syikin.my syikin.my

63 posts   1,332 followers   1,694 followings

kulit cantik & putih gebu  Kasih sayang berkekalan TeamEllyaneyFromHQ #Sabunodarkie #uforacollagen #susumaaez For any inquiries@order 👇klik link wassup👇

Awak ada masalah kulit? Seksa rasanya kan? Orang tak faham apa yang kita rasa. Orang tahu tengok dan persoalkan je. Dia tak tahu yg kita dah cuba bermacam-macam cara tapi tak berkesan!.
.
Kadang-kadang terasa sedih jgk bila pergi mana2, org nampak je masalah kulit kita ni terus dipersoalkan "eh kenapa dgn kulit awak tu? Tak sakit ke? Dah berapa lama kena? Tak pernah dirawat ke? ".
.
Tak boleh nak salahkan mereka jgk kan, sebab mereka tak tahu apa kita rasa & apa yg kita lakukan untuk pulihkan masalah ni. Mereka hanya mempunyai perasaan ingin tahu je.
.
Okay, kalau awak mempunyai masalah kulit, yaney serius nak bantu awak pulihkan semula masalah kulit awak. Serius! Tu pun kalau awak sendiri terasa memang perlu awak selesaikan masalah kulit awak.
.
Ramai sebenarnya mempunyai masalah kulit cuma kesannya teruk & tak teruk je tapi walaupun tak teruk, masalah ni tetap perlu dirawat takut nanti makin teruk kang!
.
Dengan mengamalkan Susu Maaez, penggunanya dapat merasai perubahannya dari seawal 5 hari penggunaan je.
.
Nak selesaikan masalah kulit dengan cepat, boleh whatsapp syikin +6013-6037465 ye. In shaa Allah join postage esok. Nak COD area KL pun boleh🤗🤗

RUAM & GATAL2 DAH PULIH !
.
Ada setengah orang jenis kulit sensitif kan. Contoh macam customer ni. Kulit dia ada ruam dan gatal2. Lepas consume sekorak berkesan. Jadi dia repeat lagi.
.
Padahal dia jenis yang tak minum susu. Tapi dengan susu maaez dia boleh minum. And sekarang siap ketagih lagi. Tak boleh kalau tak mimum.
.
Ye betul, memang ramai cust yg jenis tak boleh minum susu, tapi denagn susu maaez jadi ketagih. Sebab susu maaez ni tak bau hanyir pun. Sedap rasa macam vanila tau hehe.
.
Nak order? WhatsApp syikin sekarang +60136037465 untuk details produk dan order 😚
.
.
#caraputihkankulit #putihkankulit #rahsiakulitputih #SusuUntukKulit #KulitCantik

Para ibu menyusu dan ibu hamil boleh minum jugak ya Susu Maaez ni?
.
.
Mestilah boleh. Sangat bagus untuk tambahkan susu badan dan mengembalikan seri muka akibat dari alahan.
.

Selain tu, semua sedia maklum yang Susu Maaez ni tersangatlah bagusss dalam membantu penjagaan kulit kita kan? Hari-hari berjemur tengah panas, kulit pun makin lama makin kasar.
.

Minum Susu Maaez setiap malam sebelum tidur, bangun esok pagi kulit akan lebih halus, mulus, dan gebusss😍
.
.
Kalau uolss ada masalah kulit kering dan bersisik, tumit kaki pecah, gatal-gatal kulit atau ekzema, memang sangat digalakkan cuba susu ni. Makanan sunah dalam susu ni pun bagus untuk minda kita. Jenis pelupa macam syikin elok lah minum. Hahaha!
.
.

Whatsapp syikin +6013-6037465 untuk sebarang info atau order. .
#tambahsusubadan #ibumenyusu #bayikulitcantik
#feedbackcustomer #kulitcantikberseri #susumaaez #sofieyabeautyfoundation #sofieyabeauty_hq #teamellyaney #uforacollagen #jomputihsebelumraya #jomcantiksama2 #kulitcantikdansihatdaridalam

Apa BEZA Ufora Collagen dengan Susu Maaez?🤔.
.

Okay meh sini syikin nak cerita pasal Ufora Collagen dengan Susu Maaez ni. Ada yang tanya, "Ufora Collagen dengan Susu Maaez nie fungsi dia sama ke?"
.
Meh nak terangkan sikit,
Ufora Collagen dan Susu Maaez nie lain fungsi dia uolss. Ufora Collagen fungsi di lebih kepada untuk memutihkan kulit. Untuk anda yang ada masalah jerawat, jeragat dan keputihan, sangat disyorkan consume Ufora Collagen.
.
Susu Maaez pula membantu merawat masalah eczema, gatal-gatal, kulit kering dan lain-lain. Selain membantu dalam merawat masalah kulit, Susu Maaez juga mampu membuatkan kulit kita halus, lembap dan berseri.
.
Uolss kalau consume dua-dua nie confirmm kulit uols lagi meletop top. Sangat disyorkan consume dua-dua nie baru kalau nak jaga dan cantikkan kulit 😘
.

