syarozarts syarozarts

402 posts   2,195 followers   2,160 followings

SyaRoz Arts Doodle  Any order just dm - totebags -notebooks -logo -poster Doakan kami๐Ÿ’• โ†˜click here kalau rindu๐Ÿ‰

Hardcover notebook โœ๐Ÿป๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜

Tengah ramai yang graduate ni , dapat anugerah macam2 , so the idea comes from @syafiqrozali_ . Untuk order boleh dm yee , boleh request design ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Wow! A video from our best customerr ๐Ÿ˜.. .
.
Thanksss a lot ๐Ÿ˜. Hehehhe.. Btw syaroz tak accept order ya smpai februari tahun depan.. sbb syaroz join exchange program di turki.. doakan syaroz dapat kerberkatan.. ilmu dan fasih berbahasa turki ๐Ÿ˜†.. nanti syaroz share pengalaman syaroz dekat sini๐Ÿ˜
#syarozarts #iiumk #malaysia #books #turkey #school #friend #sakaryauniversity

You are the best!๐Ÿ˜Ž
Iyi akลŸamlar, memnun oldun!
Heehe.. acah sikit..
All the best semua๐Ÿ‘€. Cuti ni buat apa ja? Study jangan lupa ya๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ doakan syaroz juga๐Ÿ˜. .
.
Yang nak order doodle, kami still open order untuk buku dan bookmark sahaja๐Ÿ˜
#syarozarts #doodle #doodlemalaysia #doodlebookmark #munafik2 #hantukaklimah #cintabukankristal #doorgiftmurah #hadiahmurah #doorgiftmalaysia #notebook #iiumk #kitapunya #sayangimalaysiaku #bobodimana #tiktok #musically #hadiah #birthday #megadrama #arttips #speedpaint #craftbook #letterings #comics #humor #sukma #doodlebook #doodlebookmarkmalaysia #bobodimana

๐Ÿ˜Ž tadaaa.. mekasih for having the @syarozarts. Haa.. yang ni design yang baru. Ramai yang tanya buku ni berapa pages. Okay buku ni 40 pages. Dalam dia kosong. ๐Ÿ˜Š jadi sesuai untuk buat nota, nak buat peta minda semua. Okay. Terima kasih yang support @syarozarts. .
.
Yang nak cmni leh dm ya. Ws 0182840117 ya. Kami still accepting orderss..!
.
.
#syarozarts #doodle #doodlemalaysia #doodlebookmark #munafik2 #hantukaklimah #cintabukankristal #doorgiftmurah #hadiahmurah #doorgiftmalaysia #notebook #jamuansekolah #sekolah #smka #iiumk #kitapunya #sayangimalaysiaku #bobodimana #tiktok #musically #hadiah #birthday #megadrama #arttips #speedpaint #craftbook #letterings #comics #humor #sukma

Do you? ๐Ÿ˜˜
.
.
Haaa... new bookmark pattern from the @syarozarts. Sebab excited sangat.. belum laminate lagi dah tangkap gmbr.. hihi.. ๐Ÿ˜Ž
.
.
Boleh letak nama kesayangan sekali. Yang nak cmni leh dm ya. Mur mur ja nak kasi. ๐Ÿ˜.
Ws 0182840117. Link in bio.
#syarozarts #doodle #doodle #doodlebookmark #munafik2 #hantukaklimah #cintabukankristal #doorgiftmurah #hadiahmurah #doorgiftmalaysia #notebook #jamuansekolah #sekolah #smka #iiumk #kitapunya #sayangimalaysiaku #bobodimana #tiktok #musically #hadiah #birthday #megadrama #arttips #speedpaint #craftbook #letterings #comics #humor #sukma

