[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

syasyamahmud syasyamahmud

2426 posts   84096 followers   1020 followings

Syasya Mahmud  . πŸ™Š Freelance Menganggur πŸŽ‚ 9 Sept πŸ¦„ #ReviewSM βœ‰ syasyamahmud@gmail.com πŸ’– Do what you love. Don't let anyone steal your happiness

Laparrrrr. Nak cenduiiii hmmm
Harap takda orang tumbuk muka aku bila jumpa nanti πŸ˜‚

Sayang korang semua 😘

.
Girls just wanna have fun, when working day is done @yusleanayusop πŸ™ˆ
Morning semua ! Masih morning lagi kan πŸ˜‚
Btw yang ending tu adalah trademark @fauzigan πŸ–•

#Repost @dr_hannanyusof (@get_repost)
・・・
Ramai Yang DM abam H tanya pasal solution untuk masalah #jerawat selain drpd ubat2 yang Dr biasanya prescribe.

So sini abam H @dr_hannanyusof nak bagitau kat @hannanmedispa kami ada alternative solution yang amat berkesan untuk #acne & #jerawat ni .

Acne solution by @hannanmedispa , made in USA ni , memang terbukti berkesan secara clinical & scientific. Selamat dan tiada kesan sampingan.
Boleh didapati di semua cawangan @hannanmedispa . Harga rm120 sahaja utk gel berkualiti tinggi ni.
Titik & ratakan gel ni kat jerawat anda , 2 Kali sehari ... InsyaAllah lepas 3-4 hari penggunaan dah nampak kesan.

Utk hasil yang terbaik, sila gunakan #skincare set jerawat drpd #hannanmedispa @dr_hannanyusof

πŸ”₯ baby πŸ”₯

Korang tahu kan? Syasya dan makanan tak dapat dipisahkan? Jarang k aku nak review pasal makanan ni. Tp ni bebetul ikhlas aku kasi review, Crunchy Almond Nut ni memang ranggup n sedap gila ! Boleh dengar krup krap dia πŸ˜‚
.
G lah beli kat @hettyasmara90
.
Boleh buat doorgift & birthday gak 😘😍

Hati hati, saya sedang memerhatikan kekasih hati awak πŸ™ˆ #sailang #kerjakenapantas #sepantaskilat #lekyal

So kalau nmpak aku pakai earphone, jgn sesekali bercakap dgn aku. Thanks.

Sorry lah, saya tak mampu nak beli seluar baru. Saya pakai apa yg ada je. Walaupun dah koyak2, saya tetap pakai. Sebab saya tak suka membazir wang. Saya lah menantu pilihan mak awak. Tp kalau nak derma kilat kat saya, saya akan dm no akaun πŸ˜‚πŸ˜­
.
Seluar koyak, seperti hati saya yg selalu dikoyak sehingga rabak. Saya harap awak boleh jahit hati saya yg terkoyak ini. Saya sayang awak lekyal ❀ #jgnckpakaktakpayung #siscuba #sweettalker

Tak kesian ke kat bf or laki korg kena kutip hari2 rambut korg yg gugur tu? Atas katil, bilik mandi, kereta, penuh rambut je. Kesian lah tgk awak ni. Tak reti nak tnya tips ke? Guna lah Biotin Shampoo @hannanhaircare lain kali. Jgn byak tanya, beli n pakai dulu pastu nanti jgn lupa berterima kasih kat Syasya. Sbb tu i suka flips hair depan org, saja bg jeles tgk rambut syasya hitam, sihat, lurus bendul, lebat, tkda kelimumur, tak gugur 😝
.
@hannanhaircare @dr_hannanyusof

Lagi tambah menyedihkan, uber request pun xnk amik. Sedih pilu rasa hati ini.