Berminat nak pinang Ufora Collagen, Susu Maaez, Sabun Odarkie atau ketiga-tiga set combo ni, meh cepat-cepattt masuk merisik sebelum dikebas orangg💃Klik je link wassup kat bio okay😋🤗

Nampak tak kulit sis ni dah semakin pulih? Suka tak kalau masalah kulit yang kita hidapi sembuh seperti orang lain? Yaney nak tanya, awak ada masalah kulit macam mana? Ekzema? Kudis? Tumit merekah? Gatal-gatal? Kulit kering? Kulit bersisik?.
.

Jangan risau, sekarang syikin akan bantu awak selesaikan masalah kulit dengan Susu Maaez ni. Apa lagi kalau bukan Susu Maaez kan? Susu ni dirumus khas untuk mereka yang inginkan kulit pulih seperti sediakala. Bukan setakat boleh mencantik dan merawat kulit, malah boleh cerahkan kulit jugak tau.
.
Ramai dah berjaya selesaikan masalah kulit mereka seawal 5 hari penggunaan sahaja? Serius syikin tak tipu. Hanya penggunaan 5 hari sahaja dah boleh nampak kesan walaupun sedikit.
.
Kalau nak tahu macam mana powernya kesan Susu Maaez ni, kena lah cuba dulu. Baru tahu macam mana kesannya, betul tak? Yang paling penting kita kena usaha, selebihnya kita tawakal. InsyaAllah Susu Maaez adalah salah satu jalan untuk membantu selesaikan masalah kulit awak.
.
Nak syikin bantu? Boleh whatsapp syikin +6013-6037465 untuk sebarang pertanyaan atau order. In shaa Allah kita sama2 ikhtiar okay😘🤗

MEMBER-MEMBER RAMAI TEGUR😱
.
Itulah siapa suruh amalkan Susu Maaez, tak pasal-pasal kengkawan pakat tegur kulit dah makin ok. Sebelum ni cuba try macam-macam produk tapi tak serasi, malah buat kulit lagi gatal. Alhamdulillah sekarang kulit dah makin pulih sampai orang sekeliling pun dah tegur perubahan kulit dia.
.
Yang paling menarik, mak dia pun dah terjebakkk! Taknak kalah dengan anak lahtu makcik. Hehehe. Syukur, syukur sangatt bila dapat bantu orang selesaikan masalah kulit ni. Yela, kita tak tahu ada orang menderita disebabkan masalah kulit. Tahu nak komen dan kecam je.
.
Jadi kalau korang ada masalah kulit jangan malu-malu nak share dengan syikin ok? In shaa Allah syikin akan bantu mengikut masalah kulit masing-masing. Whatsapp je syikin 013 6037465, kita sama-sama usaha🤗

🌸Susu Untuk Rawat & Cantikkan Kulit.
.

Siapa boleh minum Susu Maaez ni?
.
👉Semua peringkat umur boleh minum. Sangat bagus untuk cantikkan dan lembutkan kulit. Bagus juga untuk minda. 1 kotak ada 20 sachets. Berat 1 kotak 460gram.

Kelebihan Susu Maaez;
.
👉Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
👉Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit
👉Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit
👉Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar
👉Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah
👉Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan
👉Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan
👉Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
👉Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu
👉Mengurangkan masalah keguguran rambut
.
Nak cuba susu maaez? Sekarang ada promosi JANUARI super Jimat bagi korang yang nak cuba susuaaez. Mai Whatsapp syikin +6013-6037465 cepat 😘
.
.
#teamellyaney #jommilikikulitcantikdansihat #awaksukasayatak #jomcantiksama2 #kulitcantikseulajadi #saynotomercury #susumaaez #uforacollagen #sabunodarkie #titiancinta #bayimeragam

Siapa belum try Susu Maaez ni? Serious syikin cakap, memang rugi besar! Sebab Susu Maaez ni power gila bak hanggg. Cakap je apa masalah kulit yang dia tak boleh settle, semua boleh oii. Berbaloi korang melabur untuk consume susu ajaibb ni. Jaga dan rawat kulit korang, 2 dalam 1.
.

Produk berkualiti, setanding dengan kesan dia. Tengok la feedback dan testimoni dari customer pulak. Berlambak-lambak! Sampai tak tau nak campak mana dah😅.
.

Kalau korang ada masalah kulit, nak rawat kulit bermasalah, nak kasi kulit cantik gebuss, sangattt disyorkan consume Susu Maaez ni. Kita siapkan kulit untuk raya tahun depan. Hihihi.
.

