[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

syamelovers syamelovers

1469 posts   4832 followers   867 followings

syamelovers  Approve by SYAMEL_OFFICIAL MANAGER :+6019 373 3680(ROSDI) #Hidupdalammati #Lebihsempurna #Akucinta #Biarcinta Fans page : syamelovers

https://m.youtube.com/watch?v=F8J5QD5m23o

Hai guys yang mana tak boleh MOVE ON lagi ada siaran ulangan AJL32
18 FEB | AHAD |
3 PETANG | TV3
jom kita tgk balik AKU CINTA πŸ˜β€πŸ˜‰β˜ΊπŸŽ‰πŸŽ‡πŸŽŠπŸŽ #EzRepost @muzikmuzik_33 with @ezrepostapp

Jangan lupa guys!
Esok siaran ulangan AJL32
18 FEB | AHAD |
3 PETANG | TV3

#AJL32
@alifsatar
@sherry_alhadad
@dayangsayangkamu
@altimet
@haelhusaini
@mrhazama1
@syamel_official
@erniezakri
@azmi_saat
@khaibahar94
@haqiemrusli98_
@wanyhasrita
@arajohari
@salma_asis

#EzRepost @syamel_official with @ezrepostapp

Dear Juliet ,
Turn back dear, give me your beautiful smile,
Once you came into my life,
Is only you that I want,

I am weak inside ,
But I’m smiling outside ,
I can’t even say anything ,
Only..... I LOVE

#EzRepost @kopiplanet with @ezrepostapp

Masa menonton AJL 32 tempoh hari, admin akui paduan suara mereka berdua sangat mantap. Semoga ada byk lagi lagu2 duet @erniezakri dan @syamel_official selepas ni. Apa pun layari portal www.kopiplanet.com untuk cerita lanjut.
#ajl32
#syamel
#erniezakri
#duet

#1 ON TRENDING
Already 2Millions guys.. πŸ‘πŸ‘πŸ’ͺ Congratulations @syamel_official @erniezakri πŸ˜πŸ˜β˜ΊπŸ‘β€πŸ˜‰πŸŽ‰πŸŽ‡πŸŽ‰πŸŽ‡πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽ€
#loveuall❀️
#2millionviews
#anugerahjuaralagu32
#syamelovers
#SyamelErnie
#viral
#follow
#Share

πŸ˜‰

#1 ON TRENDING #akucinta
1.9 MILLIONS NOW !!!! πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
Tak boleh move on... 😭
#loveuall❀️
#2millionviews
#anugerahjuaralagu32
#syamelovers
#SyamelErnie
#viral
#follow
#Share πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Tgk senyuman pon dh taw sape kan.. haha.. β˜ΊπŸ˜πŸ‘πŸ˜‰
#EzRepost @meletop with @ezrepostapp

Okay kalau korang pandai, cuba teka siapa artis kita ni hehehe. Tengok gaya senyum pun dah tahu siapa 😌😝 #MeleTOP

Kuasa VIRAL AKU CINTA bersmule pulk.. 😍😍😍tq @eddyadha cover lagu AKU CINTA duet with @realfarawahida
sesiapa yg ada cover lagu ni sila tag admin yea.. hihi nice ❀ #EzRepost @eddyadha with @ezrepostapp

Testing sekali πŸ•ΊπŸ»
Komen? Duet with @realfarawahida
@syamel_official @erniezakri @fmcmusic @wp.entertainment #AkuCinta #SyamelErnie #Smule #SmuleMalaysia #Malaysian #Asia #MalaysianBoy

#1 ON TRENDING #akucinta
YaAllah u guys mmg the best.. it just a close to 2 millions.. Alhamdulillah... xblh MOVE ON

#loveuall❀️
#2millionviews
#anugerahjuaralagu32
#syamelovers
#SyamelErnie
#viral
#follow
#Share πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Admin xleh move on !!! πŸ˜„
Kata Syamel, dia hanya tengok muka Ernie & (feel) jiwai lagu tu. 😍 Wow cuweeett x korg... β€πŸ˜‰
#syamel #ernie
#muzikmuzik32 #ajl32 #anugerahjuaralagu32 #mediaprimaberhad #tv3malaysia

Credit to Budiey.com

#EzRepost @syamel_official with @ezrepostapp

Terima kasih kepada semua rakan2 media yang sentiasa menyokongπŸ™

THANKS FOR THE WRITE UP!! πŸ˜‰
#EzRepost @myhmrap with @ezrepostapp

Tahniah sekali lagi @erniezakri dan @syamel_official Klik di bio atau Swipe di IG Stories untuk cerita penuh.
Credit to @myhmrap

Mana nye tak trending viewers pon dh 1 millions. Best kan performance #syamel and #ernie πŸ˜„ so guys mana yg xleh move on jom request lagu AKU CINTA dkt station radio anda yea.. muahaha
#EzRepost @suriamalaysia with @ezrepostapp

Mana tak trending kalau dah sedap macam tu? Siap dekat sini asyik nak dengar lagu "Aku Cinta" je? Admin sambil layan korang sambil dengar tau lagu ni. Jom baca artikel penuh di www.suria.my. @syamel_official @erniezakri #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan #syamelovers #SyamelErnie #akucinta

Wonderful and sweet when you falling in love β€πŸ˜‰πŸ˜πŸ˜„β˜Ί Selamat malam... SLV
LOVE. YOU. Guys πŸ˜‰πŸ˜‰ #syamelovers #akucinta
#syamel #erniezakri #vokalterbaik #ajl32 #anugerahjuaralagu32 #artismalaysia #malaysiansinger #follow #Share

Intai AJL32 @syamel_official @erniezakri rupanya ini yang berlaku sebelum dan selepas.. wow πŸ˜‰β˜ΊπŸ˜ #syamel #erniezakri #vokalterbaik #ajl32 #anugerahjuaralagu32 #artismalaysia #malaysiansinger
.

Intai AJL32 @syamel_official @erniezakri rupanya ini yang berlaku sebelum dan selepas.. wow πŸ˜‰β˜ΊπŸ˜ #syamel #erniezakri #vokalterbaik #ajl32 #anugerahjuaralagu32 #artismalaysia #malaysiansinger
.

IKON MVM 2018 @syamel_official

#EzRepost @muslimvolunteermalaysia with @ezrepostapp

Memperkenalkan Syamel AF sebagai Ikon MVM 2018
.
Doakan kami di MVM terus bersemangat untuk menjalankan kerja-kerja bantuan ini.
.
#muslimvolunteermalaysia #IkonMVM2018

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
Sweettnyeeeeeee 😭😭😭😭
#EzRepost @maestromediamy with @ezrepostapp

ANUGERAH JUARA LAGU (AJL) 32
Syamel & Ernie Zakri
😎
#maestromediamy
@syamel_official #syamel
@erniezakri #erniezakri
#muzikmuzik32 #ajl32 #anugerahjuaralagu32 #mediaprimaberhad #tv3malaysia

Most Popular Instagram Hashtags