[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

sys_boutique sys_boutique

5 posts   642 followers   130 followings

SYS Boutique  We sell the latest design of handbags, original/grade perfumes N the best thing is, we are cheap, good quality & negotiable! Items sold will b deleted

Cod la apa lageyy..tak sabar2 cust ni gamaknya..penat2 pun k.yong cargas cod.. Eh ampa taknak try ke weh?pasang kat kete tapi bau melekat sampai baju wehh,wangi gilaaaa..yang penting bebas bahan kimia..import dari france lagi.. Meh lekaihh dm k.yong..tak mahai pun,RM10 ja.. #fleurbyshaa #fleurcarfragrancekajang

ANTARA KELEBIHAN FLEUR DENGAN PACKAGING YANG COMEY SANGAT ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿง Fleur direka khas bersama kotak yg cute supaya boleh di gantung dalam kereta skali dgn kotak
๐Ÿง Boleh mengelakkan drpd cecair fleur tertumpah. ๐Ÿง Mengurangkan risiko cermin pecah bila botol terkena cermin
๐Ÿง Lambat habis sebab fleur tak terkena direct cahaya matahari
.

Ampa dah try ka belom?ampa kena try wehh..barang panas ni..kereta org semua pakat wangi dah,tak mau bau kepam tau..meh dm k.yong lelaju.. Harga serendah RM10 seunit ja weh..bukan mahai pon.. #fleurbyshaa
#fleurcarfragrancekajang

Ready stock 'Fleur Car Fragrance by shaa' in the houzZ!

Bukan setakat utk kereta je,rumah,bilik,office or toilet pon boleh..takmo bau kepam2 na! Yang penting bebas bahan kimia (0% methanol) n tahan 45hari ๐Ÿ’ƒ ๐ŸŽ–Haruman Fleur Top 10๐ŸŽ–* 1.Lyanne Reims -bunga sakura
2.Nancy Strawberry -strawberry
3.Honey Paris -honey dew
4.Toulouse Apple -apple
5.Lille Vanilla -vanilla
6.Caen Lemon -lemon
7.Marseille Lavendar - lavendar
8. Le Mans -chewing gum
9. La rochelle -buah delima
10. Colombus tobacco -men perfume

Stock tak banyak dah ni wehh,tak sampai 24jam stock kat tgn k.yong dah tinggal sikit.. Bukan mahal pun..rm10 je wehh.. Meh place order dekat k.yong lelaju meh..boleh dm je nanti k.yong reply nah!

#fleurbyshaa #fleurcarfragrancekajang

Ready stock FLEUR CAR PERFUME!
Bukan setakat kereta je,rumah,bilik,office or even toilet pun boleh letak weh..serious wangi! ๐ŸŽ–Top 10 Fleur best seller
1.Lyanne Reims
2.Nancy Strawberry
3.Honey Paris
4.Toulouse Apple
5.Lille Vanilla
6.Caen Lemon
7.Lorraine Lime
8.Marseille Lavendar
9.Orly Orange
10.Le Mans

RM10 ja weiii..(exc postage)
Do place order by DM me now!! #fleurcarperfume #fleurmurah #sayajual #carperfumehispter

Most Popular Instagram Hashtags