Tadaaa... thanks for all support. Love from the @syarozarts. .
.
Ada yang tanya, how do we start this passion? The answer is just practise and train. Ensure this is a part of your passion. Imagine and be free. Doodling is a theraphy. It is an art๐Ÿ˜Ž. Keep doodling and study well.
.
.
Yup, for those who ask, we are available for orders for this week. Come and grab. Mur mur je nak kasi ๐Ÿ˜Ž
#doodle #doodlebookmark #munafik2 #hantukaklimah #cintabukankristal #doorgiftmurah #hadiahmurah #doorgiftmalaysia #notebook #jamuansekolah #sekolah #smka #iiumk #kitapunya #sayangimalaysiaku #bobodimana #tiktok #musically #hadiah #birthday #megadrama #arttips #speedpaint

Mekasih Cikgu Zulfahmi for having the @syarozarts item for your beloved. ๐Ÿ˜Ž
.
.
Sesuai untuk anak2 murid.. ahli usrah.. classmate.. dan sebagainya.. yup, kami terima jika ada request dalam kuantiti yang banyak. ๐ŸŒธyang nak camni leh dm or ws ya. 0182840117. Mur mur je . Siap boleh request nama and quotes sekali. And ada doodle๐Ÿ˜Š.
Doodle bookmark
2.5 x 5 inch
Doodle + name + quotes + laminated
#doodlebookmark #tiktok #musically #love #doodle #love #kitapunya #munafik2 #sekolah #doorgiftmurah #school #usrah #dakwah #syarozarts #bobodimana #sukma #keTawelahkita #iiumk #ipg #hantukaklimah #pulang #momochallenge #cintabukankristal #tv3

Tada... cute kan bookmark ni๐Ÿ˜Ž๐Ÿ™Š.
Ramai yang tanya kami receive order banyak ke?
Yup. Kami terima order dalam kuantiti yang banyak๐Ÿ˜. Yang paling best sekali boleh customade nama anf quotes. And siap ada doodle sekali. ๐Ÿ˜.
.
.
Tips DOODLE lukisan mata.
Kalini nak share tips lukis cartoon mata doodle. Seeloknya mata kena sama saiz and jangan terlampau besar ! Boleh jugak jadikan mata dia symmetry. Seimbang kiri kanan. ๐Ÿ‘€ dan sebab doodle ni depends dekat imagination kita. Semua jenis boleh. Untuk awal2 boleh try ikut mata emoji ws๐Ÿ˜š๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜ข๐Ÿค—. #doodle #tiktok #malaysia #kitapunya #merdeka #doodlemalaysia #bookmark #doorgiftmurah #doorgift #sekolah #smap #usrah #sekolah #kelas #love #drawings #animation #humor #comic #munafik2

Mekasih for having the @syarozarts . Sweetkan naqibah dari Taayah(my ex-school๐Ÿ˜‹) ni grab buku dari @syarozarts untuk ahli usrah dia๐Ÿ˜Ž. Yang nak camni leh dm ya before syaroz sambung study balik mid september ni.
.
.
Promo buy 6 + 1 free still valid until tonight 1 sept!!
Jom jom!!
#usrah #syarozarts #letterings #book

Tadaa... kalini nak lanje gambar ket doodle dari @syarozarts. Haaa... actually doodle ni semua orang boleh doodle.. and doodle ni banyak jenis ๐Ÿ˜Ž. Ada yang jenis cartoon, monster, vehicles, floral and sebagainya. ๐Ÿ˜‹ art is universal. Jadi apa2 pon seni. Yeay!! .
.
Tips PEN DOODLE
Untuk beginner boleh try guna pencil. Haa.. and then boleh try guna pen. Usually syaroz suka guna pen dakwat basah๐Ÿ˜„. Apa2 pen pon boleh. And tips lukis dia jangan angkat pen waktu lukis! And kena pelbagaikan guna pen. Guna mata kecik utk detailing and mata besar utk outer shape๐Ÿค—. Jom doodle!! And jom menulis dan membaca!๐Ÿ˜š #doodle #doodleart #cute #tips #malaysiadoodle #doodlemalaysia #art #craft #seni #cartoon #bukudoorgift #doorgiftmurah #school #ipta #sekolah #smap #iium #keTawelahkita #iiumk #physics #jdt #bobodimana #syarozarts #ipg #hajatdancechallenge #vsco #photography #photos #doodlebookmark

Most Popular Instagram Hashtags