syukott syukott

65 posts   9,771 followers   236 followings

Bosskur  Ada cerita moto sikit 🏍 Ada cerita cinta sikit πŸ’ž Ada cerita saya sikit πŸ€ͺ Tak perlu kot stalk πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ Bukan ada apa punπŸ€·πŸ»β€β™‚οΈ

Waktu akan terus berputar tapi rasaku padamu takkan pernah pudar πŸ§Ÿβ€β™‚οΈ #helmetmeqi #selamatmalam #bosskur

hey don’t worry, i got you 😎 #abeadojangeyisau

Settle dah satu bab πŸ˜ŽπŸ’™ #sayangctwanminahkembangsaya

Cepatnya masa berlalu. Patutlah terasa rindu, rupanya sudah seminggu. πŸ€·πŸ»β€β™‚οΈπŸ’™ #adikabangbercinta

Sapa nak wax boleh dm yer πŸ˜› #bossku #bossmu #bossmereka #bosskita #bosskur

This is my love story ❀️ Pagi naik bas pi shahalem, malam naik bas balik penang. Well, I’ve heard that ppl say β€œyou can do crazy thing when you in love” well that kinda just happen to me yesterday, aku tak pernah buat kerja gila macam tu haha buat penat badan saja but when you’re really in love, hg jadi pak sanggup haha patutlah pepatah β€œberenang redah lautan berapi pun abg sanggup” 🀣. Sorry gang this is our love story. If you don’t like it, back off bro. No need to talk shit man. Doa baik baik, pahala pun dapat bossku πŸ‘πŸ» #jarangjarangsekali #kasichanceslah #tillwemeetagain #nakkahwin

KITA BAGI ADA CEQITA JA πŸ€™πŸ» #bossku #taklajupun #maumakanmestikerja

Mod sau off, race mod πŸ”› #bossku #selfrelease #highwey

SANTAI ANAK UTARA ON❌ON #fiftyfifty

Dua tayar satu hati, selamat pagi dan jangan lupa gosot gigi πŸ€™πŸ» #happyworking

Piston kalau rosak takpa boleh beli lain, hati kalau rosak mana ada juai kat kedai #moralofstory #pinstonadajuai #hatitadakbeb #guasayanglu

Most Popular Instagram Hashtags