syazira___ syazira___

133 posts   19,103 followers   3,071 followings

💕Nature&Motivation lover💕  💼Pro Saving Advisor at #bbc 💵Bisnes santai2 untung ganda gila2 #cryptocurrency #msd 💹TRADING 4 TRUSTED INVESTMENT PLATFORM Profits rm1K-rm50K🔥👇👇

Impian bukan hanya untuk sekadar diimpikan🔥🔥Berusahalah agar ia menjadi suatu kenyataan pasti suatu hari nanti🤗
.
.
Selamat petang warga instagram🙌
.
.

#betabusinessclub #blackdiamondnetwork #msd #msdollar #cryptocurrency #bitcoin #blockchain #altcoin #bmw #bmw #bmwclub #sportcar #supercar #dream #lifestyle #igdaily #instagram

Happiness cannot be traveled to, owned, earned, worn or consumed. Happiness is the spiritual experience of living every minute with love, grace, and gratitude. 🌹
-Denis Waitley
.
Rindu HQ lawo ni ermm inshaa Allah ada masa dtg lgi🙌
.
.

#BETABusinessClub #blackdiamondnetwork #titaniumnetwork #titaniumfamily #cryptocurrency #msd #bitcoin #investor #like4like #follow4follow #meletop #show #malaysia #viral #igers #vscocam #vsco #igdaily #instagram

Kenapa perlu BERTINDAK??
.
.
Semua benda yang anda inginkan, semua perkara yang anda impikan takkan terjadi tanpa anda mula bertindak.
.
Sebab yang membezakan antara orang berjaya dengan orang belum berjaya adalah pada tindakan.
.
So, apa yang anda kena buat sekarang adalah mula ambil tindakan. Lagi lambat anda bertindak, lagi jauh impian anda.
.
"Gentleman, start your engine.."
.
YG NK REMBAT HARGA MSD MURAH2 LAGI TEKAN LINK KAT BIO SIS TAUUU🔥OR DIRECTLY 011-11426220
.
.
Tags:
#3L4KMudah
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#cryptocurrency
#msd #bitcoin #blockchain #UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU #UPSI #Unisel #Uniten
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UniKLMFI
#UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam

Topik: Kenapa orang berjaya terus berjaya dan kenapa orang biasa susah nak berjaya🔥
⠀⠀⠀⠀
1. Orang berjaya ni focus bila buat sesuatu, dan bila dia buat sesuatu dia buat dengan bersungguh-sungguh buat dengan penuh disiplin, tepati segalanya dan bukan separuh jalan, rasa down dan terus berhenti. Jangan berhenti kalau sudah bermula.🌷
⠀⠀⠀⠀
2. Orang berjaya (kaya) ada jasa baik dia buat dan tak semua orang tahu benda baik yang dia buat. Contoh dalam diam dia seorang yang dermawan dan disebab kan itu, dia di murahkan rezeki. Yang susah berjaya ni orang yang suka nampak silap orang dan kritik orang sahaja.🌼
⠀⠀⠀⠀
3. Orang berjaya ni sentiasa meletakkan beban/tekanan pada hidup dia supaya dia lebih keras berusaha dan bukan meletakkan diri dia di tempat yang selesa (comfort zone).🌺
⠀⠀⠀⠀
4. Orang berjaya sentiasa mencari peluang yang ada dan usaha untuk jana pendapatan melalui peluang yang dicari. Bukan tunggu peluang datang kepada dia sebab peluang memang takkan datang kepada orang yang tak mencarinya.🌻
⠀⠀⠀⠀
5. Orang berjaya suka dan bahagia tengok orang lain berjaya bersama, bukan tamak dan rasa lokek nak berkongsi tips kejayaan dia kepada semua orang.🌹
⠀⠀⠀⠀
Ingat, orang yang betul-betul hebat, akan melahirkan lebih ramai orang-orang hebat dibawahnya.🍀
⠀⠀⠀⠀
So, muhasabah diri, jom kita berjaya bersama sama. Selagi tak berjaya, selagi tu kita kene repeat dan repeat usaha kita sampai lah berjaya 😉😘
⠀⠀⠀⠀
Kalau baca sampai habis comment sikit nak tgk brapa ramai suka baca panjang-panjang macam ni 😊🌈

"JANGAN PANDANG SEBELAH MATA JEE GUYS!"😤
.
.
Settle sepanjang awal tahun hingga saat ini berpusu-pusu payment RM6680 tanpa henti!🤗 Bila tanya kenapa nak beli MSD ni adik2 sekalian,
.
.
dia cakap “bitcoin dah mahal sgt, beli MSD jelah sbb masih murah,harga mampu milik. Naik 1USD je dah untung RM50,000 tauu” 😱😱😱😱.
.
Nak start simpan digital money? Dengan harga murah? Pulangan berganda? Terus whatsapp saya skrg atau klik saja link pada bio.
.
⚡️ WHATSAPP : 011-11426220⚡️
⚡️ WHATSAPP : 011-11426220⚡️
⚡️ WHATSAPP : 011-11426220⚡️.
.
#betabusinessclub #bizvalet #blackdiamondnetwork #teambangkitmalaysia #msd #bitcoin #ethereum #ripple #blockchain #monspacedollar #titaniumnetwork #sayajual #cryptocurrency #investment #investor #bisnes #kerjakosong #legalinvestment #follow4follow #instagram

Wanna see my happiness? Give me food or be the food😆💝 sampaikan jumpa cg skolah baru2 ni dia ckp "makin kecik lah awok ni" and i be like sy dh mkn byk laaa cg oiii😭😭
.
.

