syaredzuan syaredzuan

5472 posts   3071 followers   802 followings

Syafini Redzuan 🐰  πŸ’ Aimran'sΒ  πŸ‘Ά Armaan RafaΒ  πŸ’³ Prudential Takaful Planner πŸ’ πŸ“± 012-2251116Β  #armaanrafa #syaimrafa #syaiscaring

Coincidently terpakai tudung sama hari ni hehehehe. I pakai long shawl, @sfhasfar pakai square scarf. Both from @darabyfathialatiff 😍

Cucu #pakawangmakendoon at #rafiqisma . Gambar bertiga tu dua mak dara yang tengah2 tu anak dara. Last skali tu i dgn sugar boy i. Jauh i import dari korea. Ex kpop Kim Mey Mey nama dia πŸ˜‚

Dua2 pengantin muda. Congratsss adik & isma! Adik jgn nakal2! 😚 #rafiqisma

Abdul Razak's clan at #rafiqisma 's akad nikah ceremony πŸ’— #pakawangmakendoonfamily #kedahmari #kedahseratarata

Hello baby #AryanOh , abg #ArmaanRafa datang kacau niiii πŸ€— #begedelsjr

My heroes 😘 #ArmaanRafa #syaimrafa

Armaan Rafa nanti mummy taknak hantar belajar sini. Bosannnnn! Pegi belajar tmpt best sket nanti mummy boleh g berjalan ok? πŸ˜‚
#ommamummyrafatomuadzam #unitenkshas

Came all the way to Muadzam Shah for these!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaa 😍😍😍 Lontong ayam, nasi minyak ayam merah & rojak ayam! πŸ˜‹ #ommamummyrafatomuadzam

To my brado yang selalu dgr aku mengadu zaman2 cinta monyet dulu πŸ˜†, yg train aku kat gym before aku kawen dulu, gym mate, lunch mate masa aku morning sickness pregnantkan rafa dulu, kalau aku tak ikot pegi lunch nanti dia tolong hantarkan lunch kat rumah, sebab dia je yang free ada kat rumah time tu. Org lain semua kerja. Selamat pengantin baru! Semoga kekal ke anak cucuuuuuu. Nanti baca ni guna ig bini k πŸ˜‚
#hafiziathirah #bondahkawen #avg0206

Congratsssss Bon & Athirah! Bon dah jadi laki orang lps ni jgn nakal2. Jaga bini elok2. Rafa tunggu kawan baru next year ok 😁
#hafiziathirah #bondahkawen #avg0206

Thank youuuu uolls bertiga sudi datang dgr sharing i sampai ima mengalir air mata πŸ˜‚πŸ˜‚ Muahhh cikeddd 😚😘
#procus #careeroppprtunity #prudential #syaiscaring #anakkudibuli

Most Popular Instagram Hashtags