syifamelvin syifamelvin

2,629 posts   322,404 followers   1,179 followings

INFLUENCER  Any Inquiries +6017-3174818 (WA ONLY)

Bagitau mak awak,saya boleh buat kuah cicah buah mangga.. bagitau ok?🤭😘 #PuncaResdungTerukLagi

Dah setahun tengok pun dok gelak serupa tu gak.. Sapa gelak dia berdosa.. Punca sikit ja,tapi bila adik beradik perangai mcm berok,mmg nak tegelak jala🤣 #TembamLagi #2017

Selamat menjalani alam rumah tangga utk @farahdiaan in sha Allah selamat semuanya,Syifa doakan Farah bahagia dunia akhirat bersama yg tercinta.. Terima Kasih nak lagi Sentuhan syifa utk Nikkah,dah lama kita simpan gambar tunang dia,Tunang aritu pun Syifa yg makeupkan.. Perempuan ni cantik,Senang kerja kita.. 😘

Cantikknyeee ! SHAWL LOVER wajib FOLLOW @top_hijab sekarang sebab Basic Shawl dia bestttt sangat2 & senang nauuu nak bentuk ❤
.
Cecepat pi follow ig depa @top_hijab ade lebih 30 COLOR untuk dipilih 😍

Dinner Time! Jangan lupa 1table spoon of @juzfitofficial utk kekal lansing macam i.. eh?😈

Macam mati laki,padahal jem ja pun💃🏻😈😡 Pada la jem pun,keraih dah pungkoq aku😫

1 minute video tak puas nak bebel dan tak sempat tunjuk minyak yg keluaq,Gam mask ni kuat betul,tak macam black mask yg lain.. Boleh nampak effect muka syifa sebelum dan selepas,selepas lagi nampak segaq kan!
.
.
.Dalam set ni ada Mask dan Moisturiser.. Tq @dianz.hq bagi syifa try mask peel off tu.. 😘😘

Tau tak knpa saya tak sambut raya cina tahun ni?
Sebb saya nak sambut cinta awak..🤣🤮 #Nak #BelumSambut

Sapa kata kena lawa depan Laki ja? Hat takdak laki ni nak lawa depan sapa? Tidoq sorang2 pun boleh lawa aih,senang kalau mmpi kita on point🤣🤣 Hampa tengok sendiri lah Baju tidoq dari @lemaream.lingerie ni.. Takkan la Syifa nak pakai pulak baju ni dalam video ni.. Cukup la kami tunjuk ja.. 😌

Harini keluar pakai Baju dari @byropabonitartw selesa,kain tak panas,lepastu dia simple.. siapa suka simple boleh la jenguh @byropabonitartw ok😘😘😘

Happiest Birthday to my strong sister,Selalunya 3 4 hari sebelum Birthday hang Abang akan whatsapp Yah utk fikirkan 5 hadiah utk hang.. Tapi Tahun ni dia takdan Celebrate Birthday hang.. Al-Fatihah Utk Abang..
.
.
. Stay strong kakaklong hang kena bangga ada Anak2 tiri yg selalu ada belakang hang,cheer u up,ada kami yang selalu happykan hang,mai rumah hang buat ramai macam biasa.. Takpa kakaklong,kita tau Abang p dulu psal Allah sayang dia.. Dia bahagia kat sana.. Jangan risau
.
.
. Happy 29th to my One strong Sister,I love You❤️❤️❤️ We did it gais😆 @nadhirashafiq @nabilashmawi @waniesharif11 @samtilla @syidamelvin (Nadhir kat belakang mcm boomerang,Jangan Request follow dia nanti dia bising kat aku🤣)

Most Popular Instagram Hashtags