syifamelvin syifamelvin

2,749 posts   360,237 followers   1,243 followings

INFLUENCER  syifamelvin1@gmail.com

Duhai cahaya terima aku,aku ingin kau lihat yg kau punya,aku ingin kau kembali bisa dan percaya pada diri dan mampu mu❣️

Your baju tunang / akad nikah for RM150? 😱
Yes RM150 sahaja untuk semua Luxe Collection @hijabista.hub @hijabista.hub
Sah untuk 24jam sahaja! 😘

Cepat ke website www.hijabistahub.com atau whatsApp +6016 980 0843 / +6014 5449 778 atau boleh juga contact #HHAuthorisedAgent sekarang!

#HijabistaHubCarlaLuxeKurung
#HijabistaHub1212BigSale

Haaa apa lagi Yasmin ni🤪🤪🤪 macam cakap besar je,Siapa pulak Katrina tu?? Hmm,esok okay episode 3 #SisCuba .. Jangan lupa 9.50pm TV3 #sunsilkmy

Hi,tau tu muka mcam teran berak.. tpi klu teran macam ni ok kan?😁🤭

Kalau korang rasa korang bijak berpantun, Jom sertai contest #siscuba pantun bersama sunsilk. Sharekan idea pantun korang yang paling kreatif dan korang berpeluang memenangi wang tunai bernilai rm300. Untuk maklumat lanjut boleh melayari www.hotfm.com.my
.
. .#siscuba n #sunsilkmy

Selamat pagi manusia-manusia kuat😍💪🏼💋

Hi,awak merajuk ke? Bye😜

HOHOHOHOHO! DAN DAN TELIOQ AIHHH, Saja lahh dia post video kita,dan dan teringat kat @tauhubergedilmekna dah la sedap tak kedekut ikhlas pulak tu.. 🤤🤤🤤🤤🤤🤤 Sapa lagi gigit cabai macam tu??? Tolong la try @tauhubergedilmekna sedap sumpah tak tipu!

Awak cuci muka pakai gula ke? Sebab awak nampak manis sangat😝 Goodnight Awak semua💜 #PickUpLinesUtkFollowersOk

Yeayyy! Sabtu Ahad ni Kita jumpa dekat Setia City Convention Centre okay.. Syifa Akan ada kat sana dari 10am-5pm.. Jom ramai2 kita ke @anggunlife 🥰

Believe in Allah’s plan💜
.
.
.Harini Syifa pakai satu set baju sopan ni dari @boutiquebymawar .. Cantik tak?😍

Terima kasih @kosmo_online for the write up💙 4 December 2018

Most Popular Instagram Hashtags