syaheeraarahman syaheeraarahman

1509 posts   364308 followers   197 followings

Syaheera  Paid review kindly email πŸ’Œ here ,syaheerarahman@gmail.com

My first time make this carbonara and omg it tastes good .nanti kita share resepi .puji ja la diri sendiri sbb tunggu org puji lambat 🀣 .nikmat bila makan dgn cili potong πŸ˜‹

Sotong main tumis2 .🀣

Harini ada kerja nak buat .kena bertukang dkt dapur awal skit .ayam masak kicap .atas permintaan .mati akal dh nk masak apa .sila bgi idea .

Pisang goreng cheese without cheese .ni zaman belajar dlu rajin buat with my sissy @snazzy_ana .trust me the taste still same .cuma tkda cheese .malas nk msuk mall beli .oh btw jgn tnya tepung apa sbb tepung kna buat sendiri .tepung gandum ,tepung beras ,garam ,planta and a bit kunyit utk kaler kuning .mix together then blend dgn air .agak2 air tu .jgn pekat sgt dan jgn cair sgt .for sure tpung gandum lebih dari tepung beras .selebihnya agak2 tau .dh siap goreng ltak la coklat dgn susu .then cheese parut .i dont have cheese btw .cheese yg parut tu tau .

☝🏼 help me

Happy birthday donkey shrek .walaupun muka dia gitu tpi prcaya la hati dia baik .dia pernah ada masa kami laki bini susah satu masa dlu .doa kami semoga Allah murahkan rezeki korang laki bini ,dipermudahkan segala urusan dan bahagia dunia akhirat .utk angah semoga ayah cepat sembuh .korang kena kuat utk ayah .insyaAllah semua akan blik spt sedia kala .hmm nak lagi ka berjemur salji πŸ’πŸ»

Seminggu tinggal rumah banyak lagi brg basah tak guna .so jdi la retak ribu goreng dgn sambal udang petai .udang dgn petai tu goreng dlu sbb petai tk brp fresh .udang sbb tkmau air kluar bnyk masa masuk dlm sambal .tpi klu malas msuk trus ja pun boleh .

Hilang letih tengok cikb 🀣🀣🀣🀣🀣

☝🏼

Alhamdulillah dah selamat sampai .rindunya .nak tinggal rumah tdi pun rasa lain mcm .adik tunggu mama abah balik .hayyan zayyan asyik pggil tok dgn abah pagi tdi .

Tak boleh nak gambarkan rasa tu mcm mna 😒 .ptotnya boleh jmpa tpi last2 dah tk boleh keluar lepas masuk .rasa bersyukur akhirnya dpt jgk sma2 depa menunaikan haji tapi kita tk pernah jauh .kl-kedah tu dah ckup jauh tapi boleh call setiap masa klu ada apa2 adik nak cerita tapi ni 47 hari adik tk boleh call mama abah .kena tunggu mama abah yg call .semoga selamat semuanya .mudahan dapat haji yg mabrur .kita jumpa lgi 47 hari .will miss both 😭😭😭😭

Most Popular Instagram Hashtags