syarozarts syarozarts

399 posts   2,171 followers   2,129 followings

SyaRoz Arts Doodle  ๐Ÿค—๐Ÿšซ Sorry! Kami close order smpai tahun depan!! Doakan kami๐Ÿ’• โ†˜click here kalau rindu๐Ÿ‰

You are the best!๐Ÿ˜Ž
Iyi akลŸamlar, memnun oldun!
Heehe.. acah sikit..
All the best semua๐Ÿ‘€. Cuti ni buat apa ja? Study jangan lupa ya๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ doakan syaroz juga๐Ÿ˜. .
.
Yang nak order doodle, kami still open order untuk buku dan bookmark sahaja๐Ÿ˜
#syarozarts #doodle #doodlemalaysia #doodlebookmark #munafik2 #hantukaklimah #cintabukankristal #doorgiftmurah #hadiahmurah #doorgiftmalaysia #notebook #iiumk #kitapunya #sayangimalaysiaku #bobodimana #tiktok #musically #hadiah #birthday #megadrama #arttips #speedpaint #craftbook #letterings #comics #humor #sukma #doodlebook #doodlebookmarkmalaysia #bobodimana

๐Ÿ˜Ž tadaaa.. mekasih for having the @syarozarts. Haa.. yang ni design yang baru. Ramai yang tanya buku ni berapa pages. Okay buku ni 40 pages. Dalam dia kosong. ๐Ÿ˜Š jadi sesuai untuk buat nota, nak buat peta minda semua. Okay. Terima kasih yang support @syarozarts. .
.
Yang nak cmni leh dm ya. Ws 0182840117 ya. Kami still accepting orderss..!
.
.
#syarozarts #doodle #doodlemalaysia #doodlebookmark #munafik2 #hantukaklimah #cintabukankristal #doorgiftmurah #hadiahmurah #doorgiftmalaysia #notebook #jamuansekolah #sekolah #smka #iiumk #kitapunya #sayangimalaysiaku #bobodimana #tiktok #musically #hadiah #birthday #megadrama #arttips #speedpaint #craftbook #letterings #comics #humor #sukma

Do you? ๐Ÿ˜˜
.
.
Haaa... new bookmark pattern from the @syarozarts. Sebab excited sangat.. belum laminate lagi dah tangkap gmbr.. hihi.. ๐Ÿ˜Ž
.
.
Boleh letak nama kesayangan sekali. Yang nak cmni leh dm ya. Mur mur ja nak kasi. ๐Ÿ˜.
Ws 0182840117. Link in bio.
#syarozarts #doodle #doodle #doodlebookmark #munafik2 #hantukaklimah #cintabukankristal #doorgiftmurah #hadiahmurah #doorgiftmalaysia #notebook #jamuansekolah #sekolah #smka #iiumk #kitapunya #sayangimalaysiaku #bobodimana #tiktok #musically #hadiah #birthday #megadrama #arttips #speedpaint #craftbook #letterings #comics #humor #sukma

Tadaaa... thanks for all support. Love from the @syarozarts. .
.
Ada yang tanya, how do we start this passion? The answer is just practise and train. Ensure this is a part of your passion. Imagine and be free. Doodling is a theraphy. It is an art๐Ÿ˜Ž. Keep doodling and study well.
.
.
Yup, for those who ask, we are available for orders for this week. Come and grab. Mur mur je nak kasi ๐Ÿ˜Ž
#doodle #doodlebookmark #munafik2 #hantukaklimah #cintabukankristal #doorgiftmurah #hadiahmurah #doorgiftmalaysia #notebook #jamuansekolah #sekolah #smka #iiumk #kitapunya #sayangimalaysiaku #bobodimana #tiktok #musically #hadiah #birthday #megadrama #arttips #speedpaint

Mekasih Cikgu Zulfahmi for having the @syarozarts item for your beloved. ๐Ÿ˜Ž
.
.
Sesuai untuk anak2 murid.. ahli usrah.. classmate.. dan sebagainya.. yup, kami terima jika ada request dalam kuantiti yang banyak. ๐ŸŒธyang nak camni leh dm or ws ya. 0182840117. Mur mur je . Siap boleh request nama and quotes sekali. And ada doodle๐Ÿ˜Š.
Doodle bookmark
2.5 x 5 inch
Doodle + name + quotes + laminated
#doodlebookmark #tiktok #musically #love #doodle #love #kitapunya #munafik2 #sekolah #doorgiftmurah #school #usrah #dakwah #syarozarts #bobodimana #sukma #keTawelahkita #iiumk #ipg #hantukaklimah #pulang #momochallenge #cintabukankristal #tv3

