syadaamzahh syadaamzahh

754 posts   754170 followers   754 followings

  Blake's

Happy Belated Birthday @sevenvault ❤ thanks for having me! #SevenvaultONE
The actual theme was white. But sekali skala break the rules pesalahnya 😋
I'm wearing the last piece i got from @adelle.my , thank you so much 😘 #adellexsariyanti

Nak buat gift review? Join this!
Official photographer ; @onemoment.co
MUA : @arramazlan
For more info, kindly whatsapp +60182269116 (Lily)

Underneath pokok kelapak I will wait for yoouu~ #sitembun #tembunquotes 😆

Havana Sandwich ft Coconut Aloha both from @jibbygroup #jibbyeast
Because it's not spicy, I'll rate it 9/10. Overall it taste great! The Coconut Aloha iz lit af ❤
(Total kerugian: RM50) #kerugianWORTHIT

" Hi Ben, I'm from (igshopname) & I'm interested with #SApaidreview "

Whatsapp my admin now! +60193459753 ( BEN ) ❤

WHICH ONE IS YOUR FAV?! Mention dorang dalam comment below ❤ #sevenvaultone
1st photo; 14 ft 19 years old.
2nd photo; 22 ft 19 years old.
3rd photo; Syada ft Syada.
4th photo; Boost partner!
5th photo; Acah sweet BFF 💁🏻
6th photo; Lama tak jumpa!
7th photo; The twinnies!
8th photo; Finally jumpa 😍
9th photo; creakhead saiaa ❤

One of the person who has always give me useful advice, my best-guy-friend (& my future brother-in-law. JK) , it's Ezzat Eddy Azly 🖤

Idola Cilik x Idola Kecil 👫
Happy belated birthday @obiet.panggrahito 🖤
Slide sebelah kalau nak tengok kita nyanyi! 😋

Syada nak share dgn korg yg sbnrnya.. bila buat diet ni eat right tu penting, tak makan nasi, tapi makan carbo yg lain, malah lagi tinggi kalori drpd nasi 🤕😫 patut laa kejap kurus kejap gemuk..
.
.

Syada tau info ni drpd IG coach syud @syuhada.amran dia share tips diet, info2 makanan sihat, utk meal plan diet korg boleh follow @syuhadaamran_
Jom Kita sama2 kurus slim fit skrg. 😎

#youcanlossweightonline #youcanlossweightfromhome #azamkurus2017 #kurusselepasraya

SYADA AMZAH X ONEMOMENT.CO (3rd Batch)
SINCE RAMAI SANGAT ORANG TANYAAAA! We're now open for the THIRD BATCH of the #SAgiftreview but this time, it's gonna be an OUTDOOR photoshoot!

It's actually a proper photoshoot session for the Syada Amzah's gift review from the instashops. And of course, we charged.
The photoshoot will be held on 29/7/2017 or 5/8/2017 (Saturday) . Therefore, the closing date for you guys to send the gifts will be on 26/7/2017. (Means you guys have to send it earlier than that)
Official photographer ; @onemoment.co
MUA : @arramazlan
For more info, kindly whatsapp +60182269116 (Lily)

Si tembun 🌚
( wearing a jumpsuit from @poplook for yesterday's event! ❤ #poplook #poplookOOTD )

✅kelam kabut masak air panas pagi2?
✅nak buat air sejuk kena tunggu lama sebab nak masuk peti ais dulu?
✅nak kena masukkan air ke dalam botol2 air yang banyak untuk keluarga?
.
.
Kalau YA, dah tiba masanye untuk dapatkan pembantu didapur yang paling mengancam lagi canggih ni.
.
Apa yang best sgt dgn Cuckoo ni? ✅pagi2 air panas dah tersedia ada. Tak perlu tunggu.. Tekan je ✅nak buat air panas pun cepat sebab air panas/suam sedia ada ✅nak air sejuk pun tekan je.. Sama sejuk macam air di dalam peti ais ✅air mild alkali yg sgt baik utk kesihatan ✅air bersih dan kaya mineral
✅stainless steel tank
✅tiada pembaziran air
✅NANO POSITIVE FILTRATION (one and only in Malaysia)
.
PERHATIAN !!!
Ini Bukan Penapis Air RO biasa yang banyak terdapat dipasaran.
.
Tawaran istimewa untuk King Top bersempena 100K Cuckoo Celebration!
.
Tak mampu RM110/sebulan?
RM80 sebulan kan ada!
.
Tak mampu RM80/sebulan?
RM60 sebulan kan ada!
.
Nak Panas? Nak Sejuk? Nak Suam? Kini semua ada!
.
Dengan Cuckoo The Goood Plan kini semua orang mampu memiliki penapis air!
.
Semestinya termurah di pasaran!!! 😱😱 .
Suhu panas, sejuk dan suhu bilik. Ada 7 larasan suhu. Hanya RM60/bulan. .
Service dan Warranty sehingga 7 TAHUN
FREE pemasangan dan penghantaran
#FREEGift untuk setiap 10 ORANG TERAWAL
.
FOLLOW
@itspurplerain.co
@itspurplerain.co
@itspurplerain.co
untuk register secara ONLINE.
NO DEPOSIT!😱😱

Most Popular Instagram Hashtags