syhana.co syhana.co

15 posts   83 followers   114 followings

TUDUNG COTTON MURAHH !!  🔹tudung sekolah kain cotton ! 🔹Quality Guarantee 🔹MURAH MURAH 🔹Boleh pm & ws 💓 🔹Postage everyday

POSTAGE TODAYY !
yang belum order tu, meh cepat beli, tak menyesal tauu !

Ni feedback dari customer kami💕💕kalau korang tk percaya meh la beli kat sini harga pun berpatutan🤩🤩

OMG TUDUNG KRS PUN ADAAA !!!
PERFECT GILAAA AWNING TUDUNG NI KAN ! so, jom order sekarang , dapat freegift lagii 😇😇😇 CEPAT CEPAT !

#tudungcottonmurah
#awningperfect
#kaincottonlembut

Ni feedback from our customer 😍apa lagi meh la beli tudung sini💕💕beli banyak dpt freegift tau😇
#taktipu
#perfect

Postage todayy !! 😇😇😇😇😇😇 Thankyouuuu ! Cepat cepat grab yours now ! Murah je and dapat freegift lagi 🙆🙆

Okay ni one of our customer yg beli tudung dekat ig ni 😍😍wah perfect gila en dahla on point💕so korang tunggu apa lagi jomla beli tudung sekolah kat sini😍👍🏻
#hargamurahgila
#mmgtktipugais
#tudungsekolahmurah

Ha korang dah lama admin tk post gmbr customer yg belu tudung kat sin😘so korang ape tggu lagi jom la beli tudung sekolah cotton yang murah ni ha👌🏻
#tudungsekolahcotton
#takmenyesaltaubeli
#dahsiapbasuhtinggalironje
#tudungsekolahperfect

Ni salah sorang customer kami yang membeli tudung cotton ni👍🏻ha korang tggu ape lgi😍meh la beli tudung sekolah di sini
#tktipu
#serioustakmenyesal
#janganlupavisitigkami

Ha korang tunggu ape lgi jomla beli tudung sekolah ni👍🏻jln satu sekolah pun tudung perfect je😍kalau beli sekali mesti nak lagi😘
#tudungcottonsekolah
#COD SEMASHUR
#murahje
#COD SHAH ALAM DAN TAIPING

Have a nice day everyone ! 🌷

Masih mencari cari tudung cotton sekolah yang perfect gila and senang nak pakai?ha meh la beli tudung cotton sekolah ni serious tk menyesal😇😅even kena kipas pun on point tau tudung😊
Boleh ws number ini :0198533471
#bilabelirasanakbelilagi
#tudungcantekk
#tudungsekolahmurah

Penat pagi pagi kena berjam-jam kat cermin sbb nak betulkan tudung?ha jangan risau kami ade jln penyelesaian dgn tudung cotton ni tk smpai 5 minit tudung dah on point🤣 jomla follow ig ni @syhana.co 💕
#serioustakmenyesal
#hargamurah
#senangjepakai
#dmkalauberminat

Most Popular Instagram Hashtags