syakireenothman syakireenothman

3189 posts   2608 followers   803 followings

Key - Reen  @fredcruzss wifey & Senior Digital Content Producer for Astro Radio Malaysia , Orang Batu Pahat,Johor 😬

Happy Birthday ma niece @nichaapina ...Belajar rajin-rajin ok...Ucu ❀ u... πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚

Life as a content producer.... #kireenatwork

Permohonan membeli motor tak diluluskan @fredcruzss bila payah sangat nak parking dalam Astro sekarang ni, jadi pose tepi motor @jaasuzuran pun jadik... 😝 #kireenatwork πŸ“Έ by @faridnuzli 🏍 by @jaasuzuran

Walau beralaskan suratkhabar tapi nilainya besar...Air tangan bonda takkan dapat kat mana-mana..Dari pagi ke pasar balik sambung masak demi anak-anak tercinta...Makan sekeluarga, gelak ketawa hilang segala masalah yang ada...Alhamdulillah untuk segala-galanya...

#throwback last saturday with @elfiraloy @feyranasrom @razzlynrosli @ezaurafe & @lixaramli ...Pukul 7.30am dah keluar rumah untuk standby kat majlis nikah #JepSari ...

Sarapan pagi ala orang Batu Pahat...Asam pedas di pagi hari bhai...Fuhhh...Powerrr...Thanks ma sis @farahrosalee belanja sarapan pagi ni... #instafood #foodporn

Kenangan out station #JajahanGegar Terengganu kat Dapo Pata yang takkan dilupakan...Ingat lagi tak masa ni kak @nadiraazizan @shahthrgegar & @mierulashruff ? Thanks @iliaqilah_ sebab sudi layan pose gelak kitorang yang tak hengat dunia masa ni...Actually nak cakap good luck kat @mierulashruff yang takde lagi dalam family @thrgegar pasni...Good luck tau Mighul...Keep in touch dengan kitorang semua yang kat Astro Radio...Thanks sangat melayan karenah kitorang yang macam-macam bila out station...Nak durian la nak makan celup tepung la nak gi beli emas la semua...Ahahahaha...Bye mighul...Semoga berjaya pasni ❀❀❀ ... #thrgegar #kireenatwork #astroradioclan

Baju sama warna mungkin tanda kami ini sekepala...LOL! Tq madam @shidahkhasim bagi support kat digital team! ❀❀❀ with @razzlynrosli & team yang lain sekali... #kireenatwork #sinarfm

Masa #GEGARkustik 'Kalah dan Menang' aritu tak sempat nak amek gambar...Kali ni diorang datang lagi untuk satu lagi #GEGARkustik ...Salute to both of them...Lagu power seyh... #kireenatwork

Happy birthday @ainakarinashazli ...Walaupun 29 Februari takde tahun ni,ucu tetap wish untuk Aina ok...Ucu & uncle sayang Aina tau! 😘😘😘❀❀❀

Happy Birthday @khaibahar94 dari kitorang 😬 ...

Most Popular Instagram Hashtags