syazwanieyazip syazwanieyazip

846 posts   394,843 followers   536 followings

Wanie Yazip πŸ‘°πŸ»  @ShahiranEan's wife (15.12.15) πŸ•Š @sesy.ootd @bysyazwanieyazip @sesy.dolly | Freelance Muslimah Model πŸ’Œ

Blouse @zoffya.co yg saya pakai ni mmg sesuai utk mak mak sbb nursing friendly blouse tanpa zip. Senang dan cepat utk breastfeeding 🌻

Barang makeup berselerak dan tak tahu nk letak kat mana utk nampak kemas dan tersusun?? Nahhh.. boleh letak dalam box makeup yg comel2 ni. Harga sangatlah murah dan berkualiti. Banyak lagi design yg comel2. Jum dapatkan di @omeyfashion_ @omeyfashion_ πŸ’‹

Loveeeee sangat dgn baju Sassy Peplum Dusty Blue dari @nia_emiko sebab ada bunga2 vintage. Color dia pun sweet2 je. Thankyou @nia_emiko πŸŽ€

Salam jumaat, Lashira pakai tudung dari @theelsshop . Selesa dan comel sgt tudung ni sesuai utk baby2. Terima kasih @theelsshop πŸŽ€ Ada nampak wajah ibu dia tak bila dia pakai tudung ? πŸ§•πŸ» hihi nak jgk!

Senyum lebar πŸ˜„ ada nak ape2 ke tu ? @sesy.junior

Finally @nuuna.my dah release Aidiladha Collection. Warna semua cantik rambang mata I nak pilih. Korang kena check out @nuuna.my now kalau nak ootd pagi raya on point πŸ”₯ #nuuunarayahaji2018

Boleh terus spray @sesy.dolly utk makeup tahan lama. Sesuai utk semua jenis skin🌹

I’m in love with @myrrakarim_exclusive collections!πŸ’•
.
There’s no reason not to own one 🀀
.
Make a sweet and gorgeous for your big day! and upcoming Eid ul Adha. So elegance πŸ’‹
.
Now on flash sale! Go and grab it now! Only for 2 days guys 😱

Alamak termatching plak color cardigan dengan tiang, cardigan yg selesa dari @zliahcom . Banyak lagi pilihan cardigan yg cantik2 di @zliahcom πŸ‚

Muka ibu dia atau ayah dia ? Jujurrrr please πŸ˜†
_
Headband unicorn from @thedafya.co πŸ¦„

Good night 🀣 @sesy.junior

Ce teka ape ni ? πŸ˜†

Most Popular Instagram Hashtags