[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

syikin.my syikin.my

61 posts   1390 followers   1655 followings

kulit cantik & putih gebu  Kasih sayang berkekalan TeamEllyaneyFromHQ #Sabunodarkie #uforacollagen #susumaaez For any inquiries@order 👇klik link wassup👇

http://www.wasap.my/+60136037465/sayanakkulitcantik

MINUM SUSU UNTUK HILANGKAN KUDIS DI KAKI, TAPI LAIN PULAK JADI NYA 😱
.
Hmmm suspen tak ? Hehe. Adik ni ada masalah kudis di kaki, Tujuan beli susu maaez ni untuk hilangkan parut kudis di kaki. Tapi apa yang mengejutkan, kulit muka bersih pulak dan semakin cerah !
.
Seriouss tak tipu, tengok lah gambar dalam feedback atas ni. Baru minum 1 box susu maaez. Customer sendiri tak percaya dan terkejut. Alhamdulillah susu maaez ni sangat membantu tau. utk korang yg ada masalah kulit
.
Kejap lagi syikin pos gambar yg lebh jelas dia. Boleh la awak tilik gambar tu puas2 untuk tengok perubahan kulit dia.
.
Kalau awak nk tahu, sekarang susu maaez dah ada 3 perisa tau. Coklat, strawberry dan vanila (original). Nak cuba ? Whatsapp syikin 0136037465 cecepattt . klik link dkt bio ig syikin pun blh. sebab PROMOSI CNY ada lagi ,😍

Apa BEZA Ufora Collagen dengan Susu Maaez?🤔.
.

Okay meh sini syikin nak cerita pasal Ufora Collagen dengan Susu Maaez ni. Ada yang tanya, "Ufora Collagen dengan Susu Maaez nie fungsi dia sama ke?"
.
Meh nak terangkan sikit,
Ufora Collagen dan Susu Maaez nie lain fungsi dia uolss. Ufora Collagen fungsi di lebih kepada untuk memutihkan kulit. Untuk anda yang ada masalah jerawat, jeragat dan keputihan, sangat disyorkan consume Ufora Collagen.
.
Susu Maaez pula membantu merawat masalah eczema, gatal-gatal, kulit kering dan lain-lain. Selain membantu dalam merawat masalah kulit, Susu Maaez juga mampu membuatkan kulit kita halus, lembap dan berseri.
.
Uolss kalau consume dua-dua nie confirmm kulit uols lagi meletop top. Sangat disyorkan consume dua-dua nie baru kalau nak jaga dan cantikkan kulit 😘
.

Berminat nak pinang Ufora Collagen, Susu Maaez, Sabun Odarkie atau ketiga-tiga set combo ni, meh cepat-cepattt masuk merisik sebelum dikebas orangg💃Klik je link wassup kat bio okay😋🤗

Nampak tak kulit sis ni dah semakin pulih? Suka tak kalau masalah kulit yang kita hidapi sembuh seperti orang lain? Yaney nak tanya, awak ada masalah kulit macam mana? Ekzema? Kudis? Tumit merekah? Gatal-gatal? Kulit kering? Kulit bersisik?.
.

Jangan risau, sekarang syikin akan bantu awak selesaikan masalah kulit dengan Susu Maaez ni. Apa lagi kalau bukan Susu Maaez kan? Susu ni dirumus khas untuk mereka yang inginkan kulit pulih seperti sediakala. Bukan setakat boleh mencantik dan merawat kulit, malah boleh cerahkan kulit jugak tau.
.
Ramai dah berjaya selesaikan masalah kulit mereka seawal 5 hari penggunaan sahaja? Serius syikin tak tipu. Hanya penggunaan 5 hari sahaja dah boleh nampak kesan walaupun sedikit.
.
Kalau nak tahu macam mana powernya kesan Susu Maaez ni, kena lah cuba dulu. Baru tahu macam mana kesannya, betul tak? Yang paling penting kita kena usaha, selebihnya kita tawakal. InsyaAllah Susu Maaez adalah salah satu jalan untuk membantu selesaikan masalah kulit awak.
.
Nak syikin bantu? Boleh whatsapp syikin +6013-6037465 untuk sebarang pertanyaan atau order. In shaa Allah kita sama2 ikhtiar okay😘🤗

MEMBER-MEMBER RAMAI TEGUR😱
.
Itulah siapa suruh amalkan Susu Maaez, tak pasal-pasal kengkawan pakat tegur kulit dah makin ok. Sebelum ni cuba try macam-macam produk tapi tak serasi, malah buat kulit lagi gatal. Alhamdulillah sekarang kulit dah makin pulih sampai orang sekeliling pun dah tegur perubahan kulit dia.
.
Yang paling menarik, mak dia pun dah terjebakkk! Taknak kalah dengan anak lahtu makcik. Hehehe. Syukur, syukur sangatt bila dapat bantu orang selesaikan masalah kulit ni. Yela, kita tak tahu ada orang menderita disebabkan masalah kulit. Tahu nak komen dan kecam je.
.
Jadi kalau korang ada masalah kulit jangan malu-malu nak share dengan syikin ok? In shaa Allah syikin akan bantu mengikut masalah kulit masing-masing. Whatsapp je syikin 013 6037465, kita sama-sama usaha🤗

🌸Susu Untuk Rawat & Cantikkan Kulit.
.

Siapa boleh minum Susu Maaez ni?
.
👉Semua peringkat umur boleh minum. Sangat bagus untuk cantikkan dan lembutkan kulit. Bagus juga untuk minda. 1 kotak ada 20 sachets. Berat 1 kotak 460gram.

Kelebihan Susu Maaez;
.
👉Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
👉Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit
👉Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit
👉Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar
👉Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah
👉Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan
👉Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan
👉Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
👉Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu
👉Mengurangkan masalah keguguran rambut
.
Nak cuba susu maaez? Sekarang ada promosi JANUARI super Jimat bagi korang yang nak cuba susuaaez. Mai Whatsapp syikin +6013-6037465 cepat 😘
.
.
#teamellyaney #jommilikikulitcantikdansihat #awaksukasayatak #jomcantiksama2 #kulitcantikseulajadi #saynotomercury #susumaaez #uforacollagen #sabunodarkie #titiancinta #bayimeragam

Siapa belum try Susu Maaez ni? Serious syikin cakap, memang rugi besar! Sebab Susu Maaez ni power gila bak hanggg. Cakap je apa masalah kulit yang dia tak boleh settle, semua boleh oii. Berbaloi korang melabur untuk consume susu ajaibb ni. Jaga dan rawat kulit korang, 2 dalam 1.
.

Produk berkualiti, setanding dengan kesan dia. Tengok la feedback dan testimoni dari customer pulak. Berlambak-lambak! Sampai tak tau nak campak mana dah😅.
.

Kalau korang ada masalah kulit, nak rawat kulit bermasalah, nak kasi kulit cantik gebuss, sangattt disyorkan consume Susu Maaez ni. Kita siapkan kulit untuk raya tahun depan. Hihihi.
.

Nak tanya atau order boleh whatsapp syikin +6013-6037465 okay😘 Boleh je tanya-tanya dulu, syikin boleh bantu ikut masalah kulit korang ye🤗

Ramai pulak yang bagi feedback kulit makin putih dan cerah selepas amalkan Susu Maaez ni. Gulppppp! Serious tak sangka sebab fungsi UTAMA Susu Maaez ni sebenarnya mencantikkan dan merawat masalah kulit. Tapi Alhamdulillah, maknanya Susu Maaez ni memang banyak sangat manfaat. Bukan sorang dua tau yang dah banyak testimoni kulit jadi putih gebu tau.
.
Dah la boleh mengurangkan masalah ekzema, kudis, jerawat, luka-luka, psoriasis dan lain-lain penyakit kulit, dapat pulak bantu ibu hamil dan menyusu untuk bekalkan tenaga dan perbanyakkan susu badan! Perghh mana nak dapat kan produk dengan harga mampu milik jerr tapi effect nya kebaboom. Buktinya, memang berlambak testimoni dan feedback yang dihantar oleh pengguna.
.
Patutlah susu ni kalau masuk stok je terus licin. teamelyaney sekali restock bukan sikit-sikit tau. Tapi 300-500 box teruss! Haaa kalau korang taknak terlepas peluang dapatkan Susu Maaez ni, cepat-cepat whatsapp syikin +6013-6037465 sebab sekarang tengah adakan PROMOSI JANUARI taw. jangan lupa whatsapp okay😘🤗

Cantikkkknya 😍
Orang dah cantik pun consume Susu Maaez jugak uollss😘.
.

Susu Maaez ni lelaki, perempuan, kanak-kanak malah orang tua pun boleh guna. Nampak tak Susu Maaez merupakan produk yang tak berbahaya? Lagipun banyak feedback yaney dapat dari kanak-kanak yang ada masalah kulit, selepas amalkan susu maaez alhamdulillah kulit pulih. Tak percaya? Cuba scroll ig SYIKINNN, banyak feedback pengguna dari kanak2 yang punyai masalah kulit.. berlambakkk feedback dan testimoni dari real pengguna😘.
.

Korang berminat nak meminang Ufora Collagen, Susu Maaez, Sabun Odarkie atau ketiga-tiga set combo ni, cepat-cepattt masuk merisik sebelum dikebas orangg💃Klik je link kat bio tu 😋🤗

JERAWAT BADAN KURANG SELEPAS CONSUME SUSU MAAEZ😱.
.

Memang betul lah Susu Maaez ni bagus untuk kulit. Setakat nak lembutkan kulit, kasi kulit cantik dan bersih tu boleh je. Takde masalah pun😚.
.

Alhamdulillah, Susu Maaez berjaya buat kulit sis ni jadi lembut dan yang paling besttttt ialah jerawat belakang badan yang korang tak suka tuuuuu pun dah kurang. Besttttnya lahaiii bila dapat feedback macam ni. Sebab niat kita kan nak bantu orang yang ada masalah kulit, jadi bila dapat bantu rasa macam happyyyyy sangat! Alhamdulillah syukur🤗.
.

Korang ada masalah kulit? Nak selesaikan dengan cara yang paling sedappp dan mudah? Jom amalkan Susu Maaez. Rasa yang sedap dan sangat senang diamalkan😍 Whatsapp syikin cecepattt +60136037465 sebab sekarang tengah ada promosi JANUARI taw.

SUSU MAAEZ MEMANG SANGAT2 SEDAP TAW!😍.
.

Ehemm, tahu tak kenapa syikin selalu suggest dkt korang amalkan Ufora Collagen combo dengan Susu Maaez? Sebab, kesan Susu Maaez sangat superbbb jugak. Jadi kesan akan lebih cepat bila korang combo kedua-duanya.
.

Ramaiii tanya, apa beza Ufora Collagen dengan Susu Maaez? Kedua-duanya sangat berbeza ya, jangan salah faham tau. Meh sini yaney explain,
. 👉🏻Ufora Collagen - Kesan dia lebih kepada mencerahkan dan memutihkan kulit. Selain itu, Ufora Collagen juga boleh merawat masalah jerawat, jeragat, kulit kusam, tona tak sekata dan dalaman badan jugak. Contohnya stabilkan hormon.
. 👉🏻Susu Maaez - Kesan Susu Maaez pula lebih kepada merawat MASALAH kulit seperti ekzema, kulit kering, kasar, parut, gatal-gatal, ruam, kudis dan lain-lain masalah kulit.
.

Jadi nampak tak perbezaan dia? Contohnya kalau awak nak selesaikan masalah kulit kusam dan dalam masa yang sama badan dan muka banyak sangat parut bekas2 jerawat, chicken pop @ sebagainya, jadi sangat bagusss korang ambik combo kedua-duanya. Faham ye?😘.
.

Gambar ni salah satu feedback dari pengguna Susu Maaez. Alhamdulillah, walaupun ramai yang tak suka minum susu tapi selepas cuba Susu Maaez ni, terusss jadi ketagih! Sebab rasa Susu Maaez ni memang sedap dan tak hamis langsung pun.
.

Awak dah cuba ke belum? Kalau belum tunggu apa lagi, sekarang ada PROMOSI JANUARI nie. Jangan menyesal pulak kalau terlepas promosi. Hihihi😚

Ramai yang tanya, apa beza Susu Maaez dengan Ufora Collagen?🤔.
.

Semestinya berbeza! Okay meh yaney cerita. Susu Maaez merupakan produk yang fokus untuk merawat dan mencantikkan kulit. Bagi sesiapa yang ada masalah kulit seperti kulit kering dan kasar, bersisik, gatal-gatal dan ekzema, disyorkan consume Susu Maaez ni. InsyaAllah kulit awak akan jadi lembut, halus, gebu dan bebas dari masalah kulit!.
.
Susu ini juga sangat bagus untuk ibu mengandung, ibu menyusu dan seluruh isi keluarga sebab bahan kandungan Susu Maaez terdiri daripada makanan sunah sahaja seperti kismis, madu, kurma, habbatussauda, biji aprikot, sarang burung walit dan susu kambing (susu terbaik di dunia selepas susu ibu).
.

Berbeza pula dengan Ufora Collagen. Bahan kandungan pun tak sama dengan Susu Maaez, mestilah kesan pun berbeza kan? Haaaa, Ufora Collagen ni merupakan produk untuk mencerah dan memutihkan kulit! Itu memang fungsi utamanya. Selain itu, ianya juga mampu merawat dalaman juga. Contohnya masalah keputihan, hormon tak stabil, masalah jerawat dan sebagainya.
.

Jadi kalau gabung kedua-dua produk ni, hasilnya lagi meletop kebaboomm lah. Jangan risau, bahan kandungan kedua-dua produk ni berbeza 100% jadi takde isu overdose ok!
.

Okay dah tak sabar nak order? Meh whatsapp syikin sekarang +6013-6037465 ada promosi untuk bulan januari nie 😙

SUSU MAAEZ MEMANG SEDAP GILA!😍.
.

Ehemm, tahu tak kenapa syikin selalu syorkan korang amalkan Ufora Collagen combo dengan Susu Maaez? Sebab, kesan Susu Maaez sangat superbbb jugak. Jadi kesan akan lebih cepat bila korang combo kedua-duanya. canik luar dan dalam gitew😘
.

Ramaiii tanya, apa beza Ufora Collagen dengan Susu Maaez? Kedua-duanya sangat berbeza ya, jangan salah faham tau. Meh sini syikin explain pertanyaan korang,
. 👉🏻Ufora Collagen - Kesan dia lebih kepada mencerahkan dan memutihkan kulit. Selain itu, Ufora Collagen juga boleh merawat masalah jerawat, jeragat, kulit kusam, tona tak sekata dan dalaman badan jugak. Contohnya stabilkan hormon. 👉🏻Susu Maaez - Kesan Susu Maaez pula lebih kepada merawat MASALAH kulit seperti ekzema, kulit kering, kasar, parut, gatal-gatal, ruam, kudis dan lain-lain masalah kulit dan dalaman korang macam hormon tak stabil. susu maaez nie bagus juga diamalkan utk kesihatan badan dan kulit. kandungan susu maaez terdiri dari makan sunnah taw.
.

Jadi nampak tak perbezaan dia? Contohnya kalau awak nak selesaikan masalah kulit kusam dan dalam masa yang sama badan dan muka banyak jerawat dan parut, kadang sebab hormon tak stabil @ sistem dalaman badan kita tak teratur tu. jadi sangat bagusss ambik combo kedua-duanya. Faham ye?😘.
.

Gambar ni salah satu feedback dari pengguna Susu Maaez. Alhamdulillah, walaupun ramai yang tak suka minum susu tapi selepas cuba Susu Maaez ni, terusss jadi ketagih! Sebab rasa Susu Maaez ni memang sedap dan tak hamis langsung pun.
.

Awak dah cuba ke belum? Kalau belum tunggu apa lagi, sekarang ada promosi januari. Jangan menyesal pulak kalau terlepas promosi nie. Hihihi😚

Most Popular Instagram Hashtags