syima_eima syima_eima

1,900 posts   1,020,700 followers   561 followings

Syma Beauty πŸ’‹  πŸ‘ΈπŸ»@symabeauty_hq πŸ™ŒπŸ»@muteh_official πŸ‘€@ezlens_hq πŸ‘‘@nikaminn πŸ‘¦πŸ»@_izz.adam Review πŸ‘‰πŸ»0134008363 πŸ‘‡πŸ»Nak cantik,putih,kurus whatsApp

Ramai nak tengok syma time pregnant 🀰🏻..2015 first born...kiri tu seminggu sebelum deliver. kanan tu seminggu selepas deliver . baby kedua tak sempat nak ambk gambr macam ni sbb baby keluar awal,nak jumpa mama dia cepat❀️berat syma paling berat time pregnant 59kgπŸ™ˆ tak lama dah birthday anak lelaki @_izz.adam

Ada orang nak kawan tak 😬

First time pakai jeans untuk tahun 2019πŸ€ͺπŸ‘–

Pilih2 nak tukang masak mana satu ? πŸ™ˆπŸ΅

Naked Face πŸ§•πŸ» kepada yang nak tengok sangat , tengok lah biar masuk mimpi nanti 🀣

Bila minta suami ambil gambar. kaki pun tak nampak πŸ˜“ dulu ok je

Orang kedah dekat sini cer πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈsikit, share la tempat makan best2 dkt bawah ni yg ada dkt alor setar. mengidam niπŸ˜‹

cikgu duk perati je awk ni dr jauh, selamat harini cikgu garang xbawak rotan, kena tenung dgn cikgu mcm ni mesti anak murid takut kan🀣 selamat pg & murah rezeki semua

Pukul berape nampak post ni ?

New Produk .Coming soon @muteh_official .cuba teka produk ape ?? siapa betul dapat hadiah 🎁 dari syma.. Nak tengok full video boleh tengok dekat ig @muteh_official

semoga anak mama cepat2 sembuh πŸ’ž

warna ape favourite korang ? hitam pleaseee πŸ€ͺπŸ™πŸ»coming soon @muteh_official 🀫

Most Popular Instagram Hashtags