[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

syhana.co syhana.co

10 posts   68 followers   76 followings

TUDUNG COTTON MURAHH !!  ๐Ÿ”น tudung sekolah kain cotton ! ๐Ÿ”น COD area Shah Alam & Taiping ๐Ÿ”นQuality Guarantee ๐Ÿ”นMurah je ! ๐Ÿ”นBerminat boleh instadirect ! ๐Ÿ”นPostage everyday

Ni salah sorang customer kami yang membeli tudung cotton ni๐Ÿ‘๐Ÿปha korang tggu ape lgi๐Ÿ˜meh la beli tudung sekolah di sini
#tktipu
#serioustakmenyesal
#janganlupavisitigkami

Ha korang tunggu ape lgi jomla beli tudung sekolah ni๐Ÿ‘๐Ÿปjln satu sekolah pun tudung perfect je๐Ÿ˜kalau beli sekali mesti nak lagi๐Ÿ˜˜
#tudungcottonsekolah
#COD SEMASHUR
#murahje
#COD SHAH ALAM DAN TAIPING

Have a nice day everyone ! ๐ŸŒท

Masih mencari cari tudung cotton sekolah yang perfect gila and senang nak pakai?ha meh la beli tudung cotton sekolah ni serious tk menyesal๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜…even kena kipas pun on point tau tudung๐Ÿ˜Š
Boleh ws number ini :0198533471
#bilabelirasanakbelilagi
#tudungcantekk
#tudungsekolahmurah

Penat pagi pagi kena berjam-jam kat cermin sbb nak betulkan tudung?ha jangan risau kami ade jln penyelesaian dgn tudung cotton ni tk smpai 5 minit tudung dah on point๐Ÿคฃ jomla follow ig ni @syhana.co ๐Ÿ’•
#serioustakmenyesal
#hargamurah
#senangjepakai
#dmkalauberminat

Hari koko je kena pakai tudung ikut colour. Tapi, mesti selalu tak jumpa tudung yang perfect kan ? Tengok dia ni, tudung dia on point je, so apa tunggu lagi ? Jangan tengok je, cepat cepat order ! Bukan selalu jumpa tudung murah yang perfect ni ! Jom jom order sekarang ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
#serioustakmenyesal
#hargamurah
#selesajepakai

Time exam mesti tudung horror kan ? lagi lagi tengah jawab subjek yang kita tak suka, tapi dengan tudung ni, jangan risau, kejap je nak betulkan, tak payah tengok cermin, betulkan sikit, dah perfect dah ! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Ha tunggu apa lagi, cepat cepat order sekarang, tak rugi tauuu !! jom jom drop order dekat number ni, takpun dekat ig ni๐Ÿ˜‡
#tudungsekolahpunonpoint
#serioustakmenyesalbeli
#tkrimaslangsung

Hah ape korang ragu ragu lagi?tengok feedback one of our customer memang baek en๐Ÿ‘Œ๐Ÿปha tunggu ape lagi ๐Ÿ˜œ cepat cepatla follow @syhana.co

๐Ÿ’ซ Tengok diorang niii ! Jeles tak tudung diorang ni perfect je ? Sampai habis waktu sekolah pun macam tu je ! Kena tiup angin pun sekejap je nak betulkan ! Serius tak tipuuu โœ‹โœ‹โœ‹ ๐Ÿ’ซ Diorang ni one of our customers yang sukaaa gilaaaa tudung nii. Diorang kata tak rugi beli kat sini, tak payah susah susah beli dekat kedai, dahlah ramai orang, tunggu je kat rumah, nanti sampai lah. ๐Ÿ’ซ Tudung ni dah siap basuh, nanti kalau dah sampai, terus pakai je, tapi jangan lupa iron dulu ! ๐Ÿ’ฅ Kalau berminat, jangan lupa drop order dekat insta ni syhana.co ataupun boleh WhatsApp Hana ( 0198633471 ) & Dhai ( 0195469078 )

tudung horror ?? pagi pagi bad mood sebab tudung tak jadi ? dah starch pun still kedut ? don't worry, kitorang ada tudung yang senang bentuk, kain pun lembut even cotton, quality ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ !!! ๐Ÿ’  tudung sekolah cotton !!
๐Ÿ’  available size from S to XL
๐Ÿ’  ada semua jenis colour ๐Ÿ”น putih ๐Ÿ”น hitam ๐Ÿ”น pink ( puteri islam ) ๐Ÿ”น kelabu ( pengakap ) ๐Ÿ’  free COD area Shah Alam & Taiping
๐Ÿ’  1 piece RM 15 only !!!!
๐Ÿ’  postage not included
๐Ÿ’  highly recommended ๐Ÿ’ฏ
๐Ÿ’  sebarang pertanyaan boleh contact : hana ( 0198633471 ) & dhai ( 0195469078 )
p/s : โšซ rugi tak beli tauuu, dahlah murah je, bukan senang nak jumpa ! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š โšซ Ada masa terluang? sila lihat ig ini syhana.co !
thankyouuu !

Most Popular Instagram Hashtags