[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

syafiqkylez syafiqkylez

639 posts   1006160 followers   308 followings

Syafiq Kyle  KEEP MOVING FORWARD! Twitter : @isyafiqkyle IG Sopik : @kylezlab #ComingSoon

https://www.facebook.com/isyafiqkyleofficial/

THANK YOU THANK YOU THANK YOU!
Sebagai penghargaan, Capik nak lepak dengan salah sorang daripada anda semua secara exclusive dan santai! Yup sorang je!
Macam mana nak menang?
Go follow & cekidaut @kylezlab now!!
All the best!

LELAKI BOLEH, PEREMPUAN PUN BOLEH!

1 kotak ada 3 jenis mask untuk kegunaan 2 minggu.

Kalau QOTD sentiasa stylo, kulit pun kena jaga.

Bukan sopik suruh pakai time keluar lepak, pakai waktu dekat rumah la.

Korang rasa paling excited nak try mask yang mana 1 dan kenapa?
.
Follow @kylezlab
#KylezLab #FaceMask #BySyafiqKyle #StokisWanted

Earlier today with @intrendmalaysia , trying out my modeling skills! πŸ˜† Thank you @khirkhalid for your touch! Ok dah g tido!

THANK YOU FOR 1M!
Entah apa yang best sgt laaa sampai korang boleh follow secara berjemaah ni 😜 #donebajethumble

Belum follow @kylezlab?
K.
Belum register jadi stokist @kylezlab?
K.
So tunggu apa lagi?
K.
#kylezlab #comingsoon (real soon)
Dilarang komen”K” 😏

When puberty hits you like a 16-wheeled truck! HAHAHAHA! #masihkahkauingat #apeni πŸ™†πŸ»β€β™‚οΈπŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈπŸ€·πŸ»β€β™‚οΈ

Weekend hair! πŸ’‡πŸ»β€β™‚
Hairstylist @miedy.daniel

Pick yourself up, that’s the way to move forward! #doneceramah!

Capik dapat khabar kan yang kempen PETRONAS sebelum memang fuuuhhhh power, banyak orang sertai. PETRONAS kini ada kempen baru dalam tempoh 6hb hingga 12hb Januari ni, korang dapat kumpulkan #6xMesraPoints jika korang pergi isi minyak atau beli apa-apa barangan Kedai Mesra kat mana-mana stesen PETRONAS dalam negara; memang bestlah sebab tiada lagi tempat lain boleh dapatkan mata ganjaran setinggi camni so Capik approve la mesti ni πŸ‘πŸ» Korang nak dapatkan Kad Mesra ni ke tak? Easy je, datanglah stesen PETRONAS mana-mana pun cause you can get Kad Mesra ni for FREE tau? Dah la dapat, boleh swipe dan start kumpulkan Mesra Points on the spot. Haah, korang tak nak ke? πŸ€” dan lepas tu kalau nak redeem point, jgn lupa daftarkan kad melalui SMS:
SMS 36732 with the following message: KADMESRA (space) 17 digit PETRONAS Mesra card number (space) IC number (space) Name
.
Ataupun
.
Melalui online application via PETRONAS website. Dia cepat, senang dan memang berbaloi la kan? Cepat, Capik dah on, korang On tak On?

This is all mine, mine! No sharing! πŸ˜‹

Still here guys, just recovering from a mild fever! ✌🏻

Goodbye 2017, hello 2018!
Alhamdulillah, tahun yang baik utk capik (hopefully korang juga). Thanks sebab sudi melayan capik dekat socmed, always support my career and lain lain. Doa dan harapan capik, agar 2018 kita lebih best and better dari 2017. Insyaallah. 2018, bring it on!
.
Btw, apsal gambar selfie je byk ni? πŸ˜‘

Most Popular Instagram Hashtags