #naelofar #tops #blouse #vendorshahalam

Ramai yg tanya siapa yg boleh guna miss #VwashByGAIA ni..bila masa yg perlu guna miss #VwashByGAIA..kenapa kene guna miss #VwashByGAIA ni..haa, kt atas 👆👆👆sume jawapan ada..so, lepas ni boleh jelaa guna tanpa ragu2..😍😍
.
Dapatkan miss #VwashByGAIA dgn sekarang
.
#0122642135
#0122642135
#0122642135

Walk In Boutique
@auroravintage.store
@promessa_boutique
@vendorsventure

#GaiaSignature
#GaiaInnerBeautyPowder
#ProdukNo1TerbaikUntukWanita
#VwashByGAIA
#PakejComboGAIA
#CODAreaKLDanSelangor

💞💞 Perfume Special Edition Fasha Sandha💞💞 .
Kini telah berada di pasaran.
.
.
Tempahan boleh dibuat sekarang. Memang sedap👍🏻👍🏻 Fasha Special Edition by D'Haja
====================
🌸 30ml
🌸 Eau De Parfum
🌸 RM39.90sm
🌸 RM45.00ss
.
Terdiri daripada buah-buahan sitrus .
🍊 Nanas
🍍 Markisah, 🍓 Strawberry
.
.
Digabungkan pula dengan aroma bunga-p jasmine, red berries, lily-of-the-valley, peony, vanilla dengan base notes woody, musk , dan oakmoss 🌸🌼🌻 .
.
ALOR SETAR #0124574580
KL #0122642135 .
.
#perfumespecialeditionfashasandha #perfumefashasandha

💞💞 Perfume Special Edition Fasha Sandha💞💞 .
Kini telah berada di pasaran.
.
.
Tempahan boleh dibuat sekarang. Memang sedap👍🏻👍🏻 Fasha Special Edition by D'Haja
====================
🌸 30ml
🌸 Eau De Parfum
🌸 RM39.90sm
🌸 RM45.00ss
.
Beli 2 botol RM 75 SAHAJA!!
.
.
Terdiri daripada buah-buahan sitrus .
🍊 Nanas
🍍 Markisah, 🍓 Strawberry
.
.
Digabungkan pula dengan aroma bunga-p jasmine, red berries, lily-of-the-valley, peony, vanilla dengan base notes woody, musk , dan oakmoss 🌸🌼🌻 .
.
ALOR SETAR #0124574580
KL #0122642135 .
.
#perfumespecialeditionfashasandha #perfumefashasandha

Ramai yg tanya siapa yg boleh guna miss #VwashByGAIA ni..bila masa yg perlu guna miss #VwashByGAIA..kenapa kene guna miss #VwashByGAIA ni..haa, kt atas 👆👆👆sume jawapan ada..so, lepas ni boleh jelaa guna tanpa ragu2..😍😍
.
Dapatkan miss #VwashByGAIA dgn sekarang
.
#0122642135
#0122642135
#0122642135

Walk In Boutique
@auroravintage.store
@promessa_boutique
@vendorsventure

#GaiaSignature
#GaiaInnerBeautyPowder
#ProdukNo1TerbaikUntukWanita
#VwashByGAIA
#PakejComboGAIA
#CODAreaKLDanSelangor

Morning...
Hai kekakak & adik2 manis

Dah minum #GAIASignature ke belum? #produkno1terbaikuntukwanita tau!
.
Jgn lupa sebelum sarapan mesti minum 1sachet #GAIASignature
.
Korang jangan lupa minum ok. Rugi. Kalau lupa juga, pegi minum cepat. Belum terlambat, janji minum! .
.
Nak cantik nak sihat luar dalam kena gigih 💪

Muaaacikedd plis??? 💋💋
WHATSAPP SY #0122642135
.
Follow IG @gaiasignature_myra

Dapat GAIA SIGNATURE Area KUALA LUMPUR ➡ KLANG ➡ BATU CAVES ➡ SHAH ALAM ➡ KUANTAN ➡ KEDAH ➡ PERLIS ➡PENANG ➡ SINGAPORE & BRUNEI

#gaiasignature #sayajualgaia #visitmyIG

➡️ SUNBURN DAH KURANG
➡ TAK PAYAH PAKAI BEDAK
.
Alhamdullillah...feedback positif dari pengguna #GaiaSignature lagi..Kulit yang semakin okey akibat SUNBURN dan tak perlu lagi pakai bedak katanya.
.
.
.
Selain untuk masalah dalaman wanita ramai juga yang memberi feedback tentang perubahan kulit
.
.
Sms@whatsapp sy #0122642135
#0122642135
#0122642135
.
WALK IN BOUTIQUE
@auroravintage.store ➡BATU CAVES
.
@promessa_boutique ➡KUANTAN .
.
@vendorsventure ➡SHAH ALAM
.
#GAIASignature #VisitMyIG #MembantuRepairKulit
#MasterStokisKualaLumpur #SayaJualGaia #ProdukNo1TerbaikUntukWanita #PeriodProblem #PeriodTakLancar #testimonigaiasignature #TestimoniGAIAmyra
#GAIASignatureKualaLumpur

Wangi luaran
Sihat dalaman
.
Kombo GAIA & VWASH .
Pada siapa nak cuba #gaiainnerbeautypowder @ #GaiaSignature #VwashByGaia boleh
Contact #0122642135 #MasterStokisKualaLumpur.
.
.
Walk In Boutique
@auroravintage.store
@promessa_boutique
@vendorsventure .
.
.
Cepat tau sblom stok sold out lagiiiiii 😘😘

#Bismillahirohmannirohim .
.
Testimoni lagi 💗💗💗
- sejuk & best
- wangi, takde bau sireh
- gelap celah peha makin kurang
- kulit jadi lembut

