syifamelvin syifamelvin

2,507 posts   296,511 followers   1,075 followings

INFLUENCER ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 

Baju dah cantik tengah tunggu orang ajak p dating๐Ÿ˜œ .
.
.
.
.
Dress by @poplook ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป #poplookootd

Thank you @poplook sebab percayakan Syifa mengacarakan private event dan perkenalkan Raya Collection tahun ni.. Syifa pakai one of this year punya collections.. Thank you Everyoneโค๏ธ

If she manage to live comfortably before she meets you understand that she wants loyalty not your money๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ’‹

Who else suka Candles? Tu muka bukan muka bau ja,tu muka imagine macam2 kalau tgah bau lilin๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

Sekian lama mencari skincare yg merawat kulit JERAWAT. Jangan Risau lagi ๐ŸŒ
.
. ๐ŸŒธ @magicskincarehq ๐ŸŒธ
๐ŸŒธ @magicskincarehq ๐ŸŒธ
๐ŸŒธ @magicskincarehq ๐ŸŒธ
.
.

JERAWAT KECUT 24 JAM @MAGICSKINCAREHQ WHATSAPP 0149659831

THROWBACK PAKAI TUDUNG BULAN RAMADHAN 2014.. Syifa dah berhijab dah almost 4tahun,masa mula2 try nak pakai tu bulan puasa jugak,saja sarung abaya org bagi dari Mekah dengan shawl hitam,nak keluar rumah pergi 7E,nak beli ice dan few things,masa tu saja nak pakai je,nak rasa mcm mana keluar pakai hijab,tapi dalam hati ni punya berdoa taknak jumpa dengan orang yg kenal sebab malu dyorg tengok kita in Hijab.. Taktau kenapa rasa malu tu banyak sgt.. Sebab Jahil sangat kot.๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ญ Start dari haritu ada few times gak pakai tudung,dah start rasa selesa.. Semua bermula pada bulan Ramadhan.. Betul lah bulan puasa ni bagi kita satu perasaan rendah diri,Alhamdulillah few month lepas tu Syifa terus berhijab sampai sekarangโค๏ธ.. JOM SHARE BILA KORANG BERJINAK JINAK LETAK SCARF ATAS KEPALA๐Ÿ˜˜

Kami try dah Sarang Semut ni,sedap gebu elok! Sapa nak beli utk raya ni, beli dekat @sarangsemutsuri โญ๏ธ

Nuura Air Cushion 2 RM100 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ @nuuracosmetics Liptint Matte 4pcs RM110 .. Nuura ni jual semua benda yg senang pakai utk hampa yg pemalas mmg sesuai๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜

Seriuss best sgt pakai BAWAL INSTANT dari @top_hijab ni ! Dah laaaa material dia SENANG SGT nak BENTUK ๐Ÿ˜
.
Pi follow @top_hijab @top_hijab untuk dapat Harga Promosi sekarang ! Semua color lawa2 tau ade 36 semuanya !

Syifa Jarang tunjuk GiGi sebab takot orang tak leh beza Kuda dgn Syifa.. tapi,betul lah Tooth Polish ni bagi gigi kita berkilat dan bersih la.. kena amal selalu ni,Thanks @thesisterbean @thesisterbean @thesisterbean @thesisterbean ๐Ÿ’‹

Kak Nora Tau hampa semua nak segak bulan posa dgn bulan raya sebab tu dia buat sale 2 Air Cushion ni RM100 ja wehh!!!!!! Sumpah Murah๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ 2 tauuu!!!!! Kalau ada yg nak tau Syifa Pakai Code apa,Syifa pakai Code 23 dengan 99.. Visit @nuuracosmetics to purchase!โค๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ’•

Most Popular Instagram Hashtags