Nak tanya atau order boleh whatsapp syikin +6013-6037465 okay😘 Boleh je tanya-tanya dulu, syikin boleh bantu ikut masalah kulit korang ye🤗

Ramai pulak yang bagi feedback kulit makin putih dan cerah selepas amalkan Susu Maaez ni. Gulppppp! Serious tak sangka sebab fungsi UTAMA Susu Maaez ni sebenarnya mencantikkan dan merawat masalah kulit. Tapi Alhamdulillah, maknanya Susu Maaez ni memang banyak sangat manfaat. Bukan sorang dua tau yang dah banyak testimoni kulit jadi putih gebu tau.
.
Dah la boleh mengurangkan masalah ekzema, kudis, jerawat, luka-luka, psoriasis dan lain-lain penyakit kulit, dapat pulak bantu ibu hamil dan menyusu untuk bekalkan tenaga dan perbanyakkan susu badan! Perghh mana nak dapat kan produk dengan harga mampu milik jerr tapi effect nya kebaboom. Buktinya, memang berlambak testimoni dan feedback yang dihantar oleh pengguna.
.
Patutlah susu ni kalau masuk stok je terus licin. teamelyaney sekali restock bukan sikit-sikit tau. Tapi 300-500 box teruss! Haaa kalau korang taknak terlepas peluang dapatkan Susu Maaez ni, cepat-cepat whatsapp syikin +6013-6037465 sebab sekarang tengah adakan PROMOSI JANUARI taw. jangan lupa whatsapp okay😘🤗

Cantikkkknya 😍
Orang dah cantik pun consume Susu Maaez jugak uollss😘.
.

Susu Maaez ni lelaki, perempuan, kanak-kanak malah orang tua pun boleh guna. Nampak tak Susu Maaez merupakan produk yang tak berbahaya? Lagipun banyak feedback yaney dapat dari kanak-kanak yang ada masalah kulit, selepas amalkan susu maaez alhamdulillah kulit pulih. Tak percaya? Cuba scroll ig SYIKINNN, banyak feedback pengguna dari kanak2 yang punyai masalah kulit.. berlambakkk feedback dan testimoni dari real pengguna😘.
.

Korang berminat nak meminang Ufora Collagen, Susu Maaez, Sabun Odarkie atau ketiga-tiga set combo ni, cepat-cepattt masuk merisik sebelum dikebas orangg💃Klik je link kat bio tu 😋🤗

JERAWAT BADAN KURANG SELEPAS CONSUME SUSU MAAEZ😱.
.

Memang betul lah Susu Maaez ni bagus untuk kulit. Setakat nak lembutkan kulit, kasi kulit cantik dan bersih tu boleh je. Takde masalah pun😚.
.

Alhamdulillah, Susu Maaez berjaya buat kulit sis ni jadi lembut dan yang paling besttttt ialah jerawat belakang badan yang korang tak suka tuuuuu pun dah kurang. Besttttnya lahaiii bila dapat feedback macam ni. Sebab niat kita kan nak bantu orang yang ada masalah kulit, jadi bila dapat bantu rasa macam happyyyyy sangat! Alhamdulillah syukur🤗.
.

Korang ada masalah kulit? Nak selesaikan dengan cara yang paling sedappp dan mudah? Jom amalkan Susu Maaez. Rasa yang sedap dan sangat senang diamalkan😍 Whatsapp syikin cecepattt +60136037465 sebab sekarang tengah ada promosi JANUARI taw.

SUSU MAAEZ MEMANG SANGAT2 SEDAP TAW!😍.
.

Ehemm, tahu tak kenapa syikin selalu suggest dkt korang amalkan Ufora Collagen combo dengan Susu Maaez? Sebab, kesan Susu Maaez sangat superbbb jugak. Jadi kesan akan lebih cepat bila korang combo kedua-duanya.
.

Ramaiii tanya, apa beza Ufora Collagen dengan Susu Maaez? Kedua-duanya sangat berbeza ya, jangan salah faham tau. Meh sini yaney explain,
. 👉🏻Ufora Collagen - Kesan dia lebih kepada mencerahkan dan memutihkan kulit. Selain itu, Ufora Collagen juga boleh merawat masalah jerawat, jeragat, kulit kusam, tona tak sekata dan dalaman badan jugak. Contohnya stabilkan hormon.
. 👉🏻Susu Maaez - Kesan Susu Maaez pula lebih kepada merawat MASALAH kulit seperti ekzema, kulit kering, kasar, parut, gatal-gatal, ruam, kudis dan lain-lain masalah kulit.
.

Jadi nampak tak perbezaan dia? Contohnya kalau awak nak selesaikan masalah kulit kusam dan dalam masa yang sama badan dan muka banyak sangat parut bekas2 jerawat, chicken pop @ sebagainya, jadi sangat bagusss korang ambik combo kedua-duanya. Faham ye?😘.
.

Gambar ni salah satu feedback dari pengguna Susu Maaez. Alhamdulillah, walaupun ramai yang tak suka minum susu tapi selepas cuba Susu Maaez ni, terusss jadi ketagih! Sebab rasa Susu Maaez ni memang sedap dan tak hamis langsung pun.
.

Awak dah cuba ke belum? Kalau belum tunggu apa lagi, sekarang ada PROMOSI JANUARI nie. Jangan menyesal pulak kalau terlepas promosi. Hihihi😚

Most Popular Instagram Hashtags