syima_eima syima_eima

1,678 posts   800,626 followers   471 followings

Syma Beauty 💋  💄CEO SymaBioTechCorp ♈owner@symabeauty_hq 🐱2 orde SymaBeauty➡0148111192 Indonesian can get symabeauty at👇 https://symaindo.com

Cantik kan gadis sebelah syma ni 😍

Tak kan tak boleh ada jerawat 😅 tu pun nak jadi masalah 😘 saya pun manusia la awak 👩🏼

Berat naik tak apa,janji bahagia 😛

☕️

Nah gambar nampak gigi 🤣

Sila Scan dan add FB Syma yea, nk kasi Free set Syma kpd follow bertuah.❤️

Morning dari seorng perantau 😜

Not ready yet 😪tapi disebabkan baju ni cantik , gambar syma pun jadi cantik 😛terima kasih @zaimaismail_official_hq kerana buat baju cantik2 ❤️Dapatkan sekarang bju mcam syma pkai dgn hrga promo untk clearance dgn pre raya pnya kurung☺

Hai semua. Hari ni Syiema nak share favourite blusher Syiema from @louvrecosmetics.hq ❤ Best sangat “Superstar Glow Blusher “ sebab ia sangat sangat pigmented‼️ Dan ia juga mengandungi extrak Aloe Vera dan Rose yang dapat melembapkan kulit. Tengok bekas jer dah jatuh hati dan paling best, dalam satu packaging ni semua warna yang Syiema suka ada. Jadi senang Syiema sesuaikan dengan makeup look yang Syiema nak pakai setiap hari.
Follow @louvrecosmetics.hq @louvrecosmetics.hq

Ada orang nk tngk muka syma tanpa makeup . Na untuk korang 😜nak peloles tu kena try @symabeauty_hq yea

Agak2 korang , business apa syma nak buka lepas ni ? Siapa jawab betul,syma nak bagi hadiah ni 🎁

Morning ❤️

Most Popular Instagram Hashtags