#VwashByGAIA InyaAllah dengan izin-Nya 😄
.
Jom whatsapp utk info lanjut
#0122642135
#0122642315
#0122642135
.
COD sekitar KL , SELANGOR, KEDAH &PERLIS
POSTAGE seluruh MALAYSIA

#VwashByGAIA
#ProdukNo1TerbaikUntukWanita

💞💞 Perfume Special Edition Fasha Sandha💞💞 .
Kini telah berada di pasaran.
.
.
Tempahan boleh dibuat sekarang. Memang sedap👍🏻👍🏻 Fasha Special Edition by D'Haja
====================
🌸 30ml
🌸 Eau De Parfum
🌸 RM39.90sm
🌸 RM45.00ss
.
Beli 2 botol RM 75 SAHAJA!!
.
.
Terdiri daripada buah-buahan sitrus .
🍊 Nanas
🍍 Markisah, 🍓 Strawberry
.
.
Digabungkan pula dengan aroma bunga-p jasmine, red berries, lily-of-the-valley, peony, vanilla dengan base notes woody, musk , dan oakmoss 🌸🌼🌻 .
.
ALOR SETAR #0124574580
KL #0122642135 .
.
#perfumespecialeditionfashasandha #perfumefashasandha

Hah si monyet comel ni dah sampaikan semua mesej yang admin cuba sampaikan. Lagi lagi dah nak raya ni, siapa lah taknak kelihatan kurus murus cantik menawan betul tak?! Takkan lah masa raya nanti kau nak kelihatan seperti sarung nangka padahal baju yang dah dibeli memang cantik sangat tapi disebabkan susuk tubuh yang gempal kau pakai apa pun mmg kelihatan sedih pedih!

Pastu masa raya jalan tunduk je taknak org perasan muka ko. Haha sekarang jgn risau, kalau amalkan royal slim raspberry peptide insyyallah sebelum raya kau dah kurus murus ala ala ziana zain mahupun miss fazura, flawless! .
.
Kenapa? Sebab agent kami menyediakan consultation step by step mcm mana nk kurus drpd pengasas sendiri! Kalau pengasas dah turun 60kg dlm 3 bulan je takkan korang taknak! Dapatkannn sgeeraa.

#royalslimextremesolution‬#‎nakkurus‬#‎supplementkurus‬#‎mestikurus‬#‎takbolehtakkurus‬#‎naksihat‬#‎nakcantik‬#‎nakletops‬#‎slim‬#‎ubatslim‬#‎kenaslim‬#‎nakslim‬ #royalslimrapberrypeptide #royalslimextremesolution#‎royaldetoxplatinum‬ #royaldetoxplatinum#‎royalslimlishomagic‬#‎royalslim‬#‎slimming‬#‎kurus‬#‎rasberryketone

Jom order skrg Sms@Whsapp sy #0122642135

🌼 RUGI TAK CUBA VWASH BY GAIA 🌼
.
Setelah menggunakan miss #VwashByGAIA, cust kesayangan bgtau feedback
.
🌿 KEPUTIHAN DAH TAKDE
🌿 RASA TAK BEST TANPA VWASH BY GAIA
🌿 PALING BEST VWASH SEJUK
🌿 REPEAT ORDER dgn GAIA .
.
.
Trm ksh kerana sentiasa mempercayai produk kami #GAIASignature & #VWashByGAIA..😘😘
.

Whatsapp Myra sekarang
#0122642135
#0122642135
#0122642135 . .
.
💞Walk In Boutique💞
.
SHAH ALAM @vendorsventure

BATU CAVES @auroravintage.store

KUANTAN @promessa_boutique

#VWashByGAIA
#GAIASignature #testimoniGAIAmyra
#SetComboGAIA
#ProdukNo1TerbaikUntukWanita

💞💞 Perfume Special Edition Fasha Sandha💞💞 .
Kini telah berada di pasaran.
.
.
Tempahan boleh dibuat sekarang. Memang sedap👍🏻👍🏻 Fasha Special Edition by D'Haja
====================
🌸 30ml
🌸 Eau De Parfum
🌸 RM39.90sm
🌸 RM45.00ss
.
Terdiri daripada buah-buahan sitrus .
🍊 Nanas
🍍 Markisah, 🍓 Strawberry
.
.
Digabungkan pula dengan aroma bunga-p jasmine, red berries, lily-of-the-valley, peony, vanilla dengan base notes woody, musk , dan oakmoss 🌸🌼🌻 .
.
ALOR SETAR #0124574580
KL #0122642135 .
.
#perfumespecialeditionfashasandha #perfumefashasandha

➡️ SUNBURN DAH KURANG
➡ TAK PAYAH PAKAI BEDAK
.
Alhamdullillah...feedback positif dari pengguna #GaiaSignature lagi..Kulit yang semakin okey akibat SUNBURN dan tak perlu lagi pakai bedak katanya.
.
.
.
Selain untuk masalah dalaman wanita ramai juga yang memberi feedback tentang perubahan kulit
.
.
Sms@whatsapp sy #0122642135
#0122642135
#0122642135
.
WALK IN BOUTIQUE
@auroravintage.store ➡BATU CAVES
.
@promessa_boutique ➡KUANTAN .
.
@vendorsventure ➡SHAH ALAM
.
#GAIASignature #VisitMyIG #MembantuRepairKulit
#MasterStokisKualaLumpur #SayaJualGaia #ProdukNo1TerbaikUntukWanita #PeriodProblem #PeriodTakLancar #testimonigaiasignature #TestimoniGAIAmyra
#GAIASignatureKualaLumpur

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags