syazwansyahmi_ syazwansyahmi_

244 posts   33264 followers   2156 followings

  Thank You ❀️

http://sayat.me/syazwansyahmi

❣️

Lovehunters - Sambutlah Kasih 🌸🌸 β€’
β€’
β€’
memang baekklah cap trendly dri @manz.clothes ni.korang mesti follow tau sbb diorg tgh wt promo..mklumlah nk puasa..bleh pkai jlan2 kt bazar ramadhan nnti..kualiti cenginiπŸ‘πŸ‘ pastikan korang beli dari trusted seller tau..

tak sah kalau tak kacau abang nyanyi .. haaa ni Afiq tau bukan Arissa .. Afiq ialah abang kepada Arissa hehe ❀️

bro cuba lagi πŸ˜‚ Di Penjara Janji // Awie πŸ•ΊπŸ»

πŸ€™πŸ»

Probably this gonna be our last game . 99's ❀️ Thank you for the sweet memories βš½οΈπŸ’―

Assalamualaikum ! Selamat tengahari semua ! THANK YOU @thechig_ for this pretty gift ! korang kalau nak cari cap / kasut boleh survey IG @thechig_ okay ! ❀️

SELAMAT TINGGAL SAYANG - @haqiemrusli98_ πŸ‘‹πŸ»πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ tapi dia punya lirik ni macam kena sikit la dengan cerita saya dulu πŸ€”πŸ˜ž

nak satu je :') nak jumpa idola ! -- @khaibahar94 πŸ˜­πŸ˜­πŸ™πŸ»β€οΈβ€οΈ #DariJauhSaja

DESPACITO ! Bro cuba je πŸ˜‚πŸ™πŸ»

goodluck kepada yang bakal dan sedang menduduki peperiksaan tu ! πŸ˜‚πŸ˜‹β€οΈ

Jelmaan Rindu 🌹

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags