syafiqkylez syafiqkylez

480 posts   672030 followers   265 followings

Syafiq Kyle  Focus on the GOOD! Twitter : @isyafiqkyle | Facebook : @isyafiqkyleofficial

https://www.facebook.com/isyafiqkyleofficial/

Promise yang korang akan tengok episode malam ni hinggalah ke episode 16... promise? #mencintaimumrphotographer

When you found someone who looks at you like this, definitely a keeper! ❀
.
FINAL WEEK
#mencintaimumrphotographer
MALAM INI | 10PM | #MegaDrama
#AstroRia104
#AstroriaHD123

Saya yang busuk ke awak yang busuk? πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜…Meet Alyssa & Tashriq! #dekatkanjarakkita

Bangun pagi gosok gigi, cuci muka terus mandi..... Good AM semua! Off to work!

Siapa free rabu depan? Jom join sambil kita merapatkan silaturahim 😊
.
#FELLERAxMMP

Pandu cermat jiwa selamat. Ingatlah orang tersayang. #okserioustakdaideacaption #abgrxsiloveyou

Tengah golek-golek tunggu #mencintaimumrphotographer ke tuu? Heh!
Btw, macam mana? Korang dah submit belum complaint #RebatJe korang dekat www.rebatje.org?
Submit cepat! Inilah masanya untuk korang adukan sebarang masalah mengenai coverage telco korang di saluran yang betul! Ingat www.rebatje.org, dan adukan segala masalah mengenai servis telco anda!

Lepas ni nak buat apa apa pun please bagitahu k? Even nak bersin ke batuk ke sendawa, menguap, pun bagitahu juga. Risau πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ» #clingyjemy #mencintaimumrphotographer

Tunggu anak balik sekolah be like 🀣 #dekatkanjarakkita

Wahhh! Apa rahsia @hannahdelisha rambut tidak tersekat di skala enam? πŸ˜…πŸ˜‚
.
#mencintaimumrphotographer
MALAM INI | 10PM | #MegaDrama
#AstroRia104
#AstroriaHD123

#TipsRumahTanggaBersamaJemy : Sentiasa bergurau senda walau dimana anda berada. Ecewahh! Kbai. #mencintaimumrphotographer

Most Popular Instagram Hashtags