[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#штип

596 posts

TOP POSTS

Life's a climb but the view is great 👣🌌
#Штип

Shtipsburg Underground Theater #штип #shtip #macedonia

The good life #штип

Trying to update my planner and study some Macedonian and I noticed my cup says I love you on it. Yes, I love you too Turkish coffee I love you very much 😍 #peacecorpsmacedonia #штип #sorryKenIloveyoutoo

MOST RECENT

Зелена зона во Рибарница "Диме" Штип. Компанијата ги исполнува стандардите за безбедност на храната, одржува беспрекорна хигиена и се грижи за заштита на животната средина со користење на 100% органски средства за чистење и дезинфекција 👌🏻♻️🍴🐟🐙
#зеленазона #антибактериски #fish #freshfish #cookedfish #fishdelivery #безбедностнахрана #домашнахрана #био #биотехнология #природа #еколошко #haccp #foodsafe #antibacterial #homecooking #organic #bio #biotechnology #biobased #environment #environmentfriendly #ecofriendly #штип #македонија

#ШТИП од сега на bidisit.mk и "Коноба Сокаче" и "Coffee Break" , наскоро и многу други. Отворете www.bidisit.mk разгледајте од менијата и нарачајте нешто вкусно. Не заборавајте да не следите на Facebook и Instagram за да бидете во тек со сите новости.

Извршувaње нa сите теренски геoдетски рaбoти вo текoт нa изведбaтa нa Фaбрикa зa лужење бaкaр вo рудник Бучим.
За повеќе информации:
070 499 601
info@geogaus.com
geogaus.com

#proektiranje #menadzment #проектирање #менаџмент #геодезија #геодетскиработи #geodezija #geodetskiraboti #leica #totalstation #landsurvey #civilsurvey #minesurvey #surveying #gnss #topcon #leicageosystems #cad #designing #leicaviva #mining #macedonia #македонија #tirz #тирз #buchim #бучим #stip #штип

Извршувaње нa сите теренски геoдетски рaбoти вo текoт нa изведбaтa нa ТИРЗ (Технoлoшкo индустрискa рaзвoјнa зoнa) Штип.
За повеќе информации:
070 499 601
info@geogaus.com
geogaus.com

#proektiranje #menadzment #проектирање #менаџмент #геодезија #geodezija #geodetskiraboti #leica #totalstation #landsurvey #civilsurvey #minesurvey #surveying #gnss #topcon #leicageosystems #cad #designing #leicaviva #mining #macedonia #македонија #tirz #тирз #buchim #бучим #stip #штип #tirz #shtip

Извршувaње нa целoкупните теренски геoдетски рaбoти вo текoт нa изведбaтa нa ПСOВ (Прoчистителнa стaницa зa oтпaдни вoди) Струмицa.
За повеќе информации:
070 499 601
info@geogaus.com
geogaus.com

#proektiranje #menadzment #проектирање #менаџмент #геодезија #геодетскиработи #geodezija #geodetskiraboti #leica #totalstation #landsurvey #civilsurvey #minesurvey #surveying #gnss #topcon #leicageosystems #cad #designing #leicaviva #mining #macedonia #македонија #tirz #тирз #buchim #бучим #stip #штип

Ги извршувавме теренските геодетски работи во текот на изведбата на ТИРЗ (Технолошко индустриски развојни зони) во Струмица, Радовиш, Штип, Виница и Берово и во текот на изведбата на ПСОВ (Прочистителни станици за отпадни води) во Берово, Струмица и Кочани.
Извршуваме редовни геодетски работи на повеќе од 10 површински копови за минерални суровини.
За повеќе информации:
070 499 601
info@geogaus.com
geogaus.com

#proektiranje #menadzment #проектирање #менаџмент #геодезија #геодетскиработи #geodezija #geodetskiraboti #leica #totalstation #landsurvey #civilsurvey #minesurvey #surveying #gnss #topcon #leicageosystems #cad #designing #leicaviva #mining #macedonia #македонија #tirz #тирз #buchim #бучим #stip #штип

Most Popular Instagram Hashtags