Tada... cute kan bookmark ni๐Ÿ˜Ž๐Ÿ™Š.
Ramai yang tanya kami receive order banyak ke?
Yup. Kami terima order dalam kuantiti yang banyak๐Ÿ˜. Yang paling best sekali boleh customade nama anf quotes. And siap ada doodle sekali. ๐Ÿ˜.
.
.
Tips DOODLE lukisan mata.
Kalini nak share tips lukis cartoon mata doodle. Seeloknya mata kena sama saiz and jangan terlampau besar ! Boleh jugak jadikan mata dia symmetry. Seimbang kiri kanan. ๐Ÿ‘€ dan sebab doodle ni depends dekat imagination kita. Semua jenis boleh. Untuk awal2 boleh try ikut mata emoji ws๐Ÿ˜š๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜ข๐Ÿค—. #doodle #tiktok #malaysia #kitapunya #merdeka #doodlemalaysia #bookmark #doorgiftmurah #doorgift #sekolah #smap #usrah #sekolah #kelas #love #drawings #animation #humor #comic #munafik2

Mekasih for having the @syarozarts . Sweetkan naqibah dari Taayah(my ex-school๐Ÿ˜‹) ni grab buku dari @syarozarts untuk ahli usrah dia๐Ÿ˜Ž. Yang nak camni leh dm ya before syaroz sambung study balik mid september ni.
.
.
Promo buy 6 + 1 free still valid until tonight 1 sept!!
Jom jom!!
#usrah #syarozarts #letterings #book

Tadaa... kalini nak lanje gambar ket doodle dari @syarozarts. Haaa... actually doodle ni semua orang boleh doodle.. and doodle ni banyak jenis ๐Ÿ˜Ž. Ada yang jenis cartoon, monster, vehicles, floral and sebagainya. ๐Ÿ˜‹ art is universal. Jadi apa2 pon seni. Yeay!! .
.
Tips PEN DOODLE
Untuk beginner boleh try guna pencil. Haa.. and then boleh try guna pen. Usually syaroz suka guna pen dakwat basah๐Ÿ˜„. Apa2 pen pon boleh. And tips lukis dia jangan angkat pen waktu lukis! And kena pelbagaikan guna pen. Guna mata kecik utk detailing and mata besar utk outer shape๐Ÿค—. Jom doodle!! And jom menulis dan membaca!๐Ÿ˜š #doodle #doodleart #cute #tips #malaysiadoodle #doodlemalaysia #art #craft #seni #cartoon #bukudoorgift #doorgiftmurah #school #ipta #sekolah #smap #iium #keTawelahkita #iiumk #physics #jdt #bobodimana #syarozarts #ipg #hajatdancechallenge #vsco #photography #photos #doodlebookmark

Okay kalini nak cerita how kami start dulu. Awal awal dia just sekadar hobi dan tempat ekspresi. Lukis dekat kertas and buku nota. Lama lama try lukis dekat kotak dan powerbank. Then.. tetiba satu masa tu parents bagi cadangan suruh buat bookmark. And thats how it begin. Yang lain pon boleh lukis. Yang penting berlatih dan usaha. Kalau nak tanya pape leh dm ya. Tapi ingat study jangan lupa! ๐Ÿ˜Ž .
.
Featuring totebag by @syafiqrozali_ ,currently studying automotive๐Ÿค—, the first who develop the idea of doodles in @syarozarts. ๐Ÿ˜Ž
Meh dm kay.

#totebag #totebagmurah #syarozarts #doodle #doodletotebag #doodlemalaysia #iium #kvlc #inspire #spm #pt3 #cute #hadiahbirthday

Mekasih @_muhdaziim for having the @syarozarts for your beloved. Meh2 abang bagi mur mur. ๐Ÿ˜Ž .
.
Featuring our talented artist @syafiqrozali_ from @syarozarts
.
.
#doodle #doodlemalaysia #art #craft #iium #cute #talent #inspire #letterings #kraf #cartoon #design #animation #drawings #comics #malaysia #kitapunya

Thank you dear talented and awesome future dentist @vjksuga36 for having the @syarozarts products. For those who wanna this adorable bookmarks. Kindly dm or ws us! Only accepting orders till 3/9. ๐Ÿ˜

Doodl3 bookmark
5 x 2.5 inch
Rm 2 per pcs.
May request name or quotes
#doodlemalaysia #doodle #syarozarts #doodlebookmark #craft #malaysia #tiktok #love #inspire #school #iiumk #kvlc #pt3 #ipg #doorgiftmurah #bookmarkmurah

Most Popular Instagram Hashtags