Awak ingat saya ada masa untuk layan drama awak?
.
Maaf sayang, tidak. Saya lebih suka menghabiskan masa dengan ride bike walaupun engine tak pernah start πŸ˜πŸ˜‚
.
Sis cuba je ni, motor harga 400k ikat perut pun belum tentu boleh beli πŸ˜‚
.
#pelesitbikerz #jenterakita #abgmestibelanja #siscuba #ducati #kamixramai #madanibikes #docm #pencintaduaroda #jgnckpakaktakpayung

Sis cuba ni ! Bagi moral support please. K thanks. Diam je kalau nampak macam berat je aku punya step. HAHAHAHAHAHAAHA πŸ˜‚

Cuba faham okay? Bukan student or kerja ofis je. Kerja2 lain pun mengalami benda yg sama. #sekadarcoretan
Kadang kala, kawan ni malu nak terus terang 😊

Selamat pagi semua. Harini kami ride pakai skuter otai. Jom jalan jalan dgn kitaorg. Ignore je muka bersepah kami πŸ˜‚
#minahmoto #jgnckpakaktakpayung #skuter #pencintaduaroda

Nk flawless tanpa mekap? Wajib try serum aloevera niπŸ‘‡πŸ» @miracleserumofficially
@miracleserumofficially
@miracleserumofficially
.
.
πŸ’ŽRM38 INC POSπŸ’Ž
.
KEBAIKAN MIRACLE SERUM 🚻 .
.
πŸ€membaiki sel2 kulit yg rosak akibat bertukar skincare
πŸ€merawat kulit secara mendalam
πŸ€mengecutkan jerawat
πŸ€melembabkan kulit
πŸ€menyamakan tona kulit yg xsekata
πŸ€mengecilkan pori
πŸ€melembutkan & melicinkan kulit
πŸ€mencerahkan kulit
.
Place ur order, 0163711539
.
#boosterwhitening
#miracleserum
#serummurah
#miracleserumdanielin
#serum
#collagenmurah
#collagen
#collagenterbaik #jemaimawhitening #pilljemaima
#dewyglow
#emmamembong #bellezacollagen #bellezamurah #serummurah #vitamincroseship #magandaglow
#dianzvitamin
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco

Ni random je tau. Kalau nak tag member, tag lah.
Kalau segan, kau share je bagi kat dm πŸ˜‚
Teknologi dah maju, whatsapp jelah. Sibuk dgn padang mashyar kau tu kenapa lah iyalll πŸ˜‚

Sahabat yg masuk air, boleh membahagiakan hidup kita. Thanks @_amyra.a_ dan @fauzigan
.
Bukan senang nak tgk aku amik gambar kat kawasan kampung sendiri. Sekali sekala jadi minah rempit kampung pandan πŸ˜‚
.
#rempit #minahmoto #happylife #bff❀️ #jenterakita #abgmestibelanja #jgnckpakaktakpayung #kapcaimalaya #pencintaduaroda

Hidup anda pasti terhibur dgn perangai kami berdua. Rugi tau tak bercinta dgn kitaorang. Kan baby @_amyra.a_ πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Buat hal dekat @madani_bikes thanks @fauzigan jadi videographer kami πŸ˜‚
.
#kamigurauje #akakgurauje #madanibikes #kamixramai #rempit #minahmoto #ducatimalaysia #abgmestibelanja

Betul tak 😏😏😏

Senyuman ku oleh kernamu sayang πŸ˜˜πŸ˜‚
Selamat makan tengahari semua πŸ’

Ada nampak mummy happy? Mummy tgh tenung daddy ni. Hi daddy ! Yes awak lah daddy utk anak anak kita nanti πŸ™ˆ InsyaAllah mummy akan jadi ibu yg terbaik untuk anak anak kita satu hari nanti. 😜🍳
.
Makeup by @ruhayu_bajuri
Lipstick @sonreicosmetic

Semoga dipermudahkan urusannya. Amin πŸ™πŸ™πŸ™

CBR-RR MEGA GATHERING 2018
MALAYSIA & SINGAPORE | tapi kat blkang tu semua nak masuk gakπŸ˜‚
.
Akak takda motor, pinjam sandar motor orang jap k abang #rabbit #cbrrrmalaysia #cbrmalaysia #hondacbr #jenterakita #kamixramai #cbrrrmegagathering2018 #abgmestibelanja #pelesitbikerz

Most Popular Instagram Hashtags