#food #foodporn #happiness #joyful #instafood #igersmalaysia #pizza #lawak #malaysia #like4like #lifestyle #igdaily #vscocam #instagram

"Hah mende promo VAC abih doh?? Alamak ruginyee dok reti2 nk grab peluang nyimpan byok2 MSD tuh awal2 dulu ishh" kata Maira padaku sambil buat muka comel😆btw tahniahh yg dh mula menyimpan crypto coin MSD👏
.
🌸Cabaran Paling Susah Dalam Proses Memperbaiki Seluruh Kehidupan Diri Adalah Memperbaiki “Sangkaan” Dan Niat Di Hati🌸
.
.

#monspacetrip #dubaitrip #monspacefamily #titaniumfamily #betabusinessclub #blackdiamondnetwork #shareholder #cryptocurrency #bitcoin #msd #lawak #malaysia #terengganu #kualalumpur #selangor #kelantan #kedah #instagood #instagram

5 rules of success yang saya baca :
⠀⠀⠀⠀
1- ALWAYS CONFIDENCE!
Wajib kita confidence yang kita boleh berjaya. Bila kita dah program otak kita untuk berjaya, automatically kita akan usaha ke arah tersebur. Bila bercakap kita confidence, bila buat sesuatu kita confidence, lama lama dia akan jadi automatic. Memang mula mula malu, tapi redah je. Buang je malu tu. RUGI kalau kita malu.🌷
⠀⠀⠀⠀
2- ALWAYS POSITIVE!
Positive dengan semua yang kita buat, positive dengan semua idea yang kita ada, dan positive dengan attitude kita. Jadikn positivity sebagai habit. Jangan cakap no! Buat dulu baru tahu no or yes. Sebab bila tak buat apa apa, memang tak ada apa apa akan jadi lah.🌹
⠀⠀⠀⠀
3- HUSTLE DEMI HASIL!
Buat sesuatu tu buat dengan bersungguh-sungguh, buat dengan team yang ada misi dan visi yang sama dengan kita. Jangan abaikan teamwork. There’s no i in TEAM! So buat berjemaah. Tak semestinya profit kene berjemaah, tapi kita boleh kongsi rezeki dengan cara membayar gaji.👏
⠀⠀⠀⠀
4- HELP OTHER PEOPLE!
Tolong ramai orang, berjasa dengan ramai orang. Bila kita rajin berjasa, lagi banyak jasa kita dapat nanti. Investment kita harini tolong orang, esok lusa kita dapat hasilnya.🎈
⠀⠀⠀⠀
5- FOCUS! FOCUS! FOCUS!
Focus bila buat sesuatu perkara. Jangan buat separuh jalan. Amalkan 4 yang kat atas, focus tu akan datang sendiri.🌺
⠀⠀⠀⠀
But the most important thing is ATTITUDE. Kalau perangai ke laut, tak dapat lah apa apa.
⠀⠀⠀⠀
Sekian dari saya, harap dapat memberi motivasi kepada anda yang membaca.
⠀⠀⠀⠀
Dapat sesuatu harini ?🤗
.
.
#motivationalquotes #motivation #goodquotes #goodvibes #love #vacation #beautiful #betabusinessclub #blackdiamondnetwork #maldives #dream #igers #inspiration #instagram

You've got to be the one that, wherever you are, like a flower, you've got to blossom where you're planted. You cannot eliminate darkness. You cannot banish it by cursing darkness. The only way to get rid of darkness is light and to be the light yourself🌹
-Cory Booker-
.
.
Salam isyak&tahniah semua lepasan sekolah yg amik result SPM harini📚semoga anda terus sukses!
.
Oh yes,yg berminat pasal cryptocurrency boleh DM or PM sis terus dan diutamakan yg dh ready modal🤗
.
.

#betabusinessclub #BBCmembership #blackdiamondnetwork #cryptocurrency #blockchain #msd #bitcoin #throwback #memories #malaysia #lawak #kualalumpur #selangor #vsco #vscocam #vscofilter #instagram

if you focus on RESULT , you will never CHANGE .
if you focus on CHANGE , you will get RESULT 💋
.
Don't ever forget too hands and support from others. Appreciate it well or you will live in regrets forever🌻

#betabusinessclub #blackdiamondnetwork #cryptocurrency #msd #bitcoin #freevacation #vacationmode #relax #vsco #vscocam

KESATUAN TEAM ANAK MUDA👏

Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah.😎😁
.
.
Thanks @megatad sebab sudi luangkan masa share pengalaman & tips untuk berjaya dalam bidang bisnes ni😁😁
.
.
Maaf xnmpk sis duk blakang ramai nauuu anak2 muda lebih muda duk depan😅semangat hebat ni🔥
.
.
.

#betabusinessclub
#blackdiamondnetwork
#cryptocurrency #msd #bitcoin #blockchain #like4like #positivevibes #igers #instagram

Most Popular Instagram Hashtags